Novashops.com- Logo - Beoordelingen

Novashops.com
Beoordelingen:

582 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.118 beoordelingen in totaal  

4,55
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

16 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik koop al jaren bij Nova shops. De bezorging gaat bijna altijd foutloos en snel. Ik vind het jammer dat er tegenwoordig nooit een sample bijzit om nieuwe producten te introduceren. En dat producten soms zonder uitleg uit het assortiment gaan. Zoals de kleine reepjes met pinda en die met marsepein en de kaaskoekjes. Na jaren gebruik ik vooral nog de kleine reepjes en het marsepein voor de lekkere trek. Voor de rest eet ik nu succesvol koolhydraatarm met veel groente en blijf ik zo goed op gewicht.

Meest relevante negatieve beoordeling

24 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik kreeg de verkeerde bestelling, en zonder enige info te vragen of naar mijn bewijs te kijken werd mij verteld dat ik gekregen had wat ik had besteld. Zelfs de mensen in het magazijn vertelde dit volgens de chat medewerker. Het was zo overduidelijk dat ik t verkeerde had ontvangen dat ik geirriteerd raakte. Want ze weigerden gewoon naar mijn bestelbevestiging en mijn foto van t ontvangen product te kijken. Toen werd mij ook nog even verteld jammer dat u t zo ziet, en of ik wat vriendelijker kon zijn. Terwijl de medewerker gewoon alles weigerde na te kijken. Na een boze mail naar de klantenservice, met belofte een slechte review te schrijven , kwam de chat medewerker weer in beeld. Ineens had zij t nagekeken en had ik toch wel gelijk. Ze begreep nu wat ik bedoelde. Sorry, maar zo moeilijk was het niet. Als je de mail en mijn foto naast elkaar had gehouden zoals ik je herhaaldelijk vroeg, had je t gelijk gezien.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Novashops.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(29)
(12)
(19)
Resetten
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De repen met vanille zaten geplet in de verpakking (de doos van de verzending was intact, de doos van de repen was intact, de repen zelf dus niet), wat minder smakelijk is.
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Een teleurstelling

Chocomel en cappuccino als ontbijt? Dessert als avondmaaltijd? Verder omelet en crêpes bij ontbijt én lunch, dit geldt ook voor de soep. Tegenvaller.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
superproducten en supersite, alleen spijtig dat er zoveel out of stock is
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heeft mij niks veranderd, niks afgevallen
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Producten ok maar verzenden niet

Producten ok, prijs wat aan de hoge kant maar er zijn regelmatig promoties. Verzending door DPD laat de laatste tijd te wensen over. Voor levering aan huis is er een meerprijs tov afhaalpunt. Dat is ok. Maar als ik dan thuis ben verwacht ik dat het ook thuis geleverd wordt en niet in een willekeurig afhaalpunt dat niet eens het meest nabijgelegen is...
Beoordeling melden
DS
Dirk S.
Den Haag
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling nog steeds niet ontvangen. Hierover gebeld maar geen telefonische bereikbaarheid. Toen gemaild maar nog niets ontvangen!
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ik heb de betreffende bestelling nog…niet ontvangen

Ik heb de betreffende bestelling nog niet ontvangen
Beoordeling melden
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Tot twee keer toe verkeerde bestelling ontvangen
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering nog niet gekregen, reeds week later
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
hun transporteur DOD 😂
Beoordeling melden
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bezorging laat te wensen over. DPD heeft niet aangemeld dat ze iets kwamen bezorgen, en een dag later staat er een overbuurman op de stoep met mijn pakket. Dus: 1. niet aangemeld door DPD 2. niet laten weten dat er ergens anders bezorgd is. 3. op het moment van bezorging was ik gewoon thuis.
Beoordeling melden
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Webshops in het algemeen moeten DRINGEND TERUG leren om te doen wat ze beloven !! Als ze beloven om de dag erna te leveren, dan is dat niet 3 dagen later.... .... en kunnen ze hun belofte niet waarmaken of hangen ze af van derden dan moeten ze hun beloftes maar bijstellen.
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestellingen jaren aan een stuk de dag na bestelling ontvangen thuis ,nu laatste 2 Bestellingen 3 en 5 dagen op moeten wachten ! Wat is er aan de hand ?
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Producten ok. Toch krijg ik de indruk dat hun "voordeelpakketten" worden samengesteld door artikelen die ze moeilijker verkopen. 09
Beoordeling melden
JV
John v.
Haastrecht
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wanneer jullie beloven het de volgende dag te bezorgen moet je dat ook waarmaken ! Het zou op woensdag bezorgd worden en op donderdag krijg ik een bericht dat het verzonden is en het word uiteindelijk op het einde van vrijdagmiddag afgeleverd, Ik heb donderdag ochtend een bericht gestuurd met de vraag waar mijn pakket blijft en dan krijg ik te horen dat het aan DPD ligt, dat is dus gewoon gelogen ! Dan mag ik toch wel zeer ontevreden zijn hierover ?
Beoordeling melden
27 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
De producten zijn top maar de levering altijd een ramp. Al iedere keer doorgegeven. Mijn mama juist zelfde probleem,. Ze zeggen dat ze poging doen maar dit is zo niet. Ze leveren direct in afleverpunt die voor ons 3 km rijden is.
Beoordeling melden
RN
Ria N.
Middelburg
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Jammer dat de voeding die ik besteld heb , niet gekregen , maar iets vervangers , dat vind ik erg onprettig , zo wil ik het niet meer Nova artikelen bestellen , Jammer ..
Beoordeling melden
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Klantenservice onbereikbaar

Bestelling was niet compleet. Klantenservice onbereikbaar. Telefonisch en per e-mail onbereikbaar. E-mail is onbezorgbaar.
Beoordeling melden