Nieuwtextiel.nl- Logo - Beoordelingen

Nieuwtextiel.nl
Beoordelingen:

131 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden194 beoordelingen in totaal  

4,69
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Binnen gelokt door de mooie prijzen waarvoor die jullie kunnen bieden. Ik heb gelijk 2 sets beddengoed besteld. Na het openen bleek er één beschadigd te zijn…. Maar geen stress! Ik heb letterlijk de volgende dag gebeld en gelijk de dag er na heb ik het vervangende beddengoed ontvangen. Top service, daar houd ik van! 5 Reeten 🍑🍑🍑🍑🍑

Meest relevante negatieve beoordeling

7 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
ik heb het dekbed niet kunnen controleren want als ik de verpakking open zou maken kon het niet meer terug gestuurd worden ,
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Nieuwtextiel.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en de beschrijving van het artikel klopt!
Beoordeling melden
Antwoord van Nieuwtextiel.nl
3 dagen geleden
Fijn om te vernemen dat u tevreden bent
22 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prachtig spul voor een mooie prijs
Beoordeling melden
Antwoord van Nieuwtextiel.nl
3 dagen geleden
Bedankt voor het compliment. Wij wensen u heel veel slaapplezier toe!
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
SNel geleverd en mooie prijs
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Naar verwachting tot nu toe
Beoordeling melden
1 dag geleden
 Geverifieerde beoordeling
Maken waar wat ze zeggen
Beoordeling melden
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
4-seizoenen donzen dekbed Apollo, katoenen tijk en prima kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van Nieuwtextiel.nl
4 jun 2024
Fijn om te vernemen dat u tevreden bent
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed product
Beoordeling melden
16 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit dekbed is goed. Beloofde bezorging op volgende werkdag zorgde voor bezorgberichten van DHL die aan het eind vd dag opeens veranderde in een foutmelding en bezorging 3 dagen later.
Beoordeling melden
EJ
Ester J.
Valkenswaard
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Maar aan 1 kant seersucker helaas

Het beddengoed voelt idd zacht aan maar wel erg jammer dat de seersucker alleen maar aan 1 kant zit en dat zie je pas NADAT het pak geopend is en dus ook de info dat als de verpakking open was, het uit hygiėnische redenen niet tetuggestuurd mag worden. Ik vind dat wel misleidend. Jammer. Gr. Ester
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Kwaliteit en service

Heel makkelijk besteld een betaald en inderdaad de volgende dag had ik het meteen in huis. Ik had een Vier Seizoenen Sky Swedish dekbed besteld en de kwaliteit is echt uitmuntend. Ik had voorheen altijd donsen Oostenrijkse dekbedden maar ik ben volledig om. Niet meer zweten onder een dekbed.
Beoordeling melden
Antwoord van Nieuwtextiel.nl
2 mei 2024
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring.
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Over de bank heel de vrede buiten het jammer is dat je potjes kapot waren maar dat word goed opgeslost door het bedrijf het is een aan rader voor de prijs hoeft je het niet te laten heb hem nu twee weken in huis
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Twee matrassen van 90x220 werden apart voor ons geproduceerd in verband met de afwijkende mat,voor de zelfde maat als van 90x200. De prijs was het zelfde. Heerlijk geslapen op de nieuwe matras.
Beoordeling melden
Antwoord van Nieuwtextiel.nl
29 apr 2024
Wat fijn om te horen dat u heerlijk geslapen heeft op uw nieuwe matrassen.