ProBrace.nl

481 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.295 beoordelingen in totaal

Gecertificeerd sinds: 14 dec. 2021
ProBrace.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

26 apr. 2023
Op een paar zaken na bevalt de brace prima. Het draagcomfort is goed en de brace ondersteund mijn gewricht prima. Ook zijn er in mijn optiek wat verbeterpunten. Ik heb redelijk grote handen en heb dan ook de L- versie besteld. Maar ik vind het duimgat wat aan de kleine kant. Ik had in het begin het idee dat mijn duim werd afgebonden en het aan- en afdoen van de brace is daardoor erg pijnlijk. Ook een minpuntje is dat nu, na een paar weken de brace te hebben gedragen, de balein naast de duim is gebroken! Ik zou het prettig vinden om hier iets over terug te horen.

de meest kritische beoordeling

19 apr. 2023
Ik kon helaas de brace pas na twee weken ophalen bij het ophaalpunt, omdat ik net op reis was toen hij binnenkwam, dat was gewoon pech, daar konden jullie ook niets aan doen. Na die twee weken heb ik hem aangehad, maar hij zat slecht en hielp totaal niet. Ik heb hem meerdere malen aan en uit gedaan en via google opgezocht hoe hij moest zitten, maar het bleef een ramp en dus een mega miskoop. Helaas waren de twee weken al voorbij en kon ik hem niet terugsturen.

Beoordelingen voor ProBrace.nl

31 okt. 2023

Goed functionerende brace

Gebruik deze brace tijdens het volleyballen. Het is eerst even wennen, maar je kunt er prima mee blijven spelen. Ik kan het zeker aanraden.
Helaas mijn pakket teruggestuurd. Het terugsturen was gemakkelijk en vervolgens al snel her betaalde bedrag terug op mijn rekening.
Snelle levering en goede kwaliteit Ik heb er echt profijt van Na 2 weken s nachts dragen zijn m’n klachten n stuk minder!
JK
Jan K.
DOETINCHEM
De bestelling was goed verpakt. De handschoenen passen perfect en geven een heerlijk en warm gevoel. Prima product.

Overtreft al mijn verwachtingen!

De pijn in mijn voeten is nu een stuk minder dankzij de zolen. Het resultaat overtreft zeer mijn verwachtingen!

De brace doet wat hij moet doen nl…zie boven

De brace doet wat hij moet doen nl fixeren van het duimgewricht. Ook geeft hij steun wat prettig aanvoelt
De persoonlijke benadering en medewerkers die met een luisterend oor voor de cliënt spraken me zeer aan.
ik wist niet eens dat een duin/pols brace bestond. maar het bracht mij zeker verlichting.
15 nov. 2023
Ze werken wel goed tegen reuma pijn in vingers alleen jammer dat ze niet vocht bestendig zijn
10 nov. 2023
Ben er erg blij mee het geeft een goede ondersteuning aan mij duim.
31 okt. 2023
Snelle levering, goede kwaliteit product, maar duimsgat te klein
3 nov. 2023
Snel en vriendelijke klantenservice
16 nov. 2023
Kwaliteit en snelle bezorging
10 nov. 2023
Zit goed en voelt lekker aan.
Prima band, goede service
Heel tevreden