fotoshopaalten.nl

2.276 reviews in totaal

2.276 reviews since 20 mei 2021

Gecertificeerd sinds: 10 jun 2021
fotoshopaalten.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten waarderen de zeer snelle levering en afhandeling van bestellingen. De lage prijzen en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding worden vaak genoemd als pluspunt. Ook de service wordt als uitstekend en klantgericht ervaren, waarbij er veel lof is voor het meedenken en het bieden van oplossingen. De website wordt gezien als duidelijk en overzichtelijk, en het bestelproces is eenvoudig. Problemen bij bestellingen worden meestal snel en naar tevredenheid opgelost door het supportteam. De communicatie wordt overwegend als helder ervaren, maar er zijn enkele klachten over trage of onduidelijke terugkoppeling.

Reviewsfotoshopaalten.nl

Goedkoopste aanbieder en gratis verzending

Nadat ik al een paar keer bijna de lenskap kwijt was geraakt bij het fotograferen in de natuur was hij nu helaas echt spoorloos. Toch wel fijn om er een te hebben dus ik ging online op zoek. Fotoshop Aalten was de goedkoopste en al zeker met gratis verzending, de postbode deed er wel vrij lang over om te bezorgen maar daar had ik me van tevoren op ingesteld. De kap paste prima en ik kan weer veilig met de camera op pad.

Jammer van de communicatie

De prijzen zijn goed en zelfs vaak beter .Ook vaak een net iets anders assortiment wat fijn is.Tijdens mijn laatste bestelling echter verliep de communicatie moeizaam.Pas na 5 dagen werd er op een mailtje gereageerd wat ik meerdere keren had gestuurd.Telefonisch zo goed als onbereikbaar.Ook pas na 5 dagen kreeg ik mailtje dat artikel was verstuurd.Eind goed al goed alleen jammer van de communicatie.Eerdere bestellingen gingen overigens altijd vlot.

Vervangende lensdop

Door een 'aanval' van een enthousiaste hond was de lensdop van mijn Sony camera stuk gegaan. Op de website vond ik heel eenvoudig de juiste versie en maat (55 mm). Bestellen ging eenvoudig en ik had de nieuwe lensdop twee dagen later in huis. Snelle service en bovendien een goede prijs!
Mijn ervaring is gewoon goed. Alleen vind ik het niet echt nodig om twee keer hetzelfde bericht te ontvangen. 😉 Door een fout van mijzelf had ik een verkeerde lensdop besteld. Maar dat is geen probleem, deze past ook. Ik denk zelfs dat de gekregen Canon dop, sterker en beter is dan de eigenlijk bedoelde Sony dop…
Wanneer je iets op fotogebied nodig hebt, dan hoef je niet ver te zoeken. Fotoshop Aalte heeft het. Zo ook op filtergebied. Mijn adapterring was zeer snel in huis en precies wat ik nodig had. Weer een nieuwe klant erbij!!

Antwoord van fotoshopaalten.nl

Dank je! Veel plezier met de adapterring!

Ik zie geen verbeter opties, snelle levering

Ik zie geen verbeter opties. Soms krijg ik niet antwoord op een vraag, zoals wanneer ik de terugstorting kan verwachten. Ik weet dat het goed komt. Dus qua commincatie ervaar ik wel meer, dat dat iets beter kan.
Het moet tegenwoordig nier moeilijk zijn om een klein onderdeel vlot te verzenden. Precies dat heeft fotoshopaalten gedaan.
Goeie snelle service en verzending en de ulanzi ST-02 S is van super goede kwaliteit. Makkelijk in gebruik.

Gewoon goed.

Per omgaande goed verpakt ontvangen, en precies de functionaliteit van de adapter zoals gewenst.
De snelheid van reageren als er problemen met de levering zijn en direct handelen om een goede oplossing te vinden.
Bestelling op website erg fijn. Product in goedde orde ontvangen en tevreden(bat klepje D90) gebruikers portaal wat minder overzichtelijk ik weet niet meer hoe ik de factuur heb achterhaald voor de boekhouding. Maar moest erg zoekken. Verzending liet ook lang op zich wachten maar kan ook aan de (brievenbus)post hebben gelegen.
Snel contact en snel antwoord, op basis waarop ik mijn bestelling kon doen. FotoShop Aalten had alleen geen invloed op het bezorgtraject ;-)
duidelijke website en gratis verzending en belangrijkste bijzonder betrouwbaar
Snelle (gratis) bezorging van mooi geprijsd artikel! Prima bedrijf!!
Zoals altijd alles perfect voor elkaar. Goed spul, goedkoop, verzending top!
Via de mail contact gehad en daarbij op een geweldige manier geholpen. Dank hier voor.
Keurig verpakt ontvangen. Het bestelde is een week onderweg geweest maar dat ligt uiteraard niet aan verzender.
Ze hadden precies wat ik zocht. Goed bereikbaar voor contact over de levering. Prettig.

Goede producten en snelle levering

Al vaker, uitsluitend positief geschreven. Wordt wel wat moe, van die review verzoeken van alle webshops-:).
Eerste levering qua kleur nieg leverbaar terwijl op de site stond van wel. Daarna prima opgelost met een andere kleur.

De specialist in alle (klein) benodigdheden voor de spiegelreflex camera, systeemcamaer, compactcamera, verrekijkers etc. Altijd scherp geprijsd en een zeer compleet assortiment waarbij alle artikelen...