Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsMarbo Sport
Everything is fine.
I have ordered a pull-up station (for indoor training) SG-13. And I completely fine with it (since I am only a beginner)
Quality of manufacturing is at high level and price is competitive (compared to other offerings).
I would definitely recommend it for purchase.
N.B.: there is capacity load limitation (up to 150 kg max), please bear that in mind.
Antwoord van Marbo Sport
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij dat het product aan uw verwachtingen voldeed.
Marbo Sport
Uitstekend en vriendelijk klantencontact, tweemaal ontbrekende stukken toegezonden.
goed shoppen
Product is betaalbaar van goede kwaliteit en nettjes snel bezorgd.
Marbo Sport
Zeer reactief klantendienst !
Goede prijs top kwalitite
Marbo Sport
Snelle levering en goede service.
Stevig materiaal - vlotte verzending
Duidelijke monteerinstructies en correcte informatie op de website
Afspraak
Alles volgens afspraak en steeds goed geïnformeerd over de status van levering
In één woord Goed!
Kwaliteit, betrouwbaarheid perfect en snelle verzending.
Very good service
Super fast delivered. Only GLS has left in in front of our entrance and no one was at home. It seems good quality but we just placed it outside. No long experience available.
Hello,
Thank you for your feedback. We hope the product meets your expectations for a long time.
Best regards,
Marbo Sport
Geweldige kwaliteit! Erg blij met ons klimrek en 4 schommels! Hier wordt gretig gebruik van gemaakt door onze kinderen.
Enige nadeel is moeilijk te bestellen in de webshop, kan helaas niet met iDeal!
Marbo Sport
Stevig bankje. Goede kwaliteit. Netjes verpakt.
De instructies voor het in elkaar zetten waren duidelijk, alleen kwam de onderdelenlijst niet overeen met de instructies, wat onduidelijk was
Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback. Ontbreken er onderdelen? Neem dan contact op met de klantenservice. We proberen u zo snel mogelijk te helpen: info@marbosport.de
Marbo Sport
Świetny sprzęt, solidny, wykonany z grubych profili.
Dodatkowo jestem zadowolony z kontaktu z działem obsługi klienta, byli bardzo pomocni. 10/10
Antwoord van Marbo Sport
Bardzo dziękujemy za opinię, cieszymy się, że nasz produkt spełnił oczekiwania :)
Pozdrowienia,
Eindeloze Nachtmerrie geworden
Omdat een vertraging in het overmaken van het geld ontstond. Was mijn bestelling geannuleerd. Dit vertraging was door Paypal veroorzaakt. Heb geen bestelling kunnen plaatsen. Heb mijn geld wel kunnen terugboeken. Maar Paypal stelde onderzoek in met de mogelijke gevolg dat mijn geld wordt wel opnieuw ingehouden. Ik heb in Total 26 e-mails naar Marbo en Paypal gestuurd maar nog geen resolutie. Ik kan mijn product niet beoordelen. Ik heb niets ontvangen.
Goedemorgen,
soms controleert PayPal betalingen en dit is niet onze schuld. Het spijt ons dat dit is gebeurd, maar wij hebben uw bestelling niet kunnen leveren, dus onze excuses voor uw feedback.
Marbo sport
Stevig materiaal !
Levering liep vlot.
Klein probleempje met levering werd onmiddellijk verholpen.
Stevig materiaal.
Aanrader
Goedemorgen,
Bedankt voor uw aankoop in onze winkel en uw recensie. Met vriendelijke groet, Marbo Sport.
Snel geleverd, goed stevig frame. We zijn er blij mee
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw review. We zijn blij dat u een succesvolle aankoop in onze winkel heeft gedaan :)