746 reviews in totaal   372 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

746 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 12 sep 2023

bigbagseurope.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering, de hoge kwaliteit van de producten en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook de klantvriendelijkheid en het adequate reageren van het team worden gewaardeerd. De website wordt als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, wat het bestelproces eenvoudig maakt. Daarnaast wordt de communicatie over bestellingen over het algemeen positief beoordeeld. Er zijn echter enkele opmerkingen over vertragingen en problemen met de vervoerder. Verder zijn er kritische geluiden over de bereikbaarheid en de afhandeling bij problemen, en melden sommige klanten onduidelijkheid of late reacties bij de communicatie.

Reviewsbigbagseurope.com

Exact ontvangen wat ik besteld heb. Snel verzonden en goede kwaliteit. Binnenkort start ik met het kloven van brandhout en sla dit op in de gaas bigbags. Ben benieuwd hoe de bigbags zich houden want het hout blijft er minimaal 1 jaar in om te drogen.

Uitstekende en adequate service zonder al die wollige poespas

Wat bijzonder positief opviel, was de eenvoudige en overzichtelijke website, de directe verzending en de vlotte levering. Ook bij een nabestelling en het aanpassen van een factuur, die door mij verkeerd was ingevoerd, werd direct en adequaat gereageerd. Een uitstekende service die wat mij betreft een dikke 10 verdient.
Super snel geleverd , en alles volgens afspraak . Dit is een fijn bedrijf om zaken mee te doen .
Snel geleverd goed product. Het asbest ingepakt en de boel naar de stort gebracht. Jammer dat je het allemaal weggegooid 😉
Goede en duidelijke website en verbazend goede en snelle A.I. assistant voor vragen. (Neem aan dat het A.I.) In mijn geval zakken voor asbest, op tijd geleverd en van goede kwaliteit!!
Snel en netjes geleverd, ook bereikbaarheid en terugbellen nav een vraag gewoon prima in orde.
Wat in de mail werd verkondigd klopte qua logistiek dus prima. Op de site stond leveren in 1 dag als je het voor een bepaald tijdstip doet. Bij het afrekenen werd vermeld levertijd 2 a 3 dagen, maar ach...
Mooi op tijd geleverd. En ook precies gekregen wat ik had besteld. Alles klopt op de site
Men kan de geleverde platenzak niet luchtdicht afsluiten, er zijn “ lintjes “ voorzien maar men moet zelf nog zorgen met een stevige tape of sluitbanden om te zorgen dat deze reglementair kan afgegeven worden, dit zet men er nergens bij en is wel zeer belangrijk !!
Waar ik in de winkel misgreep en dus onverrichte zaken weer naar huis moest. Heb ik de BigBags online besteld en deze waren de volgende dag in huis.
Perfect afspraken nageleefd en kwaliteit bags dik o.k.
Ik betwijfel of ze bestand zijn tegen 2ton betonpuin

Tuinzakken

4 stevige zakken, goede maat, past perfect in koffer auto
Prima. Besteld en volgende dag in huis. Stevige bigbags. We zijn er blij mee
Het materiaal is top. De verzending en ontvangst was super! Dank hiervoor!
Snelle levering, sterke zakken met grote lussen
Snelle levering en prima materiaal, keurig verpakt.
zoals anders , correct en op tijd
Snel geleverd 👍
Goed produkt, levering duurde iets langer dan aangekondigd, maar dat lag aan de vervoerder.

bigbagseurope.com

Wilt u graag lege big bags kopen? Bij Big Bags Europa vindt u een ruime keuze tegen voordelige prijzen. Bij ons is de big bag leeg, zonder inhoud en netjes opgevouwen. Ideaal wanneer u zand, bouwpuin ...