De reviews voor UwCartridgeWinkel.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en correcte levering, de scherpe prijzen en interessante aanbiedingen, en de kwaliteit van de huismerkcartridges, die vaak als gelijkwaardig aan het origineel worden ervaren. Ook wordt de snelle, behulpzame en oplossingsgerichte klantenservice gewaardeerd, met name bij problemen met bestellingen of producten. Het bestelproces en de website worden als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren.
Toch zijn er enkele verbeterpunten: er worden soms vertragingen gemeld bij de levering, vaak veroorzaakt door externe bezorgdiensten. Daarnaast ondervinden sommige klanten compatibiliteitsproblemen met huismerkcartridges in hun printers, wat extra handelingen kan vereisen.
Reviews voor uwcartridgewinkel.nl
Toner cartridge voor laserprinter
Na wat speurwerk op Google, bij deze webwinkel uitgekomen. Ik las veel positieve reacties, dus ik wilde wel eens wat anders proberen dan bijvoorbeeld 123inkt punt nl. Tevreden over de zeer snelle verzending en prima verpakking. Het is een huismerk cartridge, maar hij drukt prima af. Zeer scherpe kwaliteit en prijsverhouding. Nog aantrekkelijker dan bij de concurrentie.
Ik ga in de nabije toekomst, zeker weer bestellen bij deze winkel. Aanrader!
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit, prijs en snelle levering. Wij waarderen uw vertrouwen en zien uw volgende bestelling graag tegemoet.
Desirée
Uitstekende printresultaten niks mis mee en antwoord op Uw vraag wat U mogelijk nog beter zou kunnen doen: tot op heden niets want U doet het al beter.
Omdat het geen originele cassettes zijn pakt de printer soms niet de chip waardoor niet in een keer de inhoud correct wordt weergegeven, door een tip van uwcartridgewinkel.nl is dit zo opgelost.
Noteer deze tip voor eventueel de volgende keer.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Hartelijk dank voor uw mooie review en feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de printkwaliteit en onze service. Goed dat de tip heeft geholpen bij het oplossen van het chipprobleem.
Wij stellen uw vertrouwen zeer op prijs en helpen u in de toekomst graag weer verder.
Desirée
Wij doen zolang met onze spullen, computer, printers, dat we de verandering nauwelijks kunnen bijhouden. Zonde toch om je printer naar de milieustraat te moeten brengen als je er geen inktcartridges meer voor kunt kopen. Gelukkig zijn jullie, uwcartridgewinkel.nl , er nog.
Met deze inktcartridges zijn we echt geholpen. We kunnen weer vooruit.
Let op met huismerk HP cartridges
De cartridges waren snel geleverd en betaalbaar.
Enige aandachtspunt is dat wij pas na de gemaakte bestelling, van huismerk HP-cartridges, per e-mail te horen kregen dat het zou kunnen zijn dat de firmware van onze printer gedowngraded moest worden.
Na ontvangst van de cartridges bleek dit inderdaad het geval.
De juiste firmware zoeken was een hele klus.
Uiteindelijke hebben we de juiste firmware gevonden om de cartridges te kunnen gebruiken.
Wat beter zou kunnen is dat er vooraf (voordat de bestelling is gedaan) er voor gewaarschuwd wordt, dat het kan zijn dat de firmware van van je printer gedowngraded moet worden alvorens de cartridges te gebruiken zijn.
Een ander idee is om firmware aan te bieden op de website of een verwijzing naar een andere website, maar ik weet niet hoe dit juridisch zit.
De main printer hield er mee op en ff de backup HP 1022n geïnstalleerd. Min of meer een erfenis van en vriend (42) en zijn vrouw en drie kids naliet. De Toner geïnstalleerd en voordeliger dan bij inkt123. Echter probleem met papier invoer. Ook dat ff technisch opgelost. Werkt vooralsnog perfect.
Een toner ( we hadden er 3 gekocht) werd terug gestuurd. De laatste van de 3 . Maakte een ratelend geluid , en printte slecht af. De toner werd , ondanks dat deze een paar jaar oud was. gewoon gecrediteerd. Hebben 2 nieuwe besteld . Ontvingen deze zeer snel. Bleek weer te rammelen, dus zou wel aan de printer liggen. De oude toner wat geschut en gemonteerd. Deed het weer prima, maar is niet de oplossing. Gebruik de printer puur prive o.a. op vakantie voor bridgewedstrijden. Ben op zoek naar een andere Samsung ML 1665, of iets degelijks.
De service is uitstekend, leveringen zijn uitzonderlijk snel, de kwaliteit van de produkten is zeer goed. Wat wil je nog meer? Toch een minpuntje : de facturatie.
De factuur vermeldt geen rekeningnummer. Hoe kan ik dan betalen? Antwoord: via Klarna. Maar ik ken Klarna niet en binnenraken is een rommeltje. Ik slaag er niet in om een account te maken, ik krijg steeds een foutmelding. Ik krijg wel een bericht dat ik uiterlijk op 16 febr. moet betalen. Los dat eens op zonder rekeningnummer!
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Bedankt voor uw review en voor de positieve feedback over onze service, leveringen en productkwaliteit — fijn om te horen.
Het spijt ons dat u problemen ervaart met de betaling via Klarna. Aangezien Klarna de betalingsafhandeling verzorgt, verzoeken wij u vriendelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de klantendienst van Klarna. Zij kunnen u verder helpen met het aanmaken van een account en eventuele foutmeldingen.
Mocht het probleem daarna nog niet opgelost zijn, dan kunt u uiteraard opnieuw contact met ons opnemen, zodat we samen kunnen bekijken welke verdere stappen mogelijk zijn.
Desirée
Heel tevreden met de afdrukken met de niet originele HP inkt. Heb vier toners besteld waarvan twee geen beschermkapje hadden op het printplaatje. Op de andere twee zaten die wel. Dat vond ik wel tricky. Gelukkig waren ze tijdens de verzending niet beschadigd want de prints zijn goed. Dit is dus een ding dat beter kan.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de afdrukkwaliteit.
Dank ook voor uw feedback over de beschermkapjes op de toners. We nemen dit mee ter verbetering. Veel printplezier! 😊
Desirée
Wel heel erg veel keuze in toner patronen. Tot slot na zoeken en twijfelen welke in mijn oeroude printer zou passen een leuk goedkope besteld. Via deze firma was ik heel voordelig klaar. Het ding blijkt goed te passen en hij werkt. Dat is al heel wat. Over 2650 printjes kan ik meer vertellen over de kwaliteit.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Bedankt voor je review! Fijn dat je een passende toner hebt gevonden en dat hij goed werkt. We horen graag hoe de kwaliteit bevalt na meer printjes! 😊
Desirée
Ik had met mijn laatste zending wat problemen met een paar van de (merkloze) cartridges. Dat werd gelijk en zonder moeilijk te doen opgelost. Enige jammere was dat ik -vanwege de 3+1 gratis actie- alsnog meer cartridges moest bestellen, waardoor ik "later" eerder door bepaalde kleuren heen ben, omdat ik daar nu minder van op voorraad heb. Maar... al met al ben ik prima geholpen !
Ik had grote problemen met de online verbinding met de grote concurrent van deze webshop en kwam dus plotseling bij hen terecht als alternatief.
Maar wat een geweldige ervaring ondervond ik bij de eerste kennismaking! Zeer concurrerende prijzen; bij besteding van 50 euro geen verzendkosten en de bestelling kwam keurig al de volgende dag bij mij binnen. Met een paar leuke cadeautjes er nog bij...
Grote klasse en ik blijf klant bij jullie hoor!
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat uw eerste ervaring bij ons zo positief was en dat u tevreden bent over onze prijzen, snelle levering en de kleine extraatjes. Wij waarderen het enorm dat u klant bij ons blijft en kijken ernaar uit u ook in de toekomst van dienst te zijn.
Met kleurrijke groet.
Desirée
Gewoon oké. De huismerkcartridges lijken ook prima. Dus als het zo blijft kunnen het zo maar vijf sterren worden.
Onder het formulieer staat ook nog: 'We raden aan om een foto bij te voegen om uw beoordeling te versterken; zo wordt uw beoordeling nog duidelijker.'
Foto van een cartridge zeker ... :) ... lijkt me onzin.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Hartelijk dank voor uw review! 😊 Fijn om te horen dat alles tot nu toe gewoon goed is en dat de huismerkcartridges een prima indruk maken. We hopen natuurlijk dat dit zo blijft en dat het straks inderdaad vijf sterren waard is!
Desirée
Bij de laatste 2 bestellingen heb ik mijn (nieuwe) adres vermeld: Busschuttenpoort 13 A04, 6211 WB Maastricht. De voorlaatste bestelling is op dit adres geleverd, maar de laatste bestelling werd naar mijn oude adres aan de Bosscherweg 145 (wat NIET volledig is want achter het huisnummer had ook nog de letter A moeten staan!!!!). Het pakket is bij de buren op 147 A afgeleverd. Zij zijn zo lief geweest om het pakketje bij mij thuis te brengen
Ik ben heel blij met jullie. Destijds heb ik mij door jullie laten overhalen om een eigen merk cartridge aan te schaffen. Dat heeft goed uitgepakt. Enige minpuntje dat ik nu kan verzinnen is ook dat ik het aantal cartridges dat ik wilde hebben plotseling verdubbeld was. De manier van bestellen is niet heel gemakkelijk en overzichtelijk op fe bestellijst.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Fijn om te horen dat ons eigen merk cartridges zo goed bevalt. Dank ook voor uw eerlijke feedback over het bestelproces. We nemen uw opmerking over de overzichtelijkheid van de bestellijst serieus en gebruiken dit om onze webshop verder te verbeteren. Mocht u hulp nodig hebben bij een volgende bestelling, dan staan we uiteraard graag voor u klaar. 😊
Desirée
Opdracht wordt netjes afgewikkeld !
Alleen van de DHL word ik niet vrolijk van.
Komen op ZONDAG en voordat ik beneden was was de chauffeur al vertrokken !
Heeft het pakket in de vuilnisbak gedropt !
Zonder ook maar een briefje door de brievenbus te doen.
Heb contact met jullie als met DHL opgenomen maar moeilijk te bereiken !
tenslotte was mijn buurman attent door te zeggen of ik al in de vuilnisbakken gekeken had. En ja hoor daar lag de doos in. NIET ZO NETJES.
En daar was ik niet zo blij mee !
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Hartelijk dank voor uw bericht. Wat jammer dat de bezorging niet goed is verlopen. Het pakket in een vuilnisbak achterlaten zonder bericht is zeker niet de bedoeling, en we begrijpen heel goed dat u daar niet blij mee bent. Fijn dat uw buurman u heeft kunnen helpen het pakket toch te vinden. We nemen dit incident direct mee richting DHL om herhaling te voorkomen. Onze excuses voor het ongemak.
gunstige bestellingsregeling
vooral de prijs van de promotie 3 set's + 1 gratis was aangenaam, zeker bij de al gunstige prijzen per set. ook de snelle levering en kosteloos omdat ik +50 euro bestelde was nog een meevaller.
Een snelle levering alleen jammer van het aanbod zoveel kopen en 1 gratis waar ik geen gebruiksaanwijzing kan maken want dan duurt het meer dan een jaar voor alleen deze leeg zijn en wat zal de kwaliteit dan nog zijn?
Heel professioneel
Een beetje vertraging gehad met mijn bestelling. Ik heb ook niet zoveel gekocht. E-mail gestuurd en ik heb snel een reactie gekregen en het was in orde.
Zeker een aanrader.
Dankjewel voor de service.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn dat we je snel konden helpen en dat alles alsnog in orde is gekomen. We waarderen je vertrouwen 😊
Desirée
Hele snelle en vrafhandeling en…
Hele snelle en vriendelijke afhandeling en reactie. Ik had een toner besteld en die leek niet te werken. Ik had de volgende dag al een andere in huis. Uiteindelijk bleek dat ik niet hard genoeg geschud had en beide bleken het prima te doen.
Eerste keer dat ik hier inkt bestelde. Dit vanwege de goede testresultaten van de consumentenbond. Dus bestselling geplaatst en deze was zeer snel binnen en de resultaten zijn prima tijdens testafdrukken. Nee, niet zo perfect als originele inkt maar moet je goed kijken. Echter vele malen goedkoper. Blijf ik hier bestellen? Weet ik nog niet maar verder blij verrast met dit bedrijf.