Fiyo.nl

10.598 reviews in totaal   2.279 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelheid van levering, het eenvoudige bestelproces, en de overzichtelijke website met handige zoekfuncties. De kwaliteit van de ontvangen producten wordt meestal als goed ervaren en de prijs-kwaliteitverhouding wordt positief beoordeeld. De klantenservice wordt vaak geprezen om de behulpzaamheid en bereikbaarheid, vooral bij het oplossen van problemen of het vinden van het juiste onderdeel. Ook het retourproces en terugbetalingen verlopen doorgaans soepel en klantvriendelijk. Er zijn echter enkele klachten over vertragingen of onduidelijkheid in de levertijd. Sommige klanten ervaren dat onderdelen niet origineel of beschadigd zijn bij ontvangst. Daarnaast vinden sommige klanten de verzendkosten te hoog in verhouding tot het product en mag het retourproces soms sneller of duidelijker verlopen.

ReviewsFiyo.nl

Ik dacht slim bezig te zijn. Ik had een greepje nodig voor het vriesvakdeurtje van mijn oude Ignis koelkast. Het deurtje was zo'n € 80,00. Het klepje, dat stuk was, € 20,00. Het deurtje was bestemd voor Ignis type ARL 355/G. Het klepje had precies de maat van mijn klep, 47 x 16 cm. Maar niet het juiste type nummer. Nadat ik het klepje ontvangen had en vergeleken met het orgineel zag ik waarom ik dom was geweest. Het scharnier was totaal anders. Ik had er niets aan. Voorlopig werk ik met dubbel gevouwen karton om het deurtje klemmend dicht te houden en ga ik hierna alsnog een compleet nieuwe deur bestellen. Eigen schuld, dikke bult.

Medewerker die actief meedenkt en zorgt voor oplossing

Heb goede hulp ervaren nadat ik eerst dacht tóch verkeerde bestelling te hebben gedaan. Kreeg ook gelijk retourgegevens toegezonden. Maar medewerker zocht ook eerst uit waar serienummer van vaatwasser te vinden was. Vervolgens bijpassend bestelde artikel, wat gelukkig mijn bestelde artikel bleek. Kan nu weer gebruik maken van mijn ongeveer 20 jaar oude vaatwasser.
Bestelling zou bij ons bedrijf worden geleverd, werd uiteindelijk bij een dhl ophaalpunt afgeleverd. Geen bericht hier verder over gehad. Heb uiteindelijk fyio gemaild die kon mij zeggen waar DHL hem bezorgd had. Bij ophalen kreeg ik pakje niet mee. Omdat er een bedrijfs naam op stond. Ben toen even uit mijn slof geschoten en dit resulteerde dat ik uiteindelijk het pakje mee kreeg. Daar het bedrijfsmatige bestelling betrof en ik wij hier dus na 6 dagen achteraan moeten en ook 10km voor om moeten rijden. Is hier vaker bestellen niet rendabel.

De eerste bestelling bij Fiyo en zeker niet de laatste.

Bij Fiyo heb ik een AEG wasmachine manchet besteld. Dit was een alternatief van de originele maar zeker van een goede kwaliteit. De bestelling ging soepeltjes en communicatie was perfect. De levering via DHL ging echt super snel. Het artikel was goed verpakt. Niks te klagen dus. Het was mijn eerste bestelling bij Fiyo met een geweldige positieve ervaring.

Prachtige webwinkel en binnen 24 uur geleverd!

Wat geweldig dat je onderdelen kan bestellen door middel van een perfect werkende zoekmachine van Fiyo. Zoek op apparaat, merk en typenummer en je bent zo klaar! Onze kruimeldief had een defect scharnier, waardoor het opvangreservoir niet meer dicht wilde. Compleet nieuwe exemplaar besteld.
Bestelling gedaan van een glazen bakplaat.. deze ging vrij snel kapot door een onverklaarbare wijze. Dit gemeld per mail en kreeg heel snel een reactie. Ze zouden direct een nieuwe sturen zonder al te veel vragen. Dat vind ik super netjes👌🏼 zo ga je met je klanten om!
Het is voor 22:00 bestellen is de andere dag thuis Maar als het dan niet op voorraad is en dat niet op de site staat Is het wel fijn dat jullie even een berichtje doen dat het dan wat later komt Ik heb er nu achteraan moeten bellen Ik had het op zondag besteld en snap wel dat het dan maandag niet word geleverd dat dat dan dinsdag wordt Maar nu was het een week later Na dat ik gebeld had en er werd gezegd dat er 1 ding niet op voorraad was Maar voor de rest geen klachten Prima geleverd Met vr gr Ineke Bouwman::

Antwoord van Fiyo.nl

Beste Ineke, Bedankt voor je review en je feedback. Je hebt helemaal gelijk dat duidelijke communicatie belangrijk is wanneer een bestelling vertraging oploopt. Eén van de door jou bestelde artikelen was inderdaad niet direct op voorraad. Op de website stond hiervoor wel een afwijkende levertijd vermeld, maar we begrijpen goed dat het fijner was geweest als we dit ook nog even apart per e-mail hadden bevestigd. Dank je wel dat je dit aangeeft. We nemen je feedback mee om onze communicatie verder te verbeteren. Fijn om te horen dat de bestelling verder goed is geleverd. Met vriendelijke groet, Team Fiyo
Het ligt niet aan de fiyo, maar het pakketje zou zaterdag geleverd worden, nu een bericht gehad van dhl dat het nog 3 dagen gaat duren, bij dhl gaat het nooit goed, van de 10 pakketjes die ik krijg gaan er 9 verkeerd. Grt Ron.
Ik heb op meerdere sites gekeken en alleen bij Fiyo was ik 100% zeker dat ik het goede zou bestellen. Ik betaal dan liever iets meer, zodat ik niet per ongeluk het verkeerde bestel en het weer terug moet sturen. Een duidelijke omschrijving en erbij zetten in welke koelkast het past maakt het verschil. Ga zou door.

Snelle service maar

‘s Avonds ging koffiemachine kapot, meteen het onderdeel besteld en volgende dag gerepareerd. Iets meer productbescherming zou wellicht helpen, want de binnendoor was onderweg open gegaan (het was een complex onderdeel) waardoor het nu in de omdoos flink kon rondvliegen.

Goede service en correcte levering.

Met een geduldige medewerker gezocht naar het juiste koelkastbakje voor de caravan. De volgende dag al geleverd. Enkele dagen later een tweede bakje besteld dat ook weer de volgende dag werd geleverd. Een super correcte bedrijf!! Kan ik iedereen aanbevelen.
Het geleverde materiaal is authentiek en nieuw en Fiyo levert gewoon compleet en niet zonder weggelaten onderddraaistel waar andere leveranciers vaak zonder leveren en dan wel de volle prijs vragen… Fiyo, you’re my Hero👍

Vlotte service

Product een koffiefilter werd snel geleverd.. Bleek helaas niet helemaal in orde. Het ligt niet in mijn aard te melden dat er niet iets in orde was. Maar filter was voor mijn moeder dus toch poging gewaagd. l. Mail gestuurd kreeg zeer vlot antwoord. Een nieuwe werd per omgaande naar ons gezonden. Top service. Zal zeker voor indelen bij Fiyo bestellen.

Gewoon goed!

Ik zocht een onderdeel voor de koffiemachine van mijn moeder. Fiyo adverteerde ermee en was de goedkoopste. Simpel te bestellen 2 dagen later binnen. Helemaal top, niets op aan te merken.

Uitstekende service

Goede hulp gekregen bij het vinden van het juiste onderdeel, een opbergbakje voor de koelkast. De volgende dag al geleverd. Later in de week éénzelfde bestelling gedaan en wederom de volgende dag geleverd. Super geholpen
Duidelijke bestelgegevens. Jammer dat BOL.com niet zegt dat er iets aan het apparaat mist. Dat viel tegen want nu moest ik dat als nog bestellen en kiste mij 15 euro. Had ik bijna een nieuw apparaat voor kunnen kopen. Fiyo heeft dat wrl gezegd maar toen kon ik de koop niet ongedaan meer maken.
Geweldige service en navraag of het allemaal goed en gelukt is. Heb helaas de verkeerde snaar besteld .de oude snaar was er afgelopen en is nu weer opgezet en alles is weer in orde. Neem jullie de gekochte snaar weer terug en geld terug??
Ben zeeeeeer tevreden,had niet beter gekund.Ik was zo enthousiast dat ik er 2 had besteld, inmiddels heb ik er 1terug gestuurd ,dat was ook makkelijk om te doen.bedankt
Product snel geleverd, voldeed perfect aan specificaties en verwachting. Maar waarom te duur verzenden in een doosje wanneer het onderdeeltje (een lagertje van 6 x 19 mm) gemakkelijk in een goedkopere bubbeltjes-enveloppe verzonden had kunnen worden? Daar snap ik niks van...
ben heel tevreden met uw servies en met het advies dat u mij heeft gegeven. U reageert heel snel en de bestelling kwam ook snel aan. Bedankt voor de goede service!