comfychair.nl

48 reviews in totaal   35 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering. Het zitcomfort van de stoelen wordt als zeer prettig ervaren en de productkwaliteit wordt vaak geprezen. Daarnaast wordt de montage meestal als eenvoudig ervaren en is men positief over de duidelijke handleidingen. De klantenservice valt in de smaak door vriendelijkheid, persoonlijke benadering en snelle oplossingen bij vragen of problemen. Enkele klanten noemen kleine verbeterpunten in het leveringsproces en geven aan dat instructies of onderdelen bij de montage beter kunnen. Ook zijn er opmerkingen over de afwerking of het materiaal van het product en wordt soms gesuggereerd om de handleidingen te verbeteren of anders aan te leveren.

Reviewscomfychair.nl

Wij zijn tevreden klanten!

De ontvangst in Kootwijkerbroek is hartelijk en het is heel prettig om de stoelen te zien, de kleuren te zien en zelf het zitcomfort te kunnen testen. De levering van de stoelen was goed geregeld en keurig op de afgesproken datum. Door de duidelijke beschrijving is het gemakkelijk om de stoelen zelf goed in elkaar te zetten. Wij hebben gekozen voor de kunststof stoelen in een vrolijke kleur. Het is voor ons heel belangrijk dat de stoelen comfortabel zitten omdat wij een B&B ‘ Het Dijckhuys’ hebben en er door onze gasten vaak gebruik gemaakt wordt van de stoelen. www.hetdijckhuys.nl. Kortom, wij zijn tevreden klanten!

Antwoord van comfychair.nl

Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te lezen dat u het bezoek aan onze locatie in Kootwijkerbroek als prettig heeft ervaren en dat u de stoelen zelf heeft kunnen bekijken en testen. Ook goed om te horen dat de levering en montage naar wens zijn verlopen. Geweldig dat de stoelen een plek hebben gekregen bij uw B&B en dat comfort daarbij zo’n belangrijke rol speelt voor uw gasten. Daar zijn onze kunststof Comfy Chairs zeker voor gemaakt! Wij wensen u en uw gasten veel plezier met de stoelen en bedanken u voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Het Comfy Chair team
2 kunstof reclining comfychairs besteld die gedeeltelijk in elkaar gezet moeten worden.Echter 1 van de 2 pakketten was het uitzetonderdeel kapot geleverd en bleken er dolgedraaide schroeven in te zitten.Na verschillende mails en telefonisch contact prima opgelost en de stoelen worden dan ook met veel plezier gebruikt. 1 verbetering is misschien de montage tekening aanpassen met het uitzetstuk zou handiger zijn.

Antwoord van comfychair.nl

Bedankt voor uw uitgebreide review! Wat vervelend dat één van de stoelen beschadigd werd geleverd en dat er daarnaast ook nog sprake was van dolgedraaide schroeven. Gelukkig hebben we dit samen kunnen oplossen en zijn we blij om te horen dat u nu met veel plezier gebruikmaakt van de stoelen. Ook bedankt voor uw suggestie over de montagehandleiding. Feedback zoals deze waarderen we enorm en we nemen uw opmerking zeker mee bij toekomstige verbeteringen van de montage-instructies. Wij wensen u nog veel plezier met uw Comfy Chairs! Met vriendelijke groet, Het Comfychair team

Fijne stoel; onderdelen wel vrij ruw afgewerkt

Fijne stoel. Mooi ontwerp. Netjes volgens afspraak bezorgd. Het in elkaar zetten van de stoel was goed te doen m.b.v. de handleiding en de instructievideo. De onderdelen van de stoel zijn wel vrij ruw afgewerkt. Met hier en daar splintertjes. Ik had verwacht dat de stoel netter afgewerkt zou zijn gezien de prijs die er voor is betaald.
Vlotte levering én gepersonaliseerde service! Wat waren we blij met onze mooie en degelijke stoelen!. Makkelijk te monteren met bijgeleverde”bit” en handleiding. Na een mailtje werd een productieprobleempje vlot opgelost. Fijn dat gepersonaliseerde hulp nog mogelijk is in deze tijden!

Antwoord van comfychair.nl

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw stoelen én onze service. We doen ons best om niet alleen een degelijk product te leveren, maar ook persoonlijke ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is. En hoewel een productieprobleempje natuurlijk vervelend is, zijn we blij dat we dit snel en naar tevredenheid voor u hebben kunnen oplossen. Veel plezier gewenst met uw Comfy Chairs en bedankt voor uw vertrouwen! Met vriendelijke groetem, Het Comfychair team
Mooie stoelen, binnen paar dagen geleverd. Zitten goed. We hadden gekozen dat ze deels al gemonteerd waren. Het in elkaar zetten kost daarna niet veel tijd (wel met houtlijm nog iets vastmaken)

Antwoord van comfychair.nl

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de stoelen snel zijn geleverd en dat ze goed zitten. Ook prettig dat de keuze voor de deels voorgemonteerde uitvoering ervoor heeft gezorgd dat de montage weinig tijd kostte. Wij wensen u veel comfortabele en ontspannen momenten met uw Comfy Chairs en bedanken u voor uw vertrouwen! Met vriendelijke groet, Het Comfy Chair team

Mooie en degelijke stoelen!

Duidelijke instructies voor montage. Spijtig genoeg misverstand bij de levering: slechts verbindingsstuk tussen 2 stoelen geleverd, stoelen zelf waren blijven liggen. Maar dit werd wel correct rechtgezet, waardoor enige nadeel enkele dagen vertraging was. Dus 'overall' tevreden!

Antwoord van comfychair.nl

Bedankt voor uw mooie review en fijne woorden over onze stoelen! Fijn om te horen dat de montage duidelijk verliep en dat u de stoelen als mooi en degelijk ervaart, daar doen we het voor. Onze excuses voor het misverstand bij de levering. Dat had uiteraard niet mogen gebeuren. We zijn wel blij dat dit snel en correct voor u is opgelost, al begrijpen we dat de vertraging vervelend was. Bedankt voor uw begrip en uw geduld. Veel plezier gewenst met uw stoelen! Met vriendelijke groeten, Het team van Comfy Chair

Mooi en zitten heerlijk.

We hebben de kunsstof comfy stoelen nu een tijdje, ze hebben de hele winter onder het bladerdak gestaan en zien er nog steeds als nieuw uit. Nu de kussens erbij besteld. Wij zijn heel tevreden.

Antwoord van comfychair.nl

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat de stoelen ook na de winter nog als nieuw uitzien, dat is precies waar onze Comfy Chairs voor gemaakt zijn. Mooi dat u nu ook de kussens heeft toegevoegd voor extra comfort. Veel plezier gewenst met uw stoelen & kussens en bedankt voor uw vertrouwen! Met vriendelijke groet, Het team van Comfy Chair
Stoelen zitten heerlijk. Goede service., Je hebt een speciale bit nodig. Deze zit ergens op de doos geplakt. Zagen wij pas bij het opruimen van het karton. Dit zou mogen worden aangegeven.

Antwoord van comfychair.nl

Hartelijk dank voor de mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service, daar doen we uitertaard ons uiterste best voor. Een speciaal Canadees bitje leveren wij altijd standaard mee op een van de dozen. Bit bevind zich onder de grote oranje sticker met de afbeelding van de bit en met de tekst 'Let op! Bitje bevind zich onder deze sticker'. Tevens ontvangt u ook diverse mails over de bevestiging en status van uw bestelling, waarin ook uitgelegd wordt waar u o.a. de bit, montagehandleiding en instructievideo's kunt vinden. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groeten, Het team van Comfy Chair
Snelle levering, makkelijk in elkaar te zetten. De stoelen zitten zeer comfortabel, staan prachtig en het materiaal is degelijk. Hier gaan wij veel plezier van hebben.

Antwoord van comfychair.nl

Hartelijk dank voor de mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over het comfort en kwaliteit van onze stoelen. Het ziet er prachtig uit! Fijn ook dat het monteren makkelijk en snel verliep, Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groeten, Het team van Comfy Chair

Geweldige stoelen, Iets beter kan de communicatie tussentijds over de status van de levering en de leverdatum.

Iets beter kan de status van de levering

Antwoord van comfychair.nl

Bedankt voor uw review en voor het delen van uw feedback! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de stoelen. Tegelijkertijd begrijpen we uw opmerking over de communicatie rondom de leverstatus en leverdatum. We zijn voortdurend bezig onze dienstverlening te verbeteren en nemen uw feedback hierin graag mee. Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier gewenst met uw Comfy Chairs! Met vriendelijke groet, Het Comfy Chair team
Mooie kwaliteit snelle levering.

Antwoord van comfychair.nl

Hartelijk dank voor de mooie review. Veel plezier met u aankoop. Vriendelijke groeten, Het Comfy Chair team
alles gaat goed zoals het is

Antwoord van comfychair.nl

Hartelijk dank voor de mooie review. Heel veel plezier gewenst met uw aankoop. Hartelijk groet, Het Comfy Chair team

Antwoord van comfychair.nl

De service, en bezorging.

Antwoord van comfychair.nl

Hartelijk dank voor alle mooie reviews, daar zijn we heel blij mee. Heel veel plezier gewenst met uw aankoop. Hartelijk groet, Het Comfy Chair team

Antwoord van comfychair.nl

Hartelijk dank voor de mooie review! Heel veel plezier gewenst met uw aankoop. Hartelijk groet, Het Comfy Chair team
Retourproces klopt niet

Antwoord van comfychair.nl

Beste mevrouw Boeschoten, Vervelend om te lezen dat u problemen ervaart met het retourproces, dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij hebben ook geen verzoek van u ontvangen om een product retour te sturen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een mailtje met aanvullende informatie te sturen naar info@comfychair.nl? Onze klantenservice staat voor u klaar om u verder te helpen. Bij voorbaat dank! Met vriendelijke groet, Het Comfy Chair team