Fiyo.nl

11.008 reviews in totaal   2.438 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle en stipte levering, de goede kwaliteit van de producten en de overzichtelijke website, waardoor het zoeken en bestellen eenvoudig verloopt. Ook worden de klantenservice en de duidelijke communicatie gewaardeerd, evenals de redelijke prijzen en de meestal goede verpakking. Het retourproces wordt soms als makkelijk en klantvriendelijk ervaren. Tegelijkertijd zijn er ook aandachtspunten: sommige klanten ervaren vertragingen of problemen met DHL en missen informatie over levertijden of track & trace. Er zijn klachten over de bereikbaarheid van de klantenservice en het retourproces wordt geregeld als complex of kostbaar beschouwd. Soms worden verzendkosten als te hoog gezien, en zijn er opmerkingen over te grote of onvoldoende beschermende verpakkingen, vooral bij breekbare producten. Ook worden er incidenteel defecten of afwijkingen aan producten gemeld.

ReviewsFiyo.nl

(1954)

Bedrijf met fantastisch service...

Ik heb bij Fiyo een groentelade besteld voor een koelkast. Toen ik het typenummer niet kon vinden op de site, heb ik met hen contact gezocht. Ze zijn met mijn vraag heel transparant omgegaan en geantwoord dat het niet zeker was of deze zou passen. Uiteindelijk heb ik toch besteld. Toen bleek dat er een barst in het product was, hebben ze direct hetzelfde artikel nogmaals gestuurd. Wat een geweldige service bij dit bedrijf. Fantastisch!!!

Super tevreden over Fiyo

Super tevreden over de snelle levering. De webshop is zeer duidelijk. Als je een onderdeel moet vervangen dan weet je snel of het bepaalde onderdeel compatibel is. Ik heb een Dometic koel/vries box die 10 jaar oud is. Hij koelde niet meer goed. Ik heb een nieuwe afdichtingsrubber gekocht en de Dometic functioneert weer prima. Super tevreden!! 👍👍
Ik dacht slim bezig te zijn. Ik had een greepje nodig voor het vriesvakdeurtje van mijn oude Ignis koelkast. Het deurtje was zo'n € 80,00. Het klepje, dat stuk was, € 20,00. Het deurtje was bestemd voor Ignis type ARL 355/G. Het klepje had precies de maat van mijn klep, 47 x 16 cm. Maar niet het juiste type nummer. Nadat ik het klepje ontvangen had en vergeleken met het orgineel zag ik waarom ik dom was geweest. Het scharnier was totaal anders. Ik had er niets aan. Voorlopig werk ik met dubbel gevouwen karton om het deurtje klemmend dicht te houden en ga ik hierna alsnog een compleet nieuwe deur bestellen. Eigen schuld, dikke bult.

Medewerker die actief meedenkt en zorgt voor oplossing

Heb goede hulp ervaren nadat ik eerst dacht tóch verkeerde bestelling te hebben gedaan. Kreeg ook gelijk retourgegevens toegezonden. Maar medewerker zocht ook eerst uit waar serienummer van vaatwasser te vinden was. Vervolgens bijpassend bestelde artikel, wat gelukkig mijn bestelde artikel bleek. Kan nu weer gebruik maken van mijn ongeveer 20 jaar oude vaatwasser.
Bestelling zou bij ons bedrijf worden geleverd, werd uiteindelijk bij een dhl ophaalpunt afgeleverd. Geen bericht hier verder over gehad. Heb uiteindelijk fyio gemaild die kon mij zeggen waar DHL hem bezorgd had. Bij ophalen kreeg ik pakje niet mee. Omdat er een bedrijfs naam op stond. Ben toen even uit mijn slof geschoten en dit resulteerde dat ik uiteindelijk het pakje mee kreeg. Daar het bedrijfsmatige bestelling betrof en ik wij hier dus na 6 dagen achteraan moeten en ook 10km voor om moeten rijden. Is hier vaker bestellen niet rendabel.

Afsluit ring koelkast

Zeer correct qua begeleiding. Mijn eerste persoonlijke poging om de juiste afsluiting, voor mijn wat oudere koelkast, te bekomen was een mislukking. Door begeleiding van Fiyo was het vervolg een schot in de roos. Alle beloftes wat betreft retour betaling e.d ,worden zeer correct nageleefd. Dank!!

Zeer vriendelijke en oplossingsgerichte service!

Ons bestelde product werd door de pakketdienst in een kapotte verpakking aangeboden. Wij hebben deze geweigerd, melding gemaakt bij Fiyo en de service is echt perfect. Mailwisseling is oplossingsgericht en zeer vriendelijk. Fiyo had dezelfde dag nog een nieuwe zending aangemaakt en zo hadden wij een dag later alsnog ons product!

De eerste bestelling bij Fiyo en zeker niet de laatste.

Bij Fiyo heb ik een AEG wasmachine manchet besteld. Dit was een alternatief van de originele maar zeker van een goede kwaliteit. De bestelling ging soepeltjes en communicatie was perfect. De levering via DHL ging echt super snel. Het artikel was goed verpakt. Niks te klagen dus. Het was mijn eerste bestelling bij Fiyo met een geweldige positieve ervaring.
Toen de glasplaat de eerste keer aankwam, lag ie in duizend stukjes. U hebt heel snel een’tweede toegestuurd. Prima dus. Advies: zo'n breekbare glasplaat kon wel beter ingepakt worden. Ook de tekst zeer breekbaar had wel op een overduidelijke zichtbare plaats mogen staan.

Prachtige webwinkel en binnen 24 uur geleverd!

Wat geweldig dat je onderdelen kan bestellen door middel van een perfect werkende zoekmachine van Fiyo. Zoek op apparaat, merk en typenummer en je bent zo klaar! Onze kruimeldief had een defect scharnier, waardoor het opvangreservoir niet meer dicht wilde. Compleet nieuwe exemplaar besteld.
Mijn bij Fiyo bestelde pakket was volgens DHL bezorgd, maar ik had het niet ontvangen. De klantenservice van Fiyo ─ en in het bijzonder Jelle ─ reageerde snel en heel adequaat. Dankzij zijn inzet is het pakket alsnog geleverd. Uitstekende service!!
Bestelling gedaan van een glazen bakplaat.. deze ging vrij snel kapot door een onverklaarbare wijze. Dit gemeld per mail en kreeg heel snel een reactie. Ze zouden direct een nieuwe sturen zonder al te veel vragen. Dat vind ik super netjes👌🏼 zo ga je met je klanten om!

Na jaren zonder ……

Te lang gewacht om het ontbrekende onderdeel te zoeken en te bestellen. Het bleek makkelijker dan ik van te voren had gedacht. Het was exact het onderdeel, het te vervangen deurklinkje van de vrieskoeling, dat ook erg makkelijk te monteren was. 👌
De snelle levering. Donderdag in de namiddag besteld. Vrijdag zou het de warmste dag van het jaar worden met tropische temperaturen, code rood voor bepaalde gebieden. Maar het bestelde werd dus op vrijdag bezorgd. Mijn complimenten.

Aanrader !!

Wat opviel in het bijzonder de snelheid van de levering en en de feedback na het geleverde wat een beschadiging had werd zonder pardon vervangen en de volgende dag weer bezorgd echt een topper dit bedrijf

Supersnelle levering! ⭐⭐⭐⭐

Zeer tevreden! Ik heb ’s avonds om 21.30 uur een onderdeel voor mijn wasdroger besteld en de volgende ochtend om 10.30 uur was het al bij mij thuis geleverd. Supersnelle levering en uitstekende service. Zeker een aanrader!
Het is voor 22:00 bestellen is de andere dag thuis Maar als het dan niet op voorraad is en dat niet op de site staat Is het wel fijn dat jullie even een berichtje doen dat het dan wat later komt Ik heb er nu achteraan moeten bellen Ik had het op zondag besteld en snap wel dat het dan maandag niet word geleverd dat dat dan dinsdag wordt Maar nu was het een week later Na dat ik gebeld had en er werd gezegd dat er 1 ding niet op voorraad was Maar voor de rest geen klachten Prima geleverd Met vr gr Ineke Bouwman::

Antwoord van Fiyo.nl

Beste Ineke, Bedankt voor je review en je feedback. Je hebt helemaal gelijk dat duidelijke communicatie belangrijk is wanneer een bestelling vertraging oploopt. Eén van de door jou bestelde artikelen was inderdaad niet direct op voorraad. Op de website stond hiervoor wel een afwijkende levertijd vermeld, maar we begrijpen goed dat het fijner was geweest als we dit ook nog even apart per e-mail hadden bevestigd. Dank je wel dat je dit aangeeft. We nemen je feedback mee om onze communicatie verder te verbeteren. Fijn om te horen dat de bestelling verder goed is geleverd. Met vriendelijke groet, Team Fiyo
Service is top, snel geholpen en alles super snel geleverd. Ik kreeg een item opgestuurd die was stuk kreeg direct een nieuwe. Zonder vragen. Je moet wel even aantonen wat er kapot is natuurlijk. Communicatie is ook top!
Het ligt niet aan de fiyo, maar het pakketje zou zaterdag geleverd worden, nu een bericht gehad van dhl dat het nog 3 dagen gaat duren, bij dhl gaat het nooit goed, van de 10 pakketjes die ik krijg gaan er 9 verkeerd. Grt Ron.

Super snel en goed.

De levering was super snel. Een onderdeel was helaas stuk aangekomen maar dat is super goed opgelost. De volgende dag had ik netjes het nieuwe onderdeel weer in de brievenbus.