fysiomaterialen.nl

1.157 reviews in totaal

1.157 beoordelingen sinds 12 mei 2023

Gecertificeerd sinds: 6 jun 2023
fysiomaterialen.nl/ voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en stiptheid van hun bestellingen. De service wordt als uitstekend, betrouwbaar en meedenkend beoordeeld. Ook prijzen klanten de klantvriendelijkheid en persoonlijke benadering van het personeel. De duidelijke, proactieve en persoonlijke communicatie, vooral bij afwijkingen of vragen, wordt gewaardeerd. Problemen worden snel en adequaat opgelost, vaak tot tevredenheid van de klant. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding als goed tot excellent ervaren. Producten zijn meestal op voorraad en indien dit niet het geval is, wordt dit duidelijk gecommuniceerd.

Reviewsfysiomaterialen.nl

Snel

Materialen waren de volgende dag al in huis. Erg fijn, omdat ik ze dringend nodig had. Nog een tip: ook nog de omtrek erbij vermelden in de beschrijving van de verschillende elastische oefenbanden die jullie verkopen. Nu moest ik een beetje gokken of het goed was.
fijn contact, als er iets niet voorradig is word ik altijd netjes gebeld om te overleggen. Snelle levering zodat we op de voetbal niks tekort komen. Voor en na het voetbal seizoen word ik altijd gebeld met een persoonlijk praatje en hoe het is. Heel tevreden!!
De door mij bestelde brace was niet in voorraad en dat werd keurig per mail aan mij gemeld. Maar hij was besteld en na een paar dagen ontvind ik inderdaad de brace. Alles keurig in orde.
M V
Michael v.

Fijn bedrijf voor fysiomaterialen

Bedrijf is goed bereikbaar, fysiek en digitaal. Bestellen gaat vlot, levering snel. Personeel is vriendelijk en hulpvaardig bij vragen digitaal en fysiek. Top!

Prima webwinkel

Al jaren klant en de service is en blijft op een hoog niveau. 1x per jaar even een contract moment, dat is echt onderscheidend!
Fijne persoonlijke benadering en geen probleem dat een knieband te klein gekocht is. Ik mocht hem terugsturen om mijn geld terug te krijgen en meteen eenmaal groter besteld. Ik beveel deze site en de mensen erachter graag aan!
Geweldige samenwerking! Dit bedrijf is enorm aan te bevelen. Zeer snelle levering, vriendelijk personeel met aandacht voor de klant en jaarlijks een korte evaluaties met vaste klanten. Dit bedrijf heeft het heel goed voor elkaar, een echte aanrader!
Zeer goed, ik had zelf iets verkeerds besteld. Ik belde en kon telefonisch het juiste artikel bestellen met daarbij een retour etiket zodat ik dit gratis retour kon sturen.
Al jaren klant voor alle verzorgingsmaterialen voor onze voetbalvereniging MZC'11. Mooi assortiment, snelle levering en prima service!
Meedenken en altijd een snelle levering. Goed verpakt ook en zeer klantvriendelijk! Al jaren een trouwe afnemer.
super vriendelijke mensen en altijd even telefonisch contact als er een artikel wat levertijd heeft super.
Bestelling in nieuwe verpakking . Prima spul gebruik het al jaren

🏆⚽️ gewoon zoals het hoort.

🏆⚽️ gewoon zoals het hoort goede prijs snelle levering en goede kwaliteit.
Zoals van jullie gewend. Wederom een snelle en goede levering. Dank jullie wel.
Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en bestelling keurig verpakt volgende dag al in huis.
Zowel het product als de levering hiervan is snel en correct gebeurd
Snelle levering en goede afhandeling.

Wederom goed

Zoals gewoonlijk alles keurig geregeld en snel geleverd. En nog een leuk cadeautje erbij.
Heel snel mijn bestelling binnen.
Snelle service en levering