Bestelling netjes binnen de aangegeven tijd geleverd. Ik had nog een vraag over de levering nadat ik de bestelling geplaatst had. Kreeg Schanskorfgigant telefonisch niet meteen te pakken, maar ze belden mij binnen enkele minuten terug.
Meteen via Google Maps meegekeken naar rde situatie bij ons in de straat zodat hier een goed antwoord gegeven kon worden. Helemaal super. Enige minpuntje is dat de transporteur een uurtje voor de levering zou bellen. Dit werd niet gedaan. Uiteraard kan schanskorfgigant hier niks aan doen en is dat iets wat er bij de transporteur aangepakt moet worden. Nu zag ik op de camera van de deurbel dat de vrachtwagen in de straat stond en werk ik gelukkig vrij dichtbij. Hierdoor heb ik de chauffeur nog net aangetroffen en kunnen vragen of dat hij de pallet ,et breuksteen verder naar achter kon zetten. Anders hadden we de schanskorven niet op de juiste plek neer kunnen leggen. Dus daarvoor zou het fijn zijn als de chauffeur van te voren wel even belt. Al is het maar om even te overleggen waar de bestelling neergezet kan worden.
Verder lezen