Tiptoplaptop.nl

345 reviews in totaal   197 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en soepele levering van hun bestelling. Daarnaast worden de scherpe prijzen gecombineerd met hoge productkwaliteit zeer gewaardeerd. De staat van de geleverde laptops wordt vaak als uitstekend omschreven. Klantvriendelijkheid en de bereidheid om extra service te bieden vallen positief op, net als de prettige, heldere en snelle communicatie met de klantenservice. Ook de accuduur en batterijconditie krijgen vaak positieve reacties, en problemen worden meestal naar tevredenheid opgelost of er wordt goed advies gegeven. Enkele klanten merken kleine gebruikssporen op aan de geleverde laptops. Daarnaast is er soms sprake van lichte teleurstelling over de accuduur bij oudere batterijen. In zeldzame gevallen zijn klanten minder tevreden over het oplossen van problemen.

ReviewsTiptoplaptop.nl

Kan gewoon niet beter

Supersnelle levering, zelfs naar België. Uitstekende communicatie met het verkoopteam. HP Elitebook Laptop in nagenoeg nieuwstaat en startklaar geleverd met Windows 11. Ik zou werkelijk niets kunnen verzinnen wat nóg beter zou kunnen. Ik ben zo tevreden dat ik meteen een tweede laptop heb besteld (en afgeleverd met dezelfde uitstekende ervaring).
Refurbished laptop voor een goede prijs met nog bijna perfecte resterende batterij capaciteit. Snelle levering, goed verpakt. Beschrijving op de site is what you get. Tot nu toe zeer tevreden met de laptop.
Tot nu toe meeste dingen zoals het hoort, er waren alleen paar vingerafdrukken die niet weg kunnen op de achterkant en die was niet vermeld

Refurbished Laptop

Snel verzonden, goed verpakt en uitstekende klantenservice. Ik kreeg ook snel antwoord op een vraag in het weekend. Dus in het kort, allemaal tip top in orde!

Snel verzonden en prettig in gebruik, maar oogt gebruikt.

Snel verzonden en met noppenfolie verpakt. Werking van de laptop lijkt goed tot nu toe. Helaas heeft de behuizing wel gebruikerssporen (randen door slijtage deels zwart ipv zilverkleurig). Dat had in ieder geval vooraf helder(der) gecommuniceerd kunnen worden. Voelt meer als een marktplaats aankoop zo.

Antwoord van Tiptoplaptop.nl

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de laptop snel is verzonden en tot nu toe goed bevalt in gebruik. We vinden het jammer dat de uiterlijke staat niet volledig aan uw verwachtingen voldoet. Bij iedere laptop plaatsen wij eigen foto’s van het betreffende exemplaar op onze website. Daarnaast stond bij deze laptop onderaan de productbeschrijving een opmerking over de staat en de aanwezige gebruikerssporen. Wij proberen altijd zo helder mogelijk te communiceren over de conditie van onze producten, zowel met eigen foto’s als met aanvullende informatie in de beschrijving. Bent u toch niet tevreden met de laptop, dan kunt u deze binnen 14 dagen omruilen of retourneren. We nemen uw feedback mee om onze communicatie waar mogelijk verder te verbeteren.

Laptop ziet er goed uit.

Laptop ziet er goed uit en alles functioneert goed. Mist 2 voetjes. Zonder problemen bestelbaar voor een paar euro. Windows 11 was geinstalleerd. Batterij haalt 85% Goed genoeg. Dus al-in-al ben ik heel tevreden.

goedkope prijzen. Goede kwaliteit

Ik ben blij met de goedkope prijzen. Verschillende keuzes en mogelijkheden tot uitbreiding laptop als dit nodig is. Verder ook handig dat ik dit via klarna kon betalen in 3 delen. Verder is de laptop van goede kwaliteit en geven ze duidelijk aan op de foto's als er gebreken zijn. Eerlijkheid duurt het langst. En dat maken ze waar. Zou zo weer iets kopen van ze.

Goede nette laptop

De laptop werd snel geleverd, ziet er heel netjes uit en werkt naar behoren, enige minpunt; er zou een verlicht toetsenbord op zitten en dat ontbreekt
G B
GC B.
Keurige laptop voor een nette prijs. Uiterlijk dik in orde, niet van nieuw te onderscheiden. Accu "TipTop" conditie. Daarnaast denk verkoper mee en geeft goed advies. Aanrader om hier te kopen.
Daar ik ben blij mee en maar een probleem laptop niet goed opladen sluit

Goede ervaring, aanrader!

Laptop voor onze zoon gekocht; doet het uitstekend, ziet er goed uit en voor een mooie prijs! Levering was ook snel, dus onze zoon kon snel weer aan de slag met zijn online schoolwerk! We hadden dus een goede ervaring met Tiptop, een aanrader!
er valt niets te verbeteren alles is perfect

hele mooie snelle Apple laptop

de laptop gekocht bij Tiptop laptop uit Groningen is heel mooi en heel snel
Laptop in perfecte staat ontvangen. Gelijk te gebruiken. Accu-gebruiktijd is prima. Krijg inlog via vingerafdruk of camera alleen niet werkend.
Heldere en adequate communicatie, na ontvangst van de zeer snel en goed verpakt geleverde laptop. Ik ben uiteindelijk een tevreden klant.
Goed ondersteund in aanschaf MacBook Pro en met een kop koffie de transactie mogen afronden tot betaling.

Geweldig!!😃

Eerlijke prijzen , fijne communicatie , goed verpakt en snelle verzending .
Very happy with the quality and price of the laptop. It is like new!
De laptop ziet er erg netjes uit en werkt zoals verwacht. Degelijk verpakt en snel verzonden. Ook is het fijn dat je achteraf kunt betalen.
Product ziet er uit als nieuw, snelle service, goede prijs.. Dank!