Junai.nl

22.558 reviews in totaal   3.813 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen vooral de snelle en betrouwbare levering, de zorgvuldige verpakking en de vriendelijke en snelle klantenservice. De kwaliteit van de producten wordt meestal positief beoordeeld en de duidelijke communicatie wordt vaak geprezen. Ook wordt de prijs vaak als gunstig ervaren. Tegelijkertijd ervaren klanten soms vertragingen en onduidelijkheid rondom de levering. Er zijn klachten over onvoldoende bescherming van producten of schade tijdens het transport. Daarnaast komt het voor dat producten niet op voorraad blijken te zijn ondanks vermelding op de website en missen sommige klanten tijdige updates over hun bestelling. Ook wordt de prijs niet altijd in verhouding tot de kwaliteit gevonden en zijn er opmerkingen over gebrekkige of trage communicatie. Tot slot zijn er enkele klachten over beschadigde of verkeerde producten.

ReviewsJunai.nl

Goede en vriendelijke klantenservice. In mijn specifiek geval stond op de website vermeld dat 1 artikel 'tot 5 werkdagen' kon duren, bij telefonisch contact bleek het artikel niet voorradig en zou het, mede door het Pinksterweekend, nogeens een kleine week later worden voordat er überhaupt verstuurd kon worden. Dat vooruitzicht stemde me licht somber, maar de bestelling zou worden gedeeld hierdoor. Afgesproken werd wanneer er bezorgd zou worden en tot mijn grote schik was tóch de gehele bestelling compleet en heeft het slechts 1 werkdag langer geduurd. Top opgelost Junai. Toch een kanttekening; het geeft een onrustig en onduidelijk beeld voor mij als klant wanneer er wordt aangegeven dat een artikel 'tot ... werkdagen' langer duurt omdat het niet op voorraad is. Mijn suggestie: Geef de langst mogelijke tijd aan waarbinnen u kan leveren, dan valt het meestal mee voor de klant en het geeft rust.

Large selections, fast shipping

I find the plants that I couldn't find anywhere online when I was looking for. The packaging is different from any other plant shops (online). Typically, the plants are individually packed in a protective plastic container specially made for plant transport and then boxed in a carton box with filling paper or plastic bubble bags. . But from JUNAI, the plants were individually packed in a plastic bag for fish transport, and tightly packed in a carton box. I was quite distressed for plants and flowers from those plants damaged. Nonetheless, they are all in good health.
Heel goede service na verkoop Als je vragen hebt antwoorden ze snel zoeken mee naar een goede oplossing. Goede producten prijs kwaliteit. Bijna alles voor onze kippen , konijn en cavia bestel ik hier. Wel opletten dat wat je besteld allemaal voorradig is anders wacht heel je bestelling op het product dat nog niet voorradig is. Dan is het beter 2 aparte bestellingen te doen Daar vergeet ik soms zelf op te letten🙈
Er zit ongeschoold personeel dat niet veel weet over aquarium en dieren een goede opfriscursus zou niet verkeerd zijn en de mensen niet zo lang op een artikel laten wachten doordat ze niet goed geschoold zijn moet ik een nieuwe verlichting kopen omdat ze me niet zeiden dat er nog een ontvangen tussen moest deze heb ik zelf later gekocht maar die werkte totaal niet Heb later de review gekeken van dit apparaat kreeg zeer slechte review ook het zelfde probleem wat ik had maar ja nu weer een hoop geld uitgeven ik raad dit bedrijf niet aan ik heb er heel veel bij gekocht van vogelvoer tot aquariums dat was jammer genoeg ook de laatste dat Ik daar iets koop jammer ze hebben genoeg spullen die mij intresere.

Prima geregeld, alleen Track&Trace niet goed.

Prima geregeld, alleen kregen we geen melding wanneer de bestelling zou worden verzonden, dus geen track&trace ! Dat is zeer jammer omdat dan de bestelling spontaan voor de deur staat. Nu waren wij gelukkig thuis maar anders was dat toch wel een probleem geweest aangezien wij een pallet met voer hadden besteld. Dit was al de tweede keer dat wij geen bericht hebben gekregen. Puntje van aandacht voor de volgende keer. Maar verder mooi en goed voor elkaar.

nieuwe achterwand voor aquarium

Wij hebben een nieuwe achterwand voor ons aquarium gekocht bij Junai omdat onze oude achterwand van Juwel los was geraakt en dus ging drijven. De nieuwe achterwand van ceramic nature is zwaarder dan water en gaat dus niet drijven. De achterwand ziet er natuurlijk uit en sluit goed aan bij de zijkanten waardoor er geen vissen achter kunnen komen. Erg fijn product en erg eenvoudig te plaatsen zonder kit. De levering was ook vlot en de tracking informatie prima. Junai is een goede leverancier in ik beveel deze ook van harte aan
Ik heb hier Forte Fuel System Cleaner besteld. De bestelling werd snel verwerkt en verzonden. Levering via PostNL verliep zonder problemen. De verpakking was netjes en het product kwam in goede staat aan. De fles ziet er origineel uit en alles kwam overeen met wat op de website stond. Mijn ervaring met deze webshop is positief: duidelijke bestelling, correcte levering en een адекватная prijs. Ik zou hier in de toekomst opnieuw bestellen.

Goed kwaliteit - prijs verhouding

Mijn bestelling bestond uit een RGB aquariumlamp voor een aquarium van 150 cm breedte, dat is een aanrader, want deze is geschikt voor verschillende type aquarium en met de bijgeleverde verschillende installatie 'pootjes' passend te maken voor verschillende aquaria. Makkelijk te installeren. En verschillende aquariaplanten. De producten zijn zoals omschreven. Op de site staat veel advies, zodat je weet waar je aan begint. De prijzen zijn goed. De levering is netjes. Er staat duidelijk bij dat alles 1 keer wordt verzonden, op basis van de langste levertijd. In mijn geval verschoof dit omdat de levering ook bij junai niet binnen was gekomen. Na telefonisch contact boden ze een alternatief aan, zodat de levering uitgeleverd kon worden. Dat is dan ook het enige verbeterpunt. Als iets qua levering blijft opschuiven even actief contact zoeken met de klant voor overleg. Zeker bij grotere bestelling is dat netjes.
W R
wil r.
De verpakking was prima maar 1 plant was niet de plant die ik besteld had. Ik had een Bacopa sutera white flowers besteld en ik kreeg een geel rode plant. Dat vind ik wel jammer want ik houd niet van geel rood. Het zou top zijn als ik deze plant nog toegestuurd krijg? Jammer. Ik weet niet wat er mis gegaan is maar dat hoor ik graag. Gr. Wil Ruigendijk
Zeer overzichtelijke site en niet duur. Bestelling snel geplaatst, betaald en geleverd. Plantjes waren perfect ingepakt en zijn helemaal onbeschadigd toegekomen in Brussel. In tegenstelling tot een andere sterk over-roepen bedrijf wie aan ñmaan brood doet denken mm Zeer tevreden over de dienst
Niets dan goeds over Junai, die verstuurd promt de gedane bestelling voor zo ver die voorradig is. Geen goed woord over de leveringsdienst, Post NL, daarentegen. De levering gebeurde de vrijdagnamiddag, zonder aan te bellen, werd die buiten aan de deur gezet. Na een ganse nacht plensregen vond ik de bestelling, verpakking doorweekt. Gelukkig was het konijnenvoer in degelijke platiczakken verpakt.
R B
R.G. B.

Over het algemeen goed.

Veel informatie op de website, snelle en accurate levering, al is "voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis " wel een beetje te ambitieus gesteld. Het is fijn dat ook grootverpakkingen gekocht kunnen worden. Ik moest wel behoorlijk zoeken, voordat ik precies had wat ik wilde, door de boomstructuur zoeken lukt vaak niet (komt ook door het grote aanbod), maar dan brengt het zoekmenuutje met het vergrootglas uitkomst.

Hallo allemaal

Hallo, Al t voer die k tot nu toe besteld heb, zijn goed.. t wordt graag gegeten door de corydora's, cichlides én sierslakken in diverse aquaria.. T levend voer wordt door mn spinnen in hun terraria goed geaccepteerd en gegeten.. Binnenkort zal k even kijken bij jullie assortiment naar een nieuw vervoer-/reptielbox, waarin k mn spinnen kan doen, als k hun verblijf schoon maak.. De thermoboxen worden ná aankomst weer gebruikt voor 1 van mn andere hobby's.. Dankjulliewel voor jullie goede producten en goede service.. K ben niet zo lang klant, maar k ben zeer tevreden :) ..
Na even een mindere periode met Junai bestellingen, zijn ze weer helemaal terug als voorheen. De bestellingen worden rap geleverd en de communicatie is weer goed net als voorheen. Ben weer zeer tevreden met Junai en zal nog vele bestellingen doen bij Junai. Aanrader! (weer)
Weer bestelling gedaan voor planten. Weer zeer tevreden . Kwaliteit van planten uitstekend. Dacht op site te zien dat ze vrijdag na Hemelvaart niet zouden verzenden . Maar volgende dag tot mijn verrassing kwam het pakket zaterdag binnen .
Super netjes behandeld .had een 30 liter aquarium gekocht , en post was er niet helemaal voorzichtig mee geweest ( glazen afdek plaatje zat er gescheurd in ,heb een berichtje gestuurd en zelfde dag nog hebben ze gelijk nieuw afdekplaatje gestuurd. En daarbij het pakje zat geweldig goed ingepakt. Ik heb eigelijk gewoon beetje pech gehad , maar echt geweldig snel op gelost voor mij DIKKE AANRADER, Foto is het kapoten plaatje en het nieuwe wederom super goed ingepakt0

Deze keer erg moeizaam

Hiervoor al een keer eerder besteld bij Junai en dit was allemaal goed verlopen. Helaas was het deze keer erg moeizaam; zowel het contact als de bestelling bleven achterlopen. Heb nog altijd geen update gehad op mijn factuur, die inmiddels al meer dan een week geleden gewijzigd is. Bestelling duurde bijna 2 weken voordat het volledig geleverd was. Daarbij ontbrak ook nog eens een onderdeel van een van de producten!

Qualité prix imbattable

Commande passée le mercredi matin livrée chez moi en Belgique le vendredi début d'après-midi. Les plantes ont subi des dégâts pendant le transport mais ça n'est pas là faute de Junai. Je commande régulièrement sur des sites de plantes en ligne et je n'avais jamais vu des prix si compétitifs ni une livraison si rapide.Je recommanderai sans hésiter.
J W
J.R. W.
2e keer een bestelling gedaan, werd raar gedaan over de levering hiervan, de leverancier van hun leverd niet het product maar ze blijven er wel mee adventeren, en dan na 4 a 5 weken komen ze met de vraag of ik nog langer wil wachten en of een vervangend product, nu had ik voor het 2e gekozen maar moest wel het verschil van 4 euro nogwat wel ff bijbetalen, gaat niet om het bijbetalen maar om het principe dat ze je laten wachten en dan opeens met een oplossing komen, maar het gevraagde artikel wordt nog steeds aangeboden.

Service

Product, steurvoer, snel verstuurd, helaas kwam het kapot aan. Oorzaak onvoldoende beschermt verpakt (plastic kan snel kapot gaan) en/of door postbezorging niet goed mee omgegaan, waardoor kapot geleverd en produkt deels verloren gegaan. -Junai gemeld en zeer snel opgepikt en oplossing aangeboden naar goede tevredenheid.