Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering van hun bestellingen. Het uiterlijk, de compactheid en het moderne design van de producten worden vaak geprezen. De producten worden als kwalitatief goed, degelijk en betrouwbaar ervaren. Daarnaast vinden klanten de producten zeer handig, praktisch en ruimtebesparend. De klantenservice wordt als snel, oplossingsgericht en vriendelijk omschreven, vooral bij retouren of eventuele problemen. Ook wordt de aandacht voor veiligheid gewaardeerd, vooral de terugroepacties en de aanwezigheid van keurmerken. Tot slot wordt de prijs meestal als eerlijk en passend bij de kwaliteit gezien. Enkele klanten vinden de producten wat aan de prijzige kant.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsVoomy
Twee koopervaringen bij Voomy
Ik heb twee koopervaringen bij Voomy: een kleine stekkerdoos voor op mijn bureau en een grote toren voor het vervangen van de teveel ruimte innemende langwerpige stekkerdoos die we gebruiken in de woonkamer. Ik ben erg tevreden over de producten: handig, ruimtebesparend, mooi ontwerp. De afhandeling van bestelling en bezorging ging moeiteloos. Kortom: een blije klant :)
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je uitgebreide review! Super om te horen dat beide producten goed bevallen en dat je tevreden bent over zowel het gebruik als de bestelling en levering. Daar worden we blij van :)
Team Voomy
Veilig en betrouwbaar. Een eerdere Voomy bleek achteraf onveilig te zijn in bepaalde situaties. Die is netjes teruggeroepen en daar heb ik mijn geld voor terug gekregen. Vervelend dat het nodig is, maar wel beter dan dat je het nooit te horen krijgt!
Nu weer een nieuwe in gebruik waarop ook de laptop rechtstreeks kan laden. Heel fijn.
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je de manier waarop alles is afgehandeld waardeert. Mooi dat je inmiddels weer een nieuwe in gebruik hebt en dat deze goed bevalt, zeker met de mogelijkheid om ook je laptop rechtstreeks op te laden.
Team Voomy
Wat een fijne oplader / stekkerblok. Met 65 watt kan ik mijn MacBook en iPad er op aan sluiten.
Erg handig. Ik heb er meteen twee gekocht en kreeg er ook nog een gratis Powerbank bij.
Antwoord van Voomy
Top om te horen dat je tevreden bent! Mooi dat het product aan je verwachtingen voldoet.
Veel plezier met je aankoop!
Team Voomy
Produkt correct zoals beschreven op Voomy site.
Maar ik wil het Voomy-blokje op de rand van mijn bureau plaatsen, zodat de 220V aanvoerkabel net over de rand van het bureau naar beneden kan lopen - maar dan wordt dus 1 stopcontact positie afgedekt door het bureaublad - had ik niet goed gezien / ingeschat... Maxima zou zeggen 'beetje dom'...
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat het product precies is zoals beschreven. Jammer dat de plaatsing aan de rand van je bureau net anders uitpakt dan verwacht. Dat soort dingen merk je inderdaad vaak pas in de praktijk. Bedankt dat je dit deelt, die ervaring is ook voor andere gebruikers waardevol.
Mooie producten, trage levering
Mooie producten en duidelijke productbeschrijvingen, overzichtelijke webwinkel.
Helaas is van de belofte "Bij ons profiteer je van razendsnelle verzending: voor 23.59 uur besteld, wordt morgen gratis geleverd vanaf €25,- (in Nederland & België)" niet veel terecht gekomen. 3 volle dagen!! Zondagavond besteld, maandag avond verzonden en woensdagmiddag bezorgd> Jammer!
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je review en mooie woorden over onze producten en webshop.
Vervelend om te horen dat de levering niet aan de verwachting heeft voldaan. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden.
We nemen je feedback mee en kijken graag waar dit is misgegaan. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem gerust contact met ons op.
Team Voomy
Prachtige bijzonder handige en kwalitatief goede producten voor een eerlijke prijs. En wanneer er toch iets misgaat wordt dit keurig opgelost is mijn ervaring, iets wat ik van vele andere sites niet kan zeggen hrlaas.
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent over de producten en de prijs-kwaliteitverhouding, en dat het netjes is opgelost toen er iets misging. We waarderen je feedback en zijn blij met je als klant!
Team Voomy
Zeer goede kwaliteit en snelle levering
De bestelde artikelen zijn zonder meer van uitstekende kwaliteit. Klantenservice reageert prima en deskundig. Verbeterpuntjr zou zijn iets duidelijkere handleidingen die beter leesbaar zijn.
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, levering en onze klantenservice. Ook bedankt voor je feedback over de handleidingen, daar gaan we zeker kritisch naar kijken.
Veel plezier met je Voomy producten!
Team Voomy
Wat hebben jullie het goed voor elkaar. Ik vind het de website mooi, met mooie goed ontworpen artikelen, heel overzichtelijk en het bestelproces werkt heel soepel en snel. Stom van mij maar ik had eerst de verkeerde stekkerdoos gekocht. Maar ook het retourneren is simpel en gemakkelijk.
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je prachtige review! Wat leuk om te lezen dat je de website, het ontwerp en het bestelproces zo waardeert. En geen zorgen over de verkeerde bestelling, fijn dat het retourneren soepel en eenvoudig verliep.
Team Voomy
De kwaliteit van de producten die ik tot nu toe bestelde is goed te noemen.
Kabels en snoeren voelen degelijk aan.
Stekkerdoos/ verdeeldoos is geen plastic 'tupperware-rommel'
MagSafe-lader is eveneens stevig gebouwd, met degelijke scharnieren. Plastic waar het kan, aluminium waar het nodig is.
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je mooie review en het delen van je ervaring!
Fijn om te horen dat je de kwaliteit en afwerking van onze producten waardeert. Daar doen we het voor.
Team Voomy
Goede ervaring met Voomy.
Terugroep aktie van een van de producten soepel geregeld, geld terug.
Voomy Power Cube S7 - Stekkerdoos gekocht, super handig en visueel bescheiden.
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de terugroepactie soepel is verlopen en dat je tevreden bent met de Power Cube S7. Mooi dat het gemak en het subtiele design goed bevallen.
Team Voomy
Gemakkelijke bestelprocedure, keurige snelle aflevering, hoofwaardige kwaliteit van de apparatuur; kortom, VOOMY is een uitstekende site om zaken aan te schaffen.
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de bestelling en levering soepel zijn verlopen en dat je tevreden bent over de kwaliteit.
Veel plezier met je Voomy-product!
Team Voomy
Al meer dan twee jaar een contact doos in huis toen een bericht hij is gevaarlijk teruggestuurd en gelijk geld terug dus daarna er weer een nieuwe besteld fijn bedrijf met goede service
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service én producten! Daar worden we blij van.
Team Voomy
Ik had per abuis een verkeerd product besteld (zonder snoer ipv met). Via mail contact gezocht. Er werd snel en goed gereageerd. Product teruggestuurd en de volgende dag al het voor mij juiste product ontvangen. Zowel Voomy als DHL hebben adequaat en tot volle tevredenheid gehandeld en hebben mij van alle stappen ook de hoogte gehouden. Ook tussendoor kreeg ik een mail met o.a. de vraag of het tot dan toe tot tevredenheid was gelopen. Ja dus!
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je feedback! Geweldig om te horen dat zowel de service als het product goed bevalt.
Wij wensen je veel plezier met je aankoop!
Team Voomy
Super snelle levering, in het echt net zo goed als ze vertellen en mooi vormgegeven verpakking met niet overdreven veel papier en plastic.
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je review! Top om te horen dat alles zo snel binnen was en dat het product in het echt net zo goed bevalt. Fijn dat ook de verpakking en het gebruik van materialen in de smaak valt.
Veel plezier met je aankoop!
Super tevreden
Ik ben zeer tevreden met voomy ik hebt een aantal thuis en prima, prijs goed en zeer gemakkelijk minder cabels, aanrader
Antwoord van Voomy
Wat leuk om te lezen, dank je wel! Blij dat de producten en prijs naar wens zijn en dat je inmiddels meerdere Voomy-producten thuis hebt. Een echte aanrader, dat horen we graag!
Team Voomy
Prijzig maar is het wel waard.
Voor een verlengsnoer met usb aansluitingen is het prijzig maar de kwaliteit en luxe verpakt straalt toch wat waar voo zijn geld uit.
Antwoord van Voomy
Dank voor je eerlijke review! We begrijpen dat de prijs een overweging is, maar fijn dat de kwaliteit en verpakking dat voor jou rechtvaardigden. We doen ons best om een product te leveren waar je trots op kunt zijn.
— Team Voomy
Gekozen voor de kubus met 4 x 3 stopkontacten plus opladers.
Buitengewoon praktisch met heel fijn het aansluitsnoer aan de achtekant en niet de onderkant.
Als enige wens zou overblijven een bepaalde variatie in de lengte van het aansluitsnoer
Antwoord van Voomy
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de kubus zo praktisch is en dat de plaatsing van het aansluitsnoer aan de achterkant goed bevalt. Je wens voor variatie in snoerlengtes nemen we mee als waardevolle feedback.
Team Voomy
Voomy levert snel en heeft een overzichtelijke site.
Voomy levert snel en heeft een overzichtelijke website, producten zijn goed verpakt zonder gebruik van plastic. Kwalitatief gaat het af en toe fout, maar wordt snel hersteld.
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je eerlijke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, onze website en de verpakking. Natuurlijk streven we ernaar dat alles in één keer perfect is, maar goed om te horen dat eventuele problemen snel zijn opgelost.
Snelle verzending
Super snelle verzending , mooi design en doet zeker wat het moet doen perfekt.
Antwoord van Voomy
Wat fijn om te horen, dank voor je review! Blij dat de verzending snel was en dat het product er goed uitziet én doet wat het moet doen. Tot de volgende keer!
— Team Voomy
VOOMY is een recht tot recht aan bedrijf die gewoon doen wat ze beloven. De beoogde stekkerdoos heb ik goed verpakt ontvang op de manier die beloofd was. Zo hoort het ook. De kwaliteit van de stekker doos is prima.
Antwoord van Voomy
Bedankt voor je review! Hier worden wij enorm blij van! Fijn om te horen dat alles volgens verwachting is verlopen en dat je tevreden bent over zowel de levering als de kwaliteit van de stekkerdoos.