Roost Buitenkoken BV

422 reviews in totaal   111 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering; producten worden doorgaans vlot en volgens afspraak bezorgd. De service wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, met bijzondere waardering voor de nazorg en het oplossen van problemen. De communicatie is helder, duidelijk en vriendelijk, vooral wanneer er vragen zijn of producten tijdelijk niet op voorraad zijn. Klanten vinden de prijsstelling vaak scherp en passend bij de kwaliteit, en de kwaliteit van de producten wordt meestal als goed tot zeer goed beoordeeld. Daarnaast wordt de zorgvuldige en stevige verpakking gewaardeerd, omdat deze schade voorkomt. Er zijn enkele opmerkingen over defecten of afwijkingen in producten. Sommige klanten vinden de prijs aan de hoge kant. Daarnaast is er teleurstelling wanneer producten niet op voorraad zijn, ondanks andere verwachtingen.

ReviewsRoost Buitenkoken BV

Afspraken van wat wij gingen ontvangen zeer goed nagekomen. wij hadden geen haast. Toch was de bestelling er binnen de op de website vermelde tijd. Wat verder niets met deze bestelling te maken had, wil ook nog wel even vermelden. De service, ook na de aankoop is van een erg goed niveau.
Ik heb 2 keer telefonisch contact gehad over 2 verschillende aankopen. Ik werd heel vriendelijk geholpen, er werd meegedacht. Ik vind de service echt heel goed. Prettig geholpen, snelle levering. Aardige. Kundige mensen.
Een bedrijf die service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben. Met een minpuntje het leveren zoals op de website staat, voor 3 uur besteld volgende dag geleverd. Helaas GLS doet hier niet aan mee waar door bestelling 3 dagen op nog langer onderweg is. Ik weet dat Roost buitenkeuken hier weinig aan kan doen.

Snelle verzending, goede prijzen!

Snelle verzending; goed product voor goede prijs. Vriendelijke klantenservice. Al met al een prima ervaring

Wat een service!!!

In januari zocht ik wat uitbreiding voor mijn Grandhall en bij Roost Buitenkoken vond ik dit. Na 1 telefoongesprek had ik wat ik wilde hebben. Helaas niet alles, maar die werd heel netjes nagezonden. Super blij mee en wat een service!
Volgens de website was de buiten koelkast op voorraad. Na bestelling en betaling bleek de koelkast toch niet op voorraad. In back order gezet, netjes geïnformeerd maar wel dus anders verwacht.
Snelle levertijd, goed verpakt, netjes bezorgd. Mooie Grandhall BBQ in een super prijs kwaliteit verhouding. Ben er blij mee.
Binnen een dag mijn nieuwe Grandpro G4 premium inbouw bbq ontvangen! Super blij mee en werkt erg goed!!!
Snelle en vriendelijke service
Super goede service! Snelle levering, netjes verpakt!
Top levering, snel en ziet er goed uit! zoals verwacht
T B
Ton B.
Service en snelle levering.
Goede prijs en snelle verzending!

Ben super geadviseerd!

Ben super geadviseerd en had de bestelde producten erg snel in huis. Zit nog op iets te wachten, maar dat was nog niet op voorraad. Hier krijg ik weer heel netjes bericht over als het binnen is! Kortom super zaak!

Goede prijs, besteld en snel geleverd

Goede prijs, besteld en snel geleverd.
Zo snel toppie
Snelle levering ! Goede kwaliteit