Nieuwtextiel.nl- Logo - Beoordelingen

Nieuwtextiel.nl
Beoordelingen:

94 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden135 beoordelingen in totaal  

4,70
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 apr. 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Nieuwtextiel.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Omdat wij vorig jaar tijdens onze vakantie een nieuw dekbed en kussens in de winkel in Hillegom hadden gekocht, gingen we er nu tijdens onze vakantie er heen om een 2e katoenen dekbed te kopen. Helaas was de winkel in Hillegom verplaatst naar Uithoorn dus hebben we het dekbed ‘s avonds per internet besteld en hadden we het de volgende avond al in huis en kon het meteen op ons bed gelegd worden. Deze koele katoenen dekbedden bevallen ons prima.

de meest kritische beoordeling

4 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
bestellen bezorgen correct. Het kussen is heel plat. Er worden geen hoogtes aangegeven voor kussens. Max 7cm denk ik. Maar ja uitgepakt, komt in plastic zak. Het bleef plat, maar je kunt het niet terugsturen. Goedkoop blijft duurkoop. Dus toch weer naar een echte winkel.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Nieuwtextiel.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goed verpakt en producten zoals verwacht.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Beter slapen

We slapen iets beter maar ik vind het soms wel te warm
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De kwaliteit en een echt donsdekbed
Beoordeling melden
AB
Ans B.
Bennekom
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijn dekbed. Snel geleverd.
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prijs mooi. Levering snel
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JV
John v.
Geertruidenberg
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben zeer tevreden over de spullen top 👍slaap heel de nacht door nu! echt geweldig lekker fijn stof lekker warm ook levering was ook top!👍 heb eigenlijk helemaal geen klachten !ik bestel mijn spullen voortaan bij jullie 👍
Beoordeling melden
PS
7 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niet zo een fijne bezorg ervaring gehad, maar ,, lag niet aan nieuw textiel. Nieuw textiel pakte het probleem meteen op en loste het op! Ik zou zeggen, houden zo!
Beoordeling melden
13 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel geleverd

Snel geleverd, goed verpakt met goede handleiding om mijn nieuwe dekbed in gebruik te nemen.
Beoordeling melden
8 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlg dag al in huis Superspullen En fijn met achteraf betalen Top
Beoordeling melden
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijke warme dekbedden en niet duur. Gewoon goed spul
Beoordeling melden
4 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top! Snel geleverd, Goede prijs én degelijke kwaliteit!
Beoordeling melden
MV
Mario v.
Rotterdam
11 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, goed en lekker warm dekbed!
Beoordeling melden
24 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Efficiency snelheid kwaliteit
Beoordeling melden
29 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel,de vragen beantwoord
Beoordeling melden
MO
Marja O.
Nieuwerkerk aan den ijssel
5 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi en goed dekbed
Beoordeling melden
14 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Slaapt heerlijk 🛌
Beoordeling melden
4 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijk dekbed
Beoordeling melden