Ik had al ervaring met UwCartridge.nl vanwege de aanschaf van huismerk cartridges. Dat beviel erg goed. Ik moest nu een nieuwe printer aanschaffen en wilde het huismerk blijven gebruiken. Ben enorm goed geadviseerd via whatsapp, er werden meerdere merken aangeraden. Heb uiteindelijk voor Epson gekozen (2 zelfs). Die bleek bij henzelf te koop te zijn. De Epsons waren heel makkelijk aan te sluiten en printen als een tierelier! Bovendien kreeg ik de korting naderhand teruggestort (ik was vergeten de kortingscode in te voeren). Niets dan lof dus!
Naar aanleiding van mailtje met Black Friday aanbieding bestelde ik een multipack huismerk Canon 045H cartridge’s. Dat deed ik omdat er een gratis zwarte cartridge bij zou zitten. De volgende dag ontvangen, tot zover uitstekende service, echter geen gratis extra zwarte cartridge! Nadat ik belde kreeg ik te horen dat het alleen bij inktcartridge’s het geval was? Er was geen discussie mogelijk slechts € 7,50 korting was een goeddoener. Dat heb ik geweigerd omdat ik de aanbieding misleidend vond. In bijgaande foto’s staat op de laatste foto duidelijk vermeld dat het om mijn Canon I-Sensis MF635 Cx gaat. Er staat zelfs IN HET GROEN bij: PAST DEZE INKTCARTRIDGE IN UW PRINTER !!!!!! En als je daarop klikt blijkt dat het geval te zijn. Had dus toner moeten staan en geen inktcartridge. Nogmaals ben erg teleurgesteld, geen klantvriendelijke oplossing en misleidende advertentie. Weet niet of ik de volgende keer weer bestel bij Uwcartridgewinkel.
Ik had contact gehad voor bestelling. Heb Brother printer. Deze had al vaker cartridge van huismerk geweigerd. Werd mij verzekerd dat huismerk van hun wel zou werken
Besteld met recht op retour indien niet zou werken. Ook met geopende verpakking. Werken prima. Correct bedrijf
16 mei 2023
Super! Goed te horen dat het allemaal goed werkt!
U heeft dan ook 10 jaar garantie en we zullen dit anders altijd met u oplossen.
Desirée
Web-side is perfect. Bestelling snel geplaatst.Levering super snel,en correct bij mij op een hoog afgeleverd door vriendelijke jonge man.
Prijs kwaliteit is zeer goed.Al met al ben ik erg tevreden,en zou niet weten wat jullie beter zouden kunnen doen.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Dat zijn nog eens mooie woorden en hier worden we dan ook erg blij van.
We wensen u heel veel printplezier toe.
9 mei 2023
Zeer goede en snelle service.
Alleen jammer dat de leveringsinstantie niet erg betrouwbaar is...HDL.
Ik heb daar zeer slechte ervaringen mee, zo ook de laatste keer.
Maar de persoonlijke benadering en oplossing van die klachten zijn uitstekend.
10 mei 2023
Dank voor uw super beoordeling. We vinden het heel erg vervelend dat u geen goede ervaringen heeft met onze vervoerder.
Wij proberen het in goede orde altijd voor u op te lossen. Daarom zijn we blij te lezen dat u onze service uitstekend vindt.
Veel printplezier gewenst en hopelijk tot een volgende bestelling!
7 mei 2023
de prijs is goed en het wordt snel verzonden, maar ik heb de cartridges nog niet gebruikt, dus nog geen vijf sterren. Dat is voor de volgende keer, wanneer ook het printwerk goed is
8 mei 2023
Dan hopen we nog op deze vijfde ster als u deze in gebruik gaat nemen.
Bedankt en natuurlijk veel printplezier!
10 mei 2023
Voor het eerst cartridges gekocht van uwcartridgewinkel ipv cartridges van de fabrikant van de printer. De printer accepteerde de cartridges probleemloos en prints zien er goed uit.
11 mei 2023
Geweldig! Super te lezen dat u zo tevreden bent en we hopen u als nieuwe klant weer terug te zien :) Dank voor deze super 5 sterren beoordeling.
11 mei 2023
Goede en redelijke prijs voor de toner die ik heb besteld. Scheelt best wel wat in prijs met de originele van de fabrikant.
Prima service en snelle levering.
12 mei 2023
Super! Wat een mooie beoordeling geeft u ons, dank u wel.
Goed te horen dat u een tevreden klant van ons bent.
Veel printplezier.
Desirée
Was bezorgd of de cartridges wel zouden worden geaccepteerd door mijn HP printer. Uw klantenservice medewerkster stond mij professioneel te woord.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Geweldig 5 sterren! Dank u wel hiervoor.
We staan onze klanten altijd graag te woord, dus bij vragen mag u altijd bellen :)
2 mei 2023
Levering was volledig volgens afspraak. De Huismerk inktpatronen zien er goed uit en zijn netjes verpakt. De werking heb ik nog niet kunnen testen.
3 mei 2023
Hartelijk dank voor deze goede beoordeling. Fijn te lezen dat uw zending zoals beloofd op tijd is bezorgd.
We horen het graag wanneer u de producten gaat gebruiken :)
Alvast veel printplezier gewenst.
14 mei 2023
Website is duidelijk en zoeken naar de inkt cartridge is makkelijk.
Bestellen is simpel alsmede de betaling.
Het bestelde werd zeer snel geleverd.
15 mei 2023
Super! Bedankt voor deze mooie woorden!
We zien u graag terug bij een volgende bestelling.
Desirée
Kom je er zelf niet aan uit met het bestellen van een product heb je daar zeer snel een advies over. Binnen 24 uur was bestelling keurig binnen.
5 mei 2023
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om u te helpen.
We zien u graag terug bij een volgende bestelling.
Desirée
Supersnelle levering, goedkoop, mooi assortiment, kwaliteit van de toner kan ik nog niet beoordelen omdat ik hem nog niet heb gebruikt.
Prima service. Printer was niet optimaal. Met hulp van de klantenservice is het goed gekomen en worden nu mooie prints afgedrukt!
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Hartelijk dank voor deze top beoordeling met 5 sterren! Wat goed dat onze klantenservice u heeft geholpen en u weer in goede orde kunt printen :) Daar doen we het voor.
10 mei 2023
Snelle levering en eenvoudig bereikbare K.S. die kon helpen toen de cartridges in 1e instantie niet werkte. Super vriendelijk.
10 mei 2023
Ah dank u wel voor deze mooie 5 sterren beoordeling! Daar worden we heel erg blij van.
Fijn dat onze klantenservice u snel en goed heeft geholpen. We wensen u veel printplezier toe.
Linn
De bestelling en bezorging verliep geheel naar wens. Uwcartridgewinkel.nl is een aanrader. En zeker gezien de aankoopprijs.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
We willen u bedanken voor deze 5 sterren!
Goed te horen dat u een tevreden klant van ons bent en we wensen u veel printplezier toe.
Desirée
Eenvoudig te bestellen, bij twijfel helpt support je geweldig en volgende dag levering tegen prima prijs. Uitstekend!
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
En een UITSTEKENDE score! Daar worden we zeker blij van en willen u hiervoor bedanken.
Heel veel printplezier.
Desirée
Snelle levering, jammer dat de verpakking grotendeels lucht bevat, had m.i. ook een brievenbus pakje kunnen zijn!
8 mei 2023
Een snelle, correcte levering. Ik heb meermaals cartridges gekocht in de loop der jaren en nooit problemen gehad.
9 mei 2023
Super! Goed te horen dat u een vaste klant van ons bent.
We wensen u veel printplezier!
10 mei 2023
Leveren geweldige cartridges voor een betaalbare prijs en een uitstekende service! Prima aanrader dat bedrijf!
10 mei 2023
Bedankt voor deze uitstekende beoordeling! Hier worden we blij van.
We wensen u namens ons hele team veel printplezier toe.
Desirée
Gemakkelijk te bestellen, correcte bevestigingen en super snelle levering. Bovenal een prijs concurrent.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Wat een mooie woorden! We willen u bedanken hiervoor.
Heel veel printplezier en we zien u graag terug in onze mooie webshop.
1 mei 2023
Betere kwaliteit en kwantiteit dan origineel, prijstechnisch zeer scherp en razendsnelle levering!!
2 mei 2023
Bedankt voor deze superrrrr review!:)
Fijn te horen dat u een tevreden klant van ons bent en we zien u dan ook graag bij ons terug.
Geïmporteerde beoordelingen: