Mooielampen.com- Logo - Beoordelingen

Mooielampen.com
Beoordelingen:

176 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden627 beoordelingen in totaal  

4,90
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 nov. 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Mooielampen.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

23 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
GEWELDIGE SERVICE!!!!!!!. Door mijn eigen stomme fout was de lamp verkeerd bezorgd. Op zaterdag werd er na een mail van mij aan Mooielampen.com heel snel gereageerd. En dat gewoon op zaterdag. Op zondag werd ik telefonisch ingelicht met de oplossing. Ze stuurden een andere lamp nogmaals op. En dat ondanks dat er nog niet bekend was wat mijn fout was. Uiteraard heb ik ze ingelicht dat het geheel mijn fout was en ook daar kwamen ze met een keurige oplossing voor de verdere afhandeling. Ik zeg Zo Hoort Het, maar zie je het helaas niet vaak meer!!!

de meest kritische beoordeling

4 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De lamp bleek niet op voorraad en ook niet meer na te bestellen bij de fabrikant. Vervolgens kwam er een mail met de vraag om te overleggen, geen duidelijk voorstel/opties. Op mijn verzoek werd het geld wel vlot teruggestort.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Mooielampen.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ontzettend prettige nazorg ontvangen nadat we een vrij grote bestelling hadden gedaan. Omruilen was geeen enkel probleem en men is echt betrokken bij het gehele nieuwbouwproces. Uitstekend anders kunnen we niet concluderen!
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Pro-actief en meedenkend

Verkoper belde pro-actief op en dacht mee, dus zelfs nadat ik de bestelling had gedaan. Was erop gericht dat ik het juiste product had besteld, en niet op zijn eigen omzet.
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Inbouwspots bestelt bij dit bedrijf
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle, juiste en correcte service
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Veel keuze en blij met de aankoop
Beoordeling melden
12 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en mooi product
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dienstverlening is subliem!
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prettige en snelle service.
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snel geleverd
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
erg mooie lamp
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Perfect!
Beoordeling melden
14 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super service

Snelle levering, goede kwaliteit, en zelfs geschreven aanwijzingen op de verpakking voor de chauffeur die de pakketten vervoert. Super service.
Beoordeling melden
21 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hele positieve ervaring met deze webshop gehad. Advies is uitstekend te noemen, een dikke pluim!
Beoordeling melden
26 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie verlichting gekocht en hangt prachtig
Beoordeling melden
30 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie verlichting gekocht
Beoordeling melden
18 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fantastische service
Beoordeling melden
4 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lampen zijn perfect
Beoordeling melden
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
👍
Beoordeling melden