Junai.nl

23.131 reviews in totaal   3.905 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de snelle levering, de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice, de goede productkwaliteit en de duidelijke communicatie. Ook de prijs-kwaliteitverhouding en de verpakking worden vaak positief beoordeeld. Er zijn echter ook verbeterpunten: sommige klanten ervaren vertragingen of onduidelijke communicatie over levertijden, en er zijn klachten over trage of niet-heldere communicatie van de klantenservice. Daarnaast worden beschadigde, verkeerde of teleurstellende artikelen gemeld, net als schade aan de verpakking of ongeschikte verpakkingsmaterialen. Producten zijn regelmatig niet op voorraad of de voorraadstatus is niet duidelijk op de site, en klanten missen soms updates, track & trace of heldere informatie over hun bestelling. Tot slot zijn er opmerkingen over onverwachte kosten of te dure alternatieven.

ReviewsJunai.nl

Goede en vriendelijke klantenservice. In mijn specifiek geval stond op de website vermeld dat 1 artikel 'tot 5 werkdagen' kon duren, bij telefonisch contact bleek het artikel niet voorradig en zou het, mede door het Pinksterweekend, nogeens een kleine week later worden voordat er überhaupt verstuurd kon worden. Dat vooruitzicht stemde me licht somber, maar de bestelling zou worden gedeeld hierdoor. Afgesproken werd wanneer er bezorgd zou worden en tot mijn grote schik was tóch de gehele bestelling compleet en heeft het slechts 1 werkdag langer geduurd. Top opgelost Junai. Toch een kanttekening; het geeft een onrustig en onduidelijk beeld voor mij als klant wanneer er wordt aangegeven dat een artikel 'tot ... werkdagen' langer duurt omdat het niet op voorraad is. Mijn suggestie: Geef de langst mogelijke tijd aan waarbinnen u kan leveren, dan valt het meestal mee voor de klant en het geeft rust.

Slimme papegaai

Wij hebben een papegaai die continu zijn eet en drinkbak uit zijn houder smijt. Dus de standaard eet en drinkbak uit een papegaaien kooi. We hebben al vanalles geprobeerd zelf potjes dat je kan indraaien maar zelf dat wist hij los te krijgen. Toen we hierop kwamen. Tot nu toe 3 a 4 dagen later krijgt hij ze tot nu toe niet uit. Het is met een beveiliging dus je moet klikken en dan komen ze los. Hopelijk blijft het zo. ( verdomd slimme papegaai ) we hebben er wel iets aan de andere kant aan besmettingen want de potjes konen wel nog op en neer. Zie foto
Jammer dat dit de 1ste was een aqarium waarvan de levering langer duurde omdat hij uit duitsland moest komen en nu de 2de bestelling was waar het niet helemaal naar mijn zin ging deze laatste bestelling van een binnen kooi ging mis omdat het bestelde wat op de site stond als 4 dagen levertijd Na 6 dagen nog niet geleverd was nam ik zelf maar contact op en dan hoor je dat het helemaal niet meer te leveren is en de alternatieven waren 2a 3x zo duur Toe uiteindelijk maar 2 kleinere papegaaien kooien besteld (in totaal wel minder hoog korter en niet zo diep maar groter kan ik niet kwijt) was uiteindelijk toch allemaal al betaald Wel netjes het verschil snel terug betaald gekregen Wel hoop extra werk gehad om het te vebouwen naar wat ik wilde

Large selections, fast shipping

I find the plants that I couldn't find anywhere online when I was looking for. The packaging is different from any other plant shops (online). Typically, the plants are individually packed in a protective plastic container specially made for plant transport and then boxed in a carton box with filling paper or plastic bubble bags. . But from JUNAI, the plants were individually packed in a plastic bag for fish transport, and tightly packed in a carton box. I was quite distressed for plants and flowers from those plants damaged. Nonetheless, they are all in good health.
hallo ik ben zeer tevreden over de planten en de rest alleen de eerste verpakkig was niet zo leuk de doos was helemaal in gedeukt en vele bladeren kapot maar die groeien wel weer aan de twee de verpakking was beter maar alles bij elkaar ben ik zeer te vreden ook over de planten dank u ik blijf klant bij u ik wens u een prettige weekend Vermeer

Vlotte levering naar Belgie en uitstekende klantenservice.

Vlotte levering naar Belgie,groot assortiment en interessante prijzen en die ene keer dat ik helaas verdroogde waterplanten ontving doordat het water uit de verpakking was gelopen werden de planten zonder discussie vervangen, dus ikzelf heb een uitstekende ervaring met Junai,want als er eens iets mis gaat leer je het bedrijf 'echt' kennen.

Mooie container ombouw

Via Junai een 3 container ombouw besteld. Helaas wat transportschade, hier kan Junai niets aan doen. Via de klantenservice zijn de beschadigde delen omgewisseld. Het is geen Ikea kast waarbij alles al voorgeboord is. Toch is de handleiding uitgebreid genoeg om de ombouw zelf in elkaar te zetten. Misschien niet de voordeligste, maar wel degelijk. Heel blij mee.

Prima.

Bestel hier vaker de supplementen/medicatie voor de kippen. Laatste keer bestelde ik 2 flesjes van hetzelfde, er was maar 1 op voorraad, mijn bestelling werd pas afgestuurd toen ze er beide waren. Ik begrijp dat maar dit zijn niet producten voor de leuk. Ik had ze echt snel nodig. Ik had liever gezien dat ze dan in 2x verstuurd werden. Maar verder altijd prima, snelle levering, ruim assortiment
Heel goede service na verkoop Als je vragen hebt antwoorden ze snel zoeken mee naar een goede oplossing. Goede producten prijs kwaliteit. Bijna alles voor onze kippen , konijn en cavia bestel ik hier. Wel opletten dat wat je besteld allemaal voorradig is anders wacht heel je bestelling op het product dat nog niet voorradig is. Dan is het beter 2 aparte bestellingen te doen Daar vergeet ik soms zelf op te letten🙈
Frank V.

kwalitatief en goed geprijst materiaal.

Junai heeft goed, kwalitatief een aantrekkelijk geprijst materiaal, vriendelijke en behulpzame medewerkers en een makkelijke website. Er is maar één zaak wat werken men Junai moeilijk maakt en dat is de beschikbaarheid. Je kan op Junai geen staat maken of je je goederen binnen 3 dagen of binnen 14 dagen zal krijgen. Dit maakt het moeilijk om "op tijd" te bestellen als je met dierenvoeder bezig bent.
Er zit ongeschoold personeel dat niet veel weet over aquarium en dieren een goede opfriscursus zou niet verkeerd zijn en de mensen niet zo lang op een artikel laten wachten doordat ze niet goed geschoold zijn moet ik een nieuwe verlichting kopen omdat ze me niet zeiden dat er nog een ontvangen tussen moest deze heb ik zelf later gekocht maar die werkte totaal niet Heb later de review gekeken van dit apparaat kreeg zeer slechte review ook het zelfde probleem wat ik had maar ja nu weer een hoop geld uitgeven ik raad dit bedrijf niet aan ik heb er heel veel bij gekocht van vogelvoer tot aquariums dat was jammer genoeg ook de laatste dat Ik daar iets koop jammer ze hebben genoeg spullen die mij intresere.
Alma N.

Mooie plantjes

Dankjewel voor de mooie plantjes! Ik ben ook heel blij met mijn nieuwe plantjes! Ik had nog nooit gehoord van duivensnavel of kanariekers... Ze hebben een mooi plekje gekregen in mijn balkontuintje. Ik weet niet wat jullie mogelijk beter kunnen doen, ik ben heel erg blij dat ik jullie site gevonden heb... Een groet uit Bergen op Zoom.

Prima geregeld, alleen Track&Trace niet goed.

Prima geregeld, alleen kregen we geen melding wanneer de bestelling zou worden verzonden, dus geen track&trace ! Dat is zeer jammer omdat dan de bestelling spontaan voor de deur staat. Nu waren wij gelukkig thuis maar anders was dat toch wel een probleem geweest aangezien wij een pallet met voer hadden besteld. Dit was al de tweede keer dat wij geen bericht hebben gekregen. Puntje van aandacht voor de volgende keer. Maar verder mooi en goed voor elkaar.
Snelle levering en goed verpakt. Heel tevreden! De levering was snel en de planten waren stevig en netjes verpakt. Het ging om zes moerasplanten die ik nergens anders meer kon vinden. Elke plant zat apart in een stevige zak met genoeg water. Meteen geplant, en ze slaan goed aan.

nieuwe achterwand voor aquarium

Wij hebben een nieuwe achterwand voor ons aquarium gekocht bij Junai omdat onze oude achterwand van Juwel los was geraakt en dus ging drijven. De nieuwe achterwand van ceramic nature is zwaarder dan water en gaat dus niet drijven. De achterwand ziet er natuurlijk uit en sluit goed aan bij de zijkanten waardoor er geen vissen achter kunnen komen. Erg fijn product en erg eenvoudig te plaatsen zonder kit. De levering was ook vlot en de tracking informatie prima. Junai is een goede leverancier in ik beveel deze ook van harte aan
Zeer goeie klantendienst,direct antwoord op mijn vragen via e-mail. Er was iets tekort in de bestelling en werd direct de volgende dag opgestuurd. Zeer tevreden klant en bestel hier zeker terug. Plantjes voor aquarium waren goed verpakt en zeer gezond. Dank u Junai.
Grote keuze, vriendelijke medewerkers als je belt met vragen. Het vervoer en aankomen van mijn aquarium door post.nl was dramatische slecht. Alhoewel Junai daar niets aan kan doen is het wellicht tijd om met de vervoerder te praten over een service. Ten slotte betalen jullie daarvoor.
Ik heb hier Forte Fuel System Cleaner besteld. De bestelling werd snel verwerkt en verzonden. Levering via PostNL verliep zonder problemen. De verpakking was netjes en het product kwam in goede staat aan. De fles ziet er origineel uit en alles kwam overeen met wat op de website stond. Mijn ervaring met deze webshop is positief: duidelijke bestelling, correcte levering en een адекватная prijs. Ik zou hier in de toekomst opnieuw bestellen.
La qualité des produits toutes les nourritures vivantes sont arrivées intacte et surtout délai de livraison ultra rapide moin de 24 heures entre la commande et la livraison. Bref je n'irai plus dans les animaleries perdre mon temps et payer plus cher. JUNAI LE TOP DU TOP ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Woensdag plantjes( streptocarpus) besteld. Nergens te krijgen. Donderdag kwamen ze binnen! De postbode hield de doos met breekbaar en pijlen op zijn kop. Gelukkig waren ze goed verpakt. De eeste bloemen zitten er al in ! Echt fantastisch!!