UwCartridgeWinkel.nl

78.743 reviews in totaal   5.206 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

5.206 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelheid en netheid van de levering. De scherpe prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen worden gewaardeerd, evenals de kwaliteit van de cartridges. De snelle, vriendelijke en adequate klantenservice krijgt veel lof, vooral bij het oplossen van problemen of retouren. Het bestelproces en de overzichtelijke website dragen bij aan een prettige winkelervaring. Speciale acties en promoties worden doorgaans positief ontvangen. Enkele klanten ervaren vertragingen of problemen met bezorgdiensten. Er zijn af en toe opmerkingen over compatibiliteit of defecten bij de cartridges, met name bij alternatieve of huismerkproducten, die soms niet worden herkend door printers. Ook zijn er suggesties voor verbetering van de website en af en toe verwarring of teleurstelling over de afhandeling van promoties.

ReviewsUwCartridgeWinkel.nl

1 Cardtridge te weinig.

Wel ik had een bestelling gedaan toen er juist een mooie promo was namelijk 6 halen = 4 betalen , toen ik de bestelling thuis was aangekomen bleek er een cartridge te ontbreken in het promopak . Het mooie eraan is dat ik een mailtje heb gestuurd en dat ik 15 minuten later het goede nieuws kreeg dat ze de ontbrekende cartridge gingen nasturen , is dat niet fijn! Groetjes Chris
Topservice en snelle levering! ​Uwcartridgewinkel is echt een prima zaak! De inktcartridges zijn van uitstekende kwaliteit en alles wordt altijd direct en snel geleverd. Wat ik daarnaast ideaal vind, is de ophaalservice: als je online bestelt en het zelf wilt ophalen in de winkel, is dat geen enkel probleem. Je krijgt ontzettend snel een reactie dat je bestelling klaarstaat om op te halen. ​Kortom: betrouwbaar, snel en een absolute aanrader!

Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl

Bedankt voor deze mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze cartridges, de snelle levering én onze afhaalservice. We doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk klaar te zetten, dus het is geweldig dat je dat waardeert. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling! Met kleurrijke groet, Desirée
Terwijl ik merk dat online winkelen tegenwoordig minder vlot gaat wegens de verhoogde druk verwonderde het me dat de bestelling zowel door jullie als door bpost enorm vlot veliep. Verder is het een pluspunt voor jullie bedrijf dat de website heel duidelijk is en dat de prijzen heel interessant zijn. Proficiat. Ik ga jullie zeker aanbevelen.
Snelle reactie op mijn vraag per mail. Pakket snel en netjes verzonden. Over de kwaliteit van de inkt kan ik nog niets zeggen, eerst gebruik ik de inkt die bij de printer (ET-15000) geleverd wordt. Is de merkloze inkt doorgaans het zelfde kwa kwaliteit als van andere aanbieders?
Ik zou 5* geven, maar doe het niet, omdat….indien je te snel besteld men ongewild een extra artikel mee besteld, door Cartridgewinkel zelf bijgevoegd, je moet het zelf uitvinken indien je het niet mee wil bestellen, dit kan best op een andere, niet zo opdringerige manier, nu zit ik met papier dat ik niet nodig heb. Enfin, de inkt is prima en de prijs ook 👍

Communicatie is het sleutelwoord

Een knaller van een aanbieding, maar helaas niet voorradig. Nadat werd aangegeven dat het artikel niet voorradig bleek, kreeg ik een leverdatum 2 a 3 dagen later. Dit was geen probleem. Maar..... na 3 dagen nog niets gehoord, na 4 dagen nog niets gehoord, na 5 dagen ook nog niets gehoord.... Toen zelf nog maar eens een mail gestuurd. Daar werd wel op gereageerd. Het zou fijn zijn, dat als jullie na de beloofde 2 a 3 dagen nog niet kunnen leveren, zelf even contact opnemen met een nieuwe leverdatum.

Toner cartridge voor laserprinter

Na wat speurwerk op Google, bij deze webwinkel uitgekomen. Ik las veel positieve reacties, dus ik wilde wel eens wat anders proberen dan bijvoorbeeld 123inkt punt nl. Tevreden over de zeer snelle verzending en prima verpakking. Het is een huismerk cartridge, maar hij drukt prima af. Zeer scherpe kwaliteit en prijsverhouding. Nog aantrekkelijker dan bij de concurrentie. Ik ga in de nabije toekomst, zeker weer bestellen bij deze winkel. Aanrader!

Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit, prijs en snelle levering. Wij waarderen uw vertrouwen en zien uw volgende bestelling graag tegemoet. Met kleurrijke groet, Desirée
Uitstekende printresultaten niks mis mee en antwoord op Uw vraag wat U mogelijk nog beter zou kunnen doen: tot op heden niets want U doet het al beter. Omdat het geen originele cassettes zijn pakt de printer soms niet de chip waardoor niet in een keer de inhoud correct wordt weergegeven, door een tip van uwcartridgewinkel.nl is dit zo opgelost. Noteer deze tip voor eventueel de volgende keer.

Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review en feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de printkwaliteit en onze service. Goed dat de tip heeft geholpen bij het oplossen van het chipprobleem. Wij stellen uw vertrouwen zeer op prijs en helpen u in de toekomst graag weer verder. Met kleurrijke groet, Desirée
C V
Cecile v.

EPSON printer

Wij doen zolang met onze spullen, computer, printers, dat we de verandering nauwelijks kunnen bijhouden. Zonde toch om je printer naar de milieustraat te moeten brengen als je er geen inktcartridges meer voor kunt kopen. Gelukkig zijn jullie, uwcartridgewinkel.nl , er nog. Met deze inktcartridges zijn we echt geholpen. We kunnen weer vooruit.
Super bedrijf. Is heel snel met antwoord geven op mail. Probleem met mijn hp printer met de zwarte inkt. Ze pakte het gelijk op, kreeg een nieuwe die het helaas ook niet deed. Kreeg gelijk mijn geld terug. Voor de volgende printer bestel ik daar zeker weer.
U bent niet meer telefonisch bereikbaar op 0850013510. Dat vind ik erg jammer omdat dit jaren geleden,toen ik besloot bij u klant te worden,de belangrijkste reden was.Ik kan niet omgaan met die chatrobot en ook e-mail vind ik omslachtig.Op dit moment heb ik problemen met de vorige week geleverde huismerk cartridges voor de voor de HP C4380 [#10057869 ordernr.] Regelmatig foutmelding voor de cartridges. Vandaag of morgen komt iemand mij helpen met bekijken van oorzaak.Voorheen had ik nooit problemen.Vriendelijke groet Guillaume Janssen

Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl

Bedankt voor uw bericht en uw jarenlange vertrouwen. Jammer om te horen dat u onze telefonische bereikbaarheid mist. Ook vinden we het vervelend dat u problemen ervaart met de cartridges. Hopelijk wordt de oorzaak snel gevonden. Blijft het probleem bestaan, neem dan gerust contact met ons op via e-mail, dan helpen we u graag verder. Met kleurrijke groet, Desirée

Verkeerde cartridges

Ik heb cartridges ontvangen voor mijn epsonxp7100 . Maar de cartridges zijn hiervoor niet geschikt. Ik heb alles in de orginele verpakking gehouden en wil ze terugsturen ik heb het terugzendformulier ingevuld maar ik ben een mens werkte niet. Vandaar dat ik het zo moet toesturen ben ben freericks ordernummer10058846 Boulevard Bankert 316 4382ac vlissingen Nederland email b.freericks@zeelandnet tel.01284369bedrag 23.5@ 29juni pakketje ontvangen. Wil het ook ruilenvoor cartridges voor de epsonxp7100

Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl

Vervelend om te horen dat de cartridges niet geschikt zijn voor uw Epson XP-7100. U kunt deze uiteraard retourneren, en we helpen u graag met een omruiling naar het juiste type. Neem gerust contact met ons op, dan regelen we het verder voor u. Met kleurrijke groet. Desirée
Super service door Desiree bij deze winkel omdat DHL de producten op een afhaalpunt in een andere stad leverde waardoor ik het niet kon ophalen. Maar Desiree reageerde meteen en stuurde een nieuwe levering toe. Fijne klantenservice, dank jullie wel en de inkt werkt prima.

Wat beviel mij in het bijzonder op? (zie de 5 punten)

No:1: snelheid van verzending No 2: goed gevulde cartridges No 3: redelijke prijzen No 4: eens een leuke aanbieding doen ( b,v 3 + 1) No 5: aantal milliliters op doosje vermelden kun je vergelijken met andere leveranciers

Let op met huismerk HP cartridges

De cartridges waren snel geleverd en betaalbaar. Enige aandachtspunt is dat wij pas na de gemaakte bestelling, van huismerk HP-cartridges, per e-mail te horen kregen dat het zou kunnen zijn dat de firmware van onze printer gedowngraded moest worden. Na ontvangst van de cartridges bleek dit inderdaad het geval. De juiste firmware zoeken was een hele klus. Uiteindelijke hebben we de juiste firmware gevonden om de cartridges te kunnen gebruiken. Wat beter zou kunnen is dat er vooraf (voordat de bestelling is gedaan) er voor gewaarschuwd wordt, dat het kan zijn dat de firmware van van je printer gedowngraded moet worden alvorens de cartridges te gebruiken zijn. Een ander idee is om firmware aan te bieden op de website of een verwijzing naar een andere website, maar ik weet niet hoe dit juridisch zit.
De bestelling is vrij goed op tijd geleverd. Eén van de dozen was echter opnieuw toegeplakt wegens beschadigd. Vind ik persoonlijk nogal slordig overkomen. Op de toners staat ook nergens nog een verva ook datum vermeld, terwijl op de doos duidelijk staat dat de vervaldatum niet mag overschreden worden . En ja , ik weet dat er 10 jaar garantie is , maar dat is weer een hoop gedoe om terug te sturen . En finaal ga je d'r vanuit dat je reserve hebt en onmiddellijk kan vervangen voor je studenten . Ik ben niet thuis en kan dus geen foto bijvoegen momenteel.
Een geweldige bedrijf met oog op service Ik vond de prijzen al van topklasse, €3,50 voor een cartridge waar er normaal zo een €17,50 werd betaald, en vervolgens ook nog een bijzonderheid die met elegantie opgelost is door Linn. Dit bedrijf raad ik aan.
De main printer hield er mee op en ff de backup HP 1022n geïnstalleerd. Min of meer een erfenis van en vriend (42) en zijn vrouw en drie kids naliet. De Toner geïnstalleerd en voordeliger dan bij inkt123. Echter probleem met papier invoer. Ook dat ff technisch opgelost. Werkt vooralsnog perfect.

Voor een zeer nette prijs aangeboden…

Jullie bieden voor een zeer nette prijs deze cartridges, aar anderen serieus nog niet de helft aan cartridges aanbieden voor dezelfde prijs! Nadeel: de samenwerkende partij die de levering doet, heeft het pakketje buiten voor de deur neergelegd, waar het einde van de dag GELUKKIG in goede staat is aangetroffen.
Een toner ( we hadden er 3 gekocht) werd terug gestuurd. De laatste van de 3 . Maakte een ratelend geluid , en printte slecht af. De toner werd , ondanks dat deze een paar jaar oud was. gewoon gecrediteerd. Hebben 2 nieuwe besteld . Ontvingen deze zeer snel. Bleek weer te rammelen, dus zou wel aan de printer liggen. De oude toner wat geschut en gemonteerd. Deed het weer prima, maar is niet de oplossing. Gebruik de printer puur prive o.a. op vakantie voor bridgewedstrijden. Ben op zoek naar een andere Samsung ML 1665, of iets degelijks.