hoesjesdirect.nl

58.363 reviews in totaal   6.777 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

6.777 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 6 mei 2021

hoesjesdirect.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering, de stevige bouw en goede kwaliteit van de producten, en de vriendelijke, behulpzame klantenservice. Retourneren of ruilen verloopt eenvoudig en snel, met duidelijke instructies en snelle terugbetalingen. Daarnaast waarderen klanten de lage prijzen, de goede prijs-kwaliteitverhouding en het makkelijke bestelproces op de overzichtelijke website. De meeste hoesjes en accessoires passen goed en de instructies bij de producten worden als duidelijk ervaren. Sommige klanten ervaren echter vertragingen bij de levering, meestal door de bezorgdienst. Daarnaast worden kleine minpunten of defecten aan producten genoemd, komen incidenteel niet-passende accessoires voor en missen sommige klanten duidelijke uitleg of handleidingen bij bepaalde accessoires.

Reviewshoesjesdirect.nl

Het hoesje was exact wat ik wou. Mooie kleur en een mooie tekening. Snel geleverd en niet duur. Ook de levering gebeurde snel, op tijd en zonder problemen. Ik had eerst ergens anders een hoesje gekocht. Als ik mijn kaarten erin gestoken had kreeg ik het niet meer dicht. Het hoesje van bij jullie is perfect. 2 bankkaarten en identiteitskaart en een beetje geld erin gestoken en het sluit nog altijd perfect. Mijn volgende hoesje zal zeker van bij jullie komen.

Goede service

Na 2 jaar wilde ik een nieuw hoesje. Het vorige hoesje was ook van hoesjesdirect. Nu weer gekozen voor hoesjesdirect vanwege goede kwaliteit. Het werd de volgende dag al bezorgd. Ik had niet opgelet en verkeerde formaat besteld. Ik mocht het kosteloos retour zenden. Door bij mijn nieuwe bestelling het bestelnummer van retourzending te vermelden had ik snel mijn geld terug van de 1e bestelling. Goed geregeld!

Vlotte afhandeling van de bestelling. Hoesjes zijn van goede kwaliteit.

Vlotte afhandeling van de bestelling. Toen een van de twee hoesjes niet goed pastte kon ik omruilen. Na terugsturen van het verkeerde hoesje kreeg ik onmiddellijk mijn geld terug. Telefonisch goed bereikbaar. Dat mag ook wel eens gezegd worden. De meeste webshops willen niet meer worden gebeld.

Order filled too fast!

I discovered that my wife's samsung, which functions as a Galaxy S21 5G and was bought together with my S21 5G, has the dimensions of an S21 ef shortly after I boughf a cover for a second 5G case. I tried to ćhange the order about 4 hours later, but the order was already out for shipment. I bouĝht the right cover for my wife's ef and it was perfect.

Al gevonden voordat ik écht hoefde te zoeken

Op zoek naar een telefoonhoesje kwam ik terecht bij hoesjesdirect.nl. Duidelijke prettig ‘leesbare’ website. Eenvoudige, snelle bestelprocedure, snelle levering en een perfect passend, gebruiksvriendelijk hoesje waarvan de kleur prima overeenkwam met de foto op de website.

Antwoord van hoesjesdirect.nl

Goedendag, Bedankt voor je review en de mooie beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Hoesjesdirect.nl
Erg snel geregeld. Mijn dank daarvoor. Ik had hiervoor bij een andere leverancier iets besteld en dat duurde en duurde, maar ik kreeg het niet. Vanwege de kosten heb ik alles in de prullenbak gedropt. Hoesjesdirect was een gok, maar het tegendeel was waar. Ik ontving het gevraagde heel erg snel, zonder geharrewar. Ik hoop dat je dit kunt lezen, aangezien ik geen foto toestuurt.
Kwaliteit is 5 sterren waardig. Maar ook de backoffice en verzending zijn erg goed moet ik zeggen. Moest even wat laten aanpassen nadat ik mijn bestelling al had besteld en later iets omruilen. Ging allemaal heel vlotjes en werd snel meegedacht naar een goede oplossing.
We kochten voor de 2de maal een hoes, voor mijn Ipad en voor een Samsung smartphone. Het zoeken naar het juiste model ging meer dan vlot en was zeer duidelijk we ontvingen de bestelling in een mum van tijd. We blijven bij jullie voor de volgende hoes, trouwens jullie zijn absoluut niet duur. Bedankt!
H V
Hilde v.

Ruiling correct afgehandeld

Nadat ik het verkeerde hoesje had besteld, bleek de procedure om het hoesje te kunnen ruilen super makkelijk. Conform de "opdracht" bestelde en betaalde ik een ander hoesje, waarna ik een retouretiket ntving voor gratis verzending. Ik kreeg een creditfactuur en even later werd het geld teruggestort. Echt klasse!!

snelle en meer dan goede service

de klem van mijn telefoonhouder kwam na een week los te zitten en viel uit elkaar.. het probleem aangegeven en de volgende ochtend al antwoord dat het product kosteloos vervangen gaat worden; beter dan dit kan niet levering was ook snel en de houder werkte eigenlijk heel fijn - lijkt op een productiefoutje, kan gebeuren

Antwoord van hoesjesdirect.nl

Ik heb bij het opplakken van de schermprotector toch een stofje op mijn scherm. Ik heb stap voor stap de instructies gevolgd, zag het stofje zitten, twijfelde of het aan de buitenkant of aan de plakkant zat, kon het er toch niet afhalen als het aan de plakkant zat, waar het dus zat. Misschien kan zoiets altijd gebeuren, ik heb er geen last of hinder van. Maar daarom geen 5 sterren maar 4 want verder ben ik heel tevreden.

Niet mooi .... of mooi niet!?

De glazen screenprotector is in vergelijk met de kunststof variant de premium protector. Het ziet er bij correct aanbrengen gelikt(er) uit, voelt beter aan en is minder stroef. Maar in combinatie met een hardcase cover is het een drama. Zodra je de mobiele telefoon na het aanbrengen van de glazen screenprotector namelijk weer in de relatief starre hardcase cover probeert te wurmen, trekt deze de hoeken van de glazen screenprotector weer deels los van het scherm. En dit is nadien nagenoeg niet meer te herstellen. Het ziet er vervolgens ronduit lelijk uit. Helaas staat dat allemaal niet vermeld bij de voor- en nadelen van de diverse screenprotectors. Conclusie, maak je gebruik van een hardcase cover, dan beter i.c.m. met een relatief flexibele kunststof screenprotector welke ietwat mee kan buigen en niet loslaat in de hoeken. En vor de rest, de orderverwerking, verzending, levertijd e.d. is allemaal prima op orde. Daar ligt het niet aan.

Antwoord van hoesjesdirect.nl

Beste Klant, Bedankt voor je uitgebreide toelichting over de glazen screenprotector in combinatie met een hardcase hoesje. We nemen je ervaring over de pasvorm en de randen zeker mee als verbeterpunt voor onze productinformatie. Goed om te lezen dat de afhandeling en verzending van je bestelling wel naar wens zijn verlopen. Met vriendelijke groet, Yvonne hoesjesdirect.nl
Makkelijk bestellen en snel geleverd. Alleen had ik voor de iPhone 17 pro ook een lensbeschermer besteld, maar de dikte van het glas kwam boven de rand van het hoesje uit, dus werd dat glaasje juist kwetsbaar want je legt het dus op het glaasje en niet op het hoesje, Simpelweg een hoek die zacht geraakt werd veroorzaakte gelijk al een barst. Het was maar 4.99 maar toch jammer

iPhone - MacBook

Ik heb verschillende accessoires gekocht voor mijn iPhone en MacBook. Voor deze prijs krijg je echt producten van goede kwaliteit. De levering was snel en de instructies waren duidelijk en gemakkelijk te volgen. Zeker een aanrader!
Snel geleverd. Nadat bleek dat hoesje niet voldeed, kon deze geretourneerd worden. En kon ik een ander hoesje bestellen. Ook die kwam snel binnen. En de retourbetaling is keurig voldaan.

Antwoord van hoesjesdirect.nl

Hoesje besteld s'middags en betaald met i-deal - volgende dag lag het pakketje al in de brievenbus met post.nl , super snel ! En het hoesje past precies om de Samsung A16 - 5G - voelt stevig aan ! Sluit goed ! - daarna ook nog een screen protection aangeschaft , gaat goed in combinatie met het hoesje !

Prijs, kwaliteit en snelheid top!

Dag 1: de nieuwe telefoon wordt bezorgd. Dag 1: rond 20.00 uur een hoesje besteld. Dag 2: vóór 12.00 (op een zaterdag) hoesje ontvangen. Prijs, kwaliteit en snelheid helemaal top. Weinig ruimte voor verbetering!
Verkeerde nummer gemeld bij bestelling telefoonhoesje. Twee keer telefonisch goed geholpen dit op te lossen: bij het terugzenden en bij het bestellen nieuw hoesje. het nieuwe hoesje past en is prima. Correcte informatie Kortom tevreden klant!!
Een berichtje dat de uitgekozen versie niet meer voorradig was, dus een ander uitgekozen en netjes bezorgd. Later kwam.tóch de eerste keus binnen, heel.lief. Bedankt!! Dus nu 2 versies
Foutief model hoesje besteld, na melding, bestelling en betaling van het juiste type, retourdocument ontvangen, verkeerde hoesje teruggestuurd, een paar dagen later het juiste hoesje ontvangen en even later het eerste bedrag terug op mijn rekening ontvangen.👌 Prima service!👍

hoesjesdirect.nl

Ben je op zoek naar een mooi nieuw telefoonhoesje, tablet hoes, laptoptas of ander accessoire voor je telefoon, tablet of laptop? Bij hoesjesdirect.nl ga je die zeker vinden. Een assortiment van ruim ...