Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering van hun bestellingen. De meeste klanten prijzen de kwaliteit en effectiviteit van de producten. Klanten waarderen de goede service en het oplossingsgericht handelen van het bedrijf. Daarnaast vinden klanten de gegeven informatie en uitleg bij de producten duidelijk en behulpzaam.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsdermatologie-winkel.nl
AT14 geniale crème
Ik heb hier 1 maal AT14 gekocht, op proef. Dat heeft bijzonder goed uitgepakt, geniale crème. Ineens zijn jarenlange onduidelijke klachten verdwenen. Ik voel me een stuk fitter, slaap weer en houd vocht beter vast. Ik wilde dat ik dit 10 jaar eerder had ontdekt.
heel tevreden; snelle levering, mooie aanbieding en goede prijs/kwaliteit verhouding
Betrouwbare groep bedrijven, samen met DOS Medical en KNO winkel. Uitstekende producten welke ik al zeker 7 jaar afneem. Nooit teleurgesteld. Één keer een misser van Post NL gehad maar dat werd snel en adequaat opgelost, kortom: goede club!
Snelle service en goede uitleg van het product 👍🏻😊bedankt een tevreden klant.
Snelle verzending
Zeer tevreden, goede producten en service!
Veel goede producten en snel geleverd
Nette en snelle levering. Goede informatie
Perfecte zalf doet wat het belooft
Een heel snelle levering , van heel goede spullen, dat is heel bijzonder en 5 sterren waard wat mij betreft!
Mooie afspraak en op tijd geleverd.
goede en werkzame producten
Snelle levering en goede uitleg.