Certificaat voor www.sbsupply.nl

No. X8BA10712EFEC12FF74035B15F7A5F587
 

Geldig vanaf
06-04-2018
Geldig tot
05-04-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor www.sbsupply.nl



Goed

4.22/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 226 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft www.sbsupply.nl al 2.182 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
14-09-2018
21-09-2018
Vlug en goede kwaliteit
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
14-09-2018
21-09-2018
SB supply deed extra moeite om een product te kunnen leveren voor me. Uitstekende service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
13-09-2018
21-09-2018
Een webshop zoals het hoort.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
12-09-2018
19-09-2018
Snel bezorgd, werkt perfect, geen gedoe. Kort maar krachtig. Prima dus.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
17-09-2018
Super snelle levering
Ook snelle terugboeking na retour zenden van een product.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
15-09-2018
Levert zoals beloofd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
14-09-2018
Jammer dat er niet wordt vermeld dat ondanks een Nederlandse gebruiksaanwijzing, het te gebruiken apparaat in de Engelse taal weergeeft.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
13-09-2018
SBsupply heeft de laatste zending serieus meegedacht en er voor gezorgd dat de levering ineens verstuurd werd ipv in meerdere leveringen, en wél de volgende dag
Een eerdere zending het aantal wat direct beschikbaar was
Bij leveringsproblemen door PostNL komt SBsupply ook met prima voorstellen en oplossingen.
Super bedankt, maakt het eenvoudig
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
12-09-2018
Uitstekende service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2018
Besteldatum
28-08-2018
04-09-2018
Vlot geleverd . Alleen van een brievenbus post een pakket gemaakt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-09-2018
Besteldatum
28-08-2018
04-09-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2018
Besteldatum
26-08-2018
03-09-2018
Bestelling geplaatst. Omdat ik verder niks hoorde heb ik even sem berichtje gestuurd. Het artikel bleek niet leverbaar te zijn. Ik vind het heel raar dat er dan op voorraad staat in de webshop en dat ik dan ook gewoon kan betalen etc. Uiteindelijk wel snel mijn geld terug ontvangen dus dat was wel goed.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
31-08-2018
Besteldatum
16-08-2018
31-08-2018
Snelle levering , duidelijke afspraak en zelfs € 5,00 kortingscoupon bij volgende bestelling.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
31-08-2018
Besteldatum
24-08-2018
31-08-2018
Een hoes besteld voor mijn iPad pro 10.5" van het merk UAG. Echt een aanrader. Heeft een stoer, robuust en modern uiterlijk, die hele goede bescherming biedt, met name door de rubberen randen die nét iets boven het scherm uitsteken. Je kunt ook je Apple pen bovenop in de houder klikken. De case kun je ook loskoppelen van de flap.
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-08-2018
Besteldatum
23-08-2018
30-08-2018
Gewoon goed en snel
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-08-2018
Besteldatum
06-08-2018
30-08-2018
De levering was allemaal in orde alleen het hoesje laat mijn iPhone minder goed functioneren door waarschijnlijk de te hoge druk op het scherm want mijn touchscreen begint met hoesje regelmatig uit zichzelf dingen te doen zonder hoesje zijn deze problemen er niet. Er schoot bij het de eerste keer open maken van het hoesje een stuk je rubber los.
De service kan ik nog niet over oordelen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
29-08-2018
Besteldatum
22-08-2018
29-08-2018
Fantastische webshop met uitblinker de service, bereikbaarheid en toewijding van Milan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-08-2018
Besteldatum
21-08-2018
28-08-2018
Ongelooflijk. Dit is een tussenhandelaar die niet informeert als een product niet op voorraad is. Vervolgens ook door de war gehaald met andere klanten... Bizar
Niet aan te bevelen deze jongens..
1.00
Slecht

Datum van publicatie
27-08-2018
Besteldatum
18-08-2018
27-08-2018
Alles ging vlot: bestelling, bevestiging en aflevering,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-08-2018
Besteldatum
18-08-2018
25-08-2018
Geen bestelling ontvangen naa een week bleek artikel niet op vorraad te zijn ik heb zrlf moeten bellen over de stand van zaken
1.00
Slecht

Datum van publicatie
24-08-2018
Besteldatum
17-08-2018
24-08-2018
Volgens afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
22-08-2018
Jammer dat je zelf moet reageren als iets niet meer in voorraad is. Je hoort niks en als je belt is de bestelling geannuleerd ???? Zonder dat he het weet. Wel super opgelost en heel snel het geld terug ontvangen met een duidelijke bevestigende mail over de afspraak
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-08-2018
Besteldatum
14-08-2018
21-08-2018
Snel geleverd en het ziet er goed uit.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
12-08-2018
19-08-2018
Snelle levering goed product scherpe prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
08-08-2018
15-08-2018
Service was snel/ Product is goed qua kwaliteit. Prijs mocht wat mij betreft minimaal 5 euro lager.. De camera is niet snel toegankelijk meer.
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-08-2018
Besteldatum
05-08-2018
12-08-2018
Levering op maandag na bestelling op zondag was ik zeer blij mee. En verder prima product, geen reden tot klagen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2018
Besteldatum
27-07-2018
12-08-2018
Zit al weken op mijn bestelling te wachten
1.00
Slecht

Datum van publicatie
11-08-2018
Besteldatum
04-08-2018
11-08-2018
Ondanks dat bij het bestellen alles op voorraad was, is toch niet alles direct geleverd. Ik wacht nog op de nalevering...
3.67
Goed

Datum van publicatie
10-08-2018
Besteldatum
03-08-2018
10-08-2018
Wij hebben de levering nog niet ontvangen. Besteld op 03/08/2018. Geen enkele melding van verzending.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
09-08-2018
Besteldatum
02-08-2018
09-08-2018
Webshop gaf aan product op voorraad.
Netjes betaald en bevesting ontvangen.
Geen product ontvangen, zelf moeten bellen.
Was toch niet op voorraad.
Wel netjes en op tijd geld retour ontvangen
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
09-08-2018
Besteldatum
02-08-2018
09-08-2018
Geen info over vertraagde levering product
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
05-08-2018
Besteldatum
29-07-2018
05-08-2018
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-08-2018
Besteldatum
28-07-2018
04-08-2018
Goed geholpen door klantenservice
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2018
Besteldatum
26-07-2018
02-08-2018
Fijne shop om zakelijk te bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2018
Besteldatum
25-07-2018
01-08-2018
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-07-2018
Besteldatum
23-07-2018
30-07-2018
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-07-2018
Besteldatum
21-07-2018
30-07-2018
Sneller geleverd dan beloofd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-07-2018
Besteldatum
22-07-2018
29-07-2018
Top, zeer snelle levering. Besteld op zondag maandag geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-07-2018
Besteldatum
19-07-2018
26-07-2018
ONVRIOENDELIJKE AFLEVERING EN VERTAAT GEEN NEDERLANDS
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-07-2018
Besteldatum
18-07-2018
25-07-2018
Op de site staat: vóór 22:00 uur besteld, de volgende dag in huis. 18 juli besteld. Meteen geld van mijn rekening gehaald, maar nooit meer iets gehoord van de firma SB Supply. Tot vandaag een mail komt dat SB Supply wacht op mijn beoordeling... Er kan altojd iets misgaan, maar om een beoordeling te vragen terwijl je geld incasseert zonder te leveren, vind ik echt bijzonder slecht
1.00
Slecht

www.sbsupply.nl klantbeoordeling

www.sbsupply.nl

Uw expert in design accessoires en gadgets.

www.sbsupply.nl werd op 06-04-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

SB Supply is de expert in Nederland in design accessoires en gadgets van iPad, iPhone, Galaxy, Mac en Watch accessoires. Wij zijn reseller van bekende merken zoals Apple, Bluelounge, Fitbit, Griffin, iHealth, Mujjo, Parrot, Twelve South en Withings. Wij geven u professioneel en onafhankelijk advies en staan graag voor u klaar.

Contact
Parallelweg 9
7141DL GROENLO
Nederland
helpdesknl@sbsupply.eu
www.sbsupply.nl
Winkel-exploitant
SB Supply Europe
Parallelweg 9
7141DL GROENLO
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Sander Berendsen
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met www.sbsupply.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.