bodylab.nl
Beoordelingen:

748 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.624 beoordelingen in totaal  

3,97
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 jul 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
bodylab.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

22 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima proteïne. Ik bestelde normaal bij xxl nutrition maar de prijzen voor proteïne zijn flink omhoog gegaan. Daardoor een keer bij bodylab besteld. Bij xxl bestelde ik een 4 kilo zal, en nu bij bodylab twee keer twee kilo. Het voordeel is nu dat ik twee smaken kan bestellen en ook nog voordeliger uit ben dan bij xxl! Alleen de verzending duurt wat langer.. Maja daar kan je natuurlijk rekening mee houden.

de meest kritische beoordeling

19 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn pakket is niet geleverd moest een maand lang wachten en ik zag gwn op de track and trace dat het al weer terug is geretourneerd is zonder het te leveren plus moest ik het retour bedrag gaan betalen nooit meer ga ik van hier iets kopen
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bodylab.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon altijd goed, sommige smaken zijn echt lekker en het is 100% de goedkoopste. Ook de verhoudingen zijn goed. Van ander eiwitpoeder krijg ik ook weleens uitslag en van deze niet.
Beoordeling melden
22 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling

levertijd slecht, verpakking stroef, goede prijskwaliteit

De levertijd is niet 2 tot 3 dagen! Duurde een week. Ook is de verpakking van de producten slecht te openen. Wel is het goede prijskwaliteit.
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

100 punten ✌️😉

al zolang ik bij bodylab koop ben ik zeer tevreden.. goede kwaliteit en snel in huis.. ga zo door mensen van bodylab.. jullie zijn top ✌️😉
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Jammer dat de 1 kg.-verpakkingen nu nog maar 900 gram bevatten. Is toch een prijsverhoging van 10% bovenop de reguliere prijsstijgingen.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een week moeten wachten voordat de producten geleverd waren, voor de rest alles netjes ingepakt en bezorgd.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
lekkere snacks en vol eiwitten jammer alleen dat je t niet per 7 stuks kunt kopen ☺️ivm gebrek aan zelfbeheersing
Beoordeling melden
1 dag geleden
 Geverifieerde beoordeling
Gewicht per scoop is veel lager als aangegeven. Consistentie wisselend per verpakking. Alleen de prijs is goed.
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Als je besteld hebt en de aflevering hebt gehad, dan word je doodgegooid. Met aanbiedingen, beetje te !
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Groot assortiment

Enorm veel keuzes aan smaak en producten. Tot zo ver altijd wel goede deals gekregen en geen klachten.
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden. Goede producten. Levering mag altijd sneller, zoals vroeger (dag erna al in huis).
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Website is zeer overzichtelijk en de prijzen zijn onklopbaar. Maar de levertermijn is aanzienlijk.
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten voor een nette prijs, alleen had de verzending wel wat sneller gemogen.
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
de shake die ik gekocht had heeft een heel lekkere smaak. De verzending mag sneller.
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De vanille smaak is voor mij veel toeziet, ik vind hem niet goed mengen met kwark.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Prima producten

Tevreden over de producten alleen erg jammer dat de levering zo lang duurt
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
vlotte communicatie met klantendienst. Goede oplossing voor probleem
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dozen sluiten niet goed af. Elke doos had een poeder laagje
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bardzo dobra jakość produktów,szybka wysyłka.Polecam
Beoordeling melden
21 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten aan zeer concurrentiële prijzen.
Beoordeling melden
RV
R V.
Schijndel
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Prijs ok , levertijd te lang

Produkt en prijs prima , levertijd te lang .
Beoordeling melden