Vloerglijders.nl- Logo - Beoordelingen

Vloerglijders.nl

2.008 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden16.231 beoordelingen in totaal

25 apr 2024
Zo'n 5 jaar geleden heb ik voor 4 stoelen met schuin staande poten vloerglijders besteld, daar was ik erg content mee. Nu overkwam het me dat van 1 poot de schroef van het kantelmechanisme door midden brak en de glijder niet meer te repareren was. Ik zag op de website dat er intussen een nieuwe verbeterde uitvoering verkrijgbaar was en hiervan heb ik er 4 besteld. Mijn vrouw was echter zo blij met deze nieuwe uitvoering dat ik er gelijk voor 4 stoelen de glijders bij besteld heb. (mijn devies: altijd een aantal in voorraad houden) Dat resulteerde echter dat ik nu nog met 32 viltjes van 17mm van de oude uitvoering zit, iemand nog interesse?
JV

17 okt 2023
Wieltjes besteld welke op voorraad stonden. Bij hen besteld ivm de "vóór 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden". Track & trace snel ontvangen. Echter 2 dagen later stond het pakket nog altijd als niet ontvangen/verwerkt door PostNL. Gemaild. Ik kreeg als antwoord dat er gemaild was dat het niet voorradig was en dat het die dag (2 dagen later dus) 's middags meeging met de pakketdienst. Die mail heb ik echter nooit ontvangen, ook niet in de spambox. Deze wordt dagelijks nagekeken en de orderbevestiging e.d kwam gewoon direct in de inbox. Aangegeven dat het handig zou zijn geweest als ze zorgdragen voor een webshop die up to date is. De snelle verzending is de enige reden dat ik bij hen besteld had. Tevens aangegeven de wieltjes niet meer te willen daar ik ze die dag nodig had (vandaar 2 dagen eerder besteld met de bovengenoemde belofte mbt verzenden) en ik inmiddels elders goedkoper en betere wieltjes gekocht had. Betreffende contactpersoon vond het nodig om met een nogal sarcastische ondertoon te vragen waar ik ze dan goedkoper en beter vandaan had, want in zijn ogen zijn zij de goedkoopste. Om hier nog op te reageren voel ik me toch echt te goed.

Beoordelingen voor Vloerglijders.nl

Service bij de prijs inbegrepen.

Prima overzicht en assortiment op de website, maar wat ik belangrijker vind is op de achtergrond iemand die ook nog meedenkt. Ik had bestelling geplaatst en de maat was daarin afwijkend. Dit was mij nog niet eens opgevallen, maar ik kreeg een mail om mij hierop te wijzen en eea nog eens te checken. Vervolgens bleek dat ik volledig verkeerde getallen had doorgegeven (omtrek ipv diameter en cm ipv mm). Niet handig, zullen we maar zeggen. Bestelling werd aangepast en 2 dagen later is alles keurig bezorgd. Fijn dat er iemand aandachtig meekeek en adviseerde. Scheelt weer hoop gedoe met retourneren. Soms zit het in de details. 😉 Top!
11 aug 2024

Top service!

Ik had een bestelling gedaan en jullie vroegen zich af of dit wel goed was. Jullie hebben mij gebeld om te overleggen en inderdaad ik had niet goed gekeken. Samen het juiste besproken en gelijk een creditnota voor het teveel betaalde bedrag gekregen! Top!
RD
Renske D.
Lemelerveld
19 aug 2024

Makkelijk aan te brengen!

Makkelijk aan te brengen! Erg tevreden over de siliconen doppen! We waren er bang voor dat door de taps toelopende poten de doppen niet zouden blijven zitten maar ze blijven goed op de plaats! Had een fout gemaakt bij mijn bestelling even gebeld met de klantenservice en het werd gelijk opgelost en het teveel betaalde geld terug gestort, dus super service!!
18 aug 2024
Mooi product met duidelijke omschrijving. Altijd een beetje huiverig om via facebook iets te bestellen, echter dit was in dit geval zeker overbodig om huiverig te zijn. Ik vond het heel prettig dat ik adhv een stappen vragen lijst kon bepalen welke doppen ik nodig heb.
17 aug 2024

Goede en juiste service 👍🏼

De eerste bestelling was niet helemaal het juiste type vloerbeschermer voor onze stoelpoot. Na wat heen en weer gemaild te hebben werd er een advies gegeven en uiteindelijk super tevreden mee.

Eerste bestelling

Ik heb pas voor de eerste keer besteld, en heb het product nog niet echt kunnen testen, maar ik werd uitstekend geholpen door de eigenaar die precies wist waar ik naar op zoek was.
De vlotte afwerking v d bestelling. Ook het meedenken en adviezen bij onduidelijkheden die ik tegen kwam. En de prettige oplossing als er iets verkeerd is besteld! Gazo door🤗
Verkeerde maat besteld. Telefonisch contact gehad. Gelijk de goede maat opgestuurd gekregen, en de verkeerde geretourneerd. Prima afwikkeling en goed product. Super tevreden.
20 aug 2024
Super klantvriendelijk, reageerden snel op een vraag. De voorgestelde oplossing en product voldoen helemaal. Keuzehulp op website erg handig. Snelle levering
19 aug 2024
Omdat ik de verkeerde maat had besteld, moest het product geruild worden. De procedure werd prima uitgelegd en uitgevoerd. Complimenten.
20 aug 2024
Snelle bezorging. Goed geholpen met uitleg toen ik belde hoe te bevestigen. Goede service en zeer vriendelijk. Snelle reactie op mail.
Zeer goede en snelle service . In het bijzonder over de omruilservice was ik zeer te spreken. Snel, efficient en probleemloos!
21 aug 2024
Levering perfect en de kwaliteit van de stoelpootdoppen is zeer goed. Iedere op- of aanmerking is volledig overbodig.
18 aug 2024
Supersnelle levering; netjes verpakt. En het telefonisch contact was voor advies was prettig en kundig.
21 aug 2024
Telefonisch gesproken voor verdere info. Goede uitleg en niet opdringerig. Snelle levering.
20 aug 2024
Duidelijke website, snelle levering en heel blij met de wieltjes. Ze rijden super soepel.
na telefonische onderhoud voortreffelijk geholpen en de juiste spullen ontvangen
21 aug 2024
Prima wieltjes. Montagebeschrijving en maten toevoegen zou wenselijk zijn .
25 aug 2024
Blijft prima zitten en is toch zacht op de vloer Zit nu onder de stoelpoten
AK
Arie K.