Gecertificeerd sinds: 31 mrt 2025
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit, stevigheid en afwerking van de producten. De snelle, behulpzame en oplossingsgerichte service wordt vaak geprezen. Ook de communicatie wordt als duidelijk, persoonlijk, snel en prettig ervaren. De levering is meestal snel, volgens afspraak en zorgvuldig uitgevoerd. Klanten waarderen het persoonlijke, vriendelijke en betrokken contact sterk. Het maatwerk en de mogelijkheid om wensen aan te geven worden als groot pluspunt gezien. Er wordt snel en adequaat gehandeld bij problemen of speciale verzoeken.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsecotuintje.nl
Betrouwbare webshop met een top ondernemer!
Easy!
Heel begripvol en vriendelijk
Goede kwaliteit, uitstekende service en communicatie
Antwoord van ecotuintje.nl
Persoonlijk en goed
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
ecotuintje.nl
- +31851303276
- ecotuintje.nl
- info@ecotuintje.nl
- Roosendaal, NLD
ecotuintje.nl
Ecotuintje is de webshop voor de milieubewuste tuin-fan. Wij proberen de wereld een stukje mooier en duurzamer te maken, beginnend in jouw en onze tuin! 😉 Waar we ooit begonnen met het maken van duur...