Novashops.com- Logo - Beoordelingen

Novashops.com
Beoordelingen:

582 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.118 beoordelingen in totaal  

4,55
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

16 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik koop al jaren bij Nova shops. De bezorging gaat bijna altijd foutloos en snel. Ik vind het jammer dat er tegenwoordig nooit een sample bijzit om nieuwe producten te introduceren. En dat producten soms zonder uitleg uit het assortiment gaan. Zoals de kleine reepjes met pinda en die met marsepein en de kaaskoekjes. Na jaren gebruik ik vooral nog de kleine reepjes en het marsepein voor de lekkere trek. Voor de rest eet ik nu succesvol koolhydraatarm met veel groente en blijf ik zo goed op gewicht.

Meest relevante negatieve beoordeling

24 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik kreeg de verkeerde bestelling, en zonder enige info te vragen of naar mijn bewijs te kijken werd mij verteld dat ik gekregen had wat ik had besteld. Zelfs de mensen in het magazijn vertelde dit volgens de chat medewerker. Het was zo overduidelijk dat ik t verkeerde had ontvangen dat ik geirriteerd raakte. Want ze weigerden gewoon naar mijn bestelbevestiging en mijn foto van t ontvangen product te kijken. Toen werd mij ook nog even verteld jammer dat u t zo ziet, en of ik wat vriendelijker kon zijn. Terwijl de medewerker gewoon alles weigerde na te kijken. Na een boze mail naar de klantenservice, met belofte een slechte review te schrijven , kwam de chat medewerker weer in beeld. Ineens had zij t nagekeken en had ik toch wel gelijk. Ze begreep nu wat ik bedoelde. Sorry, maar zo moeilijk was het niet. Als je de mail en mijn foto naast elkaar had gehouden zoals ik je herhaaldelijk vroeg, had je t gelijk gezien.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Novashops.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(432)
(90)
Resetten
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Netjes, op tijd, goede customer service

Alles is netjes en binnen afgesproken tijd geleverd; goede kwaliteit van de producten, goed ingepakt. Er was niet de juiste brochure meegeleverd, maar de goede versie was snel via hun vriendelijke en efficiënte customer service gratis te downloaden. Ik heb al 2 keer iets besteld en ben zeer tevreden.
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijne producten en makkelijk bestelbaar.

Producten zijn makkelijk te bestellen en het is er ook echt de volgende dag. Producten zijn prima van kwaliteit.
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima winkel.

Fijne producten, webshop is goed en duidelijk. Verzenden gaat snel. Keuze met producten per dieet is heel goed.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Duidelijkheid. Wat beter kan is de voedingswaarden aangeven per product.
Beoordeling melden
RD
Rina D.
Purmerend
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heb nog niet alles geprobeerd. Maar de verzending was prima! Ook goed verpakt.
Beoordeling melden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Betrouwbare webshop met een goede service die bovendien snel levert
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede acties, snelle service. Netjes verpakt. Duidelijke website.
Beoordeling melden
ED
ELS D.
Brussel
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correct bedrijf! Zeer goede producten. Tijdig geleverd.
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het is altijd in orde enkel de levering iets vroeger!
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snel en goed

Alles wordt lekker snel en stevig verpakt geleverd.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed advies, snelle levertijd. Goede producten.
Beoordeling melden
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles is in orde van jullie ben content.
Beoordeling melden
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en heerlijke producten!
Beoordeling melden
23 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd snelle en correcte levering
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en altijd in orde
Beoordeling melden
HV
Hilde V.
DEERLIJK
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goeie producten en snelle levering
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle afhandeling van bestelling
Beoordeling melden
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Novashops doet wat ze belooft!
Beoordeling melden
JL
Jill L.
NOORDWIJK ZH
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goed verpakt
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte en snelle levering
Beoordeling melden