donrox.com

387 reviews in totaal

387 reviews since 11 jun 2024

Gecertificeerd sinds: 11 jun 2024
donrox.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, vriendelijke en oplossingsgerichte service van Donrox. De snelle en correcte levering van bestellingen wordt vaak geprezen. Het apparaat is eenvoudig te bedienen en de duidelijke instructies en video's worden als positief ervaren. Ook de productkwaliteit wordt omschreven als degelijk, robuust en betrouwbaar. Verder zijn veel klanten tevreden over de prestaties zoals kracht, snelheid en veelzijdigheid van de pomp. De meegeleverde accessoires worden gewaardeerd. Soms zijn er opmerkingen over de accuduur of het druklimiet van het apparaat. Daarnaast wordt de leesbaarheid of volledigheid van de handleiding in enkele gevallen bekritiseerd. Sommige klanten merken op dat bepaalde onderdelen snel slijten of dat er geen opslagmogelijkheden voor accessoires zijn.

Reviewsdonrox.com

Donrox ride 524.

Donrox ride F524 die ik heb aangekocht ter vervanging van mijn ride F511 voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Ik laad zowel mijn banden van mijn fiets en auto veel sneller op. De bediening is ook duidelijker op het display. Met de bijgeleverde tasje kun je het overal meenemen en neemt een beperkte ruimte in. Zowel tijdens mijn verplaatsingen met de fiets of auto gaat de donrox steeds mee.

Topservice!

Aanvullend pakket voor de Donrox Ride A922, die ik al een paar jaar naar grote tevredenheid in huis heb, werd niet ontvangen door slechte bezorging van PostNL. Kreeg zonder verzoek een mail met de keus of ik geld terug wilde of dat er een nieuw aanvullend pakket moest worden verzonden terwijl PostNL nog aan het onderzoeken is. Dit vind ik topservice!

Top service

De service van het bedrijf. Ik had model Ride F511 – Compressor Bundel gekocht. Maar na een keer gebruiken was ik niet echt enthousiast over het apparaat. Een mailtje en ik kon hem gelijk retour sturen en kreeg het advies om de Ride A924 te nemen. Die is gelijk naar mij toegestuurd en op de factuur was de F511 al afgetrokken. Daarna keurig benaderd door Donrox hoe de A924 bevalt. Top beleving.
Heel vriendelijk via mail en geholpen met goede service, en in mijn geval had u het niet beter kunnen doen. Ik zou als het nodig was weer bestellen bij Donrox en u zeker aanbevelen bij vrienden en familie.
Het is nog niet zo lang geleden dat het heel normaal was dat je iets bestelde, het betaalde en het artikel werd bezorgd of dat je het bij een ophaalpunt kon ophalen. Nu is dat kennelijk niet meer vanzelfsprekend. Bij Donrox is dat gelukkig ouderwets ok.
Goede online uitleg wat de verschillende producten, waardoor de aankoopkeuze makkelijker wordt. Mijn complimenten. Omdat ik nog al kritisch ben mbt kwaliteit zou het misschien goed zijn te vermelden of de waarden van de luchtcompressors overeenkomen met geijkte resultaten. Maw, is bijvoorbeeld 2,5 bar op het product gelijk aan 2,5 bar van een professioneel en geijkt apparaat.
Het apparaat bevalt en functioneert uitstekend, alleen de accu loopt in de rust stand ( opgeborgen in het etui) binnen korte tijd leeg. Ik vermoed dat ik te maken had met een maandagmorgen accu.. Mijn klacht is serieus en heel snel opgepakt door de klantenservice, en op hun advies verzonden voor onderzoek. Ik ben zeer te spreken over de service, en dit product.
De levering van de oplaadaccu was snel. Heb de oplader gelijk gebruikt voor het oppompen van de banden van de caravan. Het was een fluitje van een cent. Ben zeer tevreden over de levering en het resultaat van het oppompen van banden. Een goede aankoop gedaan
Het gele knopje van de A922 ook in de A924 inbouwen. Het knopje waarmee je een net te hoge bandenspanning in kleine stapjes terug kan laten lopen. Nu moet dat dmv het eerst loskoppelen en het ventiel zelf in te drukken en daarna de donrox weer te koppelen om te kijken of de druk nu wel juist is.

Zeer tevreden

Uitstekende website, prettige bestelling en goed product. De Ride F511 is een degelijk apparaat, is eenvoudig in te stellen en werkt goed. Na aanschaf meteen 2x nodig gehad (rotsige downhill paadjes he). Het duurt iets langer dan gedacht om een fietsband op te pompen (1 à 1,5 minuut) maar we hebben geen haast ;-). De powerbankfuntie is voor mij ook erg handig. Ook de meebestelde fietstas is van goede kwaliteit en tevens ideaal voor mijn smartphone ivm mijn mtb komoot-routes. Zeer tevreden!
Correcte en snelle levering. Betrouwbare webshop. De Donrox heeft ons goed geholpen toen we volledige platte band hadden en we bij gebruik tot aan aan de bandencentrale geraakten. Deze wordt nu bij elke autovakantie meegenomen,
Goed: compressortje is klein maar fijn, werkt erg goed, al ruim 4 jaar. Minder goed: de schroefdraad van de aansluitnippel op het slangetje (wat op het ventiel gedraaid wordt) gaat uitlubberen en kan niet meer op het ventiel gedraaid worden.

Snelle levering super product

Snelle levering, goed werkend product met veel mogelijkheden. Jammer dat de kleine losse connector voor bal, fiets e.d is een wegwerp zakje zitten het zou functioneler zijn geweest als daar ook een permanente opslag mogelijkheid voor aanwezig was.
Zeer snelle levering, perfect in gebruik, vooral makkelijk. Geen zwaar pompen meer! Compact dus goed mee te nemen! Aanrader dus!
Werkt prima! Maar graag de gebruiksaanwijzijn aanpassen hoe ik meer dan de ingestelde 4.4 bar kan activeren. Snap de gebruiksaanwijzing niet. Ik heb de donrox namelijk voor mijn camperbanden gekocht. Hier moet 4.7 bar in. Maar hoe stel ik dat in? Kunt u mij terugmailen? Ik heb de duurste versie, meen de 924 serie? Alvast dank, Maarten mvmkragting@gmail.com

Voldoet aan de verwachting.

Voor auto- en fietsbanden een perfecte pomp. Echter, bij een volgeladen batterij lukt het niet om 2 caravanbanden van 2.00 atm naar 4.40 atm te brengen. De batterij is dan heel snel leeg.

Prima

Ik doe al zeker 6 jaar met mijn donrox a922. Werkt super en ben er erg blij mee. Enige reden voor 1 ster minder is het slangetje dat je aan t ventiel draait. Ik ben al aan de derde toe, omdat het schroefdraad (wat op t ventiel moet) snel slecht wordt.
Vlotte levering en goede nazorg om te kijken of het product in de praktijk ook voldoet aan de verwachtingen. Goede instructiefilmpjes
Product doet wat het moet doen. Eenvoudige bediening, ruime accu capaciteit, kan genoeg lucht in banden pompen. Top!
De snelle toezending van de gevraagde onderdelen was fijn. Ik voel me nu weer een stuk beter/geruster op de racefiets

Donrox B.V. is gevestigd in Nederland als gespecialiseerd leverancier van draagbare compressors en elektrische luchtpompen. Ons assortiment bestaat uit diverse luchtcompressors en elektrische luchtpom...