UwCartridgeWinkel.nl- Logo - Beoordelingen

UwCartridgeWinkel.nl

4.654 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden46.949 beoordelingen in totaal

Gecertificeerd sinds: 12 sep. 2019
UwCartridgeWinkel.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

3 dec. 2022
De klantvriendelijkheid meende ik te moeten belonen, voor zover je daarvan kan spreken, met 'n complimenteus mailtje. Sterker nog: ik kwam sterren tekort bij de beoordeling omdat je in de tegenwoordige tijd vaak voor 'n overbodige senior wordt aangezien als je eens op 'n computer betrekking hebbende vraag hebt. Ik troost me dan maar met de gedachte dat ook hij of zij straks op 'n gegeven moment AOW-er zal worden en dat gun ik iedereen en uw medewerkers zelfs VAN HARTE! Wat er nog beter kan? Voor mij een overbodige vraag!

de meest kritische beoordeling

1 dec. 2022
Naar aanleiding van mailtje met Black Friday aanbieding bestelde ik een multipack huismerk Canon 045H cartridge’s. Dat deed ik omdat er een gratis zwarte cartridge bij zou zitten. De volgende dag ontvangen, tot zover uitstekende service, echter geen gratis extra zwarte cartridge! Nadat ik belde kreeg ik te horen dat het alleen bij inktcartridge’s het geval was? Er was geen discussie mogelijk slechts € 7,50 korting was een goeddoener. Dat heb ik geweigerd omdat ik de aanbieding misleidend vond. In bijgaande foto’s staat op de laatste foto duidelijk vermeld dat het om mijn Canon I-Sensis MF635 Cx gaat. Er staat zelfs IN HET GROEN bij: PAST DEZE INKTCARTRIDGE IN UW PRINTER !!!!!! En als je daarop klikt blijkt dat het geval te zijn. Had dus toner moeten staan en geen inktcartridge. Nogmaals ben erg teleurgesteld, geen klantvriendelijke oplossing en misleidende advertentie. Weet niet of ik de volgende keer weer bestel bij Uwcartridgewinkel.

Beoordelingen voor UwCartridgeWinkel.nl

Er was aan deze levering 1 nadeel, waar u waarschijnlijk niets aan kan doen, dat te bezorger de bestelling niet thuis afleverden, maar bij de agentschap, fam. Mark. Ik moest 3 maal fam: bezoeken voor ik mijn Bestelling in ontvangst kon nemen. Door de post bezorger was ik geïnformeerd via een berichtje in de brievenbus. Verder heb ik de rekening direct betaald via de bank zoals deze onder op de rekening was aan gegeven. De bank gaf bij het invullen van dit rekeningnummer, Rekening is gecontroleerd en is correct.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Bedankt voor uw review! Jammer dat de bezorging niet helemaal is verlopen zoals we dit voor onze klanten willen. Maar goed te horen dat u toch alles in goede orde nu in huis heeft. We koppelen dit nog terug even met onze vervoerder. We wensen u veel printplezier toe! Met kleurrijke groet, Desirée
MW
mario W.
Oostburg
7 nov. 2023

Betrouwbare webshop om te bestellen

Betrouwbare mensen om te bestellen, nadat mijn printer een van de 4 cartridges niet wou herkennen kon ik zo een andere toegestuurd krijgen! Iets waar deze mensen niets aan kunnen doen. Toen ik aangaf toch maar een andere printer te kopen hadden ze hier alle begrip voor en kon de cartridges terug sturen. Na enkele dagen hebben ze mijn geld teruggestort. Een eerlijke betrouwbare webshop waar ik zeker weer mijn inkt ga bestellen. Mail en chat worden altijd beantwoord en service komt bij hun op de 1e plaats.
7 nov. 2023
Dank voor deze prachtige beoordeling. Mooi te lezen in uw uitgebreide review dat u onze service weet te waarderen. Daar worden wij vrolijk van! Dank hiervoor! Met kleurrijke groet, Ton
3 nov. 2023

kwaliteit en service!

Ik heb al diverse malen cartridges besteld en ben zeer tevreden over de geprinte kleuren. de services is geweldig. Bij de bestelling steeds een extra cartridges (zwart) gratis en een prima schrijvende balpen. Ook zit bij de bestelling steeds een kortingskaart. Ik raad iedereen aan cartridges te bestellen bij uwcartridgewinkel.nl. Bestellen en de andere dag in huis!

Veel printen voor weinig

Het is altijd zo dat van een setje cartridges de kleuren eerder op zijn dan de zwarte. Gelukkig heeft uwcartridgewinkel.nl de oplossing door kleurencartridges die los en in XL formaat te bestellen zijn. Ideaal, komen die zwarte cartridges ook nog op, is het minder milieubelastend en nog voordelig ook.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Dank u wel voor deze mooie beoordeling. Wij denken graag met onze klanten mee, dus we vinden het fijn te lezen dat u zo tevreden bent. Met kleurrijke groet, Linn
5 nov. 2023
Het bestellen en bezorgen ging ging goed en zo hoort het ook! En waarom dan geen 10? Welnu, een 9 is voor mij (hij/zij die de bestelling deed) en de 10 voor onze lieve heer.( hij zorgde er voor dat er nergens oponthoud was) Groet Wim.

Snelle probleemoplossing

Aanvankelijk leken de cartridges niet goed op printer te passen. UwCartridgeWinkel heeft snel gereageerd op mijn probleem en me vlot erdoorheen geholpen. Alles nu prima voor elkaar. Compliment voor de snelle aftersales service.
NK
Nico K.
's-Gravenhage
7 nov. 2023
Snelle afwerking van de bestelling , op werkdagen besteld binnen 24 uur in huis. Ook de verpakking vind ik van uitstekende kwaliteit. In een woord een prima bedrijf die op het gehele assortiment de juiste aandacht besteed,
8 nov. 2023
Dank u wel voor dit mooie compliment! We waarderen uw mening enorm en fijn te horen dat u dan ook tevreden bent. We zien u graag terug in onze webwinkel. Met kleurrijke groet, Desirée
HV
Hans v.
Katwijk

Geen afgesproken levering

Ik had 1 Cyan teveel en 1 Yellow te weinig. Mogelijk meer controle op de inhoud? Aan de andere kant, ik heb 1 set gratis gekregen en heb dus ontvangen wat ik had besteld. Verder snelle levering, helemaal goed.
2 nov. 2023
Het is geweldig dat na de bestelling nog dezelfde wordt ingepakt en voor verzending wordt klaargemaakt. Bovendien wordt de bestelling de volgende dag al afgeleverd. Hartelijk dank voor de snelle levering.
2 nov. 2023
Snelle en correcte levering. Stevig verpakt. Hp namaak cartridge werkt prima. Nuttige tip om printer firmware niet te updaten, omdat hp hiermee namaak cartridge onbruikbaar tracht te maken.
2 nov. 2023
Enorm bedankt voor de moeite die u genomen heeft om deze mooie beoordeling te schrijven. Fijn dat u zo tevreden bent over de producten verzending . Kleurrijke groet, Erik
De presentatie en ontwerp van uw website; de overzichtelijkheid van producten en prijzende scherpte van de prijzen en de intake van de bestelling. De bezorging door DHL was perfect.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Nou wat een prachtig goede beoordeling met 5 sterren. Wat een compliment, dank u wel hiervoor. Met kleurrijke groet, Linn
Snelle levering en tegen nette prijzen . Weet nog niet of ze goed zijn want ze zijn nog niet geplaatst in de printer. Maar heb er alle vertrouwen in dat ze wel goed zijn .
Erg goedkoop en tot nog toe zonder problemen met de cartridges en heel fijn dat zij op[ de website een uitleg geven over de foutmelding B200, want dat speelde bij mij
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Wauw! Wat een mooie beoordeling! We hebben op onze website veel tips staan om problemen op te lossen. U kunt ook altijd contact met ons opnemen mocht u problemen hebben. Met kleurrijke groet, Desirée
Hoewel ik mijn pakje nergens kon vinden heeft Erik mij in een aangenaam en duidelijk telefoon gesprek de weg gewezen om het te vinden. Gelukt‼️
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Ah wat goed om te horen! Fijn dat het toch nog gelukt is :) Voor nu wensen we u veel printplezier toe. Bedankt voor uw beoordeling. Met kleurrijke groet, Linn
Mijn bestelling is nog niet door mij ontvangen maar dat ligt niet u maar aan DHL. die zijn weer eens te laat. Maar over u ben ik zeer tevreden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Ik zie inderdaad dat uw zending is vertraagd. Mocht het te lang gaan duren neem dan gerust contact met ons op, dan lossen we het samen anders voor u op. Met kleurrijke groet, Desirée
9 nov. 2023

Het superteam van Uwcartridgewinkel

Het team van Uwcartridgewinkel heeft mij goed geholpen, met het zoeken naar mijn zoekgeraakt pakketje. En zeel coulant gereageerd
10 nov. 2023
*****WAUW***** Bedankt voor deze super mooie beoordeling. Ons team werkt hier dagelijks hard voor om u zo goed mogelijk te helpen. We wensen u veel printplezier. Kleurrijke groet, Erik

Prettig geprijsd, goede kwaliteit en snelle service

Groot assortiment van goede en prettig geprijsde vervangende cartridges en toners. Ik ben een zeer tevreden webshop gebruiker.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Wauw! Wat een mooie 5 sterren beoordeling! Super te vernemen dat u onze prijs, kwaliteit en snelle service weet te waarderen. Daar doen wij het voor! Met kleurrijke groet, Ton
9 nov. 2023
Prijs is super scherp, als je iets niet weet bel maar en meteen iemand die je te woord staat. Verzending probleemloos en snel.
10 nov. 2023
MOOI dat u onze klantenservice als zeer positief heeft ervaren. Dit is waar het team dagelijks mee bezig is, juiste inkoop en prijsbeleid en klanttevredenheid. Kleurrijke groet, Erik
SM
Sjack M.
Maastricht
3 nov. 2023
Snelle levering, ondanks de vertraging van drie dagen door DHL. Die zijn drie aan de deur geweest met een brievenbus pakket.
10 nov. 2023
Snelle en vlotte afhandeling van de bestelling. Alleen de doos werd voor ons huis neergezet omdat we niet thuis waren🤔
14 nov. 2023
Bedankt voor deze vijf sterren review! Uiteraard moet de vervoerder netjes aanbellen om uw pakket af te geven. We koppelen dit zeker nog even terug. Wens ik u veel printplezier toe! Met kleurrijke groet, Desirée