hoesjemaken.nl

11.391 reviews in totaal   556 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de kwaliteit van de hoesjes, met scherpe prints en stevige materialen, en waarderen het eenvoudige en gebruiksvriendelijke bestelproces, inclusief de mogelijkheden tot personalisatie. Ook wordt de snelle levering vaak als pluspunt genoemd. Daarnaast wordt de klantenservice geprezen om de snelle en behulpzame reacties bij fouten of problemen. Verder wordt de prijs over het algemeen als redelijk of voordelig beschouwd gezien de kwaliteit. Er zijn echter enkele klachten over afwijkende kwaliteit en een onaangename geur van het hoesje of gebruikte materialen. Ook zijn er opmerkingen over vertragingen en onduidelijkheid in het verzendproces, evenals gebrekkige communicatie of feedback vanuit de klantenservice. Verder geven sommige klanten aan dat de online ervaring en het aanbod aan opties en layout verbeterd kunnen worden, en vinden enkelen de prijs wat aan de hoge kant als de kwaliteit tegenvalt.

Reviewshoesjemaken.nl

het hoesje ziet er goed uit. snelle levering! ik weet alleen niet zeker of ik de foto verkeerd heb geplaatst of dat hij iets is verschoven met het drukken want een van de letters loopt net op de knobbel van de camera lens. Dit is verder niet heel storend en ik ben zeer tevreden met het product! nu heb ik hem een paar maanden en zoals op de foto te zien bubbelt het materiaal rond de camera bubbel wat.

Antwoord van hoesjemaken.nl

Beste klant, Bedankt voor je positieve woorden over het hoesje en de snelle levering. Het spijt ons te horen dat het materiaal rond de cameraopening na enkele maanden begint te bubbelen. We nemen hierover per e-mail contact met je op; uiteraard sturen wij bij kwaliteitsproblemen altijd kosteloos een vervangend hoesje.

Website niet van dezelfde kwaliteit als de producten.

Bestelling geplaatst en betaald. Blijkt het fotobestand niet meegekomen te zijn. Krijg een kortingscode voor een nieuwe bestelling. Nieuwe bestelling gemaakt met deze kortingscode, maar weer kwam het fotobestand niet mee. Krijg geld terug omdat ze de website moeten repareren. Hierover krijg je dan geen feedback wanneer het opgelost is. Later weer een bestelling geplaatst. Nu werkt het wel en krijg ik het product. Prima product. Nu kan ik niet in m'n account komen om op zoek te gaan naar de factuur, omdat de 'wachtwoord vergeten' email niet wordt verstuurd. Conclusie: Prima producten. Beter dan de website. Tip. De factuur had ook al in de email kunnen zitten.

Antwoord van hoesjemaken.nl

Beste, Bedankt voor je uitgebreide feedback. Wat vervelend om te horen dat u meerdere problemen heeft ondervonden met onze website, terwijl u uiteindelijk wel tevreden bent over het product.
Mijn ervaring was (altijd al) goed maar het hoesje wat ik nu ontvangen hebt zag er prima uit alleen hij stonk/stinkt behoorlijk waardoor ik het oude hoesje weer gebruik. Ik dacht na verloop van tijd zal dat wel weg gaan maar helaas niet dus, dus ik weet niet wat jullie veranderd hebben in het proces of materialen maar dit is niet fijn. Ik ga binnenkort via andere aanbieders het opnieuw proberen en zien of die niet zo stinken. Foto toevoegen heeft hier geen zin

Antwoord van hoesjemaken.nl

Bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat het hoesje een sterke geur heeft en daardoor niet prettig te gebruiken is. We nemen uw opmerking mee, zodat we dit kunnen onderzoeken en onze producten verder kunnen verbeteren.
M E
Marielle E.
Enorm blij met mijn hoesje. Ik denk dat ik nooit meer ergens anders bestel. Mijn eigen ontwerp, jullie produceren het en ook nog eens snel geleverd. De enige mooie hoesjes die ik vond waren altijd minstens €49, 95 en bij jullie de helft. Dus: een dikke 10!
De kwaliteit en de afwerking van het gemaakte hoesje was zeer mooi. Contact gehad ook omdat de levering zo lang duurde. Maar ze stonden paraat om een nieuw te maken. Uiteindelijk toch geleverd. Dat een fout van de bezorgdienst.

Antwoord van hoesjemaken.nl

Bedankt voor uw review, Robby! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en afwerking van het hoesje. Ook waarderen we het dat u onze service tijdens de leveringsvertraging benoemt. Veel plezier met uw hoesje!

Een kleine klacht super goed afgehandeld

Mijn eigen ontwerp hoesje was helaas ondersteboven afgedrukt op het hoesje. Dat heb ik kenbaar gemaakt en werd er gelijk een nieuw hoesje voor mij geregeld inclusief ook een nieuwe screen protector. Alles keurig netjes verpakt en verstuurd. Een foutje maken we allemaal wel eens maar de manier waarop het afgehandeld is, betekent dat ik vaker terug kom!

Antwoord van hoesjemaken.nl

Bedankt voor uw fijne review en positieve woorden over onze service! We zijn blij dat alles naar tevredenheid is opgelost. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.
Ik heb perongelijk een hoesje besteld voor een iphone 13. Terwijl ik een hoesje voor een iphone 15 nodig had. Ik ben heel erg goed geholpen om toch een iphone 15 hoesje te bestellen. En ik ben super blij met het hoesje.

Antwoord van hoesjemaken.nl

Wat fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is gekomen! Bedankt voor je mooie woorden en we zijn blij dat we je hebben kunnen helpen met het juiste hoesje. Veel plezier met je nieuwe hoesje!

Slechtere kwaliteit dan gewend

Altijd heel tevreden en hier ook vaker besteld. Echter nu slechtere kwaliteit dan gewend. Het magneetje van het hoesje klikt niet goed vast waardoor die niet dicht blijft zitten & ondanks dat op de verpakking juiste telefoonmerk zit lijkt het beschermglas niet te kloppen sluit niet aan over mijn hele scherm.

Antwoord van hoesjemaken.nl

Beste Jamie, Bedankt dat u opnieuw bij ons heeft besteld. Het spijt ons te horen dat de kwaliteit deze keer niet aan uw verwachtingen voldoet en dat zowel het magneetslot als het beschermglas problemen geven. We nemen per e-mail contact met u op om dit verder te onderzoeken en zorgen uiteraard voor een kosteloze vervanging indien er iets mis is met de ontvangen producten.

Heel tevreden maar wel met een geurtje

Heel tevreden over de print op het telefoonhoesje. Mooi scherp en helder. Iets minder is dat het in huis al dagen lang naar plastic ruikt in de buurt van mijn telefoon

Antwoord van hoesjemaken.nl

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de scherpe en heldere print op het telefoonhoesje. Jammer dat u een plastic geur ervaart; deze kan bij nieuwe producten soms tijdelijk aanwezig zijn en verdwijnt doorgaans vanzelf. We wensen u veel plezier met uw hoesje!
Goed duidelijk gedrukt, hoesjes werden te laat geleverd, maar dat werd goed opgelost na een mail, de verzendkosten werden vergoed, Dat verdient een duimpje omhoog!!

Antwoord van hoesjemaken.nl

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de bedrukking goed gelukt is en dat de situatie rondom de vertraagde levering naar tevredenheid is opgelost. We hopen u binnenkort weer van dienst te mogen zijn.

Hoesje samsung s24 ultra

Prima shop ,goeie kwaliteit ,prijs top naar wat je krijg ,mooi afgedrukt en duidelijk ,word goed op de hoogte gehouden ,snelle verzending al zeker 8 hoesjes laten maken hier ,nu was hij van mij aan vervanging toe maar na 3 jaar mag het ook wel en dat voor €14,95 euro inmiddels een trouwe en tevreden klant geworden

Antwoord van hoesjemaken.nl

Wat een mooie review, Mark! We waarderen het enorm dat je zo vaak bij ons bestelt en blij bent met de kwaliteit en service. Veel plezier met je nieuwe hoesje!

wederom zeer tevreden

Dit is nu de 3de keer dat ik een hoes bij hoesjemaken heb besteld. En wederom zeer snelle levering (max 2 dagen) en zeer goede kwaliteit plus zeer redelijke prijs.

Antwoord van hoesjemaken.nl

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je ook bij je derde bestelling weer tevreden bent over de kwaliteit en snelle levering. Veel plezier met je nieuwe hoesje!

Afbeelding mooi duidelijke afbeelding

Afbeelding mooi duidelijk op het hoesje. Het enige is dat na inschuiven van aan aantal pasjes, de sluiting met magneet nog niet echt lekker zit.

Antwoord van hoesjemaken.nl

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de afbeelding mooi en duidelijk op het hoesje staat. We waarderen ook uw opmerking over de magneetsluiting en nemen deze mee ter verbetering. We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw hoesje!
J D
Josina D.
Ik maak elk jaar een nieuw hoesje en gebruik een afbeelding van een van mijn schilderijen. Daardoor is het altijd een heel persoonlijk hoesje! Kleur en druk zijn prima en altijd heel snel geleverd:) ook prima als cadeautje ! Want voor elk mobieltje is er wel een hoesje!

Antwoord van hoesjemaken.nl

Wat een prachtige traditie, Josina! Geweldig dat je elk jaar een hoesje maakt met een van je eigen schilderijen en dat je tevreden bent over de kleur, druk en snelle levering. We hopen je volgend jaar weer te mogen helpen met een nieuw ontwerp!
Makkelijk om je hoesje een eigen style te geven. Super snelle productie en snel in huis. Ben ontzettend blij en tevreden. Foto is haarscherp gedrukt.

Antwoord van hoesjemaken.nl

Bedankt voor uw geweldige review! Wat fijn om te horen dat het ontwerpen van uw hoesje eenvoudig was en dat u zo tevreden bent met de scherpe afdrukkwaliteit en snelle levering. We wensen u veel plezier met uw hoesje.

Super service en mooie foto op hoesje

Super service! Bestelling niet compleet ontvangen, maar snelle levering van ontbrekende artikel om bestelling compleet te maken! Dank jullie 😊

Antwoord van hoesjemaken.nl

Beste Jolanda, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat het ontbrekende artikel snel is nageleverd en dat u tevreden bent met de service en de foto op het hoesje. We wensen u veel plezier met uw hoesje!
Het hoesje is mooi en degelijk. De bedrukking ziet er netjes uit. Helemaal naar verwachting een goed verpakt verzonden.

Antwoord van hoesjemaken.nl

Beste Saar, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het hoesje, de bedrukking en de verpakking. We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!
Bestelproces makkelijk. Resultaat redelijk niet meer dan dat. Goedkope kwaliteit van het hoesje en erg duur betaald daarom. Geen waarschuwing dat de foto eigenlijk een te slechte kwaliteit had om een mooie afdruk te krijgen. Jammer.

Antwoord van hoesjemaken.nl

Beste Ja, bedankt voor je review. Het spijt ons dat het hoesje niet aan je verwachtingen voldoet en dat je teleurgesteld bent over de kwaliteit van de afdruk en het product. We nemen per e-mail contact met je op om samen naar een passende oplossing te kijken.
Fijn dat er nog een extra plaats is binnenin de hoes waar je je ID en bankkaart in kan steken zonder het risico dat het eruit kan vallen.

Antwoord van hoesjemaken.nl

Bedankt voor je leuke review, Melanie! Wat fijn om te horen dat de extra ruimte in de hoes zo handig is voor je ID en bankkaart. We hopen dat je nog lang plezier hebt van je hoesje!
De inkt die jullie gebruiken ruikt heel erg. Het hoesje stink nu na 6 dagen nog het is echt verschrikkelijk. De afbeelding beschadigd al terwijl het hoesje amper gebruikt word. Er zitten allemaal witte spikkels overheen. Dit ben ik niet gewend van jullie.

Antwoord van hoesjemaken.nl

Beste klant, Wat vervelend om te horen dat het hoesje een sterke geur heeft en dat de afbeelding al beschadigingen en witte spikkels vertoont. Onze excuses hiervoor, dit is uiteraard niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten. We nemen per e-mail contact met je op en zorgen graag voor een gratis vervanging.