ProBrace.nl
Beoordelingen:

446 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.477 beoordelingen in totaal  

4,42
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 dec 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
ProBrace.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

26 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op een paar zaken na bevalt de brace prima. Het draagcomfort is goed en de brace ondersteund mijn gewricht prima. Ook zijn er in mijn optiek wat verbeterpunten. Ik heb redelijk grote handen en heb dan ook de L- versie besteld. Maar ik vind het duimgat wat aan de kleine kant. Ik had in het begin het idee dat mijn duim werd afgebonden en het aan- en afdoen van de brace is daardoor erg pijnlijk. Ook een minpuntje is dat nu, na een paar weken de brace te hebben gedragen, de balein naast de duim is gebroken! Ik zou het prettig vinden om hier iets over terug te horen.

de meest kritische beoordeling

19 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik kon helaas de brace pas na twee weken ophalen bij het ophaalpunt, omdat ik net op reis was toen hij binnenkwam, dat was gewoon pech, daar konden jullie ook niets aan doen. Na die twee weken heb ik hem aangehad, maar hij zat slecht en hielp totaal niet. Ik heb hem meerdere malen aan en uit gedaan en via google opgezocht hoe hij moest zitten, maar het bleef een ramp en dus een mega miskoop. Helaas waren de twee weken al voorbij en kon ik hem niet terugsturen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor ProBrace.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nadat ik eerst zelf een brace had uitgezocht, bleek die niet goed te passen. In samenspraak met Probrace een andere brace besteld en die werkt goed en draagt zeer fijn.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
29 mrt 2024
Goed om te horen dat na overleg u een passende brace heeft kunnen vinden en dat deze ook zijn werk doet. Dank u wel voor uw review.
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Verkeerde bestelling.

Bij een verkeerde bestelling heb ik telefonisch contact opgenomen , de klantenservice heeft alles in werk gezet om mijn verkeerde bestelling tot de juiste te doen komen Ik vond de omschrijving van producten op de site wat onduidelijk. Daarom had ik ook het verkeerde besteld.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
22 mrt 2024
Hartelijk dank voor uw review! En fijn dat u goed geholpen bent.
WJ
Willem J.
Zoetermeer
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Doordat ik n aneurysma operatie heb gehad en mijn buikspieren doorgegesneden zijn miste ik heel erg de steun daarvan op mijn core. Met de de brace ondersteuning voelt het weer heel goed aan en sta ik weer rechtop . Dus heel blij mee
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
2 dagen geleden
Fijn om te horen dat de brace u de juiste ondersteuning biedt! Hartelijk dank voor uw review.
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Gebruikte al vanwege rheuma aan grote teen semi orthopedisch schoenen om oude nog mooie schoenen te blijven gebruiken had ik inlegzolen nodig deze zijn prima precies wat ik nodig heb en ook nog beter betaalbaar
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
11 dagen geleden
Super fijn om te horen dat de zooltjes u ondersteuning geven. Bedankt voor uw review!
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed

Snel geleverd, band 1 maat groter bestellen dan aangegeven. Kan nu weer lekker tennissen en sporten. Na 2 jaar is klittenband wat versleten, maar dan gewoon een nieuwe aanschaffen. Prima band.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
27 mrt 2024
Dank u wel voor de review! Fijn om te horen dat de brace uw ondersteuning geeft.
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en acuraat gehandeld. Er werd een verkeerde brace gestuurd, maar dat was na één gesprek nog dezelfde dag opgelost. Prima service, én een goed product!
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
2 apr 2024
Hartelijk dank voor de complimenten en review!
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super schoenverhoger. Fijn om voor de operatie van de voet al te kunnen oefenen. Gewoon met je eigen schoen aan. Voorkomt rugklachten
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
2 apr 2024
Goed om te horen dat het product u ondersteuning geeft. Dank u wel voor uw review.
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima brace

Prima kniebrace die voldoende stabiliteit geeft in de zijwaartse richting. Past goed onder een normale broek en irriteert niet.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
29 mrt 2024
Goed om te horen dat het product u ondersteunt. Dank u wel voor uw review.
JH
John H.
Den Helder
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima product en levering

Zonder problemen te bestellen, snel levering en precies wat ik mag verachten van het product
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
29 mrt 2024
Dank u wel voor de mooie feedback.
MD
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Te kleine maat is zonder problemen omgeruild voor een grotere. Verder prima product.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
29 mrt 2024
Dank u wel voor uw review!
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Brace was te klein. Retour gestuurd en binnen een week aankoop bedrag terug gekregen
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
26 mrt 2024
Hartelijk dank voor uw review!
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Professioneel personeel met goed advies. Ze hebben mij goed geholpen. 😃
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
5 apr 2024
Hartelijk dank voor uw review en fijn om te horen dat wij u goed advies hebben kunnen geven!
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede consult

Fijne persoonlijke begeleiding. Meerder opties waar ik uit kon kiezen
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
29 mrt 2024
Super fijn om te horen en nog een fijne dag!
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en behulpzame reactie op vragen en snelle beschikbaarheid
Beoordeling melden
16 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Hij helpt goed, maar wijdt af en toe een beetje uit in het water
Beoordeling melden
RB
Rommie B.
Leeuwarden
1 dag geleden
 Geverifieerde beoordeling
Artikel wijkt af van plaatje en te korte omschrijving
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
22 uur geleden
Dank u wel voor uw review. Zou u met ons contact willen opnemen om door te geven wat er exact anders is aan de brace in het echt dan op het plaatje op de website. Zo kunnen wij eventuele wijzigingen doorvoeren op onze website. U kunt uw informatie mailen naar info@probrace.nl. Alvast bedankt!
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Brace geeft veel stevigheid en makkelijk om te doen.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
2 apr 2024
Fijn om te horen! Dank u wel voor uw review.
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het duim gat is te klein en knelt mijn duim af.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
9 dagen geleden
Vervelend om te horen dat de brace u niet goed past. Wij willen graag met u meedenken voor een passend model. U kunt de brace in ieder geval retour sturen via onze website. En u kunt contact met ons opnemen via info@probrace.nl om samen te overleggen voor een ander model. Daarnaast bedankt voor uw eerlijkheid en feedback!
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk in gebruik en stevige ondersteuning
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
2 apr 2024
Dank u wel voor uw review.
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed product en netjes op tijd geleverd!!
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
26 mrt 2024
Hartelijk dank voor uw review!