Acer Store Nederland- Logo - Beoordelingen

Acer Store NederlandReviews

: 541Goed

4,48

Beoordelingen voor Acer Store Nederland

532 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

541 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


2 jun. 2022
Ik heb net gebeld en de medewerkers ik heb er 2 aan de lijn gehad waren zeer vriendelijk en hebben mij heel fijn geholpen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


3 feb. 2022
Bestellen via Iphone bleek niet mogelijk maar moest via macbook. Op Iphone kreeg ik melding dat ik bij land van bezorging, 'Nederland' moest invoeren terwijl ik dat had gedaan en als dusdanig op de bestelpagina stond vermeld. Hierdoor kon ik niet door naar de betaling. Uiteindelijk via macbook besteld. Hier was dat euvel er niet. Verder de zoekfunctie van de site prominenter getoond worden. Niet voor mij direct te gebruiken.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Acer Store Nederland

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Geen problemen maar als het mogelijk zou zijn om voor elk product de beoordeling te kunnen zien in plaats van een algemene beoordeling van de laatste maand zou wel fijn zijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
De studentenkorting vond ik via google, maar niet via jullie site. Voor de rest duidelijk beschreven en goede foto's. Ik zie mijn bestelling graag op korte termijn tegemoet.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
snelle en makkelijke zoekmogelijkheid met een duidelijk antwoord op wat je wenst. Vorige product heb ik intensief gebruikt vanaf 2004, vandaar weer voor het merk Acer!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
Helder en overzichtelijk opzet van het assortiment. reviews per product kunnen iets meer gerangschikt worden. afhandeling betaling is o.k.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Bestellen ging vrij eenvoudig. Hoe het verdere verloop zal zijn. Ik wacht dit rustig af. Het zal denkelijk wel in orde komen neem ik aan
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Makkelijk, overzichtelijk, snel. En de welkomstkorting haalde me direct over de streep.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Te lang zoeken naar productspecificaties, 100 euro korting niet gehad, alleen 10%
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Praktische site met geregeld aanbiedingen, goede service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
lekker mezelf verwennen met groter beeldscherm
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022 
van Ger v.
overzichtelijke site en ook nog korting !!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Heel fijn om via deze site te bestellen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Goed spullen en snelle verzending .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
overzichtelijk en prettige prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Fijne online winkelervaring👍🏼
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Alles gemakkelijk te doen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Makkelijk en Handig
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
snel en duidelijk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
heldere website
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Prima service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
goed
Beoordeling melden