sbsupply.nl
Beoordelingen:

309 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.415 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uiterst behulpzame klantenservice. Ik had een product gekocht wat binnen 3 maanden na aankoopdatum defect was. Zonder gedoe kreeg ik meteen een nieuwe opgestuurd, incl een retourlabel voor de defecte. Perfecte service.

de meest kritische beoordeling

26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Voor 22 uur besteld de volgende dag bezorgd. NIET DUS! Ik wacht al een week op mijn bestelling. Problemen met DHL zegt het bedrijf, maar dat is niet mijn probleem. Nu moet ik wachten tot DHL iets van zich laat horen?? Dan maar geld terug vragen, kan ook niet. Eerst wachten op DHL.. Dus geen bestelling binnen en geld ook niet. In mijn ogen klinkt dit als oplichting!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor sbsupply.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
IV
Ilona v.
B en D
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden

Wat fijn dat de mogelijkheid er is om te chatten met een medewerker. Zo wist ik zeker dat het product dat ik kocht het juiste was. De volgende dag had ik product al keurig in huis. Ik kende het bedrijf niet, maar ben er zeer tevreden over! Ook de prijs van het product was meer dan prima! Ik zou zeker weer hier bestellen.
Beoordeling melden
RD
R. D.
Emmen
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Woosh! artikelen

Ik heb een aantal artikelen van Woosh! aangeschaft. Deze zijn vlot verzonden en in goede orde ontvangen. De communicatie over de bestelling en de aflevering waren prima. Ik heb de artikelen nog niet gebruikt dus daar kan ik niets over melden.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een vraag over een IPad folio en kreeg snel een antwoord op mijn vraag waardoor ik de juiste kon bestellen. Snel en netjes geleverd.
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goed product. Wij gebruiken in ons gezin deze iPad hoezen al jaren.
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Echt retesnel binnen, goed verpakt. Mooie prijs, niks op aan te merken
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima in orde, bestelling geplaatst, vrijwel direct erna geleverd
Beoordeling melden
AB
Adriaan B.
Nieuw-Vennep
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Het is een stevige kabel voor de ipho

Het is een stevige kabel voor de iPhone
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van puik product
Beoordeling melden
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon goed en snel in huis
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede ervaring
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede service en top kwaliteit

Heel tevreden over de producten en service van SB Supply. Ze leveren keurig zoals geadverteerd, goede kwaliteit producten en heel goed en snel kunnen overleggen met de klanten service om een defectje te kunnen herstellen.
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super fijne en snelle service! Mijn rechter oortje laadde niet goed op. Ik heb dit aangeven en er is heel snel een nieuwe set oortjes opgestuurd. Heel fijn!
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Probleem uiteindelijk netjes opgelost. Het duurde net ff te lang. Dit was voornamelijk te wijten aan DHL
Beoordeling melden