Nieuwtextiel.nl

491 reviews in totaal   95 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en correcte levering van hun bestellingen. De hoge en mooie kwaliteit van de producten wordt vaak geprezen, evenals het uitstekende slaapcomfort en de warmte van de producten. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding als erg goed ervaren. De klantenservice krijgt veel lof voor duidelijke communicatie en het goed oplossen van problemen. Ook worden de productomschrijvingen doorgaans als duidelijk en accuraat beoordeeld. Er zijn echter ook enkele aandachtspunten. Hoewel het retourproces vaak soepel verloopt, vinden sommige klanten het onduidelijk of teleurstellend. Daarnaast zijn er incidenteel negatieve ervaringen met de klantenservice en blijken productomschrijvingen in enkele gevallen tegen te vallen.

ReviewsNieuwtextiel.nl

Top product, en supersnelle levering

Ik ben zeer tevreden over de matrasbeschermer (schaap) en het vierseizoenen dekbed (ook schaap) ☺️☺️ slaapt zaaaaaaalig, door het gewicht, is mijn slaap ook veel rustiger, minder woelen tijdens de slaap... Wat een verschil met een synthetisch dekbed! Ook bekbedovertrekken genomen in enkel natuurlijke materialen (katoen) en voelt echt top aan! PS. Als klap op de vuurpijl nog drie schapenvachten waar ik op lig , dus ik ga elke avond naar de 'schapenstal' 😁😁

Aankoop matras

Omdat ik twijfelde om een aankoop te doen heb ik contact gezocht voor uitleg en advies. De communicatie verliep zowel telefonisch als per mail duidelijk en vlot. Geen enkele vraag was teveel. Er werd veel moeite genomen om informatie te verstrekken maar ook de afhandeling tijdens en na de verkoop verliep soepel en vooral vertrouwd! Eigenlijk een beetje ongekend in deze tijden.

Value for money 💰

Producten zien er goed uit en hoeslakens inderdaad voldoende voor matras combinatie van ca 30cm. Wel een beetje vreemde geur bij openen verpakking maar wassen en aan de lijn drogen hebben dit opgelost.

Perfecte kussens, goede keuze

Deze kussens zijn perfect, niet te stevig. Hele goede prijs kwaliteit verhouding. Na het opschudden zijn ze weer lekker luchtig. Geen spijt van deze keuze, was een hoop uitzoeken en proberen maar keuze is hierop gevallen. Kan weer lekker liggen kwijlen op mijn nieuwe kussen.
Privéprofiel

Dekbed is van hoge kwaliteit, perfecte keuze

Top dekbed, betere keuze is er niet. Had recent de lits-jumeaux voor de master bedroom besteld en daarna een eenpersoonsdekbed erbij voor mijn dochter. Heerlijk warm en lekker knisperend dekbed. Prijs kwaliteit verhouding is geweldig. Een dikke 5 sterren rating.
Het was fijn dat ik snel reactie kreeg na vermelding foute maat van mijn kant en snel het retourgeld op mijn rekening haf zodat ik een nieuwe kon bestellen met de juiste maat.
De t dekbedden zijn fantasitsch. . Geen verbetering nodig.

Snelle levering dekbed.

Snelle levering van het dekbed en slaap er lekker onder. Dik tevreden!.
Het is perfect verzorgd en geleverd volgens de voorwaarden die de firma heeft gesteld. En het ligt heerlijk
Gemak en mooi materiaal
Mooie kwaliteit

Helaas niet mijn keuze

Kussens besteld, maar helaas niet de juiste keuze voor mij. Veel te slap en leeg, geen lekker kussen. Retour gestuurd en netjes afgehandeld en teruggestort.

Snel geleverd en echt waar voor mijn geld!

Snel geleverd en echt waar voor mijn geld. Ben er superblij mee!
Snelle afhandeling, prima kwaliteit
Afmeting dekbed niet overeenkomend
E E
Emma E.
Mooie dekbedden en op tijd geleverd.
Snelle levering en lekker warm.