Fiyo.nl- Logo - Beoordelingen

Fiyo.nl
Beoordelingen:

1.401 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.330 beoordelingen in totaal  

4,68
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

17 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik was heel blij dat ik de sluitingen voor onze afzuigkap nog kon bestellen en ze arriveerden ook al de volgende dag, heel prettig. Persoonlijk vind ik het wel vreemd dat 2 van die kleine draaiknopjes in doos worden bezorgd waar een dik boek in kan van A4 formaat en met een auto worden bezorgd! Daardoor waren de verzendkosten € 6,99 en daarmee meer dan de helft van het aankoopbedrag voor de sluitingen. Zo'n kleine bestelling kan toch met de post!?

Meest relevante negatieve beoordeling

29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lees de mailwisseling hieronder: Beste Dimitri, Ik vind dit toch wel getuigen van een zeer slechte service. Het adres is wel correct, mijn telefoonnummer is bekend, slechts in de postcode zit een fout. Hoe moeilijk kan het zijn om dit even aan te passen als het pakketje retour komt. Zou dit ook zo gaan, als het om een bestelling gaat van b.v. €1500, 00 ? Jammer dat dit zo moet gaan en verwacht de terugbetaling, wat volgens mij meer werk is, als het de postcode aan te passen, binnenkort te mogen ontvangen. Met een vriendelijke groet, Hans Strijkveen. Van: Fiyo <info@fiyo.nl> Verzonden: maandag 27 mei 2024 12:22 Aan: strijkveenhans@gmail.com Onderwerp: Re: Bestelnummer 1800692833 Beste Hans, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat je jouw bestelling nog niet ontvangen hebt. Gezien de bestelling niet kon worden afgeleverd vanwege een foutief adres, is deze automatisch naar ons teruggestuurd. Het is niet mogelijk om de bestelling opnieuw te verzenden. Zodra het pakket bij ons terug is, wordt de bestelling geannuleerd en het bedrag teruggestort. Als je de bestelling alsnog wilt, dan kun je hiervoor een nieuwe bestelling plaatsen via onze website. Vriendelijke groeten, Dimitri Klantenservice Fiyo
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Fiyo.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(1104)
(229)
Resetten
AG
Albert G.
Eindhoven
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Precies het goede onderdeel bij Fiyo, en niet bij Miele

Precies het goede onderdeel. De dichtring van de zetgroep van onze Miele inbouw koffiemachine was versleten na ruim 16.000 kopjes. En Miele heeft een heleboel onderdelen, maar niet het simpele rubber ringetje, wel een zetgroep van €225,- ... Dus voor een paar euro bij fiyo het ringetjes besteld en daar gaat ie weer. Helemaal blij !! En een beetje stom van Miele uiteraard.
Beoordeling melden
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel verzonden. Wat maten vermelden en 2 schroefjes erbij doen. Duidelijker vermelden wat u bedoelt met ¨wissen¨in de volgende vraag. Heb nu maar gegokt dat het iets betekent in de zin van niet van toepassing.
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ordered microwave motor on Friday evening and it arrived Saturday morning! I'm really impressed by the speed of delivery and it was nice to have a project on Saturday to install it. I'm impressed!
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verwarming element in 5 pits etna oven. Goed product, enige dat exact geljjk was. Wel stevig aan de prijs, daarom 4 ipv 5 sterren. Verder snelle levering alles prima.
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Gewoon ?

Gewoon, is het tegenwoordig gewoon? Doen wat je beloofd, juiste spullen juiste tijd juiste plaats geleverd. Helemaal top
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Heldere info

Duidelijke en specifieke informatie over het produkt en over de levering en leveringsduur. Top.
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelheid, snelle reactie klantenservice Makkelijk Precies het juiste product
Beoordeling melden
WV
wilfried v.
wageningen
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snel en netjes verpakt de veer gekregen voor de zetgroep van philips
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben tevreden over de service fiyo. Ik zou ze zeker aanbevelen
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede en snelle service

Veel onderdelen aanwezig, goede prijs en snelle levering
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De ene dag besteld, de volgende dag in huis! Fantastisch
Beoordeling melden
16 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel, makkelijk en simpel te bestellen via de site.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het bestelde product is goed. Ook optijd geleverd.
Beoordeling melden
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correct en snel geleverd. Precies wat ik nodig had!
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Everything was in good condition and on time.
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Producten goed verpakt en op tijd geleverd!
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed verpakt en keurig en snel geleverd.
Beoordeling melden
FV
Frans v.
Rijswijk
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel gevonden op de site en snel geleverd
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
de bestelling was super snel geregeld
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima artikel en keurig op tijd bezorgd
Beoordeling melden