dia-centrum.nl

2.720 reviews in totaal   336 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 20 okt 2022

dia-centrum.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 100. Meer informatie

Klanten zijn positief over de snelheid en stiptheid van de levering, en prijzen de eenvoudige en toegankelijke bestelprocedure. Ook de communicatie wordt gewaardeerd wanneer er duidelijke updates of uitleg wordt gegeven. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, met name bij telefonisch contact of het oplossen van problemen. Daarnaast is er waardering voor scherpe prijzen. Tegelijkertijd worden vertragingen of fouten bij de levering regelmatig als negatief ervaren. Onduidelijke of verwarrende communicatie zorgt voor frustratie onder klanten. Er is behoefte aan duidelijke, Nederlandstalige gebruiksaanwijzingen en correcte productinformatie op de website, omdat onduidelijkheden of fouten hierbij als storend worden gezien. Ook worden hogere prijzen ten opzichte van andere landen soms als minpunt genoemd.

Reviewsdia-centrum.nl

De levering ging perfect MAAR we hebben het verkeerde materiaal besteld en het geleverde aan de thuiszorg geschonken . We hebben helemaal geen incontinentie materiaal nodig maar een normaal inlegkruisje voldoet prima.
W G
Wim G.
Snelle levering van een diabetes meetset. Website is duidelijk. Wat is niet duidelijk is: bevestiging mails van exact het zelfde product & bestellings info van verschillende bedrijfs namen. idem m.b.t. leverings info. Dit is verwarrend and veel onnodige mail berichte

Webshop is niet up-to-date met voorraad beheer

Op de webshop stond het product op voorraad voor 17:00 besteld morgen geleverd! Nu bestelde ik op zondag dus dacht dan is het uiterlijk dinsdag in huis. Echter kwam er geen verzendbevestiging. Nadat ik zelf ging mailen kreeg ik te horen dat het product niet op voorraad was waardoor het vandaag of morgen pas verstuurd wordt. Dat is geen levertijd van 1 dag dat zijn 5/6 dagen. Natuurlijk kan het voorkomen dat een product toch niet op voorraad is maar dan zou het fijn zijn als ik als klant op de hoogte gehouden wordt, ipv dat ik er zelf achteraan moet! Overigens klopt de webshop nog steeds niet, product staat nog steeds op voorraad!

Helpdesk zonder hulp

Aanschaf Omron-M3 (HEM-7154-E) met flexibele arm manchet L22-32 (HEM-RML-31) [7154] 21 Aug) Bestelling bevestigd door DC met ref.nr DIA170473. Order formulier geeft 7154 aan Factuur geeft 7154 aan Verzendbon geeft 7154 met aantal 0 Leveringsbon idem 25 Aug) email verkeerde bloeddrukmeter ontvangen. 26 Aug) MC Stuur foto verkeerde meter. Foto opgestuurd. DC gebeld, sturen een retourlabel op. Retourlabel ontvangen en juiste meter zou opgestuurd worden. 27 Aug) Pakket via PostNL opgestuurd. 28 Aug) MC Pakket met ref.nr DIA170473 is succesvol door MC ontvangen. 31 Aug) MC Heeft gebeld. Deze M3 7154 wordt niet meer gemaakt en geleverd!!! Alleen M3 Comfort nog leverbaar Hij staat nog steeds op de DC en MC site!!! 1 Sept) JMC je retouraanvraag is goedgekeurd. Hij is al retour!!! MC gebeld. Geld vandaag of morgen terug op creditcard . Geld teruggestort op creditcard. 3 Sept) Weer email MC. Dezelfde als op 1 Sept. Email Retour goedgekeurd enRetour betaling binnen 7 dagen!!! 3e email met factuur om 7154 te betalen??? Email teruggestuurd en gevraagd of DC en MC de weg kwijt zijn. 4 Sept) Excuses, uw nieuwe artikel wordt opgestuurd??? Wordt vervolgd??
Makkelijk te bestellen. Komt snel Prijs hoog. In Frankrijk kost t 50 euro en hier veel meer. Vraag is waarom t niet zelfde kan kosten als in Frankrijk
Prima communicatie. De levering was vertraagd maar daar werd ik ook door diacrntrum prima van op de hoogte gehouden.
Tijdige levering, goede communicatie. Bestelling in goede orde ontvangen.

Redder in nood

Ik was onzeker omdat ik geen sensor voor mijn diabetes meer had, maar jullie slagvaardig optreden verloste mij daarvan.
Op tijd geleverd en bij navraag heel vriendelijk aan de telefoon
Verzenden was snel en verzorgd uit. DAT WAS PRIMA. Alleen de reclame klopte voor meter. Op de foto zag inlegger er gelikt uit. In de praktijk was die veel te groot. Jammer !
Vlot kunnen bestellen, vlot verstuurd en dus ook snel ontvangen ;-)
Voor een mooie prijs alles netjes binnen binnen 3 werkdagen
Duidelijke website en levering snel en vlgs afspraak

Vlotte verzending en zorgvuldige verpakking

Vlotte verzending

Prima levering, netjes gedaan.

Prima levering.
Snelle levering en goedkoop.
Levering perfekt. In een heel korte periode bedan’t
Super snelle levering
De vlotte versturing

dia-centrum.nl

Diabetes zelfcontrole producten direct uit eigen magazijn geleverd. Glucose meters, teststrippen, lancetten, prikpennen,.... Hoge Kwaliteit en Service tegen een Scherpe Prijs. Meten is Weten. Vandaag ...