4 dec. 2022
Ik @noordnederlandschilders kom met mijn schildersbedrijf vele woningen opknappen. Voor ons stopt het als de verf droog is, daarna komt het inrichten van de woning vd klant, vaak word er gevraagd naar advies, zo ook voor de verlichting, ik geef dan altijd als tip' om even te kijken naar mooielampen.com Zelf hebben wij hier namelijk hele goede ervaring mee en hebben we meerdere lampen in ons huis die ons goed bevallen. Qua uitstraling maar ook zeker sfeervol licht.
De samenwerking is altijd fijn en betrouwbaar.
NoordNederland schilders.
De lamp bleek niet op voorraad en ook niet meer na te bestellen bij de fabrikant. Vervolgens kwam er een mail met de vraag om te overleggen, geen duidelijk voorstel/opties. Op mijn verzoek werd het geld wel vlot teruggestort.
Eigenlijk doe ik nooit aan reviews maar dit bedrijf verdiend het om vermeld te worden, wat een fantastische service!!!
30 aug. 2023
Snelle bezorging
Plafondbalk wit besteld,volgende dag al bezorgd. Er mooi afgewerkte balk.
5 sep. 2023
Goed geregeld en prachtige verlichting
Niets om ontevreden over te zijn
Overzichtelijk en goede prijs
6 sep. 2023
30 jul. 2023
wij zijn zeer te spreken over de wijze waarop we te woord zijn gestaan door Mooielampen.com. Ze denken mee, zijn klantvriendelijk en doen bovenal moeite. Dat ziet men praktisch nergens meer. Ga zo door mensen.
3 aug. 2023
Betrouwbaar, doen wat ze beloven en zijn makkelijk te bereiken
13 aug. 2023
Zeer goede, vriendelijke en vakkundige serviceverlening!
4 aug. 2023
vriendelijk en behulpzaam bedrijf met verstand van zaken
5 aug. 2023
Megano grijs gekocht echt super mooie lampen en kleur
22 aug. 2023
Bijzondere mate van meedenken is uniek in zijn soort
1 aug. 2023
Wat later geleverd dan aangegeven maar verder prima
Geïmporteerde beoordelingen