Vetalin.nl

861 reviews in totaal   653 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van bestellingen. Het gebruiksgemak van de website, het bestelproces en de toediening van de producten wordt gewaardeerd. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en correct ervaren. Veel klanten merken positieve veranderingen in de gezondheid of het gedrag van hun huisdier na gebruik van de producten. Ook de verpakking en het gemak van bezorging worden positief genoemd, evenals de prijs en beschikbare kortingen. Er zijn enkele klanten die geen verschil merken na gebruik van de producten, en sommige dieren weigeren het product. Daarnaast zijn er opmerkingen over onduidelijkheden en wisselende prijzen. Af en toe worden vertragingen bij de bezorgdienst genoemd.

ReviewsVetalin.nl

Topproduct

Allereerst, het is een fantastisch product ! Ik was natuurlijk skeptisch zoals waarschijnlijk velen, maar joint support werkt absoluut bij mijn negen jarige witte herder! Hij begon het afgelopen jaar wat klachten te krijgen ondanks dat hij al een paar jaar een supplement voor gewichten krijgt. Aanvankelijk ging hij goed hierop maar nu meer ondersteuning nodig. Dus Vetalin geprobeerd. Tot mijn grote verbazing en blijdschap maakt het een groot verschil.
Correcte en nette afhandeling! Prettig contact via Whatsapp waarbij mijn vragen uitgebreid werden beantwoord. En het allerbelangrijkst : Ik zag na drie dagen al verbetering, niet te geloven! Ben nu anderhalve week bezig. Mijn hond loopt beter mee, staat sneller op, sleept minder met zijn poten, heeft zelfs weer zin om te spelen. Ik was onterecht sceptisch
Wij zijn ontzettend blij met een fantastisch resultaat al na 4 dagen gebruik van de Velatin tabletten, onze Kelpie (een Australische schapendrijver) liep ontzettend mank door een probleem aan haar rechter voor been, vandaag weer probleemloos 11 km kunnen wandelen, nogmaals we zijn echt blij met het resultaat. Gr. T&T&T

Goede kwaliteit suplementen...al de…

Goede kwaliteit suplementen...al de nodige merken geprobeerd maar niks hielp er bij mn hond...hij bleef last van zn ontlasting houden en bjj minste verandering in zn eten ging hij aan de diaree...nu hij een aantal maanden de vetalin probiotica krijgt heeft hij er al bijna geen last meer van....hij blij, ik blij Snel Verzonden.. binnen 2 dagen was het binnen

Antwoord van Vetalin.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je na het proberen van verschillende merken nu zo’n duidelijk verschil merkt bij je hond. Goed dat zijn ontlasting een stuk stabieler is geworden met de Vetalin probiotica. En mooi dat de levering ook snel bij je binnen was. Hij blij, jij blij – daar doen we het voor!
S S
Sabine S.

Fijne supplementen, maar waarom geen staffelkorting?

Fijne supplementen. Ik zou 5 sterren geven als de staffelkorting ook geldt als je meer doosjes koopt van verschillende producten. Voor alle producten geldt: 5 euro korting per doosje als je 3 doosjes koopt. Maakt dan volgens mij niet uit als dit verschillende producten zijn? Ik heb een senior hond en wil geen grote voorraden kopen, maar loop bij iedere bestelling 15 euro korting mis, terwijl ik wel 3 doosjes koop (probiotica, multivitamine en joint support). Echt jammer!

Antwoord van Vetalin.nl

Bedankt dat je je feedback deelt! 🐾 Fijn dat we je al hebben kunnen helpen met een korting. We snappen helemaal dat het handig zou zijn als de staffelkorting ook voor verschillende producten geldt. Op dit moment is dat technisch nog niet mogelijk in onze shop, maar we hopen dit in de toekomst te kunnen aanbieden. Bedankt voor je begrip en voor je vertrouwen in onze producten!
Our 11 year old dog has been on the green mussel supplements for nearly a year now. I have found remarkable improvement in his mobility, he used to get a limp sometimes after a lot of exercise but he hasn't limped in such a long time now since being regularly on these. He's quite a big dog and will eat anything so eating the supplements in no problem for him, he will even eat it like it's a treat if offered to him. I would recommend trying these to anyone worried about an energetic dog struggling a bit with mobility!

Antwoord van Vetalin.nl

Thank you so much for sharing your experience! 💛 We're thrilled to hear that your dog’s mobility has improved and that he enjoys taking the supplements so easily. It's wonderful to know that he can stay active and happy without discomfort. We really appreciate your recommendation and hope he continues to enjoy his playful, energetic days!
N E
Naomi E.
Lummen (Meldert)
Jaren gebruikte ik eerder het product van het merk Puur Probiotic en ben ik er altijd héél tevreden over geweest! Maar...aangezien onze hondjes regelmatig aan de zetel likken (vooral als ze bij ons liggen) of af en toe ook aan hun pootjes, dacht ik eens over te schakelen naar het product van Vetalin. Helaas zie ik totaal geen verschil ondanks ik dit al een dik 2 maand aan het gebruiken ben! Aangezien ik totaal geen verschil zie, kijk ik nu naar de prijs én het gemak om het te geven. Dan gaat mijn voorkeur werkelijk tóch uit naar het merk Puur Probitic i.p.v. het merk Vetalin, dit rekening houdend met de prijs én het gemak om het te geven want die van Vetalin kruimelen héél hard als je die verdeeld.

Antwoord van Vetalin.nl

Bedankt voor het delen van je uitgebreide ervaring. Jammer om te horen dat je na twee maanden geen verschil merkt. Elke hond reageert anders op supplementen, en soms kan het inderdaad zijn dat een ander product beter aansluit bij wat je gewend bent. Dank je ook voor je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je zo betrokken bent bij het welzijn van je hondjes en goed kijkt wat voor hen het beste werkt.

Dit gaat, zo het zich aanziet, de goede kant op. Het is nog wat vroeg.

Dit gaat, voor nu, voornamelijk over de snelheid van opvolging en levering van de bestelling. Die was uitstekend. Zonder de soms hinderlijke bovenmatige verzendkosten. Ik had het product de volgende dag in huis. Onze hond laat eerste verbetering zien, maar ook dat honden meesters zijn in het omgaan met pijn en dat niet echt te delen met hun omgeving. Ik moet echt heel goed kijken om te zien waar het fout gaat. Maar ik ben voorlopig blij met de progressie (binnen een week), en ik hoop dat het doorzet.
W D
Wil d.

Heel goed procuct

Vetalin probiotica is een heel goed product, ik was er mee gestopt omdat onze hond helemaal geen diarree meer had maar na 2 weken kreeg ze het weer. Meteen weer begonnen met de probiotica en nu is de ontlasting weer prima ! Dus ik ga er niet weer mee stoppen.

Het was er snel

Heb het pakketje ontvangen en erg snel. Ze heeft het nu 4 dagen toegevoegd gekregen. Dus ik kan er nu geen zinnig woord op zeggen. Ben erg benieuwd hoe het over 3 week met haar gaat.
H E
Helga E.
Hele vlugge verzending En onze hond heeft het graag vooral de Bladder Support helpt heel goed tegen zijn blaas en nieren heeft nu allang nergens meer last van. De Pro Biotics nog even afwachten
Snelle levering. Mijn husky van bijna 11 jaar wilde niet meer lopen en kon moeilijk overeind komen. Nu bijna 2 wk bezig en komt hij wat makkelijker omhoog

Prima

Over de werking van dit product kan ik nog niks zeggen , hondje krijgt tabletjes pas 3 dagen. Maar zij neemt het tabletje als een snoepje in haar bek. Service en communicatie was uitstekend

Vertraging van meerdere dagen door post nl

Vetalin was snel met aanbieden aan post.nl. Helaas heeft post.nl er meerdere dagen over gedaan. Veel vertraging werdt iedere keer gemeld en dan weer een nieuwe datum.
Snelle levering van de tabletten! Mijn kat krabt niet meer en heeft geen kale plekken meer

Top produkt

Goed verpakt, heel korte wachttijd en tenslotte goed produkt voor mijn viervoeter Rozzi. Top produkt 👍🏻
Ik ben blij met het feit dat onze hond nu -zij het langzaam- aan het herstellen lijkt te zijn. Nou nog iets vinden om haar af te remmen zodra ze zich beter voelt, want dat vertraagt het herstel. Even afwachten of het doorzet…

Antwoord van Vetalin.nl

Wat fijn om te horen dat het herstel langzaam de goede kant op lijkt te gaan, we duimen dat dit zo doorzet! We begrijpen heel goed dat het soms lastig is om ze rustig te houden zodra ze zich beter voelen. We wensen jullie veel succes met het verdere herstel!
Besteld en binnen 2 dagen in huis. Wordt op de hoogte gehouden mbt levering

De service is uitstekend alleen de levering die valt soms wel eens tegen.
Hele snelle en correcte service . Van de producten ben ik ook heel tevreden. De vip korting zorgt dat ik deze supplementen aan mijn dier kan blijven geven.