Vloerglijders

19.776 reviews in totaal

19.776 reviews since 30 jun 2023

Gecertificeerd sinds: 17 jul 2023
vloerglijders.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle, oplossingsgerichte en klantvriendelijke service. Ook het deskundige en persoonlijke advies via verschillende kanalen wordt gewaardeerd. De levering is vaak de volgende dag en wordt zeer positief ervaren. De producten worden als stevig, duurzaam en functioneel beoordeeld en zijn eenvoudig te monteren. Het bestelproces verloopt makkelijk en het brede assortiment met ruime keuze is voor veel klanten een groot pluspunt. Daarnaast wordt de website meestal als duidelijk en informatief ervaren. Enkele klanten merken op dat het overzicht op de website verbeterd kan worden.

ReviewsVloerglijders

Kostenloze nazending

Na betaling kreeg ik bericht dat het verzonden was, echter nooit wat ontvangen. Zelf ook Postnl gemaild en daarna vloerglijders zij hebben gevraagd of postnl het uit zou zoeken. Na twee weken nog niks gehoord. Toen heeft vloerglijdrrs opnieuw de bestelling verzonden (kostenloos) En heel fijn. Ookvdat je geloofd wordt dat je niks hebt ontvangen

Een prima product met goede keuze hulp en advies

Via de website van Vloerglijders was het eenvoudig om de keuze te maken; in ons geval stoelpootdoppen inbuis kantelbaar. Hierbij was het opmeten van de diameter van belang. Bij het opmeten van de diameter van de poten heb ik echter slechts 1 poot genomen en het bleek bij montage dat er grote verschillen in de conische poten zitten. Omdat ik door een medewerker het advies kreeg om teflon tape om de doppen te wikkelen als deze iets te ruim in het profiel schoof, kon ik alle doppen perfect monteren.

Super klantgericht

5 dagen geleden Nieuw Ik wilde de wielen van mijn bureaustoel vervangen maar ik kreeg ze met geen mogelijkheid los. Op de vraag of ik met de stoel langs mocht komen kreeg ik een antwoord dat dat geen probleem was. Vandaag langs geweest maar de wielen zaten inderdaad muurvast. Met de hulp van 2 medewerksters zijn ze uiteindelijk toch vervangen. Een nare klus maar ze bleven vrolijk. Wat een inzet !! Deze medewerksters zijn enorm betrokken bij hun werk/bedrijf. Echt top !!!! Super bedankt !!!

Uitmuntend

Als eerste bijzonder vriendelijk te woord gestaan door telefoniste (verkoopster) die weet waar ze het over heeft. Ook goed advies gehad betreft de wielen die ik wel moet hebben voor mijn stoelen. Door mij verkeerde wielen besteld mogen retour, en andere uitproberen. SUPER Ook de retour gestuurde wielen snel en correct gecrediteerd.

Geen krassen op mijn vloer

als je nieuwe stoelen koopt let je niet direct of er er onder de poten iets zit wat kan krassen op de houten vloer zou kunnen maken. toen ik de vloerglijders er onder had gezet was ik heel tevreden. Ik heb ze ook voor mijn zoon besteld, die heeft ook een houten vloer. Ik ben heel tevreden en zou niet weten wat jullie beter kunnen doen.

Door de juiste 'glijders' geen beschadigingen.

Omdat wij later toch voor vloerkleden op onze betonlook vloer kozen moesten de stoeldoppen vervangen worden. Het bedrijf kon alleen zonder vilt leveren maar deze bleven in het tapijt haken waardoor er schade kwam. Vloerglijder gaf de oplossing. Het hele proces verliep vlekkeloos. Zeker de hulp om je keuze te maken gaan erg goed. Eerst 4 glijders besteld om te kijken of deze goed 'liepen' over ons tapijt. Dit ging perfect en lieten ook niet los. Na een week de overige besteld. Nu, na een aantal weken nog steeds geen spijt van!

Hele goede service en top producten!

Ik heb enorm goed geholpen bij Vloerglijders! Ik had advies nodig over welk type het beste ging passen bij de stoelen en vloer en daar is uitgebreid tijd voor genomen. Ik ben nu heel blij met mijn vloerglijders. Ze passen perfect en houden mijn kantoorvloer netjes.

goed advies

we waren al lange tijd op zoek naar geschikte doppen voor onze stoelen maar nooit kunnen vinden. Op advies van een vriend de stoel in de auto gelegd en naar Enkhuizen gereden. Daar hebben we goed advies gekregen en de juiste stoeldoppen gevonden.
J V
Jack V.

Hulp bij bestellen.

Wist niet welke vloergelijders ik moest bestellen, het team van vliergeleiders vroeg vervolgens om foto's en adviseerde wat ik nidig had, heb ze overenkomstig besteld en het waren de juiste. Ze hebben mijn probleem voor nu en in de toekomst geweldig opgelist. Nogmaals bedankt.

Ik wil graag een compliment aan de…klantenservice geven

Ik wil graag een compliment aan de mensen van de klanten service geven want ik wilde aan de telefoon vragen wat voor bescherming ik voor mijn vloer aan de stoelpoten kon doen. Toen vroegen ze mij of ik via een app gesprek op hun telefoonnummer wilde verder gaan zodat we met foto's en voorbeelden over en weer, tot de perfecte bescherming voor mijn vloer zijn gekomen. Zeer vakkundig uitgelegd.

Zeer teverden

Na uitleg gevraagd te hebben een aantal geleiders voor onze stoelen in de living besteld. Maar omdat het niet de goedkoopste waren eerst een test gedaan. Nadien omdat we tevreden waren de rest bij besteld. Echter er zat één geleider te weinig in de verpakking. Even een mailtje gestuurd en twee dagen later het ontbrekend stuk al in de bus. Dat is wat ze noemen TOP service.

Vloerglijders voor 5 buisframe stoelen

Deze vloerglijders gekocht voor 5 buisframe stoelen. Er zaten viltdoppen op maar die liepen heel stroef op onze nieuwe laminaatvloer omdat er een reliëf in zit. De nieuwe glijders werken perfect. Het kost geen moeite meer om de stoelen onder de tafel te schuiven. Het enige minpuntje was het nauwkeurig bevestigen van de losse glijders in de houders. Die pasten soms niet helemaal goed waardoor ze opnieuw met veel beleid moesten worden bevestigd.

Goede producten een een super goede klantenservice!

Ik had zelf een fout gemaakt bij de bestelling van een flink aantal vloerglijders. En deze zijn door mij grotendeels gebruikt. Maar de klantenservice heeft dit supersnel en goed opgelost. Ondanks dat dit mijn fout was hebben ze een groot deel van de kosten voor hun rekening genomen.

Goede site met uitleg en hoe je met de schuifmaat de diameter van de binnenzijde stoelpoten moet opnemen Met behulp van de keuzehulp de juiste vloerglijders te kiezen. Snelle levering en bij problemen, via de helpdesk, snel naar een oplossing te komen.

Perfecte vloerglijders voor mijn pianostoel. Blij mee!

Perfecte vloerglijders voor mijn pianostoel die zo vaak heen en weer geschoven wordt over gladde plavuizen. Veel beter dan de oude kunststofdopjes die flink herrie maakten bver de vloer. Blij mee!

Super qua service en assortiment

Prettig, deskundig en snel contact en advies via WhatsApp over de juiste maat voor de staafjes van de bureaustoelwieltjes. Snelle levering. Toen de staafjes toch heel ietsje (1 mm) te groot bleken, stuurde Vloerglijders mij gratis vervangende staafjes op. Wat een service! Deze passen gelukkig perfect. Nu kan onze IKEA-bureaustoel eindelijk rollen zonder hinderlijke rem!

top service en meedenken

Ik had 4 bureaustoelwieltjes besteld maar de verkeerde maat doppen aangegeven. Door de vriendelijke hulp van de dames van de klantenservice, hun meedenken en geduld heb ik nu precies de doppen die wel passen. Keurig verpakt en snel geleverd. Een aanrader!

Kekke zwarte clownsneusachtige stoelglijders

De ronde zwarte clownsneusachtige stoelpootglijders bevallen ons prima. Ze 'doen' precies wat ze moeten doen en het geeft nog een leuk accent aan onze fauteuils op de koop toe. Zeer blij mee.
Uitgebreid advies. Toch eigenwijs eigen bestelling oopgevolgd. Advies was prima tav de vloer welke doppen het best zouden zijn. Helaas past dat totaal niet bij de specifieke meubels. Kan zijn dat deze daardoor snel versleten zijn. Dan of 1e advies opvolgen of weer nieuwe bestellen.

Alles gaat weer op rolletjes

Keurig aan de telefoon geholpen. Keurig bezorgd. Zag er tegenop de wieltjes eruit te halen, ging moeizaam maar gelukt. De nieuwe erin ging zeer goed. Nu op passen als ik ga zitten niet aan de andere kant van de kamer uitkom. Het is geweldig !!!!!

Vloerglijders verkoopt sinds 2006 een groot aanbod vloerbeschermende artikelen. Sinds die tijd maken we jaarlijks duizenden mensen blij met de juiste bescherming. (Klantbeoordeling 4,9/5 uit 15.000+ b...