ProBrace.nlReviews

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 dec. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 mei 2023
ProBrace.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij ProBrace.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 14 dec. 2021

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor ProBrace.nl

557 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.085 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

18 aug. 2022
Een bestelde breukband van 120 tot 140 cm (XXL) bleek 120 cm te zijn. Terugsturen was geen probleem. Volgens Probrace mogelijk verkeerd labeltje aan gehecht. Vanwege de hittedagen wilde ik buiten de zorgverzekeraar om een eenvoudige band aanschaffen ipv de handgemaakte korsetten. De omgeruilde band bleek na een dagdeel dragen vermoedelijk vanwege de warmte (hitte) met ongeveer 15 cm te zijn gekrompen. Na koud wassen, liggend drogen binnenshuis nog enkele cm gekrompen. Blijft nu iets van 122 cm over, net genoeg ...... Banden blijken dus inbeginsel erg te krimpen!!!

de meest kritische beoordeling

13 okt. 2022
Alles want hij is niets waard en daarbij geven jullie als tip dat je de duim groter kunt knippen nou dat heb ik gedaan omdat hij verschrikkelijk straks zat bij mijn duim en ik heb maar een hele kleine hand dus iemand met een wat grotere hand moet de hele brace wegknippen en ik ik nog nooit zo erge pijn gehad die nacht. Ik heb een klacht ingediend maar er is niets mee gedaan. Ik kan hem niet meer terug sturen en nogmaals hij verlicht het carpaalntunnel sindroom helemaal niet. Bar en bar slecht

Beoordelingen voor ProBrace.nl

8 mei 2023
Ondersteuning is prima. Bij eerste gebruik kreeg ik een lichte bloeduitstorting, mogelijk doordat het te strak zit. Maat was goed opgemeten, 2 cm speling. Brace is gevoelig onder de oksels. Heb het haar weg moeten scheren ivm wrijvingspijn. Na 1 keer wassen volgens voorschrift toch wat mechanische beschadiging waargenomen. Tevens heb ik de indruk dat de brace overall daarna wat gekrompen is en dus wat strakker zit.
14 mei 2023
Het werkt fantastisch. Ik was na 3 weken van mijn scherpe onderrug klachten af. Nu kan ik de band nog gebruiken als ik zwaar fysiek bezig ben en als de onderrug weer pijn begint te doen. Ik kon voor de band niet meer zitten liggen staan of lopen zonder constante heftige pijn. Dus ik ben heel tevreden.
4 mei 2023
Zit stevig om de knie. Draag hem nu 3 weken onafgebroken zonder irritatie. Heb de uitvoering met de scharnieren maar merk daar niet veel van, weet niet of dit steviger zit dan met baleinen.
8 mei 2023
De Brace geeft goede rust aan mijn pijnlijke duim en pols. Wel schuurt de binnenkant op de duim en pols,dus gebruik ik onder de brace pleisters.Afwachten of hij voldoende effect heeft.
13 mei 2023
Brace voor klapvoet is ok., echter zakt snel af met huidige constructie. Een mogelijke samenwerking met een onderbeen bevestiging zou soulaas kunnen bieden.
Hij geeft de nodige stevigheid zodat het gewricht geen kant opkan. Alleen spijtig dat je dan niet in een wat bredere schoen kan.
10 mei 2023
de snelheid van het introduceren van het definitieve product. misschien ben ik als behoevende wellicht ongeduldig
5 mei 2023
De Service en reactie op mijn e-mails. Wat beter kan de pick-up adressen van o.a. DHL checken en verifiëren.
Geeft veel steun bij de ontstoken pees. Dankzij deze brace kan ik mijn werk blijven doen.
Prima brace, ruikt alleen erg naar rubber en dat is niet zo prettig.
liesbreuk uitstulping wordt goed gecorrigeerd door de brace.
8 mei 2023
Sinds dat ik de brace 's nachts draag kan ik weer slapen.

van ej v.
nou dat mijn handen rust kregen en ik niet zon pijn had
snelle, correcte levering. Vlotte reactie op vragen.
Dat het bestelde product snel en goed werd geleverd.
De snelle afhandeling en de levering waren optimaal.
Snelle service, goed product, prettige communicatie
Ik dat niet bewegen waar het voor bedoeld is
23 uur geleden
pasvorm is perfect. makkelijk uit en aan.
Zit goed, snelle levering. Werkt goed