Phone-Factory.nl- Logo - Beoordelingen

Phone-Factory.nl
Beoordelingen:

112 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.409 beoordelingen in totaal  

4,33
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 apr 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Phone-Factory.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

22 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
De plastic beschermlaag kan naar glas verandert worden. Maar de telefoon hoesjes zijn goed en sterk daar ben ik wel blij mee. Alleen de beschermlaag.

de meest kritische beoordeling

21 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Website is niet voldoende duidelijk als je je order nog wenst te wijzigen. Ik had per abuis het verkeerde model bestemd. Er staat op de website dat je dan direct dient te mailen en het juiste product wordt opgestuurd. Ik had ze binnen 7 minuten gemaild na het doen van de bestelling. Pas 1 dagen later een reactie.. Logisch dat hij dan al verzonden is… Nu is mijn retour niet aangekomen en ben ik m’n geld kwijt en het hoesje. Ik bestel hier niet meer. Samengevat: duurkoop en geen duidelijke info daarover op de site.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Phone-Factory.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
In eerste instantie een beschadigd hoesje ontvangen, na contact een nieuwe opgestuurd gekregen maar de kwaliteit van de foto's zijn helaas niet mooi..
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en service. Doordat 2e product gratis was en ik er 1 had besteld en dus ook 1 geleverd kreeg werd tweede hoes keurig na gestuurd.
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijne communicatie /goede service

Fijne communicatie! Er was iets fout gegaan bij PostNL. Direct zonder om te vragen was er al een nieuwe hoes opgestuurd. Goede service.
Beoordeling melden
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel, makkelijk en wat precies wat ik had besteld. Mijn telefoon heeft weer een goed beschermlaagjes
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

De prijs en de extra korting,....maar…

De prijs en de extra korting,....maar vooral de Zeeeeer snelle levering is geweldig.
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Veel keuze in diverse stijlen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

kleuren beter laten zien

Materiaal van het hoesje is goed, maar kleur kwam niet overeen met de foto
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Betrouwbare keten

Verzending was zeer snel, kwaliteit van privacy glas is ook zeer goed.
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goed materiaal, leveringssnelheid en prijs/kwaliteit verhouding.
Beoordeling melden
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tp

Duidelijke productomschrijving. Snelle levering.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

gewoon goed product en netjes op tijd…

gewoon goed product en netjes op tijd bezorgd.
Beoordeling melden
TD
Tom D.
Den Haag
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering lossen problemen snel op TOP.
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en hele goeie kwaliteit.
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hoesje is zoals beschreven wordt! Top!
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk bestellen en snelle levering
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden

Zeer tevreden, snelle verzending
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel, goedkoop en betrouwbaar
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top hoesje snel geleverd 👍
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden