Klanten melden meestal positieve ervaringen met dijkwebshop.nl. Klanten prijzen de snelle levering, de behulpzame en klantvriendelijke service, en de duidelijke en gebruiksvriendelijke webshop. Ook wordt de communicatie vaak als snel en duidelijk ervaren en zijn veel klanten tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van medewerkers, vooral telefonisch, worden geregeld genoemd als pluspunt. Er zijn echter ook enkele klachten over vertragingen of niet-geleverde bestellingen. Daarnaast vinden sommige klanten de verzendkosten te hoog en zijn er opmerkingen over slechte bereikbaarheid.
Reviews voor dijkwebshop.nl
Niks ontvangen maar goed opgelost
Update: inmiddels zeer adequaat opgelost door de klantenservice. Nieuw artikel is onderweg. Ik hoop dat Packs deze keer wel echt levert.
Niks ontvangen. De vervoerder van DIJK Webshop 'Packs' geeft op de track & trace aan dat het is afgeleverd. Ik heb echter niks ontvangen en er is ook nooit iemand geweest hier (cameras). Tot op heden geen update en ik heb niet het gevoel dat Dijk er bovenop zit om een oplossing te bieden. Knap vervelend met een geplande klus waarvoor ik mijn bestelling nodig heb.
Aanrader
Goede webshop met een duidelijk assortiment en snelle levering. Service is top en vragen worden snel beantwoord. Betrouwbare partij met kwaliteitsproducten.
Zeker een aanrader.
Goede klantenservice met een uitstekend advies. Onderdelen waren snel binnen
Uitstekende leverancier
Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend, communicatie is zeer goed en duidelijke en een snelle levering
Zeer behulpzaam , en correct zijn mijn problemen afgehandeld. Klasse.
Vlotte levering en goed verpakt zodat de bestelde artikelen goed zijn overgekomen.
duidelijke website en prima levering.
Service is ok!
Reageren snel op een klacht over de vervoerder.
Artikel in de middag besteld en de volgende dag al bezorgd.
Goede service en flexibel in het meedenken !
Snelle service, goed product
alles goed geregeld