Nieuwtextiel.nl- Logo - Beoordelingen

Nieuwtextiel.nlReviews

: 13Uitstekend

4,92

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Nieuwtextiel.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Nieuwtextiel.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 21 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Nieuwtextiel.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Nieuwtextiel.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Nieuwtextiel.nl

13 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

13 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor Nieuwtextiel.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
De prijs was meer dan redelijk en we waren al blij dat ze de maat 120x200 konden leveren. De levering zelf was ook supersnel. We misten informatie over het al dan niet kunnen drogen van het laken in de wasdroger. Daar werd niets over vermeld op de website. De kwaliteit van de lakens is prima, maar daar kwamen we pas achter nadat we de verpakking hadden geopend. Dat was spannend, want een geopende verpakking mocht uit hygiënische overwegingen niet worden geretourneerd. Als de kwaliteit of pasvorm tegen was gevallen, dan hadden we dus een probleem gehad. Misschien is het een idee om een opening in de verpakking te laten waardoor aan de stof kan worden gevoeld? Verder tot nu toe heel tevreden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Razendsnelle levering en super aangenaam verrast door de kwaliteit van de hoeslakens
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Zeer goede service: persoonlijk en behulpzaam.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 uur geleden
Alles was goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 aug. 2022
Geweldige klantenservice! Contact gehad met de klantenservice over mijn bestelling. Buiten het feit dat ik binnen 2 uur antwoord had werd ik ook nog heel vriendelijk geholpen en werd er met mij mee gedacht. Ik ben heel tevreden en zal zeker in de toekomst weer voor jullie kiezen !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Goed bedrijf met de juiste merken en kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 aug. 2022
Goede en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jul. 2022
Snel bezorgd, echt goed verpakt dus de garantie dat het dekbed helemaal nieuw is. En het belangrijkste is, heerlijk donzig en warm,en niet te zwaar...
Beoordeling melden
Antwoord van Nieuwtextiel.nl
9 jul. 2022
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! 🤩 Ons gehele team vind het fijn om te lezen dat u service en hygiene-garantie waardeert! Namens ons hele team wensen wij nog heel veel (slaap) plezier toe!
 Geverifieerde beoordeling
1 jul. 2022 
Beoordeling melden
Antwoord van Nieuwtextiel.nl
9 jul. 2022
5 / 5 🤩 Namens ons gehele team: onwijs bedankt! Wij wensen u verder heel veel plezier toe van uw luxe boxspringcombinatie.
 Geverifieerde beoordeling
8 jul. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van Nieuwtextiel.nl
9 jul. 2022
5 / 5 🤩 Namens ons gehele team: super bedankt!
 Geverifieerde beoordeling
20 jun. 2022
Geweldige snelle service en mooi product. En idd een beetje eigenaardige geur maar deze is snel weg. Kan ook niet anders met natuurlijke stoffen Mooie prijs kwaliteit verhouding
Beoordeling melden
Antwoord van Nieuwtextiel.nl
26 jun. 2022
Hartelijk dank voor uw beoordeling! De lichte nieuwgeur bij natuurlijke producten zijn onvermijdelijk inderdaad. Maar verdwijnen zoals u zegt inderdaad snel en geven aan dat het een 100% nieuw artikel is! :) Wij wensen u heel veel plezier van uw bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
5 mei 2022
Boven verwachting snel geleverd! Na 00:00uur savonds besteld en toch die zelfde dag nog bezorgd! Ook heel prettig dat alle artikelen speciaal hygienisch zijn verpakt. Ik bestel hier zeker mijn volgende hoeslakens.
Beoordeling melden
Antwoord van Nieuwtextiel.nl
26 jun. 2022
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij kijken uit naar uw volgende bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
3 mei 2022
Super snelle levering en een waanzinnig hoofdkussen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 mei 2022
Super fijne collectie met super snelle levering!
Beoordeling melden