Novashops.com- Logo - Beoordelingen

Novashops.com
Beoordelingen:

558 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.056 beoordelingen in totaal  

4,55
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 feb 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Novashops.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik koop al jaren bij Nova shops. De bezorging gaat bijna altijd foutloos en snel. Ik vind het jammer dat er tegenwoordig nooit een sample bijzit om nieuwe producten te introduceren. En dat producten soms zonder uitleg uit het assortiment gaan. Zoals de kleine reepjes met pinda en die met marsepein en de kaaskoekjes. Na jaren gebruik ik vooral nog de kleine reepjes en het marsepein voor de lekkere trek. Voor de rest eet ik nu succesvol koolhydraatarm met veel groente en blijf ik zo goed op gewicht.

de meest kritische beoordeling

29 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
er staat : ook al ben ik niet thuis, het pakket toch afzetten. 2x staat deze boodschap op de doos en toch wordt het afgezet op dpd afhaalpunt. Erg. Dit vind ik niet kunnen en ben heel ontevreden; Ik oet vroeger stoppen op ijn werk, moet naar een andere gemeente gaan en dit een dag of2 later. Heel heel ontevrreden. Waartoe dient die commentaar dan nog ?? en dit is reeds de 2e of 3e keer. Dus doe er iets aan aub .
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Novashops.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
DM
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Excellent in every aspect!

I have been a regular client of Novashops for a couple of years already and I love their products, their discounts, their quick delivery and personalized service. When I have had problems with the courier companies, they’ve solved them immediately. A very customer friendly webshop!
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
ik heb een positieve ervaring v novashops, vroeger kocht ik altijd mijn produkten bij de concurrentie, ik moet zeggen dat nova shops meer proffesioneel is; bijgaand boekje met uitleg , ook de zakjes zijn apart te verkrijgen, heel goed, ook lekker van smaak
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lekkere producten. Goed verpakt, geen overdreven grote doos das wel fijn. Had mijn bestelling pas na 6 dagen in huis, dpd is echt slecht. Zou een andere pakketservice nemen!
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Makkelijk afvallen en toch lekker eten

Overzichtelijke website, goede beschrijving van de producten. Snelle verzending. Makkelijk afvallen en toch lekker eten.
Beoordeling melden
ED
Eric D.
Wichelen
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zoals steeds op tijd geleverd. Na zoveel jaren klant nog steeds een perfecte behandeling
Beoordeling melden
CC
Cindy C.
Wuustwezel
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Grote collectie, lekkere collectie en zeer leuke aanbiedingen. Snelle verzending ook
Beoordeling melden
ED
Eric D.
Wichelen
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Terug perfecte leverin

Een leverancier waarom je kan vertrouwen zelfs als er al een keer iets mis zou gaan
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne Website-zeer goede prijzen en zeker niet te vergeten,snelle levering
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Betrouwbare webshop met een goede service die bovendien snel levert
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
17 kg afgevallen met de hulp van novashops. Fantastisch*****
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer lekkere proteïnerepen. Snelle levering.
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Steeds goede producten en snel geleverd
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie producten aan aanvaardbare prijs
Beoordeling melden
IE
I E.
Venray
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijke producten en snelle levering
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle, stipte en correcte leveringen
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De producten en service/verzending
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering goede producten
Beoordeling melden
IE
I E.
Venray
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekend en snelle service
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd perfect geleverd
Beoordeling melden
IE
I E.
Venray
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering
Beoordeling melden