Roost Buitenkoken BV

390 reviews in totaal   119 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelheid en netheid van de levering, en waarderen het ruime en diverse assortiment. De service wordt als uitstekend ervaren, vooral door het snel oplossen van problemen en de klantvriendelijkheid. Ook de duidelijke, vriendelijke en snelle communicatie zorgt voor een vertrouwd gevoel. De prijs wordt vaak als scherp of aantrekkelijk genoemd en de productkwaliteit wordt over het algemeen gewaardeerd. Er zijn enkele klachten over vertragingen bij de levering en ontevredenheid over bepaalde transporteurs. Daarnaast melden sommige klanten dat niet alles altijd op voorraad is, wordt de prijs soms als te hoog ervaren en zijn er incidentele opmerkingen over materiaal of afwijkingen in de productkwaliteit.

ReviewsRoost Buitenkoken BV

Afspraken van wat wij gingen ontvangen zeer goed nagekomen. wij hadden geen haast. Toch was de bestelling er binnen de op de website vermelde tijd. Wat verder niets met deze bestelling te maken had, wil ook nog wel even vermelden. De service, ook na de aankoop is van een erg goed niveau.
Een bedrijf die service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben. Met een minpuntje het leveren zoals op de website staat, voor 3 uur besteld volgende dag geleverd. Helaas GLS doet hier niet aan mee waar door bestelling 3 dagen op nog langer onderweg is. Ik weet dat Roost buitenkeuken hier weinig aan kan doen.

Wat een service!!!

In januari zocht ik wat uitbreiding voor mijn Grandhall en bij Roost Buitenkoken vond ik dit. Na 1 telefoongesprek had ik wat ik wilde hebben. Helaas niet alles, maar die werd heel netjes nagezonden. Super blij mee en wat een service!
Snelle levertijd, goed verpakt, netjes bezorgd. Mooie Grandhall BBQ in een super prijs kwaliteit verhouding. Ben er blij mee.
Binnen een dag mijn nieuwe Grandpro G4 premium inbouw bbq ontvangen! Super blij mee en werkt erg goed!!!

Ben super geadviseerd!

Ben super geadviseerd en had de bestelde producten erg snel in huis. Zit nog op iets te wachten, maar dat was nog niet op voorraad. Hier krijg ik weer heel netjes bericht over als het binnen is! Kortom super zaak!
Mooie bbq gekocht. Werd keurig bezorgd, ben tevreden.
Snel geleverd 👍, maar is erg krap aan de maat !!

Antwoord van Roost Buitenkoken BV

Beste, Zou u hier even contact over kunnen opnemen met ons met welk tpye BBQ u deze hoes gebruikt?
Goede service. Foute levering werd gelijk netjes opgelost
Houtskool besteld, prima geleverd.
Duiderlijke website met uitgebreid assortiment, snelle service en heldere communicatie, goede prijs
Goed bereikbaar voor vragen en snelle levering
Snelle en correcte levering
prima bedrijf met mooie prijzen
goed product wel prijzig

Zondagavond besteld nú donderdag en nog steeds aan het wachten

Zondagavond besteld. Dinsdag verzonden. Nu donderdag en nog steeds niks gekregen. Ik snap de feestdagen maar 1 dag en geleverd telt dus niet. Spijtig. Kan dus nog niks beoordelen.
Great team, fast and responsive, to be recommended
snelle levering