Fiyo.nl- Logo - Beoordelingen

Fiyo.nl
Beoordelingen:

1.401 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.229 beoordelingen in totaal  

4,69
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik was heel blij dat ik de sluitingen voor onze afzuigkap nog kon bestellen en ze arriveerden ook al de volgende dag, heel prettig. Persoonlijk vind ik het wel vreemd dat 2 van die kleine draaiknopjes in doos worden bezorgd waar een dik boek in kan van A4 formaat en met een auto worden bezorgd! Daardoor waren de verzendkosten € 6,99 en daarmee meer dan de helft van het aankoopbedrag voor de sluitingen. Zo'n kleine bestelling kan toch met de post!?

de meest kritische beoordeling

20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op de site was het lastig te vinden of mijn product ook voor een Miele oven te gebruiken was ( glazen bakplaat). Ik heb er 1 besteld, maar deze was veel te klein. Misschien is dat beter te verwerken in de zoekopdracht van de site. Bestellen en betalen ging makkelijk, de verzending was heel snel. Retourneren is nog een beetje omslachtig met een formulier wat geprint moet worden, dus ook dat zou nog een verbeterpuntje kunnen zijn.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Fiyo.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vlotte levering

Duidelijk en snel het onderdeel - een frituurmandje - kunnen bestellen, prijs niveau is in verhouding tot een nieuwe frituurapparaat wel aan de hoge kant
Beoordeling melden
PV
Piet V.
Naaldwijk
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na mijn fouten bestelling ,professionele behandeling,en snel geholpen aan het juiste product.geen verbetering nodig.
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Heel fijn dat ik gelijk een nieuwe filter kreeg toen ik had doorgegeven dat de ontvangen filter stuk was.
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van de juiste producten. Helaas bezorgd door DHL en daar ben ik geen fan van.
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Service digitaal en fysiek, snel geregeld, zonder overbeladen te worden met reclame ect.
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een draaiknop voor onze inductiekookplaat besteld. De volgende dag al thuis bezorgd.
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snel, fantastisch . 100% tevreden. Product super, snelheid leveren super.
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelle reactie en de moeite die gedaan is om het juiste product te vinden.
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles was perfect,alleen maar de bezorg kosten, best wel hoog vind ik
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Postcode verkeerd ingevuld, ik ga ervan uit dat dit vanzelf goedkomt.
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super dat ze bij jullie te bestellen zijn en ze zijn er nog snel ook
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top maar helaas ik had niet de juiste product alles ging wel snel
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De onderdelen waren allemaal juist. Bent tevreden met levering.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Product voldeed als omschreven en snel geleverd
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goed op de hoogte gehouden
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Everything was in good condition and on time.
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en onderdeel past perfect.
Beoordeling melden
HR
Harm R.
Spijkenisse
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima materiaal besteld en vlot geleverd
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Product als omschreven en snel geleverd
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging van het juiste product
Beoordeling melden