graszoden.nl

1.067 reviews in totaal   145 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de kwaliteit van de graszoden en ervaren de service als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht. De levering verloopt meestal snel en volgens afspraak. Het bestelproces wordt duidelijk, makkelijk en transparant gevonden, en de communicatie over bestelling en levering is doorgaans duidelijk en tijdig. Daarnaast wordt de prijs over het algemeen als scherp of acceptabel beschouwd. Toch zijn er enkele verbeterpunten: soms zijn er dunne plekken, onkruid of beschadigingen aan de graszoden. Ook worden de bezorgkosten bij kleine hoeveelheden als hoog ervaren. Af en toe zijn er klachten over het afleveren op ongewenste plekken of over de communicatie met de chauffeur, en is er sporadisch een kleine misser in de communicatie over levering.

Reviewsgraszoden.nl

slechte bezorging

Slechte ervaring met het bezorgen van de pallet met graszoden. Er zijn weg werkzaamheden bij ons in de wijk. staat echter duidelijk aangegeven hoe wel te rijden, had een zeer boze/gefrustreerde chauffeur aan de telefoon. Was zelf gewoon op mijn werk, uiteindelijk heb ik hem voorgesteld om het buiten het dorp maar bij een tankstation af te laden, waar ik het vervolgens heb opgehaald. veel extra organiseren en alles twee keer in de handen gehad. Voor de rest is de kwaliteit goed, daar ligt het niet aan.

Antwoord van graszoden.nl

Wat jammer dat de chauffeur 'knorrig' was. Wij werken met externe transporteurs, dus hier hebben wij helaas geen invloed op. Desondanks hopen we dat u heerlijk kunt gaan genieten vanuit uw luie stoel van een mooi nieuw gazon.

Uistekende kwaliteits gras voor eerlijke prijs

Hallo, ik had maar 24 m2 bestelt en dat was mogelijk. De prijs is inclusief bezorgen. Dat vind ik heel helder en duidelijk op de site. Op afgesproken datum afgeleverd naast de voortuin, kon het zo vanaf de pallet in de tuin afrollen. Top gras van super kwaliteit. Gelegd bij 27 graden, goed nat houden op advies van graszoden.nl . De communicatie via WhatsApp was snel en duidelijk. Goede service dus. Ik adviseer ze zeer aan!! Geleverd in Sittard met vriendelijke chauffeur.

Antwoord van graszoden.nl

Wat een mooie woorden, Olaf! Hartelijk dank!

Grasrollen met kwaliteit boven mijn verwachting.

Snelle levering van goed verpakte grasrollen van een kwaliteit boven mijn verwachting. Wel jammer dat de bezorgkosten voor 18 m2 gras zo hoog zijn. Doordat de levering na 17.00u was en de weersomstandigheden moest ik het gras in de avond leggen. Het aanslaan van het gras was geweldig en snel. We hebben nu een gazon waar wij weer blij mee zijn.

Antwoord van graszoden.nl

Dankjewel voor de mooie beoordeling, Dick! Voor transport zijn wij afhankelijk van externe vervoerder en daarmee dus ook van hun prijzen. Geniet in de luie stoel van jullie mooie nieuwe gazon.
In deze levering 8 rollen die in het midden veel te dun zijn, gaten in de grasmat en 1 rol voor 80% in 2 delen zo dun in het midden Valt me erg tegen. In het verleden bestelde ik bij een andere leverancier en was daar niet tevreden met de kwaliteit, vorige keer bij u besteld en dat was 100% goed. Deze keer was het niet beter dan bij de concurrent, is de meer prijs niet waard. Ik ga het niet rond bazuinen dat de kwaliteit niet goed is maar denk ook dat ik niet weer bestel bij u

Antwoord van graszoden.nl

Jammer dat u niet tevreden bent met onze graszoden. Onze k antenservice staat u graag te woord om e.e.a. te bespreken.

Goede prijs/ kwaliteit

Scherpe prijs, snelle bezorging, graszoden in goede staat (vers). In de eerste 3 rollen zat wat onkruid in, in de 43 rollen daarna helemaal niets. Het resultaat is top!

Antwoord van graszoden.nl

Dankjewel voor de review, Marco, en geniet van het nieuwe gazon.
Heel netjes op pallet geleverd, precies in tijdslot zoals gecommuniceerd. Gras ligt er mooi bij. Veel wateren nu om het aan te laten slaan. Heel tevreden tot nu toe!

Antwoord van graszoden.nl

Goed om te horen dat u tevreden bent, Connie. Geniet van uw nieuwe gazon.
Goeie kwaliteit graszoden. Mooi egaal gesneden en geen enkele zwakke plek. Levering keurig op tijd en de pallet met zoden werd achter het huis aan de rand van de tuin neergezet. Geen gesjouw met de kruiwagen nodig.

Antwoord van graszoden.nl

Dankjewel voor de mooie review en genie van uw nieuwe gazon!
Voldoet aan alle verwachtingen. Fijn contact met leverancier, snelle levering, uitstekende kwaliteit.

Antwoord van graszoden.nl

Dat ziet er goed! Dankjewel voor de foto. Vakantie in de achtertuin!
R M
Rick M.
Graszoden waren uitstekend. Werden netjes op een pallet geleverd en afdekt met een laken. Alles volgens afspraak. Zou hier zo weer bestellen.

Antwoord van graszoden.nl

Hartelijk dank voor de positieve woorden, Rick! Geniet van je nieuwe gazon!
Superfijne service, snel geleverd ook achter het huis gebracht. Goed gras al eerder ervaring mee. Alleen kroop er een emelt uit het gras. Nu blijkt dat dat schadelijk kan zijn voor de wortels…

Antwoord van graszoden.nl

Uw tuin ziet er piekfijn uit. Dank voor uw review. Onze klantenservice staat u graag te woord om uitleg te geven over de emelt.

Mooi stevig gras.

Duidelijke communicatie en nette levering. Het allerbelangrijkste het gras was mooi, vochtig en koel. Goed te verwerken en ziet er super mooi uit.

Antwoord van graszoden.nl

Dankjewel voor de goede review en de mooie foto, Menno! Geniet van uw nieuwe gazon.
J S
Jo S.
Voldoet volledig aan mijn verwachting. Snelle levering.
De graszoden waren prima vervoerd en op tijd geleverd. Ik heb ze direct gelegd, en nu maar hopen dat het een mooi veldje wordt.

Antwoord van graszoden.nl

Bedankt voor de mooie woorden, Rienk.
Snel geleverd, vraag goed beantwoord kwaliteit prima

Antwoord van graszoden.nl

Dankjewel voor de mooie vijf sterren beoordeling, Hans!
Goed, snel en keurige service, echt super!
Goed en netjes ingepakt geleverd. Uitstekende kwaliteit graszoden. Goed gesneden en mooie dichte kwaliteit gras.

Antwoord van graszoden.nl

Hartelijk dank voor de positieve review. De foto laat een mooi gazon zien, geniet ervan!
Zeer goede kwaliteit van gras, mooi gras. Netjes geleverd, dus alles naar wens Wij zijn zeer blij.

Antwoord van graszoden.nl

Dat zijn wij ook! Mooie beoordeling, Ellen!. Het ziet er goed uit op de foto, geniet van het nieuwe gazon!
Goede levering en goede kwaliteit graszoden. Zeer tevreden

Antwoord van graszoden.nl

Dankjewel voor de mooie beoordeling, Sebastiaan!
Makkelijk te bestellen, snel en volledig geleverd volgens afspraak. Helemaal top.

Antwoord van graszoden.nl

Vijf sterren! Dankjewel Pepijn!
Duidelijk bij de aankoop, en het graszaad is mooi op tijd bezorgd. Laat nu het gras maar groeien.

Antwoord van graszoden.nl

Mooie positieve woorden, Pieter!. Geniet van je nieuwe gazon!