Mooielampen.com- Logo - Beoordelingen

Mooielampen.comReviews

: 436Uitstekend

4,94

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 nov. 2022
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Mooielampen.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Mooielampen.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 21 nov. 2022
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Mooielampen.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Mooielampen.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Mooielampen.com

139 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

436 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor Mooielampen.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Na een klacht over de laklaag van een afgeleverde lamp is er bijzonder adequaat gereageerd door Les van Mooielampen. De badkamer was volop in de verbouwing, dus snelle levering was noodzakelijk. Zonder omhaal heeft Les een nieuwe levering aangestuurd, de nieuwe lamp was op tijd binnen. Goede service, als er iets mis is gegaan, aan te bevelen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Prima zaak. Vaker besteld. Altijd perfect, bereid om advies te geven. Vriendelijke berichten in je verpakking. Echt top service en mooie producten tegen scherpe prijzen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Wij zouden iedereen aanraden om bij deze webshop te kopen. De service is buitengewoon en vrijwel nergens meer op deze manier te vinden en de producten zijn prachtig!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Prachtige zevenlichts samengestelde lamp besteld met mixed kleuren glas
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Prima artikelen, goede kawliteit en de service is ook zoals het hoort!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Vlotte medewerker heeft me prima te woord gestaan en advies gegeven
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Snelle levering en alles correct afgehandeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
vriendelijke en kundige hulp ontvangen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
Goede service en prachtige verlichting
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
alles past perfect in ons interieur!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Lampen besteld en snel bezorgd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Allemaal zeer goed geregeld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
fijne shop om te kopen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Blij met mijn aankoop
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Super mooie lampne
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Hele mooie lampen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2023
Perfect geholpen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Keurig allemaal
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Fijn geholpen
Beoordeling melden