Klanten zijn zeer te spreken over de professionele, behulpzame en klantgerichte service. Ze waarderen de deskundigheid van het personeel, de uitgebreide uitleg en het meedenken bij vragen of keuzes. De snelle afhandeling van bestellingen en leveringen wordt vaak positief genoemd. Ook het vriendelijke en persoonlijke contact met medewerkers draagt bij aan de positieve ervaring. Daarnaast worden de prijzen als redelijk, scherp en aantrekkelijk omschreven en krijgt het ruime en diverse assortiment veel lof. Klanten waarderen de duidelijke en transparante communicatie, vooral bij afwijkingen of problemen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsdj-verkoop.nl
SoundSwitch Control One
Fijne ervaring in de winkel. Uitgebreid te woord gestaan en een demo gekregen van de Control One. Was al heel lang op zoek naar een connectie met Virtual DJ: mijn favoriete dj-programma en heb daar nu een nieuwe stap in kunnen zetten met de verlichting, reeds in mijn bezit.
Een klein defectje aan het apparaat heb ik gemeld en is meteen opgepakt en teruggekoppeld. Dankbaar en blij met deze ervaring.
De mogelijkheid om trainingen te lopen vind ikzelf een heel fijne optie, waar ik in de toekomst graag gebruik van wil maken voor het maken van een lichtplan(netje) gekoppeld aan een track.
Mijn komst was onaangekondigd: er was alle ruimte om vragen te stellen en ideeën te delen. Voor mij een uurtje rijden, klein beetje jammer, dat het niet wat dichterbij is, maar absoluut de moeite waard. Aanrader!
Antwoord van dj-verkoop.nl
Wat een mooie en uitgebreide review, dank je wel! Geweldig om te horen dat je zo goed geholpen bent in de winkel en dat de demo van de Control One je verder heeft geholpen met je setup in Virtual DJ. We vinden het belangrijk om echt mee te denken en de tijd te nemen voor uitleg en advies, dus fijn dat dat zo is ervaren. Ook goed om te horen dat het kleine defectje snel is opgepakt — daar staan we voor. En wat leuk dat je interesse hebt in onze trainingen, je bent van harte welkom! Hopelijk tot snel weer, ondanks de afstand! 😊💡🎶
Vriendelijk geholpen aan de telefoon, uitgelegd wat ik hebben moest daarna zei de verkoper welk referentienummer ik moest hebben om hem via de site te bestellen, ook zei de verkoper als het niet lukt belt u maar dan helpen wij je verder. Dus keurig gehoplen.
Antwoord van dj-verkoop.nl
Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je vriendelijk en duidelijk geholpen bent aan de telefoon. We doen ons best om altijd persoonlijk advies te geven en mee te denken, zodat je precies vindt wat je nodig hebt. 💬🔍
Fijne webshop
Bestelling geplaatst voor een artikel. Helaas niet direct leverbaar dus ik moest wat langer wachten. Netjes een berichtje ontvangen met de status. Eenmaal leverbaar heb ik mijn artikel netjes verpakt en vlot ontvangen. Top!
Goede kwaliteit RCA en heel snelle levering
Ik was op zoek naar een 'verlengsnoer' voor mijn RCA kabel. Dubbel vrouwtje naar dubbel mannetje dus. Bij DJ-Verkoop erg goede kunnen vinden. Goeie kwaliteit en zeer mooie prijs (uitverkoop-artikel). Duidelijke site en levering ging goed en supersnel!
Antwoord van dj-verkoop.nl
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je precies het juiste RCA-verlengsnoer hebt gevonden en dat de levering zo snel en soepel verliep. We doen ons best om kwaliteit en service te combineren, dus dit soort feedback waarderen we enorm. Veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer! 🎧😊
In de winkel een aankoop gedaan. Daarbij goed geholpen.
Tevens telefonisch en per website een bestelling gedaan welke een uur later opgehaald kon worden. Hetgeen lag netjes klaar.
Antwoord van dj-verkoop.nl
Bedankt voor je fijne review en het delen van je ervaring! 😊
Wat leuk om te horen dat alles naar wens is verlopen — zowel in de winkel als bij het telefonisch en online bestellen. We vinden het belangrijk dat alles snel en netjes geregeld is, dus het is top dat je bestelling direct klaarstond!
Hopelijk tot snel weer bij ons in de winkel in Zaandam of online voor je volgende project!
Met Vriendelijke Groet,
Service Team DJ-Verkoop.nl
Dit blijft gewoon een topzaak met mensen met verstand van zaken die ook met je mee denken. Vaak druk, maar je kan op ze rekenen, dat vind ik erg belangrijk.
Antwoord van dj-verkoop.nl
Wat een fijne review, dank je wel! 🙌 We vinden het superbelangrijk om écht mee te denken en klanten te helpen met advies op maat. Dat je op ons kunt rekenen, ook als het druk is, vinden we ook erg belangrijk 😊 !
Veel succes met draaien! 🎶
nette communicatie en afhandeling
onderdeel niet op voorraad, netjes contact gehad over hoe en of wat.. duidelijke afspraken en communicatie.. Netjes verpakt.. niets te klagen.
Antwoord van dj-verkoop.nl
Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat de communicatie en afhandeling naar wens waren, ook toen het onderdeel niet op voorraad was. We vinden het belangrijk om duidelijke afspraken te maken en klanten goed op de hoogte te houden. Super dat je ook tevreden bent over de verpakking!
We blijven ons inzetten voor de beste service van Nederland 💪
Het DJ-Verkoop Team
Goede uitleg als je de speakerset komt halen, goed geluid, mannen weten waar ze over praten..
Bedankt voor de goed service
Antwoord van dj-verkoop.nl
Bedankt voor je positieve review! 🙌 Fijn om te horen dat je onze uitleg en service bij het afhalen van de speakerset zo waardeert. We vinden het belangrijk dat klanten goed geïnformeerd en tevreden de deur uit gaan.
Geniet van het geweldige geluid! 🔊
Het DJ-Verkoop Team
Ja hele relaxed gast werkt daar…
Ja hele relaxed gast werkt daar martijn ofzo, Heel veel verstand van zake, wist alles en wilde me mij helpen waar hij kon. Ik kom weer terug hier
Antwoord van dj-verkoop.nl
Wat een fijne review, dank je wel! 😊 Super om te horen dat je zo goed geholpen bent en dat er echt de tijd voor je genomen is. We doen ons best om altijd persoonlijk advies te geven en mee te denken, dus dit soort feedback waarderen we enorm!
We kijken ernaar uit je weer te verwelkomen! 😄
Het DJ-Verkoop Team
Zeer goed geholpen, de dingen die even niet voorradig waren binnen enkele dagen keurig via de post ontvangen.
Antwoord van dj-verkoop.nl
Fijn om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen! 😊
We zijn blij dat de nalevering van de niet-voorraad artikelen snel en netjes via de post is verlopen. We doen er alles aan om onze service zo soepel mogelijk te laten verlopen, ook als iets even niet direct beschikbaar is.
Dank voor je positieve feedback — dat helpt ons om de beste service van Nederland te blijven bieden! 🙌
Het DJ-Verkoop Team
Ik had een fout gemaakt in de adressering en dat hebben de mannen van DJ zeer goed opgelost en hiernaast is er uitgebreid de tijd genomen om mij te adviseren m.b.t. de keuze van een mengpaneel. Kortom fijn bedrijf en uitstekende en vriendelijke service.
Antwoord van dj-verkoop.nl
Dank je wel voor je mooie en uitgebreide review! Foutjes kunnen gebeuren, en we lossen ze natuurlijk graag snel en netjes op. Fijn dat je ook het persoonlijke advies over het mengpaneel als prettig hebt ervaren — we nemen graag de tijd om mee te denken. Je bent altijd welkom bij ons! 🎛️😊
Kennis van techniek, snel en uit voorraad geleverd.
Fijne mensen met kennis van techniek. Supersnel en uit voorraad geleverd. Dat mag ook wel eens gezegd worden.
Antwoord van dj-verkoop.nl
Wat een mooie complimenten, dank je wel! 🙏 We zijn blij dat je onze technische kennis en snelle levering waardeert. Alles uit voorraad leveren en écht weten waar we over praten, vinden wij ook erg belangrijk 😊!
Geniet van je aankoop! 😄
Het DJ-Verkoop Team
Uitgebreid voorgelicht over producten. Vriendelijk personeel. Levertijd zoals toegezegd. Aanrader!
Antwoord van dj-verkoop.nl
Bedankt voor je mooie review! 😊 Geweldig om te horen dat je goed bent voorgelicht en dat ons team vriendelijk en behulpzaam was. We doen er alles aan om onze klanten te voorzien van persoonlijk advies en een snelle levering. Fijn dat alles naar wens is verlopen!
Het DJ-Verkoop Team
Prima product geleverd volgens afspraak en aanpassing gobo logo
Prima product geleverd volgens opdracht.
Fijne communicatie over uitvoeri ng product.
Antwoord van dj-verkoop.nl
Bedankt voor je positieve review! 😊 Geweldig om te horen dat het product volgens afspraak geleverd is en dat de communicatie rondom de gobo-aanpassing prettig verliep. We denken graag mee om alles helemaal naar wens te maken! 💡✨
Geniet van je aankoop! 😄
Klant vriendelijk!
Telefonisch contact gehad nadat een zending vermist is. Zeer klantvriendelijk.
Antwoord van dj-verkoop.nl
Bedankt voor je positieve review! 🙏
Goed om te horen dat je ons telefonisch contact als klantvriendelijk hebt ervaren, zeker in een situatie zoals een vermiste zending. We doen ons best om altijd mee te denken en snel te handelen zodat je als klant goed geholpen wordt.
Dank voor het vertrouwen!
Betrokken clubje audio fanaten
Kijk dit is geen megaconcern, maar gewoon een clubje heel betrokken audio fanatiekelingen. Het resultaat is dat ze gewoon in contact zijn met hun klanten en dat merk je aan advies en service. Ik stel het zeer op prijs.
Antwoord van dj-verkoop.nl
Wat een prachtige en treffende omschrijving — dank je wel! We zijn inderdaad geen megabedrijf, maar doen alles met passie en betrokkenheid. Super om te horen dat je dat merkt in ons advies en de service. Dat persoonlijke contact is precies waar we voor staan. 🙏🔊
Betrouwbaar, hulpvaardig en kundig!
snel, betrouwbaar, uitgebreid assortiment
Antwoord van dj-verkoop.nl
Bedankt voor je mooie review! 🙌 Geweldig om te horen dat je onze snelheid, betrouwbaarheid en uitgebreide assortiment waardeert. We blijven ons inzetten om klanten de beste service en keuze te bieden.
Veel plezier met je aankoop! 😄
Alles top!
Bestelling en levering allemaal vlot verlopen.
Antwoord van dj-verkoop.nl
Bedankt voor je positieve feedback! 🙌 Fijn om te horen dat alles zo vlot is verlopen met je bestelling en levering. We doen ons best om het proces zo soepel mogelijk te maken.
Veel plezier met je aankoop! 😄
Het DJ-Verkoop Team
Top winkel, met top personeel.
Super fijn personeel die weten waar ze het over hebben en ook echt de tijd voor je nemen. Goede prijzen, dus echt een aanrader.
Antwoord van dj-verkoop.nl
Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat je onze winkel en het team zo waardeert. We nemen graag de tijd voor persoonlijk advies en doen ons best om klanten te helpen aan het juiste product voor een eerlijke prijs.
Hoe reviews werken bij Trusted Shops
Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.