362 reviews in totaal   188 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

362 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 15 sep 2023

tiptoplaptop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering en afhandeling van hun bestelling. De prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak geprezen, met veel positieve opmerkingen over scherpe prijzen en goede producten. Daarnaast wordt de klantenservice als vriendelijk, behulpzaam en professioneel ervaren, met snelle en duidelijke communicatie. De kwaliteit van de geleverde producten, met name laptops, wordt als uitstekend en conform de beschrijving ervaren. Ook waarderen klanten de zorgvuldige en stevige verpakking, waardoor producten onbeschadigd aankomen. Enkele klanten geven aan dat bepaalde details van de producten beter gecommuniceerd hadden kunnen worden ten opzichte van de online beschrijving.

ReviewsTiptoplaptop.nl

Super tevreden met mijn aankoop! De refurbished laptop ziet er bijna als nieuw uit, werkt snel en werd volledig gebruiksklaar geleverd. Ik ben vriendelijk en deskundig geholpen en kreeg goed advies over welk model het beste bij mij past. Uitstekende service, eerlijke prijzen en een fijne zaak waar ze echt de tijd voor je nemen. Absoluut een aanrader!

Antwoord van Tiptoplaptop.nl

Bedankt voor de geweldige 5 sterren en de prachtige woorden! Super dat je ons advies, de snelle werking en de staat van de laptop zo waardeert. Daar doen we het elke dag voor. Veel plezier ermee!

Laptop omruilen zonder problemen

Per ongeluk had ik de verkeerde laptop besteld, maar deze kon ik zonder problemen omruilen voor een ander model. Ik werd vriendelijk geholpen en er werd goed meegedacht over welke laptop beter bij mij paste. De omruiling verliep snel en soepel, zonder gedoe. Erg tevreden over de service en mijn refurbished laptop.

Antwoord van Tiptoplaptop.nl

Ontzettend bedankt voor de 5 sterren en de complimenten! Geweldig dat het omruilproces zo fijn is verlopen en dat je zo blij bent met je aankoop en onze service. Daar doen we het voor!

Kan gewoon niet beter

Supersnelle levering, zelfs naar België. Uitstekende communicatie met het verkoopteam. HP Elitebook Laptop in nagenoeg nieuwstaat en startklaar geleverd met Windows 11. Ik zou werkelijk niets kunnen verzinnen wat nóg beter zou kunnen. Ik ben zo tevreden dat ik meteen een tweede laptop heb besteld (en afgeleverd met dezelfde uitstekende ervaring).
Absoluut aan te bevelen! Laptop precies conform de beschrijving en foto's op de website. Goede communicatie via Whatsapp. En product was zeer goed verpakt. Mocht ik in de toekomst nog eens een laptop nodig hebben, ga ik zeker eerst hier kijken.

Antwoord van Tiptoplaptop.nl

Wat een fantastische reactie, bedankt! Fijn om te lezen dat alles klopte met de beschrijving en foto's, en dat de laptop goed verpakt bij je is aangekomen. Geniet van je aankoop en we zien je in de toekomst heel graag weer terug! Groet, Team TipTop Laptop

Toetsenstickers voor laptop.

Prima product en snel ontvangen. Om de verzendkosten te drukken, zou dit m.i. net zo goed via gewone briefpost verstuurd kunnen worden, i.p.v. als brievenbuspakje. Scheelt echt euro's! Dat is dan wel zonder track & trace code, maar dat lijkt me voor dit relatief goedkope product niet echt noodzakelijk.

Antwoord van Tiptoplaptop.nl

Bedankt voor je mooie review en de positieve woorden over het product en de snelle levering! We waarderen het enorm dat je de moeite neemt om mee te denken over onze verzendmethodes en kosten. We gaan dit signaal zeker intern bespreken om te kijken wat hierin in de toekomst mogelijk is. Heel veel plezier met je aankoop!
Duidelijke foto's en goede omschrijving van de laptop, Snelle verzending, en goede aftersales (reageren snel). Helemaal tevreden met de aankoop en service!

Antwoord van Tiptoplaptop.nl

Bedankt voor je fantastische review! Fijn om te horen dat de heldere foto's en beschrijving hebben geholpen en dat onze snelle reactie en verzending zo gewaardeerd worden. Goede service stopt bij ons namelijk niet na het afrekenen. Heel veel plezier met je laptop!
Refurbished laptop voor een goede prijs met nog bijna perfecte resterende batterij capaciteit. Snelle levering, goed verpakt. Beschrijving op de site is what you get. Tot nu toe zeer tevreden met de laptop.
Tot nu toe meeste dingen zoals het hoort, er waren alleen paar vingerafdrukken die niet weg kunnen op de achterkant en die was niet vermeld

Antwoord van Tiptoplaptop.nl

Bedankt voor de mooie 5 sterren en je eerlijke feedback! Fijn om te horen dat verder alles naar behoren is. Bij refurbished laptops kan er soms een licht gebruiksspoor op de behuizing zitten, maar we proberen dit natuurlijk wel altijd zo nauwkeurig mogelijk te vermelden. Jammer dat dit bij deze laptop niet helemaal scherp op de pagina stond.
Prima leveringsproces en prachtige refurbished laptop voor een mooie prijs!

Antwoord van Tiptoplaptop.nl

Bedankt voor de prachtige review! Geweldig om te horen dat het leveringsproces soepel verliep en dat je zo blij bent met de laptop én de prijs. Een topkwaliteit laptop voor een scherpe prijs is precies waar we voor gaan. Heel veel plezier ermee!

Snel en duidelijk

Er werd gelijk contact met mij opgenomen en alles was snel geregeld.

Antwoord van Tiptoplaptop.nl

Dank je wel voor deze mooie beoordeling! Fijn dat we je zo snel en goed hebben kunnen helpen. Daar doen we het voor!

Snel, goed en betrouwbaar

Snelle levering en zeer goed verpakt zodat er geen schade ontstaat aan het product.

Antwoord van Tiptoplaptop.nl

Dank je wel voor de 5 sterren! Veilig inpakken en snel verzenden vinden we heel belangrijk bij TipTop Laptop. Fijn dat alles in perfecte staat bij je is bezorgd. Geniet van je aankoop.
Snelheid en service. Ik had telefonisch contact en werd prettig en vakkundig geholpen.

Antwoord van Tiptoplaptop.nl

Bedankt voor deze mooie woorden! We vinden het heel belangrijk dat je ons makkelijk kunt bereiken en snel én vakkundig geholpen wordt. Super dat je dit zo positief hebt ervaren. Veel plezier ermee!

Refurbished Laptop

Snel verzonden, goed verpakt en uitstekende klantenservice. Ik kreeg ook snel antwoord op een vraag in het weekend. Dus in het kort, allemaal tip top in orde!
Een betrouwbare webwinkel. Wordt online direct geleverd. En echt heel goed koop

Antwoord van Tiptoplaptop.nl

Bedankt voor deze geweldige review! Fijn om te horen dat de snelle levering en onze scherpe prijzen zo goed bevallen zijn. Betrouwbaarheid en eerlijke prijzen staan bij ons op nummer één, dus ontzettend mooi om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. Heel veel plezier met je aankoop!

Bruikbare en nette Laptop

Levering volgens specificaties. Laptop ziet er goed uit.

Snel verzonden en prettig in gebruik, maar oogt gebruikt.

Snel verzonden en met noppenfolie verpakt. Werking van de laptop lijkt goed tot nu toe. Helaas heeft de behuizing wel gebruikerssporen (randen door slijtage deels zwart ipv zilverkleurig). Dat had in ieder geval vooraf helder(der) gecommuniceerd kunnen worden. Voelt meer als een marktplaats aankoop zo.

Antwoord van Tiptoplaptop.nl

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de laptop snel is verzonden en tot nu toe goed bevalt in gebruik. We vinden het jammer dat de uiterlijke staat niet volledig aan uw verwachtingen voldoet. Bij iedere laptop plaatsen wij eigen foto’s van het betreffende exemplaar op onze website. Daarnaast stond bij deze laptop onderaan de productbeschrijving een opmerking over de staat en de aanwezige gebruikerssporen. Wij proberen altijd zo helder mogelijk te communiceren over de conditie van onze producten, zowel met eigen foto’s als met aanvullende informatie in de beschrijving. Bent u toch niet tevreden met de laptop, dan kunt u deze binnen 14 dagen omruilen of retourneren. We nemen uw feedback mee om onze communicatie waar mogelijk verder te verbeteren.

Laptop ziet er goed uit.

Laptop ziet er goed uit en alles functioneert goed. Mist 2 voetjes. Zonder problemen bestelbaar voor een paar euro. Windows 11 was geinstalleerd. Batterij haalt 85% Goed genoeg. Dus al-in-al ben ik heel tevreden.

goedkope prijzen. Goede kwaliteit

Ik ben blij met de goedkope prijzen. Verschillende keuzes en mogelijkheden tot uitbreiding laptop als dit nodig is. Verder ook handig dat ik dit via klarna kon betalen in 3 delen. Verder is de laptop van goede kwaliteit en geven ze duidelijk aan op de foto's als er gebreken zijn. Eerlijkheid duurt het langst. En dat maken ze waar. Zou zo weer iets kopen van ze.

Goede nette laptop

De laptop werd snel geleverd, ziet er heel netjes uit en werkt naar behoren, enige minpunt; er zou een verlicht toetsenbord op zitten en dat ontbreekt
Zeer nette laptop! snel geleverd en contact is erg prettig!

Antwoord van Tiptoplaptop.nl

Ontzettend bedankt voor de 5 sterren! Super om te lezen dat je zo tevreden bent met de staat van de laptop, de snelle levering en onze communicatie. Daar doen we het voor. Geniet van je aankoop!

Tiptoplaptop.nl

"TipTop Laptop is gespecialiseerd in (refurbished) laptops. Wij vinden dat een goede laptop niet te veel mag kosten en willen dat onze klanten direct zorgeloos aan de slag kunnen. Kortom, een uitsteke...