Certificaat voor www.sbsupply.nl

No. X8BA10712EFEC12FF74035B15F7A5F587
 

Geldig vanaf
06-04-2018
Geldig tot
05-04-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor www.sbsupply.nl



Goed

4.22/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 204 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 2.098 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-05-2018
Besteldatum
15-05-2018
22-05-2018
Wel een enquête maar nog niets geleverd?
1.00
Slecht

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
11-05-2018
18-05-2018
Goede, snelle service en scherp geprijsd Ik ga vaker bij SBsupply bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
09-05-2018
16-05-2018
Snelle levering en goede communicatie. Niets op aan te merken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2018
Besteldatum
07-05-2018
15-05-2018
gewoon goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-05-2018
Besteldatum
07-05-2018
14-05-2018
Top site
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2018
Besteldatum
05-05-2018
12-05-2018
Slechte service en langzame levering.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
12-05-2018
Besteldatum
04-05-2018
12-05-2018
Snel antwoord op een vraag.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2018
Besteldatum
01-05-2018
10-05-2018
1 mei had ik een telefoonhoesje besteld en dat zou 2 mei bezorgd worden. 4 mei heb ik erachteraan gebeld en het artikel bleek niet in voorraad te zijn. Het is pas 8 mei bezorgd. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar dan is het qua service fijn als er even over gebeld of gemaild wordt. Verder wel een vriendelijke medewerker aan de telefoon.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
07-05-2018
Besteldatum
29-04-2018
07-05-2018
Alles was goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2018
Besteldatum
27-04-2018
05-05-2018
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-05-2018
Besteldatum
27-04-2018
04-05-2018
alles goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2018
Besteldatum
25-04-2018
02-05-2018
Snelle service en het product, Osmo Play, bevalt heel goed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-04-2018
Besteldatum
22-04-2018
29-04-2018
Snel geleverd prima voor elkaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-04-2018
Besteldatum
22-04-2018
29-04-2018
Goed, netjes en op tijd besteld. Reden voor de 4 sterren is dat ik niet echt te maken heb gehad met extra service.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-04-2018
Besteldatum
19-04-2018
28-04-2018
snel leveren wat ze beloofd hebben voor een scherpe prijs
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
19-04-2018
26-04-2018
er zou de volgende dag geleverd worden, nu nog niets ontvangen....
1.00
Slecht

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
15-04-2018
23-04-2018
Snelle levering van een mooi product. Bestelproces gaat eenvoudig, betaling evenzeer. Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
13-04-2018
21-04-2018
Snel en duidelijk
Goed verpakt
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
18-04-2018
goede spullen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
18-04-2018
Op de site stond mijn bestelde artikel als voorradig maar daarna bleek dat het twee weken gaat duren eer het weer op voorraad is. En het is maar de vraag of het inderdaad maar twee weken gaat duren. De service is echter wel goed, vlug antwoord op mijn E-maile en vriendelijk mensen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
09-04-2018
18-04-2018
Prima levering.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
10-04-2018
18-04-2018
Met een betere omschrijving product had ik het niet gekocht.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-04-2018
Besteldatum
07-04-2018
14-04-2018
Heel snel geleverd en ook nog de goedkoopste prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2018
Besteldatum
06-04-2018
13-04-2018
alles verliep voorspoedig en zoals verwacht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2018
Besteldatum
06-04-2018
13-04-2018
Ondanks dat het fout dreigde te gaan lopen met levering product. Uiteindelijk perfect voor elkaar gekomen. Met de nodige terugkoppelingen uwerzijds. Gewoon perfect
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2018
Besteldatum
03-04-2018
10-04-2018
snel prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2018
Besteldatum
01-04-2018
08-04-2018
snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2018
Besteldatum
01-04-2018
08-04-2018
uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-04-2018
Besteldatum
30-03-2018
06-04-2018
Zeer snelle levering en bij vragen zeer snel en duidelijk antwoord. Erg fijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-04-2018
Besteldatum
27-03-2018
06-04-2018
Super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2018
Besteldatum
24-03-2018
31-03-2018
Supersnelle en correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-03-2018
Besteldatum
23-03-2018
30-03-2018
Very good
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-03-2018
Besteldatum
21-03-2018
29-03-2018
Snelle levering, correct antwoord als je een artikel terugstuurd.
Nadeel, het retourformulier zelf uitprinten.
Dit kan bijvoorbeeld ook met een meegeleverde retoursticker.
4.33
Goed

Datum van publicatie
27-03-2018
Besteldatum
11-03-2018
27-03-2018
Levering was niet aangekomen. Sb supply heeft het toen perfect opgelost. Uitstekende service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2018
Besteldatum
13-03-2018
22-03-2018
Ik had een foutje gemaakt met de postcode. Dit heeft Milan van SB Supply op een voortreffelijke manier opgelost. Fantastisch voorbeeld van klantgericht en klantvriendelijk zijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2018
Besteldatum
14-03-2018
21-03-2018
Iets besteld wat op voor raad was niet gekregen moest wezels over Bellen antwoord komt niet meer zou ged terug storten bij afterpy of dat gebeurd is weet ik niet? Ik heb bij ander firma besteld krig nau geen reactie meer van afterpy?hoe kan dat ik ben niet te vreden.
1.00
Slecht

www.sbsupply.nl antwoordt: 22-03-2018
Beste Klant, Wij vinden het erg vervelend dat u niet tevreden bent. Wij hebben uw bestelling geannuleerd, de betaling is daarbij komen te vervallen. Omdat u de factuur van Klarna nog niet heeft betaald is deze komen te vervallen. Heeft u toch het geld overgemaakt naar Klarna dan kunt u even contact opnemen over de status van terugbetaling. Als u nog vragen heeft hoor ik het graag. SB Supply

Datum van publicatie
20-03-2018
Besteldatum
13-03-2018
20-03-2018
De ipad cover is niet zo goed als een Otazu. De magneetjes ontbreken om hem echt goed te gebruiken als standaard
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2018
Besteldatum
10-03-2018
17-03-2018
Product is nog niet binnen ?
1.00
Slecht

www.sbsupply.nl antwoordt: 19-03-2018
Beste Klant, Het klopt dat u uw artikel nog niet binnen heeft gehad. Op onze site geven wij aan dat de verwachte levertijd 1 a 2 weken is. Dit komt omdat het een nieuw artikel is voor de iPhone X. Wij hopen het bestelde artikel spoedig te kunnen leveren. Als u nog vragen heeft over uw bestelling horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, SB Supply Milan

Datum van publicatie
17-03-2018
Besteldatum
10-03-2018
17-03-2018
Perfecte levering. Originele stekker. Snel en accuraat.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-03-2018
Besteldatum
08-03-2018
16-03-2018
Goede sevice en uitstekende levering , ook toen mijn bestelling defect was kon ik hen terug sturen en kreeg ik zonder problemen mijn geld terug
5.00
Uitstekend

www.sbsupply.nl klantbeoordeling

www.sbsupply.nl

Uw expert in design accessoires en gadgets.

www.sbsupply.nl werd op 06-04-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

SB Supply is de expert in Nederland in design accessoires en gadgets van iPad, iPhone, Galaxy, Mac en Watch accessoires. Wij zijn reseller van bekende merken zoals Apple, Bluelounge, Fitbit, Griffin, iHealth, Mujjo, Parrot, Twelve South en Withings. Wij geven u professioneel en onafhankelijk advies en staan graag voor u klaar.

Contact
Parallelweg 9
7141DL GROENLO
Nederland
helpdesknl@sbsupply.eu
www.sbsupply.nl
Winkel-exploitant
SB Supply Europe
Parallelweg 9
7141DL GROENLO
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Sander Berendsen
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met www.sbsupply.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.