Vloerglijders

19.285 reviews in totaal   1.810 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten prijzen de uitzonderlijk snelle, oplossingsgerichte en klantvriendelijke service, waarbij problemen direct en zonder gedoe worden opgelost. De snelle levering en directe afhandeling van bestellingen worden als groot pluspunt ervaren. Klantgerichte en deskundige advisering, zowel telefonisch als digitaal, wordt zeer gewaardeerd. Het eenvoudige bestelproces, het montagegemak en het direct bruikbaar zijn van de producten worden als prettig ervaren. Ook persoonlijk contact, duidelijke uitleg en snelle reactietijden via verschillende kanalen dragen bij aan de positieve beleving. Daarnaast zijn de meeste klanten tevreden over de kwaliteit, duurzaamheid en het gebruiksgemak van de producten. Er zijn incidenteel kleine opmerkingen over de pasvorm of het gebruikte materiaal van de producten. Ook wordt soms aangegeven dat er relatief veel kracht nodig is bij de montage.

ReviewsVloerglijders

Door de juiste 'glijders' geen beschadigingen.

Omdat wij later toch voor vloerkleden op onze betonlook vloer kozen moesten de stoeldoppen vervangen worden. Het bedrijf kon alleen zonder vilt leveren maar deze bleven in het tapijt haken waardoor er schade kwam. Vloerglijder gaf de oplossing. Het hele proces verliep vlekkeloos. Zeker de hulp om je keuze te maken gaan erg goed. Eerst 4 glijders besteld om te kijken of deze goed 'liepen' over ons tapijt. Dit ging perfect en lieten ook niet los. Na een week de overige besteld. Nu, na een aantal weken nog steeds geen spijt van!

Ik wil graag een compliment aan de…klantenservice geven

Ik wil graag een compliment aan de mensen van de klanten service geven want ik wilde aan de telefoon vragen wat voor bescherming ik voor mijn vloer aan de stoelpoten kon doen. Toen vroegen ze mij of ik via een app gesprek op hun telefoonnummer wilde verder gaan zodat we met foto's en voorbeelden over en weer, tot de perfecte bescherming voor mijn vloer zijn gekomen. Zeer vakkundig uitgelegd.

Zeer teverden

Na uitleg gevraagd te hebben een aantal geleiders voor onze stoelen in de living besteld. Maar omdat het niet de goedkoopste waren eerst een test gedaan. Nadien omdat we tevreden waren de rest bij besteld. Echter er zat één geleider te weinig in de verpakking. Even een mailtje gestuurd en twee dagen later het ontbrekend stuk al in de bus. Dat is wat ze noemen TOP service.

Vloerglijders voor 5 buisframe stoelen

Deze vloerglijders gekocht voor 5 buisframe stoelen. Er zaten viltdoppen op maar die liepen heel stroef op onze nieuwe laminaatvloer omdat er een reliëf in zit. De nieuwe glijders werken perfect. Het kost geen moeite meer om de stoelen onder de tafel te schuiven. Het enige minpuntje was het nauwkeurig bevestigen van de losse glijders in de houders. Die pasten soms niet helemaal goed waardoor ze opnieuw met veel beleid moesten worden bevestigd.

Super qua service en assortiment

Prettig, deskundig en snel contact en advies via WhatsApp over de juiste maat voor de staafjes van de bureaustoelwieltjes. Snelle levering. Toen de staafjes toch heel ietsje (1 mm) te groot bleken, stuurde Vloerglijders mij gratis vervangende staafjes op. Wat een service! Deze passen gelukkig perfect. Nu kan onze IKEA-bureaustoel eindelijk rollen zonder hinderlijke rem!
R K
Rob k.

top advies top product

Heb voor de 2e maal bestelling gedaan bij "voerglijders" wat een top service - gebeld - doen alle moeite de juiste types te adviseren - nemen de tijd - loodsen je door de site En, je ontvangt met één werkdag het product, werkt vervolgens perfect Kortom, ik bestel alleen maar bij Vloerglijders Rob Koldenhof / Vaassen

Gewoon goed

2 x iets besteld. Beide keren heel snel en goed het product geleverd. Bij de levering van de laatste bestelling ontbrak een klein onderdeeltje (een borgringetje om een stiftje). Met de klantenservice gebeld. Tijdens het gesprek liep de mevrouw naar het magazijn om gelijk te kijken wat ik bedoelde. Bood gelijk aan om het betreffend onderdeel na te sturen. Ik hoefde niet thuis te blijven, want het paste door de brievenbus De dag erna lag het betreffende onderdeel in de brievenbus. Geen extra kosten verder. Prima, snelle, klantvriendelijke service. Goede producten, snelle levering, prima verpakt.

Wat een prima product

Ik had ze zelf onlangs gekocht en was er erg tevreden over. Ze blijven goed zitten. Toen mijn zoon een woning kreeg zag ik dat hij plakkertjes had geplakt op de stoelpoten, daarom heb ik voor hem ook dezelfde pootbeschermers besteld en betaald en bij hem laten bezorgen. Ook hij is er erg blij mee en zal zeker ook mondreclame maken voor jullie artikel.

De zeer goede service!

Wat mij bijzonder goed beviel is de snelle en goede communicatie. De service en daarmee vertrouwen is zeer goed. In mijn geval het zonder pardon opnieuw toesturen van de artikelen, omdat PostNL de eerste zending niet geleverd had. Dit bedrijf is dus zeker een aanrader!
De zwenkwieltjes van 2 jaar oude stoelen waren krom en draaiden slecht. De oude waren eenvoudig te verwijderen en gelijk nieuwe besteld. De nieuwe zien er degelijker uit, en zijn eenvoudig geïnstalleerd. En ze zijn snel geleverd, ik had ze de volgende dag in huis.
Om een advies te krijgen over wielen onder tafelstoelen heb ik gebeld. Advies was uitstekend, na vragen naar de specifieke omstandigheden, eigen ervaringen en uitleg van ons gebruik. Heb ik opgevolgd door de geadviseerde producten te bestelen. Zeer tevreden over de producten.
Prima stoelpoot doppen. Daar diam. van 12mm wat krap bleek voor deze doppen, nogal wat moeite gekost bij montage. Met behulp van R hamer ze toch op z’n plaats gekregen. Glij kwaliteit perfect. Kom toch graag in bezit van 8 reserve vilt kussentjes.
De service is spectaculair goed te noemen, zonder moeilijke vragen te stellen.stuurden ze een neiuw artikel op, En dat het de volgnede dag al binnenkwam was helemaal bizar......, net op tijd voor onze vakantie.....!
Goede beschrijving van het wiel met duidelijke foto want we hadden geen referentie van het artikel en daardoor konden we goed vergelijken om het juiste te bestellen, wat dus gelukt is. Bijgevoegd op foto het gemonteerde wiel. Zeer tevreden!

goede kwaliteit

Niet echt goedkoop, maar wél een degelijk product. Mijn vorige vloerglijder zijn jaren meegegaan voordat er af en toe eentje begon te lossen. En dat voor stoelen die dagelijks over en weer geschoven worden. Stevig spul. Top product
E V
E.H. v.
Werkelijk niet tegeloven in 15 minuten 4 eetkamer stoelen van nieuwe glijders voorzien. Zelfs m n vrouw was enthousiast die normaal gesproken nog geen spijker in een plank kan slaan. Het zijn mooie kantelbare stevige glijders en bevallen ons Super!
ik heb de vloerglijders voor de 2 maal besteld na ruim 1 jaar op laminaatvloer. de oude glijders maakten het bekende geluid als ze op raak raken en storend voor ons. Voor de geringe kosten hoef je dat niet te laten, ben zeer tevreden met de makkelijke en duidelijke manier van bestellen en de kwaliteit.

Snelle levering en mooi product

Ik had de insteekdopjes met vilt besteld voor 19:00 en de volgende dag in huis! Ze pasten perfect in onze nieuwe stoelen! Alsof het ervoor gemaakt is. Wij zij blij.
De snelle service was fantastisch. Namen echt de moeite om een artikel terug te vinden. Kreeg gelijk een mail met foto wat ik zocht . Alles perfect geregeld, en binnen 2 dagen in huis.

Advies en product top!

Was voor advies met de stoel naar jullie toe gegaan. Plavuizen vloer en wilde geen geluid en krassen met het schuiven van de stoelen, kreeg dus het advies voor deze stoelglijders. Er werd meteen even voorgedaan hoe of ik ze aan moest brengen.