Mysteel.nl

4.057 reviews in totaal   1.069 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de kwaliteit, stevigheid en afwerking van de producten. De eenvoudige montage en duidelijke instructies worden gewaardeerd, evenals de scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Ook wordt de website als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Bij persoonlijk contact wordt de klantenservice vaak als positief ervaren. Er zijn echter aandachtspunten rondom leveringen die regelmatig in meerdere delen plaatsvinden, met onduidelijke of vertraagde verzendingen en gebrekkige communicatie hierover, wat tot verwarring en frustratie leidt. De communicatie wordt vaak als te beperkt, traag of onduidelijk ervaren, vooral bij leveringsproblemen. Daarnaast zijn er soms defecten of ontbrekende onderdelen, onduidelijke handleidingen of kleine montageproblemen. De klantenservice wordt door sommige klanten als onbereikbaar of onpersoonlijk ervaren en er is behoefte aan een verbeterde zoekfunctie en actuele voorraadstatus op de website.

ReviewsMysteel.nl

Kwaliteit is goed, logistiek iets minder

Kwaliteit is erg goed alleen de hoekprofielen passen niet. Verschil is bijna een halve centimeter. De zending werd in twee gedeeltes verzonden, volgens mij had dit geen specifieke reden. Klantenservice tot twee keer toe gebeld, bijna een half uur wachttijd. Omdat het verzenden twee weken op zich liet wachten nog maar eens gebeld. Waarschijnlijk vergeten, maar de volgende dag was het er. Aan de telefoon vriendelijk personeel. Vraag is of ik de volgende keer weer bij Mysteel bestel. Prijs is wel goed
Heel blij met de plantenbak! Hij werd netjes verzonden, is van degelijke kwaliteit en staat prachtig. De levering verliep wel in twee delen zonder dat we dit vooraf wisten, wat even verwarrend was. Het eerste deel was er al binnen een week; op het tweede deel hebben we twee weken gewacht. Na een mailtje naar de klantenservice werden we gelukkig direct en vriendelijk geholpen. Al met al een aanrader, maar communicatie over de deellevering vooraf had het perfect gemaakt!

Antwoord van Mysteel.nl

Beste Manon, Hartelijk dank voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de plantenbak en dat deze netjes is geleverd en prachtig staat. Bedankt ook voor je feedback over de communicatie rondom de deellevering; dit nemen we mee om onze service verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team MySteel

Prachtige plantenbakken

Mooie stevige vakken en nu wachten tot ze gaan gaan roesten. Proces gaat best snel. Ze staan er nu een week en het roestproces is begonnen. We hebben geen roestversneller gekocht en laten het proces over aan de natuur. De bakken kun je gemakkelijk in elkaar schroeven. Bezorging was wel apart.de bodemplaat en Wielen werden op een andere dag bezorgd. Werd wel snel duidelijk door de aankondiging van DPD, maar het klantvriendelijker gevonden als dit als dit in bevestigingsmail van de bestelling was vermeld.

Antwoord van Mysteel.nl

Beste Ineke, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de stevige plantenbakken en het eenvoudige monteren, en dat het roestproces al mooi op gang is gekomen. Dank ook voor uw opmerking over de gesplitste bezorging; deze feedback nemen we mee om onze communicatie rondom leveringen verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team MySteel

Expect long delivery times and extremely bad AI customer service - it cannot be worse

I ordered goods worth almost €1,000 from this shop over two months ago. One of the items was marked as “limited stock” with an estimated delivery time of 1–2 weeks — and even after two months, the website still shows the same estimate. At this point, I would strongly advise against trusting any delivery estimates from this company. Customer support has been completely unhelpful, and the overall experience has been one of the worst online shopping experiences I’ve ever had. What made things even worse was the customer support itself. I contacted them three times and experienced what is probably the worst AI-based customer service implementation I have ever seen. Within two weeks, I received almost the exact same automated response twice: “I have rechecked your order 169XX. Your order is currently being prepared in our warehouse and has not yet been handed over to Dachser for shipment. One of the items in your order – the powder-coated steel panels 600x1200 RAL 9005 – is still on backorder. Unfortunately, we do not currently have a new confirmed delivery date from our production/warehouse for this item.” After six weeks, I explicitly asked for a real human response because the situation had become extremely frustrating. I finally seemed to receive a human reply, including a promise that the item would be back in stock on a specific date — but that promise was broken as well. Nearly two more weeks have passed without any communication from Mysteel. At this stage, I can only recommend avoiding this shop. I sincerely hope this is just incompetence and not something worse (fraud). I initially trusted the mainly positive reviews, but my experience has been completely different. Based on other reviews mentioning ignored complaints, I am now considering legal advice. This company is a perfect example of how not to use AI in customer support.
Trap was snel verzonden. 1 van de 2 pakketen die dag later was verstuurd kwam later door weekend wat tussen viel. Maar in de mail was netjes gecommuniceerd dat mijn zending uit meerdere pakketten kon bestaan. Dus dat kwam helemaal goed Verder makkelijk in elkaar te zetten en geen problemen. Uitstekende ervaring.

Antwoord van Mysteel.nl

Beste Joey, Hartelijk dank voor uw lovende review. Fijn om te horen dat de trap snel geleverd is, de communicatie over de meerdere pakketten duidelijk was en het monteren soepel is verlopen. We wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team MySteel

Heel mooie en heel degelijk materiaal, mooie boekopstelling met bankjes en bakken

De Cortenstaal bloembakken zijn perfect. Het hout van de bankjes zijn onbehandeld. Hebben zeker nog een schuurbeurtje en een insmeerbeurt nodig. Levering gebeurt wat onhandig in verschillende leveringen, er wordt geleverd wat voorradig is, niet voorradige zaken worden later geleverd.. maar de communicatie daarover is oke

Antwoord van Mysteel.nl

Beste Kristof, Bedankt voor uw mooie review en fijne woorden over onze cortenstalen bloembakken en boekopstelling, wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit. Ook dank voor uw opmerkingen over het onbehandelde hout en de gespreide levering; die feedback nemen we zeker mee om onze service verder te verbeteren. We wensen u veel plezier van de bankjes en bakken in uw tuin. Met vriendelijke groet, Team MySteel
Afboording cortenstaal (geplet) is eenvoudig te plaatsen, ingenieus verbindingssysteem (beter dan andere leveranciers (verzonken hoek, verzonken koppelsysteem, piketten in hetzelfde metaal, ... ). Vlotte communictaie: Duidelijke en snelle antwoorden op vragen, eenvoudig te bestellen en correcte levering!

Antwoord van Mysteel.nl

Beste Tom, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat het cortenstalen afboordingssysteem zo eenvoudig te plaatsen is en dat ons verbindingssysteem beter bevalt dan dat van andere leveranciers. Ook goed om te horen dat de communicatie, het bestelproces en de levering naar wens zijn verlopen. We wensen u veel plezier met het eindresultaat in de tuin. Met vriendelijke groet, Team MySteel
Goed verpakt op een maat gemaakte pallet. Bezorgdienst keurig werk geleverd met goede communicatie per mail / telefoon. Pakket ook netjes in onze achtertuin geplaatst. Productinformatie van My Steel is goed, vooral de opmerking om het product uit de verpakking te halen omdat er grote kans bestaat dat er vlekken op het product ontstaan. 1 stuks opmerking: Als je het product ontdaan hebt van de verpakking en buiten tijdelijk opslaat zorg dan ook dat er geen vuil of bladeren op het product komen: Je ziet dan na ca. 1 dag gelijk vlekken op het product.

Antwoord van Mysteel.nl

Beste Johan, Dank voor je mooie review en je feedback. Allereerst zijn we heel blij te vernemen dat je zo tevreden bent met de productinformatie, de externe vervoerder en de communicatie. Wat betreft het advies om het product zo snel mogelijk uit te pakken om vlekken te voorkomen: dit gaat vooral om vochtvlekken, waardoor het karton aan het materiaal kan blijven plakken.  We wensen je veel plezier van je bestelling! Met vriendelijke groet, Team MySteel
B M
Bart M.
Uitgebreid aanbod aan kwalitatieve bakken. In het begin twijfelde ik over de kwaliteit van een bloembak die je zelf in elkaar moet zetten maar het ging bijzonder vlotjes en de onderdelen passen verrassend genoeg perfect in elkaar. De afwerking van de bloembakken is erg goed. Ben zeer tevreden.

Antwoord van Mysteel.nl

Beste Bart, Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat het in elkaar zetten van de bloembak zo vlot verliep en dat de onderdelen perfect pasten. Goed om te horen dat u tevreden bent over de afwerking en kwaliteit van onze bloembakken. We wensen u veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team MySteel

Super mooie strakke bloembakken

Zeer tevreden over MySteel. Ik heb 3 bloembakken van cortenstaal gekocht en de kwaliteit is echt top. De bakken zijn strak afgewerkt, degelijk en geven direct een mooie, robuuste uitstraling aan de tuin. Precies zoals verwacht. Je ziet dat het om een goed product gaat. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar duurzame en stijlvolle bloembakken.

Corenstaal bloembakken

De montage is vrij eenvoudig, materiaal is goed op maat, bouten en moeren goed vast te zetten en bodemplaat past exact, goede kwaliteit. Minpunt was de aflevering in de regen slechts een stuk plastic om de platen van de zakken bouten en moeren waren er enkele gescheurd, dus het was na het lossen boutjes en moeren rapen.

Goede prijs, goede service en goede levering

Goede prijs, goede communicatie (kon dag erna nog telefonisch bestelling aanpassen) en goede levering (werd geleverd bij me thuis maar omdat ik niet thuis was en het niet zag zitten dat dit pakket een halve dag in mijn straat ging staan, werd dit probleemloos in de buurgemeente bij mijn vader geleverd)
Tot nu toe zeer makkelijke montage, paar keer telefonisch contact over levering gehad, gaf veel vertrouwen in bedrijf, enige minpuntje is dat ik paar dingen te weinig had besteld ( mijn fout), die niet kon ophalen bij jullie, moest met verzending, (+ kosten hiervan)

Antwoord van Mysteel.nl

Beste willem, Dank u wel voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de montage goed verloopt en dat het telefonische contact over de levering u vertrouwen heeft gegeven. We waarderen ook uw terugkoppeling over het nabestellen; zulke opmerkingen helpen ons om onze service verder te verbeteren. Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team MySteel
De bezorging ging wat rommelig misschien in het vervolg duidelijker aangeven dat er meedere pakketten zijn.verder is het wel goed gekomen en staat de bak inmiddels.heb eerder al een vierkante bak besteld en die is nu mooi verroest.nu een driehoekige besteld en er staat Duindoorn in.

Antwoord van Mysteel.nl

Beste Ben, Hartelijk dank voor uw mooie review en uw terugkoppeling. Fijn om te horen dat de bakken inmiddels mooi staan en u opnieuw voor MySteel heeft gekozen; uw opmerking over de communicatie rondom meerdere pakketten nemen we mee om onze bezorginformatie verder te verbeteren. Veel plezier met de driehoekige bak en de Duindoorn! Met vriendelijke groet, Team MySteel
2 plantenbakken en een borderrand besteld. Eerste indruk is dat de borderrand van degelijke kwaliteit is en de hoek zie je aan de buitenkant niet eens dat dit gelast is, zo mooi. Inmiddels 1 plantenbak gemonteerd, is prima ook in je eentje te doen, behalve dan de middelste koppelplaten bij een wat grotere bak. Dan is even hulp erbij wel zo prettig i.v.m. het gewicht. Bak moet nog waterpas gezet worden, maar het begin is er.

Antwoord van Mysteel.nl

Beste Lonneke, Hartelijk dank voor je uitgebreide review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de borderrand en de afwerking van de hoeken. Mooi ook dat de eerste plantenbak al gemonteerd is! Veel succes nog met het waterpas zetten en heel veel plezier met de verdere afwerking. We wensen je alvast veel plezier van je plantenbakken en borderrand! Met vriendelijke groet, Team MySteel
Het gemak van bestellen via de ordentelijke webwinkel beviel mij uitermate. Vlotte levering aan huis. Bij controle van de geleverde goederen bleek 1 onderdeel te ontbreken. Na een mailtje van mijnentwege kreeg ik dezelfde dag nog de melding dat dit spoedig rechtgezet zou worden. Na 1 week de nalevering thuisgekregen. Heel tevreden klant dus !

Antwoord van Mysteel.nl

Beste Krist, Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat het bestellen via onze webshop als prettig en overzichtelijk is ervaren en dat de levering vlot verliep. Natuurlijk is het vervelend dat er in eerste instantie een onderdeel ontbrak, maar we zijn blij dat dit snel is opgepakt en correct is nageleverd. Veel dank voor uw vertrouwen en heel veel plezier met uw bestelling. Vriendelijke groet, Team MySteel

Mooie producten makkelijk te monteren

Mooie producten en zeer eenvoudig en toch stevige bakken om zelf in elkaar te zetten. Cortenstaal begon gelijk al een beetje zijn uiteindelijke kleur te krijgen na even wat water eroverheen te sproeien. Snel geleverd en netjes verpakt, niet de eerste keer dat ik hier heb besteld.

De bezorging kwam niet overeen met de planning.

De bezorging kwam niet overeen met de planning??? Toch eerder dan verwacht .. dus niemand om het te ontvangen ? Bezorger het de oprit op gesleept en achter gelaten. Wel even contact gehad even via RING ( deurbel). Product prima!

Mooi produkt , makkelijk te monteren .

Makkelijk te bestellen, bestelling werd in 3 x geleverd, op zich geen issue, assemblage wijst zichzelf uit, heb wel zelf nog rondellen gaan halen om de boutjes en moeren krachtiger te kunnen vastzetten. Plantenbakken staan nu voorlopig op het gras met de roestversneller maar ingespoten.

Antwoord van Mysteel.nl

Beste Sergio, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat het bestellen en monteren zo soepel is verlopen en bedankt ook voor uw tip over de rondellen; zulke feedback helpt ons om onze producten en handleidingen verder te verbeteren. We wensen u veel plezier met de plantenbakken en het eindresultaat in de tuin! Met vriendelijke groet, Team MySteel
Mooi materiaal en netjes geleverd. De kwaliteit is goed en de levering verliep uiteindelijk correct. De levertijd was echter ruim een week en daarmee aan de lange kant. Ook liet de bestelbevestiging enkele dagen op zich wachten, waardoor we zelf contact hebben opgenomen om te controleren of alles goed was gegaan. Uiteindelijk is het netjes in orde gekomen, maar het vroeg wel wat geduld.