Certificaat voor www.sbsupply.nl

No. X8BA10712EFEC12FF74035B15F7A5F587
 

Geldig vanaf
06-04-2018
Geldig tot
05-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor www.sbsupply.nl



Goed

4.07/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 226 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft www.sbsupply.nl al 2.344 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
12-06-2019
Ruim een week moeten wachten bij aflevering volgens briefpost.
Mijn eerste bericht via het webformulier op de website kreeg ik geen antwoord op.
Pas na mijn 2e bericht (e-mail) aan de esk werd beantwoord.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
07-06-2019
Keurig geleverd volgens afspraak en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
05-06-2019
ik bestelde en betaalde een artikel, dat niet leverbaar was en niet op de site had mogen staan, vreemd. Ik kwam er achter omdat levering uitbleef en ik met de klantenservice belde. Ik had het netter gevonden als sbsupply met mij contact had opgenomen. De afwikkeling, annuleren bestelling en geld retour,daarentegen verliep vlekkeloos
1.67
Matig

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
28-05-2019
Verzending vond niet plaats, bij nabellen zou het pakket direct worden verstuurd. Een aantal dagen later het bericht dat de order niet verzonden is omdat een product niet voorradig is. Order nog steeds niet ontvangen, ook geen tracking code. Wat mij betreft geen 2e keer...
1.00
Slecht

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
28-05-2019
Snelle levering. Vriendelijk aan telefoon.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
25-05-2019
Levertijd aan de lange kant. Geen track en tracé nummer
4.00
Goed

www.sbsupply.nl antwoordt: 29-05-2019
Beste, uw pakketje is via brievenbuspost geleverd, helaas heeft deze levermethode geen track en trace code. Heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, customer service SB Supply

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
19-05-2019
wat ik besteld had niet leverbaar netjes een mail van en dat ik een keuze mocht maken of ze met andere product konden helpen of mijn geld terug...gereageerd graag geld terug tot op heden geen reactie en mijn geld ook nog niet terug..al 2 x gemaild.
1.00
Slecht

www.sbsupply.nl antwoordt: 22-05-2019
Beste Sandy, vervelend om te lezen dat het langer duurde. Helaas hebben wij in het weekend geen klantenservice tot onze beschikking. Na het weekend is het probleem verholpen en heeft u als het goed is het bedrag terug op uw rekening gekregen. Met vriendelijke groet, Customer Service SB Supply

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
18-05-2019
Jammer genoeg was de brievenbus bestelling onderweg kwijt geraakt. Na bellen meteen een nieuwe opgestuurd gekregen per pakketpost. Goede, sportieve service.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
18-05-2019
kleur van het leer slijt snel af.
en jammer dat mijn 2e bestelling niet mee leverbaar is
met vr.gr awc.kristel.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
Prettig persoonlijk contact, uitstekende afhandeling van mijn probleem
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
15-05-2019
Eerste ervaring was al een leuke. Op naar de volgende?
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
15-05-2019
Tevreden klant.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
15-05-2019
Ik heb nog niks ontvangen. Kan ik het nog verwachten?
1.00
Slecht

www.sbsupply.nl antwoordt: 16-05-2019
Beste heer Verton, excuses voor het ongemak. Onze klantenservice zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Customer Service SB Supply

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
14-05-2019
Vlot en correct
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
10-05-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
06-05-2019
Product snel geleverd, duidelijke communicatie
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
06-05-2019
Prima website, producten en levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
05-05-2019
snel, duidelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
27-04-2019
04-05-2019
Prima bandje, snel geleverd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
27-04-2019
04-05-2019
De bestelling werd geleverd zoals we verwacht hadden. Communicatie over wanneer en hoe was helder en levering op toegezegde tijd. Product voldoet aan onze verwachting.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
01-05-2019
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2019
Besteldatum
19-04-2019
26-04-2019
Ipad hoes was niet wat ik ervan verwachte.
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
16-04-2019
24-04-2019
Geen levering of bericht na 8 dagen
1.00
Slecht

www.sbsupply.nl antwoordt: 15-05-2019
Beste, vervelend om te lezen dat het een tijdje heeft geduurd tot dat er actie werd ondernomen. Excuses voor het ongemak en hopelijk is het op de juiste manier opgelost.

Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
16-04-2019
23-04-2019
Snel goed en betrouwbaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
19-04-2019
Niks op aan te merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
18-04-2019
Nog niet ontvangen
1.00
Slecht

www.sbsupply.nl antwoordt: 15-05-2019
Beste, vervelend dat het product niet binnen de aangegeven tijd geleverd is. Hopelijk voldoet het product wel aan de eisen en bent u er tevreden mee. Met vriendelijke groet, klantenservice SB Supply

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
17-04-2019
Ging prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
16-04-2019
1,5 week na de aankoop nog steeds geen product of informatie omtrent verzending ontvangen. Dit terwijl op de site stond dat het product binnen 2-3 werkdagen zou worden bezorgd. Ik vraag me af of het product uberhaupt nog komt of dat dit oplichters zijn. Nog even afwachten..
1.00
Slecht

www.sbsupply.nl antwoordt: 15-05-2019
Beste heer Bruekers, erg vervelend te zien dat het product niet binnen de gewenste tijd is geleverd. Hopelijk is het op de juiste manier opgelost. Met vriendelijke groet, customer service SB Supply

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
16-04-2019
Tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
14-04-2019
goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
11-04-2019
Snelle levering, uitstekende producten en een goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
27-03-2019
10-04-2019
D p en wat ze beloven Goede communicatie snelle levering Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-04-2019
Besteldatum
29-03-2019
06-04-2019
Goed tevreden. Geen bijzonderheden
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
27-03-2019
03-04-2019
Levering sneller dan de verwachte levertijd’ en als bonus werksokken . Leuke verrassing.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-03-2019
Besteldatum
22-03-2019
29-03-2019
Tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
26-03-2019
++++ Geleverd conform verwachtingen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
26-03-2019
Heb m'n bestelling nog niet ontvangen
1.00
Slecht

www.sbsupply.nl antwoordt: 15-05-2019
Beste Harold, excuses voor het ongemak en hopelijk heeft u alsnog veel plezier van het bestelde artikel. Met vriendelijke groet, Customer Service SB Supply

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
23-03-2019
Service kan ik nog niet beoordelen omdat ik daar nog niet mee te maken heb gehad.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
22-03-2019
In eerste instantie ging er iets mis en werd er niet geleverd. Die fout werd echter heel snel hersteld nadat ik gebeld had. Goede service dus.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
22-03-2019
Snelle levering, keurig verpakt. Betaling spelen eenvoudig.
5.00
Uitstekend

www.sbsupply.nl klantbeoordeling

www.sbsupply.nl

Uw expert in design accessoires en gadgets.

www.sbsupply.nl werd op 06-04-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

SB Supply is de expert in Nederland in design accessoires en gadgets van iPad, iPhone, Galaxy, Mac en Watch accessoires. Wij zijn reseller van bekende merken zoals Apple, Bluelounge, Fitbit, Griffin, iHealth, Mujjo, Parrot, Twelve South en Withings. Wij geven u professioneel en onafhankelijk advies en staan graag voor u klaar.

Contact
Parallelweg 9
7141DL GROENLO
Nederland
helpdesknl@sbsupply.eu
www.sbsupply.nl
Winkel-exploitant
SB Supply Europe
Parallelweg 9
7141DL GROENLO
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Sander Berendsen
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met www.sbsupply.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.