072-pc.nl

072-pc.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling van hun bestelling. De geboden service wordt als uitstekend ervaren, vooral dankzij de klantgerichtheid en het probleemoplossend vermogen. Klanten zijn erg positief over de staat en kwaliteit van de geleverde laptops en pc’s. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als zeer goed beoordeeld en de scherpe prijzen worden gewaardeerd. De vriendelijke en persoonlijke benadering van het personeel valt in de smaak. Communicatie met het bedrijf verloopt soepel, duidelijk en wordt als prettig ervaren. Garantie en after-sales service worden als uitstekend ervaren, met snelle en probleemloze afhandeling bij defecten.

Reviews072-pc.nl

Snelle duidelijke service met topprijzen.

Ik vond het contact over de telefoon erg fijn. Snel duidelijk antwoord op mijn gestelde vragen. Ook het bestellen via de website is erg makkelijk, en de betaling achteraf als je het product komt ophalen zodat je eerst alles kan zien hoe het werk en natuurlijk OF het werkt vond ik erg prettig. De prijzen zijn top en alles kan geregeld worden qua installatie. Het zakje drop bij de bestelling bij afhalen vind ik een leuk idee en geeft toch weer een blijk van waardering voor jou als klant. Ik heb zal hier zeker nog vaker terugkomen en deze zaak bij anderen aanbevelen.

Antwoord van 072-pc.nl

Bedankt voor je uitgebreide review! Leuk om te horen dat je het contact, bestellen en afhalen zo prettig hebt ervaren. En mooi dat ook het zakje drop gewaardeerd wordt! Bedankt voor de aanbeveling en graag tot de volgende keer!

Dell OptiPlex Micro 3060

Heb bij 072 PC een refurbished Dell OptiPlex Micro 3060 besteld. Een paar technische vragen werden deskundig en prettig beantwoord, en de volgende dag de mini PC al in huis. Perfect verpakt en 100% functioneel. Hoewel het een PC van pakweg 8 jaar oud is, zag-ie er perfect uit en van binnen brandschoon. Werkt verder ook prima Kortom: dik tevreden so far. De prijs ligt wat hoger dan je van particulieren ziet op de 2e hands markt, maar daarvoor krijg je dan ook een goed nagelopen PC met 2 jaar garantie op de hardware.

Antwoord van 072-pc.nl

Bedankt voor je uitgebreide review! Mooi om te horen dat je tevreden bent over het advies, de snelle levering en de staat van de Dell OptiPlex. We doen ons best om onze refurbished pc's technisch én optisch in topconditie af te leveren. En inderdaad: we zijn misschien niet de goedkoopste op de tweedehandsmarkt, maar daar krijg je wel een volledig gecontroleerde pc met garantie en service voor terug. Veel plezier met je aankoop!

Professioneel en betrouwbaar

Goede service, vragen direct beantwoord, snel geleverd en netjes verpakt. PC precies zoals aangegeven en perfecte diagnose scores. Zelfs een lekker extraatje erbij ontvangen. Zou hier zeker weer bestellen! 7/5

Antwoord van 072-pc.nl

Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat alles van advies tot levering helemaal naar wens was. En een 7/5, die steken we in onze zak! Graag tot een volgende keer!

Duurzame keuze en goede kwaliteit

Duurzame keuze door de refurbished laptops. Goede apparaten, makkelijk te bestellen en ligt netjes klaar inclusief extra bestelde GB. Wordt allemaal even gecheckt en getoond. Blij mee.

Antwoord van 072-pc.nl

Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat alles netjes klaarstond en de extra upgrade direct geregeld was. Veel plezier met de laptop!
Prima website met informatie Keurige prijzen Super snel geleverd Aanrader want waarom zou je met stil staande techniek ontwikkeling nieuw kopen
Recent een laptop aangeschaft bij 072 PC. Het toevoegen van e-mailaccounts lukte ons niet goed. Gebeld en we konden direct langs komen. Ter plekke werden we vriendelijk geholpen en kregen nog een zak drop voor onderweg mee.

Antwoord van 072-pc.nl

Bedankt voor de review! Graag gedaan!

Ankoop refurbishd laptop

Hallo, Ik doe al paar jaar zaken met 072-pc, mijn vorige laptop voldeed (nog) steeds goeds voor de dingen die ik tot paar maanden geleden deed op de pc. Maar toen ik met ETS2 ging gamen kwam het syteem tekort.Na overleg met Stefan heb ik besloten een HP zook aan te schaffen. Het kwam goed verpakt binnen, en binnen paar uur had ik alles geinstalleerd en kon vrachtwagen gaan rijden. En tot mijn verbazing met hele goede grapifische ondersteuning. Stefan bedankt. Ben uit Oldenzaal

Antwoord van 072-pc.nl

Bedankt voor de 5 sterren en je uitgebreide review! Leuk om te lezen dat je al jaren bij 072-PC terugkomt. Fijn dat Stefan je goed heeft kunnen adviseren en dat de HP ZBook perfect bevalt vooral met ETS2 🚚💻. Mooi dat alles snel was geïnstalleerd en meteen soepel draaide. Veel rijplezier en groeten terug naar Oldenzaal!
Vriendelijke verkoper met duidelijke uitleg. Ook na een telefonische vraag, heel goed online geholpen!

Antwoord van 072-pc.nl

Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je ook op afstand goed geholpen bent. Daar doen we het voor!

Snelle verzending en persoonlijk contact

Snel en persoonlijk contact. Goed geholpen en scherpe prijzen. Snelle verzending.

Antwoord van 072-pc.nl

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent over het contact, onze prijzen en de snelle verzending. Graag tot een volgende keer!
Fijne en duidelijke website, goede prijs-kwaliteit verhouding, goede service en snelle verzending!

Antwoord van 072-pc.nl

Bedankt voor je review! Mooi dat je tevreden bent over het hele plaatje, van onze website en prijzen tot de service en snelle verzending. Bedankt voor het vertrouwen!
Goede service en zeer mooie laptops bijna nieuw en zeer goede garsntie super dank.. Met vriendelijke groeten Paul Schoenmaker

Antwoord van 072-pc.nl

Bedankt voor je mooie review, Paul! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de service, de laptop en de garantie. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
De geleverde laptop is zoals aangeboden in nieuw staat .

Antwoord van 072-pc.nl

Bedankt voor je review! Mooi om te horen dat de laptop er als nieuw uitziet en helemaal aan de verwachtingen voldoet. Veel plezier ermee!

Pc is zoals verwacht. Zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Pc is zoals verwacht . Bestelling is snel geleverd. Alles ging heel gemakkelijk. Ik zou het zeker aanbevelen hier je refurbished pc aan te schaffen.

Antwoord van 072-pc.nl

Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat alles soepel is verlopen en de pc helemaal aan de verwachtingen voldoet. Bedankt voor de aanrader!
Goede service, klantvriendelijk en professioneel.

Antwoord van 072-pc.nl

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je onze service en manier van werken zo waardeert.
Altijd erg snel en service gericht.
snelle en correcte levering, laptop ziet er top uit en voldoet aan mijn verwachting

Antwoord van 072-pc.nl

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat de laptop snel binnen was, er top uitziet en helemaal aan je verwachtingen voldoet. Veel plezier ermee!
Laptop keurig verpakt en in zeer nette staat. Zee vriendelijk telefonisch te woord gestaan.

Antwoord van 072-pc.nl

Graag gedaan! Bedankt voor de mooie review!
Kwaliteit van de laptop en de levering was zeer goed. Zakje drop is een leuke extra touch.

Antwoord van 072-pc.nl

Goed om te horen! Bedankt voor de review!
Privéprofiel
Snelle levering en perfect product

Antwoord van 072-pc.nl

Bedankt voor je review! Kort maar krachtig! Goed om te horen dat alles snel geleverd is en perfect bevalt.
Prima respons op een klacht van de voeding. Er werd gelijk, zonder gezeur een nieuwe verzonden.

Antwoord van 072-pc.nl

Graag gedaan! Bedankt voor de review!

072-PC staat bekend om onze zeer nette refurbished zakelijke laptops, direct uit voorraad leverbaar en altijd mét 2 jaar garantie. Klanten uit heel Nederland weten onze winkel in Alkmaar te vinden om ...