Stokem-stoves.com

227 reviews in totaal   65 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de hoogwaardige kwaliteit en degelijkheid van het product. De geboden service wordt als uitstekend en behulpzaam ervaren door de meeste klanten. De levering is volgens afspraak, snel en met zorg uitgevoerd, wat gewaardeerd wordt door klanten. Het product wordt gemakkelijk gevonden bij installatie, gebruik en verplaatsing. Daarnaast worden het design en de uitstraling van het product vaak geprezen als mooi, stijlvol en doordacht. Ook het aansteken, de warmte en het rookvrij branden van de kachel worden als zeer positief ervaren.

ReviewsStokem-stoves.com

Top buiten kachel

Makkelijk om te bestellen en snel geleverd. Super robuuste kwaliteit en makkelijk om in elkaar te zetten. Alles is ook super fraai verpakt, kortom een echt kwaliteitsproduct. We hebben hem nu al meerdere keren gebruikt en de kachel straalt behoorlijk af. Wat we ook fijn vinden is dat ie makkelijk te verplaatsen is. We hebben lang gezocht naar de perfecte buitenhaard en zijn blij dat we hem eindelijk gevonden hebben!

Geweldige upgrade van ons wijntje bij ondergaande zon moment.

Wat een ervaring! Dit is genieten zeg. Ziet er mooi uit, werkt perfect. Daar gaan we nog vele avonden een goed glas wijn bij drinken.

Een haardje dat brandt 😃

Een haardje dat brandt! Zonder vervelende rook, en met weinig moeite een lekker vuurtje. Precies wat je wil toch? En ziet er ook nog leuk uit..!
Prima communicatie bij het bestellen en artikel wat meer dan uitstekend verpakt.

Zeer tevreden…

Het bestellen ging makkelijk en soepel. Ideaal om in jouw omgeving alvast kennis te kunnen maken met het product. Communicatie was helder en duidelijk. Product is van beloofde kwaliteit; wij zijn heel erg tevreden en kunnen niets bedenken ter verbetering.
Onwijs leuk om er pizza in te bakken
Mooie producten, goed over nagedacht, zowel de kachel als de bank/stoelen. Goede service!

Bestelling nieuw glas voor deur Stokem kachel

Netjes geholpen met bestelling voor nieuw glas voor de deur van mijn Stokem kachel!!
Perfect product. En goede service
Ik moet kijken als geplaatst is

Fantastisch product

Goed contact, goede info, fantastisch product.
Mooi product en prima geleverd