fotoshopaalten.nl

2.204 reviews in totaal   460 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 10 jun 2021

fotoshopaalten.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg te spreken over de snelle levering en de vlotte afhandeling van bestellingen. Daarnaast wordt de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding als een groot pluspunt genoemd. De service wordt als vriendelijk, correct en meedenkend ervaren, met veel aandacht voor de wensen van de klant. Ook de duidelijke, gebruiksvriendelijke website en het brede, unieke assortiment – inclusief moeilijk te vinden onderdelen – vallen in de smaak. De communicatie is doorgaans helder en prettig. Enkele klanten merken echter op dat de reactiesnelheid van de communicatie soms te wensen overlaat.

Reviewsfotoshopaalten.nl

Goedkoopste aanbieder en gratis verzending

Nadat ik al een paar keer bijna de lenskap kwijt was geraakt bij het fotograferen in de natuur was hij nu helaas echt spoorloos. Toch wel fijn om er een te hebben dus ik ging online op zoek. Fotoshop Aalten was de goedkoopste en al zeker met gratis verzending, de postbode deed er wel vrij lang over om te bezorgen maar daar had ik me van tevoren op ingesteld. De kap paste prima en ik kan weer veilig met de camera op pad.

Jammer van de communicatie

De prijzen zijn goed en zelfs vaak beter .Ook vaak een net iets anders assortiment wat fijn is.Tijdens mijn laatste bestelling echter verliep de communicatie moeizaam.Pas na 5 dagen werd er op een mailtje gereageerd wat ik meerdere keren had gestuurd.Telefonisch zo goed als onbereikbaar.Ook pas na 5 dagen kreeg ik mailtje dat artikel was verstuurd.Eind goed al goed alleen jammer van de communicatie.Eerdere bestellingen gingen overigens altijd vlot.

Vervangende lensdop

Door een 'aanval' van een enthousiaste hond was de lensdop van mijn Sony camera stuk gegaan. Op de website vond ik heel eenvoudig de juiste versie en maat (55 mm). Bestellen ging eenvoudig en ik had de nieuwe lensdop twee dagen later in huis. Snelle service en bovendien een goede prijs!
Mijn ervaring is gewoon goed. Alleen vind ik het niet echt nodig om twee keer hetzelfde bericht te ontvangen. 😉 Door een fout van mijzelf had ik een verkeerde lensdop besteld. Maar dat is geen probleem, deze past ook. Ik denk zelfs dat de gekregen Canon dop, sterker en beter is dan de eigenlijk bedoelde Sony dop…

Ik zie geen verbeter opties, snelle levering

Ik zie geen verbeter opties. Soms krijg ik niet antwoord op een vraag, zoals wanneer ik de terugstorting kan verwachten. Ik weet dat het goed komt. Dus qua commincatie ervaar ik wel meer, dat dat iets beter kan.
Bestelling op website erg fijn. Product in goedde orde ontvangen en tevreden(bat klepje D90) gebruikers portaal wat minder overzichtelijk ik weet niet meer hoe ik de factuur heb achterhaald voor de boekhouding. Maar moest erg zoekken. Verzending liet ook lang op zich wachten maar kan ook aan de (brievenbus)post hebben gelegen.
Snel contact en snel antwoord, op basis waarop ik mijn bestelling kon doen. FotoShop Aalten had alleen geen invloed op het bezorgtraject ;-)
Keurig verpakt ontvangen. Het bestelde is een week onderweg geweest maar dat ligt uiteraard niet aan verzender.

Goede producten en snelle levering

Al vaker, uitsluitend positief geschreven. Wordt wel wat moe, van die review verzoeken van alle webshops-:).
Snelle levering van de door mij gezochte adapter. Vooral ook van wegen de camera accessoires in de shop.
Goede prijs / kwaliteit verhouding. Zeer snelle verzending. Besteld een oorschelp voor mijn Nikon.

Alles weer prima geregeld. Snel en accuraat!

Zoals gebruikelijk is de bestelprocedure gemakkelijk, de verzending snel en de communicatie helder.
Een perfecte service, goede informatie over het product, keurig verpakt en verzonden. Niets mis mee.

Prima eerste ervaring.

Wat ik nodig had, was daar gelukkig op voorraad. Bestelling vlot gedaan en product snel bezorgd.

Bestelling ging gemakkelijk9

Bestelling ging gemakkelijk. Verzending ging wat stroef .waarschijnlijk door eeekekn6 drukte

Fijne winkel

Ik zocht een missend koppelplaatje voor mijn statief. De prijs was goed. Gratis en snel verzonden. Prima winkel. Fijne ervaring.

Top

Snelle bezorging, en goed verpakt! Ik had een lensdopje gekocht aangezien die van mij kapot was. En dit heeft een super goede prijs!
Snelle service, reageert goed en attent op vragen. DHL werkte niet mee, 5 dagen nodig, maar daar kunnen zij natuurlijk niets aan doen
Duidelijk geïnformeerd en snel en goed verzonden
goede prijs kwaliteit verhouding. snelle levering

fotoshopaalten.nl

De specialist in alle (klein) benodigdheden voor de spiegelreflex camera, systeemcamaer, compactcamera, verrekijkers etc. Altijd scherp geprijsd en een zeer compleet assortiment waarbij alle artikelen...