072-pc.nl

979 reviews in totaal   217 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en punctuele levering van hun bestellingen. De ontvangen producten worden vaak omschreven als 'als nieuw', van hoge kwaliteit en volledig functioneel. Klanten vinden de prijs-kwaliteitverhouding aantrekkelijk en prijzen worden als eerlijk en concurrerend ervaren. Communicatie met het bedrijf is duidelijk, snel en klantgericht, zowel telefonisch als digitaal. De service wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, ook bij problemen na aankoop. Klanten waarderen de deskundigheid van het personeel en het passende advies bij vragen of problemen. Veel klanten benoemen dat hun producten direct werkten of eenvoudig te installeren waren.

Reviews072-pc.nl

Dell OptiPlex Micro 3060

Heb bij 072 PC een refurbished Dell OptiPlex Micro 3060 besteld. Een paar technische vragen werden deskundig en prettig beantwoord, en de volgende dag de mini PC al in huis. Perfect verpakt en 100% functioneel. Hoewel het een PC van pakweg 8 jaar oud is, zag-ie er perfect uit en van binnen brandschoon. Werkt verder ook prima Kortom: dik tevreden so far. De prijs ligt wat hoger dan je van particulieren ziet op de 2e hands markt, maar daarvoor krijg je dan ook een goed nagelopen PC met 2 jaar garantie op de hardware.

Antwoord van 072-pc.nl

Bedankt voor je uitgebreide review! Mooi om te horen dat je tevreden bent over het advies, de snelle levering en de staat van de Dell OptiPlex. We doen ons best om onze refurbished pc's technisch én optisch in topconditie af te leveren. En inderdaad: we zijn misschien niet de goedkoopste op de tweedehandsmarkt, maar daar krijg je wel een volledig gecontroleerde pc met garantie en service voor terug. Veel plezier met je aankoop!

Ankoop refurbishd laptop

Hallo, Ik doe al paar jaar zaken met 072-pc, mijn vorige laptop voldeed (nog) steeds goeds voor de dingen die ik tot paar maanden geleden deed op de pc. Maar toen ik met ETS2 ging gamen kwam het syteem tekort.Na overleg met Stefan heb ik besloten een HP zook aan te schaffen. Het kwam goed verpakt binnen, en binnen paar uur had ik alles geinstalleerd en kon vrachtwagen gaan rijden. En tot mijn verbazing met hele goede grapifische ondersteuning. Stefan bedankt. Ben uit Oldenzaal

Antwoord van 072-pc.nl

Bedankt voor de 5 sterren en je uitgebreide review! Leuk om te lezen dat je al jaren bij 072-PC terugkomt. Fijn dat Stefan je goed heeft kunnen adviseren en dat de HP ZBook perfect bevalt vooral met ETS2 🚚💻. Mooi dat alles snel was geïnstalleerd en meteen soepel draaide. Veel rijplezier en groeten terug naar Oldenzaal!

al mijn laptops zakelijk en privé door 072PC

ik koop al mijn laptops privé en zakelijk bij 072PC, ten eerste omdat de laptops voldoen aan mijn/onze eisen, maar vooral omdat ze snel schakelen als er toch iets mis is binnen de garantietermijn. Mijn mening: bedrijven beoordeel je op hoe snel de service is wanneer het verder gaat dan click&buy. Ik ben gestopt met nieuwe laptops kopen want bij een geval van reparatie of defect ben je een laptop snel een paar weken kwijt. Bij deze ondernemers een kwestie van een dag of 2 a 3. Aanrader dus!
Bijzonder deskundig én reuzefijn klantgericht. Service- bereidheid is geen holle verkoopblabla maar oprecht en echt. Al jaren trouwe klant en al 3 systemen en software daar gekocht. Echte aanrader 👍🏼

Antwoord van 072-pc.nl

Wat een mooie woorden, bedankt! Super om te horen dat je al zo lang tevreden bent en ons blijft vertrouwen voor je systemen en software. Daar doen we het voor! We blijven ons best doen om die service zo persoonlijk en oprecht te houden. Bedankt voor je aanbeveling en graag tot de volgende keer!

Snel en prima kwaliteit.

Leuke prijs voor een HP Elitebook. Zeer snel verstuurd, kwaliteit is als nieuw. Zeer tevreden!

Antwoord van 072-pc.nl

Bedankt voor de review en goed om te lezen dat je tevreden bent!
Snelle verzending, kwam de volgende dag aan en was prima verpakt. Al de gevraagde upgrades, extra geheugen en grotere SSD zaten erin. De gevraagde extra's, externe HDD en sleeve waren ook aanwezig. De HP Elitebook 640 G11 5-135 U had een klein deukje op het deksel. Gezien de verdere onberispelijke staat zonder enkel krasje kan ik daarmee leven. Ik heb 072 PC gekozen door de reviews en goede prijs/kwaliteit stelling. Ik beveel ze van harte aan! Het enige wat ik betreur is, dat ik de laptop misschien niet naar 64 GB had moeten upgraden, mits mogelijk natuurlijk. Ik ben er erg blij mee en het toetsenbord typt verrukkelijk! Helmut Leschinger
Ik heb al jaren ervaring met HP laptops en ik vind het een bijzondere mogelijkheid dat jullie ze tweede leven geven. Ik heb al 2 laptops bij jullie gekocht (de tweede is voor een vriend van mij) en binnenkort zal ik waarschijnlijk nog een derde aanschaffen. Bedankt voor de snele en betouwbare levering en ga zo door. Met vriendelijke groet, Senad
Snel het juiste artikel ontvangen (lader voor een oudere laptop) voor een goede prijs Zelfs een heerlijke zak drop erbij gekregen

Antwoord van 072-pc.nl

Bedankt voor je leuke review! Fijn dat je snel de juiste lader hebt ontvangen voor je laptop en dat alles naar wens is 😊 En leuk om te horen dat de drop ook in de smaak viel! Graag tot een volgende keer!
Ik vind 't een heel goede computer winkel en die hond is ook zo lief. hun wisten zo veel!

Antwoord van 072-pc.nl

Bedankt voor je leuke review! Super om te horen dat je zo tevreden bent. En ja… onze hond Mac krijgt gelukkig ook vaak complimenten. Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. Je bent altijd welkom!

Doet wat het beloofd

Product bevalt echt en is in goede conditei.

Bedankt voor de review!
Perfecte service en mooie laptops en werkstations.. Gewoon goed waarom een nieuwe deze zijn perfect

Antwoord van 072-pc.nl

Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen, dat waarderen we enorm 😊 Fijn om te horen dat je weer tevreden bent met de service en onze laptops en werkstations. Veel plezier ermee en graag tot de volgende keer!

Vaste klant bij 072 PC: altijd tevreden over kwaliteit en service

Wij zijn vaste klant bij 072 PC in Alkmaar. Vanwege onze workshops en grote vrienden- en familiekring kopen we regelmatig hoogwaardige refurbished laptops. De laptops zijn altijd in zeer goede staat en betaalbaar. Leveringen verlopen snel en zijn goed te volgen via track & trace. Maar het allerbelangrijkste is de service en de mensen erachter: echte professionals die bovendien zeer vriendelijk zijn. Bij onze laatste bestelling wilden we een ander exemplaar dan het opgestuurde model, vanwege onze extra wens voor een origineel toetsenbord. We mochten langskomen vanuit Amsterdam om te wisselen naar onze gewenste keuze. We werden vriendelijk ontvangen en snel geholpen, zonder wachttijd. Uiteindelijk kregen we de gevraagde configuratie, inclusief enkele extra opties zoals gewenst.
Perfect apparaat zie er goed uit

Bedankt voor de review!

Erg tevreden

Duidelijke website, nette prijs, goed product en verzending/verpakking was dik in orde.

Antwoord van 072-pc.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is: van de website tot het product en de verzending 😊 Daar doen we het voor! Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer.

Nav mijn tweede refurbished laptop

Ik heb onlangs de tweede refurbished laptop bij 072-PC gekocht, die ook weer vlot geleverd werd en er als nieuw uitzag. Ondanks dat die al enkele jaren oud is, is het een snelle machine dankzij het snelle interne geheugen en de SSD. Bij de eerste ontstond na een maand of vier een probleem met het toetsenbord, dat snel en goed zonder kosten hersteld werd. Prima dienstverlening dus!
Snell antwoord, en goede oplossing.

Antwoord van 072-pc.nl

Bedankt voor de review Jonathan!
Snel het juiste product geleverd, met een verrassing erbij 😋

Antwoord van 072-pc.nl

Bedankt voor je review! Fijn dat je snel het juiste product hebt ontvangen. En leuk dat de verrassing in de smaak viel!
J M
Johan M.

Antwoord van 072-pc.nl

Bedankt voor de 5 sterren!