pc-samenstellen.nlReviews

: 338Goed

4,35

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 aug. 2019
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
pc-samenstellen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij pc-samenstellen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 1 aug. 2019
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
pc-samenstellen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij pc-samenstellen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor pc-samenstellen.nl

37 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

338 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


11 mrt. 2022
Je bestelt de onderdelen en zij zetten het voor je in elkaar. Ideaal voor een leek of iemand die bang is om zijn computer te verprutsen (zoals ik). Tot en met de software wordt voor je geïnstalleerd. Ook nog eens snel en op tijd geleverd. Ook nog gebeld met een vraag en ik kreeg evengoed advies.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


21 dec. 2021 
Wanneer je op de site aangeeft vóór 23:59 besteld de volgende dag in huis, je de volgende dag mailt dat je het niet gaat redden en dat het een dag later wordt én dan de volgende dag je vervoerder meldt tussen welke tijden geleverd wordt, om dan vervolgens in die periode te melden dat je het niet gaat redden........ Tja, doe wat je zegt en zeg wat je doet is hier niet helemaal gelukt. Geen vertrouwen dus meer en dat is toch wel belangrijk in geval van garantieclaims.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor pc-samenstellen.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
De opzet die ik had gekozen kwam niet goed uit dus hebben ze mij gebeld. In overleg een paar dingen aangepast en een paar uur later de Pc opgehaald. Prima gedaan
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Top service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Computer was op de afgesproken tijd geleverd. Het bedrijf werkt samen met een goed post bedrijf. Verder zaten alle afgesproken onderdelen in de pc. Niks op aan te merken
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 mrt. 2022
Je bestelt de onderdelen en zij zetten het voor je in elkaar. Ideaal voor een leek of iemand die bang is om zijn computer te verprutsen (zoals ik). Tot en met de software wordt voor je geïnstalleerd. Ook nog eens snel en op tijd geleverd. Ook nog gebeld met een vraag en ik kreeg evengoed advies.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 nov. 2021
Uitstekend samengestelde pc geleverd Ik heb voor werk en hobby specifieke eisen en deze hebben ze binnen 24 uur gebouwd en geleverd. Ik had het nauwelijks goedkoper kunnen doen en zeker niet sneller.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 mei 2022
Samenstellen ging erg vlot, we kregen snel reactie op onze builds. De PC is ook snel gebracht en de bezorgservice was ook uitstekend.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2022
Een zeer gemakkelijke manier van zelf je pc samen te stellen. Ben ook uiterst tevreden, vooral dat alles al was geïnstalleerd was.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 okt. 2021
Levering zeer snel. Computer ziet er goed uit, alles netjes op zn plekje vanbinnen. Nu een weekje in mn bezit en erg tevreden!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 dec. 2021
Snelle levering nu nog aansluiten corona dus wat moeite om de kabels te krijgen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 dec. 2021
Snelle levering. Een geweldig fluisterstille computer.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 feb. 2022
alles perfect gedaan van bestelling tot levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2022
Vlot geleverd en helemaal naar wens
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 dec. 2021
Super service, goede kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2022
Gewoon alles prima in orde.
Beoordeling melden