ProBrace.nlReviews

: 1.706Goed

4,39

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 dec. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
ProBrace.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij ProBrace.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 dec. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
ProBrace.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij ProBrace.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor ProBrace.nl

180 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.706 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


18 aug. 2022
Een bestelde breukband van 120 tot 140 cm (XXL) bleek 120 cm te zijn. Terugsturen was geen probleem. Volgens Probrace mogelijk verkeerd labeltje aan gehecht. Vanwege de hittedagen wilde ik buiten de zorgverzekeraar om een eenvoudige band aanschaffen ipv de handgemaakte korsetten. De omgeruilde band bleek na een dagdeel dragen vermoedelijk vanwege de warmte (hitte) met ongeveer 15 cm te zijn gekrompen. Na koud wassen, liggend drogen binnenshuis nog enkele cm gekrompen. Blijft nu iets van 122 cm over, net genoeg ...... Banden blijken dus inbeginsel erg te krimpen!!!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


10 jul. 2022
Heb liesbreuk band snel ontvangen .Verpakking was open geweest. Bleek al te zijn gebruikt., gedragen. Waarom kijken Julie dit niet na..Slechte beurt om het tóch te verkopen. Padjes vielen er al uit en klittenband was beschadigd.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor ProBrace.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Door een fout bij DHL kreeg ik maar 1 kniebrace i.p.v. 2 toegestuurd. Na een mailtje, ontving ik de volgende dag al een nieuwe brace. Ook heb ik via de mail goed advies gekregen en heb zodoende een prima brace kunnen bestellen.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
1 sep. 2022
Beste Fransje, Wat fijn om te horen dat u onze service zo waardeert en dat het product bevalt. Hopelijk heeft u er nog draagplezier van!
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Een duidelijke afbeelding van het product. Of de spalk zal helpen is nog afwachten,maar het is een goed product,en een goede pasvorm,voelt goed stevig aan als steun ook bij het werken.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
3 dagen geleden
Bedankt Egbert voor de eerlijke en positieve beoordeling. We hopen natuurlijk dat het u gaat helpen. Bedankt voor de genomen moeite om een beoordeling achter te laten.
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Na een brace retour te hebben verzonden kwam de nieuwe bestelling niet. Heb gebeld en gelijk werd er actie ondernomen en heb ik nu de nieuwe brace snel ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
9 sep. 2022
Fijn dat we het spoedig voor u hebben kunnen oplossen. Bedankt voor uw beoordeling!
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Fantastisch, nu met dit hulp middel hoef ik niet constant te kijken waar ik m.n voet neerzet. Nu eerst de hak en dan verder afwikkelen..
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
13 sep. 2022
Bedankt Jan voor uw beoordeling en de foto, fijn dat u zo helpt!
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Een fijne enkelbrace die lekker dun is en daardoor goed in je schoen past. Hij geeft extra steun zonder dat hij strak aanvoelt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Pasvorm spalk is voldoende. Smalle bandje om duim te fixeren voldoet niet, waardoor duim/hand teveel ruimte in de spalk heeft.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
3 dagen geleden
Goedemorgen Iselle, Bedankt voor de beoordeling. Wat vervelend dat het product niet behoren past. Wilt contact met ons opnemen via info@probrace.nl om te kijken wat wij voor u hierin kunnen betekenen. Alvast bedankt!
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Snelle levering, en prima afhandeling na bestelling verkeerde maat. Snelle teruggave betaling inclusief verzendkosten!
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
9 sep. 2022
Bedankt Mevrouw Korner voor uw beoordeling! Fijn dat u ons werk zo ervaren heeft. Jammer dat het product niet naar behoren paste.
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Goede omschrijving van het product en goed verzorgde administratieve afwikkeling. Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Voor mij perfecte brace, fijn klittenband om te verstellen en het siliconen gedeelte zit goed.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
30 aug. 2022
Beste Marie-Annette, bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn dat het zo'n goede match is! Hopelijk heeft u er nog draagplezier van!
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Andere kleuren misschien dat zou fijn zijn vooral voor vrouwen verder vind ik hem goed
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
1 sep. 2022
Bedankt voor uw opmerking, dit zullen we zeker terugkoppelen aan de leverancier, fijn dat het verder allemaal goed is bevallen.
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
De achterkant gaat dubbel zitten en wordt scherp. Dat is erg pijnlijk. Zie de bobbel.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
6 sep. 2022
Goedemorgen Monique, Wat vervelend! Wilt u ons een mailtje sturen(info@probrace.nl) dan ga we kijken of we tot een oplossing kunnen komen. Bedankt voor uw reactie!
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Zeer snel en adequaat geholpen. Ook na telefonisch overleg, snel geholpen
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
1 sep. 2022
Bedankt voor deze mooie woorden en gulle beoordeling, hier zijn wij heel blij mee!
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
product was niet leverbaar maar men kwam meteen met een ander voorstel.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
9 dagen geleden
Bedankt Angelique voor uw beoordeling en fijn dat we tot een oplossing hebben kunnen komen :-)
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden 
De bestelling komt vlug en de producten zijn van goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
10 dagen geleden
Bedankt Bruno voor uw beoordeling en de waardering van onze service en producten.
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Snelle levering en een verandering werd ook goed geregeld
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
9 sep. 2022
Bedankt voor u beoordeling! Fijn om te horen dat u onze service zo waarderd.
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Goed materiaal, zoals omschreven en zeer snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
10 dagen geleden
Bedankt Pieter voor de mooie woorden en uw beoordeling!
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Zit as gegoten en heb steun eraan en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
13 sep. 2022
Wat fijn om te horen Esther! Hier doen we het voor!
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Handgeschreven briefje met tekst en uitleg, Keurig!!.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
6 sep. 2022
Bedankt Meneer Oplaat voor uw beoordeling, leuk om te lezen dat u het kan waarderen de genomen moeite. Hier doen we het voor!
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Enkel brace besteld, was de dag erna al binnen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022 
Snelle verzending en passen goed in de schoen
Beoordeling melden