Coolsound Superstore- Logo - Beoordelingen

Coolsound Superstore
Beoordelingen:

12 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden594 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 okt. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Coolsound Superstore voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Coolsound Superstore

Filter
 Sorteren  
Relevantie
HK
Hanneke K.
Papendrecht
2 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De prijs en de snelle levering. Heb de Senseo milktwister besteld. Volgende dag geleverd als je voor 22:00 uur besteld hebt. En geen verzendkosten.👍
Beoordeling melden
Antwoord van Coolsound Superstore
3 mrt. 2023
Hartelijk dank voor uw review!
30 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Glasheldere website, makkelijke zoekfunctie. Bestellen was een eitje, ook meer dan voldoende email verkeer, en snelle levering. Gewoon goed!
Beoordeling melden
Antwoord van Coolsound Superstore
31 mrt. 2023
Fijn dat u tevreden bent. Hartelijk dank voor uw review :)
KL
Karin L.
Alkmaar
12 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goedkoop, geen verzendkosten, volgende dag geleverd. Toppie
Beoordeling melden
Antwoord van Coolsound Superstore
12 apr. 2023
Fijn dat u tevreden bent. Hartelijk dank voor uw review :)
SB
Sietze B.
Winschoten
7 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goed product tegen een goede prijs.

Goed product tegen een goede prijs en was snel geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van Coolsound Superstore
10 mrt. 2023
Hartelijk dank voor uw review!
16 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Klantenservice goed bereikbaar en zeer hulpvaardig.
Beoordeling melden
Antwoord van Coolsound Superstore
17 mrt. 2023
Hartelijk dank voor uw review!
2 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Supersnel geleverd, mooie prijzen en kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van Coolsound Superstore
3 apr. 2023
Fijn dat u tevreden bent. Hartelijk dank voor uw review :)
19 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en correct afgehandeld
Beoordeling melden
Antwoord van Coolsound Superstore
19 apr. 2023
Fijn dat u tevreden bent. Hartelijk dank voor uw review :)
17 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima bedrijf

Keurige, vlotte en correcte levering.
Beoordeling melden
Antwoord van Coolsound Superstore
17 mrt. 2023
Hartelijk dank voor uw review!
17 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

is inorden

was een misverstand onze zijde .
Beoordeling melden
Antwoord van Coolsound Superstore
19 apr. 2023
Hartelijk dank voor nieuwe beoordeling. Fijn dat het uiteindelijk goed is gekomen :)
3 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Coolsound Superstore
3 apr. 2023
Hartelijk dank voor uw feedback. Graag horen wij hoe wij de service nog meer kunnen verbeteren zodat wij de volgende keer 5 sterren mogen krijgen van u :)
6 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Coolsound Superstore
10 mrt. 2023
Hartelijk dank voor uw feedback. Graag horen wij hoe wij de service nog meer kunnen verbeteren zodat wij de volgende keer 5 sterren mogen krijgen van u :)
22 feb. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Coolsound Superstore
22 feb. 2023
Hartelijk dank voor uw review!