ipadspullekes.nl

7.291 reviews in totaal   880 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 13 sep 2022

ipadspullekes.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn overwegend positief over de snelle en nette levering, de vriendelijke en behulpzame service, en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook worden de producten als makkelijk in gebruik, praktisch en van goede kwaliteit beoordeeld. Daarnaast waarderen klanten de duidelijke communicatie en de soepele afhandeling van retourneren en klachten. Er zijn echter ook aandachtspunten: soms ervaren klanten vertragingen en onduidelijke communicatie rond de bezorging. Er zijn klachten over de duurzaamheid en het materiaal van sommige producten, net als over trage of ontbrekende reacties van de klantenservice en bij de klachtenafhandeling. Ook worden gemiste bonussen of acties genoemd, en zijn er opmerkingen over onhandige ontwerpen.

Reviewsipadspullekes.nl

Vlotte levering van de bestelling, matige product kwaliteit

Vlotte levering van de bestelling. Voor een wat oudere I-pad weinig keuze in toetsenborden/beschermhoezen. iPad 2020/2021 10.2 inch Toetsenbord smart folio zwart SKU: 8720214700917 Matige kwaliteit van het product. Toetsenbord kan los van I-pad hoes,, maar de magnetische strip is niet stevig waardoor deze soms ongewenst loskomt. Tevens gaat de I pad niet in slaapstand wanneer het geheel dichtgeklapt wordt. De opstaande rand om de i-pad rechtop te laten zetten is erg onhandig en naar verwachting kwetsbaar.
De pen die ik bestelde was niet geschikt voor de nieuwere iPad. Dat stond niet goed bijgewerkt op de website. Er werd onmiddellijk meegekeken naar de juiste pen en deze werd zonder gedoe meteen opgestuurd, nog voordat de niet functionerende retour was gestuurd. Heel erg prettig!
Levering vertraging opgelopen door de hitte van vorige week, maar na contact met de klantenservice gehad werd mij verteld dat het vandaag of morgen zou worden geleverd en dat is inmiddels ook gebeurd. Kortom: correct, vriendelijk en betrouwbaar
Had zelf verkeerd product besteld. Even gebeld en met hulp het juiste product gevonden. Met mailen van verzendbewijs van de retourzending werd direct al een vervangend product verstuurd en was het alsnog snel binnen. Top service!
De materiaal is verrassend. Helaas zie je er wel vlug vingerafdrukken op. De gratis lader heb ik niet zo veel aan want het is een oude iPhone lader en helaas geen usb-c lader. Dus dat had weg mogen blijven.

Tevreden over product en levering.

Product conform beschrijving en werkt prima. Er waren wat problemen met de levering, maar ik kreeg keurig uitleg over de oorzaak en het product is uiteindelijk keurig geleverd.

Magnetische sluiting

Wat mij tegenvalt is dat het iPad hoesje wel een magnetische sluiting heeft waardoor het scherm uitgaat. Maar de cover van het hoesje blijft niet “plakken’. Ik had dit wel zo begrepen maar dat blijkt niet zo te zijn, jammer verder ben ik tevreden.

Het ik ben zeer tevreden over het product

Het product werk naar behoren en ik ben uitermate tevreden zou zeker zelf nog producten kopen bij jullie voor de iPad en deze site aanraden aan andere om bij jullie tablet producten te kopen
Snel geleverd, goed geïnformeerd. Heel klein verbeterpuntje: het pakketje was zodanig ingepakt dat het niet door een brievenbus past, in tegenstelling tot de informatie. Nu moest ik dus iets regelen voor de ontvangst.
De track trace gaf veel verwarring, pakket werd van het ene postbedrijf naar het andere verschoven. Telefonisch was het bedrijf niet te pakken te krijgen vanwege vakantie, op mail werd wel gereageerd. Pakket is uiteindelijk na 5 dagen geleverd.

Verbeterde productomschrijving t. o. v. de vorige keer

Verbeterde productomschrijving t. o. v. de vorige keer. Mijn Ipad gaat gelukkig langer mee dan de hoes. Daarom heb ik mijn hoes vernieuwd het geen weer verder bijdraagt tot de levensduur van mijn ipad. De vorige keer was de productomschrijving op de site misleidend en heb ik de verkeerder hoes besteld, omdat mijn type Ipad erbij stond. Dat heb ik toen gemeld. De afhandeling was toen overigens prima, ik kon gratis terugsturen en de goede werd toen ook snel geleverd. Nu was het heel duidelijk: ik gaf aan welk type ik had en werd direct verwezen naar de goede hoes. Bestellen en het komt netjes aan.
Ik bestelde donderdag 12 maart om precies 16:59u. Bevestigingsmail is van 17:00u. Ondanks belofte dat bij bestellen voor 17u de volgende dag bezorgd wordt, gebeurde dat niet, maar pas op 17 maart. Wat ik ook niet fijn vind is dat je een account bij ‘SHOP’ moet maken om de verzending te kunnen volgen.
Voor de zoveelste keer gekregen wat besteld en verwacht en op afgesproken tijd!! Wat wil je nog meer!

Mijn 'oude' IPadhoes 2021 vervangen door een mooie nieuwe hoes december 2025

Mijn 'oude' IPadhoes uit 2021 (betrokken van deze firma) was door veelvuldig gebruik aan vervanging toe. Telefonisch contact gezocht, snel en vooral adequaat geholpen. Kreeg een mail toegestuurd met drie mogelijkheden voor mijn specieke tablet. En kon zo makkelijk kiezen en bestellen. De nieuwe hoes is praktisch in gebruik en heeft een mooie uitstraling. Blij mee.

Goede service en vragen worden snel beantwoord

Goede service en als je een vraag hebt kun je nog persoonlijk iemand bellen. Fantastisch. Snelle levering en als het niet goed is snel je geld terugkrijgen.
Case plus toetsenbord voor iPad mini 5. Hij zit er vrij los in en het hoesje voelt minder premium dan de foto’s deden vermoeden. Maar goed, het ding voldoet verder prima.
A D
Almast D.

Product is prima, logistiek slecht

Geleverde toetsenbord voor iPad 11 is uitstekend tegen een prima prijs. De logistiek die voorafging aan de uiteindelijke levering laat aan alle kanten te wensen over: niet de (toegezegde) track & race van PostNL, maar tussenkomst van IntraPost. Hierdoor wel T&T-informatie, maar alleen via een platform. Bestelling zou volgens dat platform geleverd zijn in mijn brievenbus, maar brievenbus was leeg. Gereclameerd bij iPadspullekes en IntraPost: nooit reactie op gekregen. Volgende dag kwam de regulier postbesteller met een brievenbuspakje (zonder track & trace).
Snel gevonden en geleverd. Regelmatig wat besteld mooi n teleurstelling👍🏻
Het is een goed product, heel fijn om mijn ipad mee te ondersteunen. De verzending was heel vlot.
Zeer tevreden over het product en over de medewerker doe mij te woord stond.

ipadspullekes.nl

Wij zijn iPadspullekes! iPadspullekes.nl is opgericht in 2012. Het is een webshop die gespecialiseerd is in iPad beschermhoezen, toetsenborden en accessoires. Omdat wij gespecialiseerd zijn in alleen...