Vogelhuisje.com- Logo - Beoordelingen

Vogelhuisje.comReviews

: 802Uitstekend

4,64

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 feb. 2017
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
Vogelhuisje.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Vogelhuisje.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 9 feb. 2017
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
Vogelhuisje.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Vogelhuisje.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Vogelhuisje.com

67 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

802 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


19 feb. 2022
De zorgvuldigheid hoe er met de bestelling word omgegaan is echt fijn te noemen. In de haast met bestellen was ons huisnummer fout ingevuld. We zijn daarom Telefonisch benaderd en is het vogelhuisje bij ons terecht gekomen. Nu nog afwachten of het Roodborstje zijn nieuwe nest goed keurt! We wachten in spanning af!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


24 jun. 2022
De benadering naar de klant is matig. Ik had een vraag over een haak. Ik meende dat er ook een voederhuisje bij was. Het antwoord was: die vogels op dat plaatje leverden we toch ook niet mee !" Verder laten ze je niet uitpraten. Hun toon is onvriendelijk
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Vogelhuisje.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Het doorzichtige van het voederhuisje en de bevestiging. Makkelijk in onderhoud. Wat had ik graag anders gezien? Een transparante zuignap. Nu zit ik tegen een zwarte vlek aan tekijken
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Telefonisch bereikbaar, goede kwaliteit en originele producten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
snel geleverd, netjes verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
Fijne service 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Prima keuze, nette afhandeling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Weerom prima!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 okt. 2022
Goede ervaring echter verzendkosten maken bestelde items wel extra duur
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2022 
Een prima voorbakje, alleen bij vogelhuisje te koop.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 okt. 2022
Prima en op tijd geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 sep. 2022
Goed en duidelijk aanbod op de website.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 okt. 2022
Beoordeling melden