Klanten zijn erg te spreken over de kwaliteit van het hout, het snelle en correcte verloop van de levering en de duidelijke, tijdige communicatie. Ook de behulpzame en flexibele klantenservice, het vriendelijke personeel en de gebruiksvriendelijke website met een ruim assortiment worden als grote pluspunten genoemd. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding doorgaans als goed ervaren. Er zijn echter ook enkele verbeterpunten. Sommige klanten melden beschadigingen, kromme of minderwaardige planken bij levering. Daarnaast noemen enkelen vertragingen of onhandige afhaalmomenten bij de bezorging en worden de bezorgkosten soms als hoog ervaren.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsHouthandelOnline
Teleurgesteld
Maatvoering kan beter. Veel balken waren niet aangegeven maat. Daarnaast ook schorren besteld die waren allemaal niet 45 graden hoek waardoor ik alles moest zagen zelf terwijl ik daarom juist meer had betaald om kant en klare schorren te bestellen. Een ander min puntje, ik had ook staanders met inkepingen besteld. Werd gebeld dat sommige niet op voortaad warwn en ook niet kwamen en of er normale staandera konden worden meegegeven, dat was prima zei ik. Had echter wel verwacht dat de meerprijs die ik voor diegene met inkepingen wel terug zou krijgen. Al met al aantal minpuntjes.
Overkapping
Alles besteld voor een nieuwe overkapping, zending keurig afgeleverd volgens afspraak op datum.
Zowel telefonisch als mail contact word zeer gewaardeerd, en ook meegedacht met iets wat niet op voorraad was.
Al met al een zeer goed bedrijf!
Volgende hout, ect weer bij jullie!
Vr gr Richard Brouwer
Eerlijke prijs, vriendelijke service en snelle levering
Net als bij eerdere bestellingen verliep alles weer prima.
Ik kon zelfs nog even bellen om artikelen die ik helaas was vergeten aan mijn bestelling toe te voegen, zonder dat dit enig probleem opleverde.
De prijzen zijn redelijk, het aanbod en de beschikbaarheid zijn erg goed, en de levering en klantenservice zijn fantastisch.
TOP bedrijf
Eenvoudige website waarin alles gemakkelijk te vinden is. Vervolgens met een goede week in keurige staat afgeleverd. En alles in orde. Ook de communicatie is dik in orde. Gewoon een top bedrijf💪🏻
Erg eenvoudig de juiste producten kiezen en bestellen. Prijs - kwaliteit verhouding is uitstekend. Bij afhalen veel ruimte voor parkeren en laden. Heel vriendelijke en behulpzame medewerkers.
De levering was compleet en netjes afgeleverd. Echter diverse lengtes balk waren krom en getordeerd, wat wel begrijpelijk is, omdat hout "leeft". Vergt dan wel wat werk om je project strak te krijgen.
De prijs en de kwaliteit van de geleverde materialen is prima. Ook het afleveren ging op een professionele en prettige manier.
Fantastisch
Altijd nette informatie over je bestelling en keurige afhandeling op het terrein bij ophalen en vriendelijk en behulpzaam personeel
Goede prijzen qualitatief hout en vlotte levering tevens netjes verpakt
Alles naar wens, ga de volgende keer weer hier bestellen
Ik ben zeker tevreden.
Ik ben zeker tevreden over het geleverde hout. Wel wat extra besteld om zeker tot een mooi resultaat te komen.
Goede klantendienst ook.
Alles geleverd volgens afspraak en op de datum dat ik wilde. Het geleverde hout was top en goed recht. En de prijzen zijn ook echt scherp!
Erg mooie vloerdelen gekocht bij Houthandelonline. Wel jammer dat de transporteur niet net zo zorgvuldig met de bestelling om is gegaan als Houthandelonline zelf waardoor er tijdens het transport toch wat vloerdelen behoorlijk zijn beschadigd.
Voorafgaandelijk aan de levering het telefoontje van de chauffeur zelf dat hij eraan kwam. De vriendelijkheid van deze man was werkelijk subliem. Legde ook goed uit wat er met de levering kon en niet kon.
Bedrijf dat met je mee denkt en flexibel de afspraken interpreteert.
Ik ben prettig en goed geholpen.
Simon.
Fantastisch hout... Alles werd in goede staat en van zeer goede kwaliteit geleverd. Echt een aanrader. Ik plaats hier een foto van wat ik met hun hout heb gemaakt.
Makkelijke website.
Goed op de hoogte gehouden over de zending
Producten snel geleverd en de vervoerder belde keurig van te voren. Vriendelijke chauffeur.
Binnen een kwartier al een telefoontje om afspraak te maken om de bestelling op te halen Bij het ophalen goed geholpen. Klasse zo door gaan Toppers.
Topservice
Meerdere bestellingen gedaan voor hout en overig (dak)materiaal. Alles snel en netjes geleverd. Geleverde hout was erg netjes van kwaliteit. Klantenservice denk ook goed mee. Ik had in een grote bestelling een verkeerde kleur beugels besteld waarna ik een telefoontje kreeg met de vraag of ik bewust een afwijkende kleur had besteld. Ook toen ik een klein item vergeten was te bestellen werd dat meteen opgelost. Telefonisch erg goed bereikbaar en enorm vriendelijk.Topservice! Op alle onderwerpen 5 sterren waard.
De bestelling is pas afgeleverd als de klant er bljj mee is!
Bezorger was vriendekijk en spande zich oprecht in om de bestelling op de ideale plek neer te zetten. Toen dat praktisch niet mogeljjk bleek hebben we samen een second best plaats bepaald. Het nam alle tijd om de bestelling naar wens af te leveren. Wat wil een klant nog meer. Ik ben dus heel tevreden.