Fiyo.nl

11.410 reviews in totaal   2.578 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.578 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de extreem snelle levering, die vaak al de volgende dag plaatsvindt. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Ook wordt de website geroemd om haar duidelijkheid en gebruiksgemak bij het vinden en bestellen van onderdelen. De kwaliteit van de producten voldoet doorgaans aan de verwachtingen en klanten waarderen de snelle oplossingen bij eventuele problemen. Verder wordt de prijsstelling vaak als redelijk of scherp ervaren. Toch zijn er ook aandachtspunten. Enkele klanten ervaren defecten of mismatches bij de producten. Het retourproces wordt wisselend beoordeeld; sommige klanten vinden het omslachtig of traag. Daarnaast zijn er opmerkingen over hogere verzendkosten.

ReviewsFiyo.nl

(2066)
Zeer goed product goed aangekomen zelf Na een probleem met post.nl da 1ste levering niet was aangekomen door dat post.nl zij dat mijn adres niet juist was en pakje retour is gegaan niet foet van fiy.nl maar post.nl mijn probleem uitgelegd aan fiyo en ze hebben de dag erna mail gestuurt dat ze één hebben Na gestuurt super bedankt daar voor voor het snel oplossen van mijn probleem

Bedrijf met fantastisch service...

Ik heb bij Fiyo een groentelade besteld voor een koelkast. Toen ik het typenummer niet kon vinden op de site, heb ik met hen contact gezocht. Ze zijn met mijn vraag heel transparant omgegaan en geantwoord dat het niet zeker was of deze zou passen. Uiteindelijk heb ik toch besteld. Toen bleek dat er een barst in het product was, hebben ze direct hetzelfde artikel nogmaals gestuurd. Wat een geweldige service bij dit bedrijf. Fantastisch!!!
2 stuks led lampjes van de afzuigkap moesten worden vervangen. Tevens was er een extra kabel bij geleverd die ik niet nodig achtte. Na het vervangen van de lampjes brandden deze na activering heel zwak. Toch ook nog maar het bijgeleverde kabeltje omgewisseld en toe brandden de lampjes wel zo als het behoort. Ik snap nog niet hoe het kan maar het werkt wel.

Super tevreden over Fiyo

Super tevreden over de snelle levering. De webshop is zeer duidelijk. Als je een onderdeel moet vervangen dan weet je snel of het bepaalde onderdeel compatibel is. Ik heb een Dometic koel/vries box die 10 jaar oud is. Hij koelde niet meer goed. Ik heb een nieuwe afdichtingsrubber gekocht en de Dometic functioneert weer prima. Super tevreden!! 👍👍
Via de website kwam ik niet verder om een vrieskast deurtje te bestellen voor mijn Siemens koelkast. Ik heb een brief geschreven met de gegevens van mijn vorige bon en ik werd terug koppelde via mijn e-mail met de juiste type vriesvak deurtje. Ik ben zeer tevreden hoe ik werd geholpen nogmaals mijn dank.
Ik dacht slim bezig te zijn. Ik had een greepje nodig voor het vriesvakdeurtje van mijn oude Ignis koelkast. Het deurtje was zo'n € 80,00. Het klepje, dat stuk was, € 20,00. Het deurtje was bestemd voor Ignis type ARL 355/G. Het klepje had precies de maat van mijn klep, 47 x 16 cm. Maar niet het juiste type nummer. Nadat ik het klepje ontvangen had en vergeleken met het orgineel zag ik waarom ik dom was geweest. Het scharnier was totaal anders. Ik had er niets aan. Voorlopig werk ik met dubbel gevouwen karton om het deurtje klemmend dicht te houden en ga ik hierna alsnog een compleet nieuwe deur bestellen. Eigen schuld, dikke bult.

Medewerker die actief meedenkt en zorgt voor oplossing

Heb goede hulp ervaren nadat ik eerst dacht tóch verkeerde bestelling te hebben gedaan. Kreeg ook gelijk retourgegevens toegezonden. Maar medewerker zocht ook eerst uit waar serienummer van vaatwasser te vinden was. Vervolgens bijpassend bestelde artikel, wat gelukkig mijn bestelde artikel bleek. Kan nu weer gebruik maken van mijn ongeveer 20 jaar oude vaatwasser.
Uitstekende service! Ik had een probleem met een defecte hogedrukslang. Na contact met de klantenservice werd er direct een nieuwe slang opgestuurd, nog voordat de retourzending was verwerkt. De communicatie was vriendelijk en snel, en het probleem is netjes opgelost. Topservice, bedankt Fiyo!
Bestelling zou bij ons bedrijf worden geleverd, werd uiteindelijk bij een dhl ophaalpunt afgeleverd. Geen bericht hier verder over gehad. Heb uiteindelijk fyio gemaild die kon mij zeggen waar DHL hem bezorgd had. Bij ophalen kreeg ik pakje niet mee. Omdat er een bedrijfs naam op stond. Ben toen even uit mijn slof geschoten en dit resulteerde dat ik uiteindelijk het pakje mee kreeg. Daar het bedrijfsmatige bestelling betrof en ik wij hier dus na 6 dagen achteraan moeten en ook 10km voor om moeten rijden. Is hier vaker bestellen niet rendabel.
J G
Jo G.

Glasplaat koelkast

Het bestelde artikel, paste niet. Artikel willen terugsturen, dit ging niet er moest eerst overleg worden. Ik wilde dus derhalve mijn centjes terug. Twee dagen later kreeg ik pas een retourformulier. De verkeerde spullen netjes retour gezonden via een post.nl punt. Dan de volgende teleurstelling de retourzending wordt niet direct in behandeling genomen, komt eerst in een magazijn terecht om later bij voldoende retourzendingen in behandeling te nemen. En dan ook nog de verzendkosten, van het terug te storten bedrag (aankoopbedrag) af te halen. foei fiyo

Antwoord van Fiyo.nl

Beste, Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je het retourproces als teleurstellend hebt ervaren. We begrijpen dat je bij een niet-passend onderdeel graag snel duidelijkheid wilt over het retourneren en de terugbetaling. Retourzendingen worden via ons retourproces verzameld en vervolgens naar ons magazijn vervoerd. Hierdoor kan er enige tijd zitten tussen het afgeven van het pakket en de daadwerkelijke verwerking van de retour. Wanneer een correct geleverd artikel niet past en wordt geretourneerd, zijn de retourkosten volgens onze retourvoorwaarden voor rekening van de klant. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn. We nemen je feedback over de snelheid en duidelijkheid van ons retourproces mee. Vriendelijke groeten, Klantenservice Fiyo

Afsluit ring koelkast

Zeer correct qua begeleiding. Mijn eerste persoonlijke poging om de juiste afsluiting, voor mijn wat oudere koelkast, te bekomen was een mislukking. Door begeleiding van Fiyo was het vervolg een schot in de roos. Alle beloftes wat betreft retour betaling e.d ,worden zeer correct nageleefd. Dank!!

Tijd bezorging

Er stond besteld voor 22.00 indien op voorraad volgende dag in huis. Werd de dag erop pas verstuurd. Aangezien ik een kapotte thermostaat van mijn vriezer had alles weg kunnen gooien. Ben gewoon eerlijk over de levertijd of geef de mensen de kans tegen een extra bedrag de zekerheid dat het de volgende dag geleverd word

Zeer vriendelijke en oplossingsgerichte service!

Ons bestelde product werd door de pakketdienst in een kapotte verpakking aangeboden. Wij hebben deze geweigerd, melding gemaakt bij Fiyo en de service is echt perfect. Mailwisseling is oplossingsgericht en zeer vriendelijk. Fiyo had dezelfde dag nog een nieuwe zending aangemaakt en zo hadden wij een dag later alsnog ons product!

De eerste bestelling bij Fiyo en zeker niet de laatste.

Bij Fiyo heb ik een AEG wasmachine manchet besteld. Dit was een alternatief van de originele maar zeker van een goede kwaliteit. De bestelling ging soepeltjes en communicatie was perfect. De levering via DHL ging echt super snel. Het artikel was goed verpakt. Niks te klagen dus. Het was mijn eerste bestelling bij Fiyo met een geweldige positieve ervaring.
Toen de glasplaat de eerste keer aankwam, lag ie in duizend stukjes. U hebt heel snel een’tweede toegestuurd. Prima dus. Advies: zo'n breekbare glasplaat kon wel beter ingepakt worden. Ook de tekst zeer breekbaar had wel op een overduidelijke zichtbare plaats mogen staan.
Zeer snelle levering. Jammer alleen dat alleen de verpakking helemaal gedeukt was, het pakket stond langs de deur, denk een slechte koeriersdienst. Het onderdeel was gelukkig onbeschadigd.

Prachtige webwinkel en binnen 24 uur geleverd!

Wat geweldig dat je onderdelen kan bestellen door middel van een perfect werkende zoekmachine van Fiyo. Zoek op apparaat, merk en typenummer en je bent zo klaar! Onze kruimeldief had een defect scharnier, waardoor het opvangreservoir niet meer dicht wilde. Compleet nieuwe exemplaar besteld.

klantgericht en flexibel!

Ons pakket werd door een foutieve postcode niet afgeleverd, maar naar in een parcel-shop gedropt die voor ons moeilijk bereikbaar was. Geen probleem: fiyo stuurde prompt opnieuw een pakket naar het juiste adres!
E B
Edwin B.
Vrijdagavond een frontje voor mijn lade liefhebber vriezer besteld en zaterdag al geleverd. Het is een hele duidelijke site met duidelijke informatie afbeeldingen maten en type nummers.
website is very easy to navigate and to complete the order delivery went well and I like the delivery to a pickup point so I can go pick it up on my own time.

• www.fiyo.nl
  • info@fiyo.nl
  • Helmond, NLD

Fiyo.nl

Bij Fiyo vind je het volledigste online te bestellen productgamma op het gebied van onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw apparaten in en rond het huis. ...