Gecertificeerd sinds: 13 sep 2022
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn overwegend positief over de snelle en nette levering, de vriendelijke en behulpzame service, en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook worden de producten als makkelijk in gebruik, praktisch en van goede kwaliteit beoordeeld. Daarnaast waarderen klanten de duidelijke communicatie en de soepele afhandeling van retourneren en klachten. Er zijn echter ook aandachtspunten: soms ervaren klanten vertragingen en onduidelijke communicatie rond de bezorging. Er zijn klachten over de duurzaamheid en het materiaal van sommige producten, net als over trage of ontbrekende reacties van de klantenservice en bij de klachtenafhandeling. Ook worden gemiste bonussen of acties genoemd, en zijn er opmerkingen over onhandige ontwerpen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsipadspullekes.nl
Vlotte levering van de bestelling, matige product kwaliteit
Tevreden over product en levering.
Magnetische sluiting
Het ik ben zeer tevreden over het product
Verbeterde productomschrijving t. o. v. de vorige keer
Mijn 'oude' IPadhoes 2021 vervangen door een mooie nieuwe hoes december 2025
Goede service en vragen worden snel beantwoord
Product is prima, logistiek slecht
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
ipadspullekes.nl
- +31857441084
- www.ipadspullekes.nl
- info@ipadspullekes.nl
- Bergen op Zoom, NLD
ipadspullekes.nl
Wij zijn iPadspullekes! iPadspullekes.nl is opgericht in 2012. Het is een webshop die gespecialiseerd is in iPad beschermhoezen, toetsenborden en accessoires. Omdat wij gespecialiseerd zijn in alleen...