fotoshopaalten.com/nl- Logo - Beoordelingen

fotoshopaalten.com/nl
Beoordelingen:

483 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.142 beoordelingen in totaal  

4,70
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

8 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn buspakket bestelling van zaterdag 28 oktober werd op maandag 30 oktober met Post.nl verzonden. Daar had ik een mail van gekregen. Toen de bestelling op 2 november nog niet was aangekomen heb ik gebeld. Roland van Fotoshop Aalten vertelde mij dat hij meerdere meldingen had gekregen en vroeg mij nog even geduld te hebben, drukte bij Post.nl? Op 4 november kreeg ik een uitgebreide mail waarin Roland aangaf dat er een malafide bezorger leveringen achterhield. Er is de volgende dag opnieuw een bestelling klaargezet die ik vandaag heb ontvangen. De behandeling die ik kreeg was 100 % correct en het ontvangen product ook.

Meest relevante negatieve beoordeling

10 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
In de product omschrijving op de website stond een slordige fout. Product werd op twee manieren aangeduid. Na navraag is dat veranderd op de site, maar helaas zag ik over het hoofd dat de aanduidding "PRO" in de productnaam en e-mail reactie van het bedrijf echter ook verdwenen was. Na bestelling kwam ik daar achter,. Helaas niet eerder opgemerkt omdat in de factuur de verkeerde productnaam incl. "PRO" opnieuw werd gehanteerd. Nu had ik het onderdeel waar dat "PRO" op sloeg niet echt nodig en was ik het al zat. Dus ik heb het zo maar gelaten. Knap slordig allemaal.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor fotoshopaalten.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Geen poespas, keurige levering.

Klein onderdeeltje nodig, zo waarvan je denkt ‘dat hebben ze nooit’. Keurig daags later ontvangen. Goed verpakt in de brievenbus dus geen van 8:00-20:00 bezorgmoment.
Beoordeling melden
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Rustig de website bekijken, snel een een keuze maken en razendsnel bezorgt krijgen, wat wil je nog meer,
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Schappelijke prijs en supersnel geleverd. Kom er zeker terug voor een volgende aankoop.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, zonder verzendkosten. En dat voor iets van een paar Euro. Netjes
Beoordeling melden
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede service!

Na een klein probleempje even gemaild en heel netjes en snel opgelost! Fijn!
Beoordeling melden
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Een aanrader

De artikelen waren goed verpakt snel verzonden en van goede kwaliteit.
Beoordeling melden
23 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en snel ,geen opmerkingen zeker voor herhaling vatbaar.
Beoordeling melden
23 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Eerste keer dat ik er bestel . Geen problemen gehad .
Beoordeling melden
19 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs/kwaliteit en snelle verzending.
Beoordeling melden
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Eenvoudig bestellen. Snelle bezorging
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten en snelle levering.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goeie service en klantvriendelijk!
Beoordeling melden
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima levering. Snel ontvangen
Beoordeling melden
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel, duidelijk en goed product
Beoordeling melden
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending, goede prijs
Beoordeling melden
MV
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel verzonden, gewoon goed.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Lensdop

Snelle levering
Beoordeling melden
19 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
YK
Yvonne K.
s-Gravenzande
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goed
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden