bodylab.nl

4.554 reviews in totaal   206 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de snelle levering en noemen de klantenservice als behulpzaam en oplossingsgericht. De kwaliteit van de producten wordt meestal positief beoordeeld en de producten worden vaak als betaalbaar ervaren. Daarnaast wordt de verpakking gewaardeerd als stevig en veilig. Ook zijn er klanten die de smaak van de producten lekker vinden. Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige klanten melden vertragingen in de levering. Er zijn klachten over prijsverhogingen of misleidende aanbiedingen. Een aantal klanten vindt de productkwaliteit tegenvallen en ervaart de smaak als chemisch of afwijkend. Ook wordt genoemd dat de klantenservice soms niet reageert of problemen niet worden opgelost. Ten slotte zijn er meerdere klachten over beschadigde of slecht afgesloten verpakkingen.

Reviewsbodylab.nl

Zeer tevreden over Bodylab! Mijn eerste bestelling was bijna 50% goedkoper dan bij vergelijkbare aanbieders hier in Nederland. Dat vond ik al een enorme plus. Ze leveren vanuit Duitsland en de prijzen zijn echt scherp. Helaas ging het bij die eerste bestelling meteen mis: de verpakking was beschadigd tijdens transport waardoor mijn creatine en pre-workout door elkaar gemengd onderin de doos lagen. Dat is natuurlijk balen. Maar… hier liet Bodylab echt zien wat goede klantenservice is. Ik heb een foto gestuurd naar de klantenservice en zonder gedoe, zonder lastige vragen of discussies, kreeg ik de complete bestelling van de poeders opnieuw toegestuurd. Gewoon netjes opgelost. Het is lang geleden dat ik klantenservice op dit niveau heb meegemaakt. Dat geeft vertrouwen. Voor mij dus absoluut een aanrader, en ik ga hier in de toekomst zeker vaker bestellen.
De klantenservice is goed! Maar laatste bestelling niet doorgekregen dat het bij de pick up lag. Maar kreeg de mails van dhl in het Duits. Opeens was de bestelling retour gezonden. En bij de siroop zijn steeds veel smaken op. Helaas bepaalde repen niet meer te bestellen. Allemaal heel jammer
Heb veel producten geprobeerd maar om dat ik last van lactose heb dacht ik probeer eens de vegan proteïne echt super spul vind het heel lekker ook al mix ik het met water .
Het artikel is goed heel blij mee maar het duurde veel te lang voordat ik het ontving.
Overzichtelijke site, en snelle levering. Gewoon zoals je het wilt.
Snelheid levertijd was zoals gewend en prijs/kwaliteit ook.

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Bulk bestellingen bevallen mij wel, goede kwaliteit producten en relatief snelle bezorging. Ben voorlopig voorzien👌
De zero sirup is een ware smaaksensatie. Niet veel nodig, voor een heerlijke smaak. Ook de variaties in smaken zijn goed proefbaar, zodat drinken met een smaakje, een plezier is levering en service zijn prima
Privéprofiel
Fijne producten die aansluiten op het in balans brengen van je innerlijke fitheid.
Goed product, uitstekend verpakt. Verzending duurde wel iets langer maar alles was prima.
W H
Wilfried H.
Goed product, maar vóór de prijsverhoging redelijk in prijs, nu vind ik de prijs aan de dure kant
Zawsze jestem zadowolony z szybkiej realizacji zamówienia.
Goede producten die stevig waren verpakt.
Goede producten, betaalbaar
E F
Eva F.
altijd goede producten, goede service
Tout s'est bien passé et j'ai été rapidement livré.

Na-zending ook gehavend aangekomen.

Deze zending was een na-zending omdat de vorige zending gehavend bij mij was aangekomen. Een bus was in de verpakking opengegaan, waarbij veel poeder door en uit de doos was gekomen. Na een klacht heb ik een na-zending toegezegd gekregen. Dat is correct gebeurd. Echter de nieuwe zending was ook weer niet geheel vlekkeloos bij mij terechtgekomen. De bus was gelukkig niet opengegaan, maar wel onder spanning komen staan en een kier in de verpakking. Hierdoor kwam ook weer wat poeder uit de bus. Er zit een lipje die normaliter verwijderd moet worden om de bus te openen, maar dit sluit dus niet goed. Je kan de bus ook openen zonder het lipje te verwijderen. Wanneer er zoals meestal het geval met de pakketjes wordt gegooid, gaat de bus open. Deze zit ook vaak nog op z'n kop in de verpakking, waardoor de inhoud eruit kan komen. Zeer slecht verpakt dus. Geen waarborg, geen extra seal om dit te voorkomen. Nu 2x achter elkaar meegemaakt. Geen vertrouwen meer in Bodylab.

Antwoord van bodylab.nl

Beste klant, bedankt voor uw uitgebreide feedback. Het spijt ons dat er opnieuw problemen zijn ontstaan met de levering en de verpakking van uw bestelling. Wij begrijpen dat dit bijzonder teleurstellend is, zeker omdat het al de tweede keer achter elkaar is gebeurd. Beschadigingen tijdens transport zijn niet gebruikelijk en wij betreuren het dat dit in uw geval opnieuw is voorgekomen. Uw opmerkingen over de verpakking nemen wij serieus en zullen wij intern doorgeven. Met vriendelijke groet
Alles ok
Creatine is van een goede kwaliteit en prijs. Het enige dat ik graag anders zou willen zien is een hogere dosis per capsule zoals 2,5 gram wat sommige andere merken bieden.