Lucardi Juwelier Hilversum- Logo - Beoordelingen

Lucardi Juwelier Hilversum

270 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden365 beoordelingen in totaal

11 jan 2024
ijn vrouw en ik werden keurig geholpen bij het kiezen van een ring voor mijn vrouw. De gekozen ring was niet aanwezig in de juiste maat, maar kon wel worden besteld. De ring was binnen 2 dagen aanwezig en we werden keurig telefonisch op de hoogte gebracht. De dame attendeerde ons nog op 10% extra korting na het aanmelden voor jullie lidmaatschapkaart . Hier komen we graag nog eens terug. Wij zijn zeer tevreden

12 mrt 2024
Ik kreeg helaas de ring die in de vitrine stond en waarschijnlijk al door velen gepast is. Toevallig was dat de goede maat, maar bij thuiskomst zag ik dat deze enigzins vervormd was. Nog wel wat ronder kunnen krijgen, maar voor de prijs vond ik het aardig zonde.

Beoordelingen voor Lucardi Juwelier Hilversum

8 aug 2024
Geweldig geholpen. Nemen de tijd en geven goed advies. Gaatjes erbij geschoten en 2 paar nieuwe oorbellen.
2 aug 2024
Horloge gekocht, keurig op maat gemaakt. Zeer vriendelijke dame, fijn geholpen, zeer tevreden.
24 aug 2024
Wordt er altijd netjes geholpen Nemen de rijd voor je ook al.is het druk Goie service
WD
W D.
Hilversum
7 aug 2024
Werd bijzonder vriendelijk en professioneel geholpen. Super.
30 aug 2024
Frisse winkel met vriendelijk personeel. Ruime sortering.
10 aug 2024
Dat de medewerkers heel aardig zijn en goed helpen .
15 aug 2024
25 aug 2024
9 aug 2024
7 aug 2024
1 aug 2024
Klantvriendelijkheid is goed en je wordt vriendelijk ontvangen en geholpen en sieraden voor een fijne prijs en de service is goed. En het belangrijkste is je gaat met een blij goed gevoel de winkel weer uit en dat is de kracht van Lucardi
24 jul 2024

Lovely personal& high quality products

Lovely personal, quick helping and right reccomandation. Good price and nicely build store. Always a pleasure to purchase from Lucardi.
5 jul 2024
Heel positief. Medewerkerers namen hun tijd om mij te helpen om een perfecte cadeau uit te zoeken voor mijn zoon die geslaagd is.
24 jul 2024

Goeie service

Oren wezen schieten ivm actie,bent daar nog echt een klant en geen nummer. Nemen de tijd voor je en helpen je als je vragen hebt.
22 jul 2024
De winkelmedewerker nam alle tijd om mij naar tevredenheid te helpen, heel fijn Plus prachtige goede kwaliteit sieraden
6 jul 2024
Er is moeite genomen om aan een item te komen die uit de collectie gaat. Snel en vriendelijk geholpen.
25 jul 2024

Vriendelijk personeel

Ze namen de tijd met helpen om te zoeken naar juiste horloge en het afstellen ervan