ProBrace.nlReviews

: 1.941Goed

4,35

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 dec. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
ProBrace.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij ProBrace.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 dec. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
ProBrace.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij ProBrace.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor ProBrace.nl

414 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.941 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


18 aug. 2022
Een bestelde breukband van 120 tot 140 cm (XXL) bleek 120 cm te zijn. Terugsturen was geen probleem. Volgens Probrace mogelijk verkeerd labeltje aan gehecht. Vanwege de hittedagen wilde ik buiten de zorgverzekeraar om een eenvoudige band aanschaffen ipv de handgemaakte korsetten. De omgeruilde band bleek na een dagdeel dragen vermoedelijk vanwege de warmte (hitte) met ongeveer 15 cm te zijn gekrompen. Na koud wassen, liggend drogen binnenshuis nog enkele cm gekrompen. Blijft nu iets van 122 cm over, net genoeg ...... Banden blijken dus inbeginsel erg te krimpen!!!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


13 okt. 2022
Alles want hij is niets waard en daarbij geven jullie als tip dat je de duim groter kunt knippen nou dat heb ik gedaan omdat hij verschrikkelijk straks zat bij mijn duim en ik heb maar een hele kleine hand dus iemand met een wat grotere hand moet de hele brace wegknippen en ik ik nog nooit zo erge pijn gehad die nacht. Ik heb een klacht ingediend maar er is niets mee gedaan. Ik kan hem niet meer terug sturen en nogmaals hij verlicht het carpaalntunnel sindroom helemaal niet. Bar en bar slecht
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor ProBrace.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
Klittenband ondersteuning past niet. Na het opmeten van de elleboogbrace, conform voorschrift past de Brace wel maar de extra klittenband ondersteuning niet.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Fijn dat je de brace links en rechts kunt ragen. IK draag hem nu een week, zeer prettig . Makkelijk en snel aan doen, geen storend klittenband.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Brace doet zijn functie. Wel wat ijzers eruit gehaald, daar het materiaal aan zich al stug genoeg is en het teveel drukte op bepaalde punten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Artikel bleek na 10 dagen defect. Na melding werd dezelfde dag een nieuw artikel toegestuurd. Dat is gewoon klantvriendelijk.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Mooi op tijd en de handschoenen zijn van heel fijn materiaal voor de artrose in mijn handen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
De eerste nacht en ochtend amper geen last meer in kamp en tinteling in linkerhand
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
 
Goede beschrijving producten, snelle levering en ook snelle afhandeling retour.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
 
van A. B.
Ruime sortering Vriendelijkheid en bereidheid tot uitleg mag zeker beter!!!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
Zit uitstekend! Fijne ondersteuning voor je pols als je net uit het gips komt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
geeft steun! Het aandoen is een beetje ingewikkeld voor 90-jarigen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
De eerste kniebrace die niet afzakt tijdens het lopen en wandelen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
Brace helpt bij rust van gewricht. Uiteindelijk minder pijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Bestelling goed verwerkt en goed product geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
Snel besteld en geleverd prima pols brace
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Geeft een heel goed gevoel.Past perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Snelle levering, goede Brace
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Matig zitcomfor
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Goed advies .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Handige Sling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Goede service
Beoordeling melden