287 reviews in totaal   115 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

287 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 26 jul 2023

dijkwebshop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over de snelheid van levering, de behulpzame en goed bereikbare klantenservice en de oplossingsgerichte aanpak bij problemen. Ook de snelle en duidelijke communicatie wordt gewaardeerd, evenals de over het algemeen goede productkwaliteit. Aan de andere kant worden de verzendkosten vaak als te hoog ervaren, vooral bij kleinere bestellingen. Daarnaast zijn er enkele meldingen van beschadigde zendingen.

Reviewsdijkwebshop.nl

Privéprofiel

Niks ontvangen maar goed opgelost

Update: inmiddels zeer adequaat opgelost door de klantenservice. Nieuw artikel is onderweg. Ik hoop dat Packs deze keer wel echt levert. Niks ontvangen. De vervoerder van DIJK Webshop 'Packs' geeft op de track & trace aan dat het is afgeleverd. Ik heb echter niks ontvangen en er is ook nooit iemand geweest hier (cameras). Tot op heden geen update en ik heb niet het gevoel dat Dijk er bovenop zit om een oplossing te bieden. Knap vervelend met een geplande klus waarvoor ik mijn bestelling nodig heb.

Snel opgelost

Prima site, snelle levering, originele artikelen. In mijn order werd een verkeerd artikel geleverd. Het is snel opgelost door Dijk webshop. Al met al een goede ervaring
Fijn en persoonlijk geholpen. En natuurlijk prachtig gereedschap.
Na gebeld te hebben goed geholpen
Leuk produkt. Volgens afspraak geleverd.
Niets, snel en correct
Scherpe prijs en goede service, ook snel antwoord via mail

Aanrader

Goede webshop met een duidelijk assortiment en snelle levering. Service is top en vragen worden snel beantwoord. Betrouwbare partij met kwaliteitsproducten. Zeker een aanrader.

Groot assortiment en super snelle verzending. Compliment!

Groot assortiment en super snelle
Zeer snelle levering en gekregen wat er besteld was
snelle behandeling
Goede klantenservice met een uitstekend advies. Onderdelen waren snel binnen
Artikel is goed alleen wel erg hoge verzendkosten

dijkwebshop.nl

Dijk Tuin & park is al ruim 25 jaar “de Husqvarna specialist” van zuid- oost Friesland. In onze showroom kun je een breed scala aan producten vinden, waaronder krachtige kettingzagen, efficiënte grasm...