Het doorzichtige van het voederhuisje en de bevestiging.
Makkelijk in onderhoud.
Wat had ik graag anders gezien?
Een transparante zuignap. Nu zit ik tegen een zwarte vlek aan tekijken
De benadering naar de klant is matig. Ik had een vraag over een haak. Ik meende dat er ook een voederhuisje bij was. Het antwoord was: die vogels op dat plaatje leverden we toch ook niet mee !" Verder laten ze je niet uitpraten. Hun toon is onvriendelijk
Mooie en goede producten (bouwpakketten vogelhuisjes). Bezorging liet wat lang op zich wachten. Tips mbt het in elkaar zetten van de bouwpakketten, staan onderaan in de gebruiksaanwijzing. Dit is jammer, want je start bovenaan met lezen.
Beste Johan,
Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten! Onze excuses dat de bezorging langer heeft geduurd dan verwacht.
We zullen je opmerkingen over de instructies van de bouwpakketten doorgeven aan ons team en kijken of we dit kunnen verbeteren.
We hopen dat je veel plezier zult hebben van de nestkast Miami en de zelf te bouwen nestkasten.
12 mrt. 2023
Bestelling was compleet en snel geleverd. We hebben de bouwpakketten kunnen gebruiken voor een kinderfeestje. Het was zeker geslaagd.
Beste Anika,
Bedankt voor je positieve review over de Bouwpakket / Doe-het-zelf nestkast voor mezen! Het is fantastisch om te horen dat de bestelling snel en compleet werd geleverd en dat de bouwpakketten een hit waren op het kinderfeestje. De foto van de in elkaar gezette nestkast ziet er goed uit! Hopelijk hebben de kinderen veel plezier gehad bij het maken van de nestkastjes en kunnen ze binnenkort genieten van vogels die nestelen in hun eigen creaties.
We hopen je snel weer terug te zien op onze website.
Goed verpakt aangekomen
Gelijk opgehangen en nu maar wachten wanneer de vogels het doorhebben
Beste Harry,
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met de Raamvoederhuis Bolmso Deluxe Birdfeeder. We zijn blij dat het product goed verpakt bij je is aangekomen en dat je het snel hebt kunnen ophangen.
Hopelijk zullen de vogels binnenkort het voederhuisje ontdekken en zul je kunnen genieten van hun bezoekjes.
Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij het kiezen van andere vogelproducten, staan we altijd voor je klaar.
2 mrt. 2023
Top va de bestelling tot verzending! Zo doorgaan 👍
Best Majka,
Bedankt voor je positieve review over ons!
Nogmaals bedankt voor je feedback en veel plezier met het vogellokfluitje!
9 mrt. 2023
Alles was in orde en ook een vlotte levering
10 mrt. 2023
Bedankt voor de positieve review Nathalie! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met de producten. Hopelijk zorgen de vogelvoederproducten voor nog meer vogels in je tuin.
Met vriendelijke groet, Team Vogelhuisje.com
12 mrt. 2023
Beste Nathalie,
Hartelijk dank voor het achterlaten van een positieve review over de Crossbody Schoudertas met Vogelprint en de Metaal-Grondvoedertafel voor tuinvogels! Fijn om te horen dat beide producten naar wens zijn en dat je tevreden bent over de kwaliteit.
We vinden het geweldig dat je de vogels in je tuin zo goed verzorgt met onze voedertafel. En natuurlijk zijn we blij dat de schoudertas aan je verwachtingen voldoet!
We hopen dat je nog lang plezier zult hebben van deze producten en zien je graag terug in onze webshop.
9 mrt. 2023
10 mrt. 2023
Dank je wel voor je positieve review over ons Birdfeeder Raamvoederhuis Bolmso! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en hopen dat je nog veel mooie vogels kunt spotten vanuit je raam. Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!
Beste Marion,
Super bedankt voor je positieve review van Vogelhuisje.com! We waarderen het echt enorm.
Als je in de toekomst nog iets nodig hebt of vragen hebt, laat het ons dan gerust weten. We helpen je graag verder.
Nogmaals bedankt en een fijne dag!
3 mrt. 2023
7 mrt. 2023
Dank u voor het telefonisch doorgeven dat we 5 sterren in plaats van 2 sterren verdienen. Het is fijn om te horen dat tevreden bent met de Metaal-Grondvoedertafel en de Beschermkooi voor grondvoedertafel.
Bedankt ook voor het delen van uw feedback over de bevestigingsclips, we zullen dit doorgeven aan de fabrikant van dit product. We hopen dat u veel plezier zult hebben aan de vogelproducten en nog veel meer vogels zult aantrekken in uw tuin.
30 jan. 2023
de dienstverlening van dpd was beneden alle peil. Drie keer gemeld dat ze zouden komen. Toen uiteindelijk iemand kwam keek de chauffeur mij amper aan toen hij de doos in mijn handen duwde en sprintte dan terug naar zijn wagen . Ongetwijfeld stond hij onder hoge druk, maar het maakt geen goede indruk voor uw bedrijf vermits de levering in de prijs zit.
Beste Peter,
Bedankt voor je positieve review over onze Birdfeeder Raamvoederhuisje, Raamvoederhuis Bolmso Deluxe Birdfeeder en de I love Robins - Raamvoederhuis. We zijn blij dat je tevreden bent met onze producten.
Het spijt ons te horen dat de dienstverlening van DPD beneden alle peil was. We begrijpen dat dit frustrerend is en we willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat je hebt ondervonden. We zullen dit zeker aankaarten bij onze verzendpartner en samen met hen zoeken naar oplossingen om dit in de toekomst te voorkomen.
Als je in de toekomst nog vragen hebt of op zoek bent naar andere vogelvoederhuisjes en accessoires, laat het ons dan gerust weten. We helpen je graag verder.
Nogmaals bedankt voor je feedback en veel plezier met het voeren van de vogels!
11 feb. 2023
Ruime keuze, mooie producten.vriendelijke mensen, snel geleverd. Goed verpakt
Beste Marloes,
Bedankt voor je positieve review over ons en over onze DecoBirds! We zijn blij dat je tevreden bent met de producten en hopen dat ze je interieur hebben verfraaid.
Als je in de toekomst nog vragen hebt of op zoek bent naar andere decoratieve vogelproducten, laat het ons dan gerust weten. We helpen je graag verder.
Nogmaals bedankt voor je feedback en veel plezier met je DecoBirds!
Beste Eric,
Bedankt voor je positieve review over onze Nestkast voor Spechten, Premium pinda's en Premium vetblokhouder met 3 vetblokken! We hopen dat onze producten hebben bijgedragen aan het aantrekken van spechten en andere vogels naar je tuin.
Als je in de toekomst nog vragen hebt of op zoek bent naar andere vogelaccessoires en vogelvoer, laat het ons dan gerust weten. We helpen je graag verder.
Nogmaals bedankt voor je feedback en veel plezier met het observeren van de vogels in je tuin!
5 feb. 2023
keurig product; snel bezorgd.
Prima
Beste Herman,
Bedankt voor je positieve review over ons Invliegplaatje voor nestkasten - rond (32mm) RVS! We zijn blij dat het invliegplaatje aan je verwachtingen voldoet en dat het heeft geholpen om de vogels veilig en comfortabel te huisvesten.
Als je in de toekomst nog vragen hebt of op zoek bent naar andere nestkast accessoires, laat het ons dan gerust weten. We helpen je graag verder.
28 jan. 2023
Prima service en verpakking!
6 mrt. 2023
Beste Joséba,
Dank je wel voor de positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel onze service als de verpakking van het product. Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij het kiezen van een product, laat het ons dan gerust weten.
30 jan. 2023
snelle bezorging
24 feb. 2023
Beste Pauline,
Bedankt voor je positieve review over ons! Als je in de toekomst nog vragen hebt of opmerkingen wilt maken, laat het ons dan gerust weten. We helpen je graag verder.
Nogmaals bedankt voor je feedback en veel plezier met de Roodborst nestbuidel.
24 feb. 2023
Beste Esther,
Bedankt voor je positieve review over ons!
Nogmaals bedankt voor je feedback en veel plezier met de DecoBird - Roodborstje.
9 feb. 2023
Beste Karel,
Bedankt voor je positieve review over ons en onze nestkasten voor de Huiszwaluw! We hopen dat ze je helpen om deze prachtige vogels te huisvesten en dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten.
Als je in de toekomst nog vragen hebt of op zoek bent naar andere nestkasten en vogelaccessoires, laat het ons dan gerust weten. We helpen je graag verder.
Nogmaals bedankt voor je feedback en veel plezier met het observeren van de Huiszwaluwen in je tuin!
3 feb. 2023
4 mrt. 2023
Bedankt voor je positieve review over onze Ring-Pull voedersilo zaden in de kleur groen! We zijn blij dat de voedersilo aan je verwachtingen voldoet en dat het heeft geholpen om vogels te voeren in je tuin.
Als je in de toekomst nog vragen hebt of op zoek bent naar andere vogelvoedersystemen en accessoires, laat het ons dan gerust weten. We helpen je graag verder.
Nogmaals bedankt voor je feedback en veel plezier met het voeren van de vogels!
13 feb. 2023
de aankomst is goed
helaas was de koord kabel houder stuk
3 mrt. 2023
Beste klant,
Dank u wel voor het delen van uw ervaring met de vetblokhouder voor tuinvogels. Het spijt me te horen dat de ophangkabel stuk was, maar het is goed om te horen dat het nog steeds bruikbaar was. Ik begrijp dat dit enigszins teleurstellend kan zijn en ik wil u verzekeren dat we ons best doen om ervoor te zorgen dat onze producten van hoge kwaliteit zijn en voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.
Ik wil u graag bedanken voor het geven van drie sterren en ik hoop dat de vetblokhouder verder aan uw behoeften voldoet. Als u in de toekomst nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn altijd bereid om te helpen en te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop.
Geïmporteerde beoordelingen: