Phone-Factory.nl- Logo - Beoordelingen

Phone-Factory.nlReviews

: 4.292Goed

4,20

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
Phone-Factory.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Phone-Factory.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 15 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
Phone-Factory.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Phone-Factory.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Phone-Factory.nl

1.286 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

4.292 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


7 aug. 2022 
van L S.
ShieldCase® Shock case Samsung Galaxy S10 (transparant) besteld. De beschermhoeken werken uitstekend tegen vallen (en ik kan het weten (-: ). De drukplekken bij de knoppen zijn flexibel, waardoor de bediening soepel gaat (in tegenstelling tot hetzelfde soort hoesjes van andere merken). De randen zijn flexibel, de achterkant is van hard plastic. Hierdoor verkleurt de achterkant niet na verloop van tijd en blijft de kleur van je telefoon goed zichtbaar. Nadeel: Na anderhalf jaar liet rand los. Voordelen wegen toch op tegen nadelen, daarom opnieuw besteld. Phone-Factory levert snel en door de brievenbus.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


14 jul. 2022
Wel goede snelle handeling toen ik het verkeerde product kreeg, maar de kwaliteit van de producten zelf is echt beneden de verwachting. Applewatch strap had na 1 dag dragen al kleine scheurtjes en de telefoon case is super dun, en geeft geen bescherming. De kleur/design is daarnaast ook erg goedkoop gespoten dat er erg makkelijk afkomt in aanraking met omgeving etc
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Phone-Factory.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Wel is 1e keer maar vindt Gd snel gegaan grtjs, Autar
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022 
van Wim v.
Snelle afhandeling van de bestelling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022 
Supersnelle levering!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022 
Top bedankt!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Ik kreeg een heel ander hoesje binnen. Vervolgens krijg je geen reactie als je dit mailt.
Beoordeling melden
Antwoord van Phone-Factory.nl
30 aug. 2022
Hi Sarah, Bedankt voor je bericht. Ik heb dit even voor je nagekeken en ik zie dat wij op 24 augustus een reactie hebben gegeven op jouw mail. Helaas hebben wij hier nog geen reactie op gekregen. Ik hoor graag van je!
 Geverifieerde beoordeling
7 aug. 2022 
van L S.
ShieldCase® Shock case Samsung Galaxy S10 (transparant) besteld. De beschermhoeken werken uitstekend tegen vallen (en ik kan het weten (-: ). De drukplekken bij de knoppen zijn flexibel, waardoor de bediening soepel gaat (in tegenstelling tot hetzelfde soort hoesjes van andere merken). De randen zijn flexibel, de achterkant is van hard plastic. Hierdoor verkleurt de achterkant niet na verloop van tijd en blijft de kleur van je telefoon goed zichtbaar. Nadeel: Na anderhalf jaar liet rand los. Voordelen wegen toch op tegen nadelen, daarom opnieuw besteld. Phone-Factory levert snel en door de brievenbus.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Geleverde iPhone had geen origineel scherm. Bij een iPhone 11 blijft dit als waarschuwing enige tijd zichtbaar. Het scherm werkt op zich tot op heden goed maar er is een risico dat bepaalde onderdelen na updates niet goed werken. Ik ga 'm er niet voor terugsturen maar een toestel met een niet origineel scherm is niet wat overeengekomen was. Dat had er dan bij moeten staan.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 aug. 2022
Snelle levering en producten waren zoals geadverteerd. De uitleg op de verpakking van de screenprotector was overduidelijk zeer slecht vertaald uit een andere taal, maar de protector werkt gewoon goed en ik had lol van het lezen. Mij hoor je niet klagen.
Beoordeling melden
Antwoord van Phone-Factory.nl
30 aug. 2022
Hi Job, Bedankt voor je review. Ik zie dat je een antishock case hebt besteld. Bij dit hoesje zit er een beschermlaag aan de binnenkant en buitenkant. Als je deze verwijdert is het hoesje krasvrij. Mijn collega van de klantenservice zal vandaag contact met je opnemen. Ik wens je een hele fijne dag!
 Geverifieerde beoordeling
6 aug. 2022
Ik heb gewoon een simpel silicone zwart hoesje besteld en het was binnen een dag al geleverd. Super fijn! Ik heb me telefoon alweer laten vallen en ik was oprecht verbaast hoe goed het hoesje werkt. Goedkoop, maar goede kwaliteit :)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 aug. 2022
Ik had een verkeerde bestelling gedaan. Op dat moment heb ik gelijk gebeld en kreeg ik heel snel contact met de klantenservices. Ik ben gelijk geholpen en heb mn geld terug gekregen. Top service, ga ik vaker bestellen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 jul. 2022
Alls wat je mag verwachten van een webshop: duidelijke communicatie over elke stap in het bestel- en verzendproces. Goed verpakt. Duidelijke omschrijvingen in de webshop. Gewoon prima.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 aug. 2022
I tried 2 screen protectors and both don’t work with a cover/case. Shipping is super fast and the service is great. Returns are also easy. I will continue to use this store!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 aug. 2022
Kwaliteit van het hoesje is redelijk. Komt bij lange na niet in de buurt van een origineel hoesje van Apple. Beter geef je iets meer geld uit en haal je een originele.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022
De rand had iets verder over het scherm gemogen voor een nog betere bescherming. Touw schuift makkelijk door tot op het langst. Maar een heel mooi hoesje!
Beoordeling melden
Antwoord van Phone-Factory.nl
30 aug. 2022
Hey Patti, Bedankt voor je review. Door de drukte bij PostNL kan het wat langer duren voordat de bestelling binnen is. Heb je het hoesje inmiddels ontvangen? Ik hoor graag van je zodat ik je verder kan helpen!
 Geverifieerde beoordeling
20 aug. 2022
Alles netjes verzorgd. Gratis verzenden, ook bij kleiner bedrag was top. Helaas is het hoesje blauwer dan op de foto (groen). Levering duurde wat lang.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Het snelle antwoord op mijn vraag. En verkeerde hoesje ontvangen en heel vlug andere toegestuurd gekregen Dikke dankjewel 👍🏻👍🏻👍🏻
Beoordeling melden