gobytes.nl

254 reviews in totaal   25 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Reviewsgobytes.nl

Aanrader, dit Gobytes!

Recent een refurbished Microsoft Surface 4 gekocht. De laptop werd al snel geleverd. Als beloofd was deze zo goed als nieuw. De laptop ziet er inderdaad als nieuw uit. Het installeren ging snel en soepel. De laptop was goed nagezien door Gobytes. Had nog wat vragen over de accu van de laptop. Deze werden zeer snel en uitvoerig beantwoord. Prima service. Dat geeft vertrouwen! Bij een volgende computer zal ik Gobytes zeker opnieuw bezoeken.

Surface type cover

Was op zoek naar een nieuwe type cover voor surface. Bij GoBytes stond een refurbished voor een mooie prijs. Alleen de conditie stond er niet bij vermeld. Maar na een mail had ik snel antwoord. Besteld en ook snel in huis. Conditie was super en werk goed.
Prima refurbished laptop voor ene redleijke prijs. Jammer dat er een kabel ontbrak, maar die werd alsnog snel nagezonden.
Snelle levering, goede laptops die er uitzien als nieuw.

Mooie laptop, betrouwbare service

Ik was op zoek naar een refurbished laptop, altijd wel een ding om deze te bestellen op internet. Maar echt netjes en snel geleverd (volgende dag) en super goed geregeld met office pakket . Laptop ziet er perfect uit, wat ik ook gekozen had.
Goede service en laptop zag er goed uit

Prima refurbished laptops

Na 5 jaar weer voor GoBytes gekozen nadat laptop niet meer geschikt was voor Windows 11. Vertrouw erop dat de nieuwe net zo lang mee gaat! Nooit problemen mee gehad.
Website is wat traag maar zeker overzichtelijk. Bestelling is snel verwerkt en zelfde dag verzonden. Product volgende dag al in huis en in topstaat. Prettige ervaring en goede refurbished producten.
Alles is meer dan uitstekend !!
Ik vond het jammer dat het niet werd aangegeven dat de Dell laptop niet op voorraad stond en dat dit pas de week erna werd vermeld. Dat heeft mijn eerste week hoge school redelijk moelijk gemaakt, en zal mijn 2de week ook moeilijk maken aangezien ik een nieuwe moest bestellen.

Antwoord van gobytes.nl

Hoi Naomi, Spijtig om te lezen dat dit overkomen is. Helaas was de Dell laptop in jouw geval niet meer voorradig en was er per abuis een voorraadverschil ontstaan op de webshop. We balen altijd hiervan als dit gebeurt en zijn bezig met een systeem om dit te voorkomen in de toekomst. Namens het gehele Gobytes team onze oprechte excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Gobytes
Laptop werkt perfect. Snel binnengekregen. Alleen ik had de 3 sterren maar hij had nog wel best veel zichtbare krassen. Maar voor de rest perfect laptop.

Antwoord van gobytes.nl

Ha Mo, Bedankt voor je review :) Super leuk om te lezen dat je tevreden bent. Inderdaad de 3 sterren is een B grade gradaties en heeft zichtbare gebruikerssporen vanaf een afstand. Maar geen deuken bijvoorbeeld net als de 2 sterren. Je kan hier ook meer over terug vinden op onze webshop onder de pagina uitleg conditie. Wij wensen je nog veel werkplezier op je Refurbished laptop. Met vriendelijke groet, Team Gobytes
Beschadigde laptop. Meer duidelijkheid over geven.

Antwoord van gobytes.nl

Beste Wilco, Bedankt voor je feedback. Ik zie dat je een 2 sterren conditie laptop heb besteld. Dit is inderdaad onze slechtste staat die we verkopen. Op de productpagina zelf geven we dit weer in de vorm van aantal sterren bij het veld conditie en kan je er ook op klikken om voorbeelden te zien. Wellicht heb je dit bij de oriëntatie over het hoofd gezien. We zullen zeker je feedback meenemen om dit nog duidelijker uit te leggen. We hopen desondanks dat je veel werkplezier hebt aan je Refurbished laptop :) Met vriendelijke groet, Team Gobytes
Snelle levering goede service en kwaliteit