vulpesgoods.com- Logo - Beoordelingen

vulpesgoods.com
Beoordelingen:

597 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden621 beoordelingen in totaal  

4,62
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 feb 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
vulpesgoods.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik kocht dit tablet voor me zoontje! Hij was opslag verkocht en ging meteen aan de slag! Pluspunten bij dit tablet het heeft een ingebouwde beschermhoes! Kinderslot⭐ Leer apps voor kinderen ⭐ En youtube voor kids⭐ Dus je hoeft in principe niks te downloaden! Alles staat erop⭐ Het scheelt mij ook tijd en energie💪 Dus me zoontje kon al gelijk leren en spelletjes spelen,maar ook gelijk op youtube🥰 Scherm vindt ik persoonlijk ideaal voor me kleine. Precies goed. Niet te groot of te klein👍 En er zit ook tasje bij zodat je het overal mee kan nemen en een touch pen🤗 Super bedankt VulpesGoods voor jullie service👍👍👍👍👍 P.s kreeg me bestelling volgende dag al thuis! Dus ze zijn zeker betrouwbaar💯 Ik zal in de toekomst zeker weer bij jullie bestellen 🙌

de meest kritische beoordeling

15 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hi, ik geef voorlopig 3 sterren omdat ik vaststelde en aangaf dat de factuur in feite geen factuur is maar gewoon een soort van kwitantie én dat er BTW werd aangerekend hoewel het om een professionele aankoop (met BTW-nummer) ging vanuit het buitenland. En de beide problemen zijn op dit moment wel erkend door Vulpes maar nog niet opgelost. Vandaar mijn score ...
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor vulpesgoods.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

GEWELDIG KOLFAPPARAAT

De bezorging was super snel (had het kolfapparaat de volgende dag al in huis). Mooie verpakking en hele duidelijke handleiding. Ik ben er zo onwijs tevreden mee dat ik nóg een kolfapparaat heb gekocht. De zuigkracht is fantastisch en de kolfapparaten zijn gemakkelijk te gebruiken, je plaatst ze in je BH en kan ondertussen allerlei andere taken doen tijdens het kolven. Ik raad dit product elke vrouw aan!
Beoordeling melden
Antwoord van vulpesgoods.com
7 mei 2024
Bedankt voor je mooie review, Alekandra! We vinden het enorm fijn om te lezen dat je zo tevreden bent!😊
NT
Nicole T.
Zutendaal
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
mijn bestelling van marterverschrikkers werken voor de eerste dag en nacht uitstekend. Lang niet meer zo rustig geweest op zolder. Waren bedoelt voor de auto, maar hier doen ze het ook. Plus een totale levering met batterijen en schroevendraaier en een zeer scherpe prijs. Kan niet beter !
Beoordeling melden
Antwoord van vulpesgoods.com
7 mei 2024
We vinden het fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Nicole!😁
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Probleem met defecte kattenverjager opgelost

Na wat heen en weer mailverkeer uiteindelijk telefonisch kontakt met vulpesgoods gehad. In dit telefoongesprek is het probleem van een defecte kattenverjager vlot opgelost. Zeer snel een nieuwe kattenverjager ontvangen. Katten niet blij, ik wel. Bedankt voor de service TeamVulpes.
Beoordeling melden
Antwoord van vulpesgoods.com
10 mei 2024
Fijn om te lezen dat het goed is opgelost en dat je blij bent, daar doen we het voor, Walt!
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Werkt goed.

In het begin even wennen aan hoe stevig het flesje vastgedraaid moest worden, want anders bij het opwarmen komt er melk via de zijkantjes naar boven. Maar uiteindelijk als je het door hebt dan is het helemaal goed!
Beoordeling melden
Antwoord van vulpesgoods.com
7 mei 2024
Bedankt voor je review en feedback, Nick!
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snel heen en terug

Artikelen kwamen na bestellen snel in huis. Hoewel ze niet aan de verwachtingen voldeden is ook het retour sturen goed gegaan. Al met al een ontzettend goed bedrijf met behulpzame medewerkers.
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Matter verjager

De bestelling was zoek geraakt. We namen dan ook contact met Vulpes. Die hebben heel actief naar het pakje gezocht tot het ook gevonden werd De hulp was excellent. Een aanrader!
Beoordeling melden
Antwoord van vulpesgoods.com
7 mei 2024
Fijn dat we de kwestie zo hebben kunnen oplossen! Heel veel plezier met je aankoop😊
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De duiven verjager werkt prima. Dier vriendelijk en prima voor mijn nachtrust. We worden s.morgens om 6.00 uur niet meer wakker met roe koe koe.
Beoordeling melden
Antwoord van vulpesgoods.com
10 mei 2024
Beste, Hartelijk dank dat je moeite hebt gedaan om ons bedrijf en product te beoordelen. We vinden het geweldig leuk om te lezen dat je tevreden bent met de duivenverjager! Mocht je je ervaring willen delen met andere vulpes members dan zouden we het enorm waarderen als je wellicht een productreview zou willen achterlaten bij het product. Voor nu wens ik je een heel fijn weekend toe en we hopen je nogmaals te mogen verwelkomen in onze online webshop :). Groetjes Team Vulpes
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima firma

De positieve manier waarop en de snelheid waarmee Vulpes heeft gereageerd en gehandeld. Ik ben helemaal onder de indruk.
Beoordeling melden
Antwoord van vulpesgoods.com
10 mei 2024
Daar doen we onze uiterste best voor, heel veel plezier met je aankoop! 😄
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

goede kwaliteit en fijne klantenservice !

meerdere producten gekocht hier. Kwaliteit is goed en vooral ook de klantenservice. Heel blij, kom zeker terug!
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Gewoon goed.

Wat mij bevalt us de prijs en en gemak van bestellen. Wat beter kan is de snelheid van verzending.
Beoordeling melden
IV
Ingrid V.
Dronten
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goedkoop. Ook gebeld voor informatie en netjes te woord gestaan. Gewoon goed
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering hond pincher, geen effect, zou normaal zijn voor dit ras, is hipper actief
Beoordeling melden
AB
anja b.
kruibeke
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
heel snel geleverd maar ze er was normaal gratis E book bij en die heb ik niet gekregen
Beoordeling melden
Antwoord van vulpesgoods.com
4 dagen geleden
Goedemiddag Anja, Onze excuses, deze zou je automatisch in je mail moeten ontvangen en kunnen downloaden in je account. Ik heb het E-BOOK zojuist ook naar je mail gestuurd! Met vriendelijke groet, Team Vulpes
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super tevreden over de producten en service. Snel en prettig contact bij vragen.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

bereik van de katteschrik

info staat niet op de site bij artikel, uiteindelijk de juiste info ontvangen.
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling kwam zoals beloofd afgeleverd. En alles was o.k., dank daarvoor.
Beoordeling melden
Antwoord van vulpesgoods.com
7 mei 2024
Bedankt voor je review!
CV
C V.
Leeuwarden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Moet alleen nog zien, of het antiblafhuisje werkt.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijk personeel aan de telefoon en snelle service.
Beoordeling melden
YV
yaquelin v.
Hillegom
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product snel geleverd en precies zoals ik had verwacht!
Beoordeling melden
Antwoord van vulpesgoods.com
7 mei 2024
We vinden het heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! 😊
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering en artikelen zoals beschreven.
Beoordeling melden
Antwoord van vulpesgoods.com
10 mei 2024
We vinden het heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! 😁