Klanten zijn overwegend positief over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De service wordt vaak als goed, behulpzaam en klantgericht ervaren. Klanten waarderen het dat problemen snel en adequaat worden opgelost. Ook geven ze aan zich gewaardeerd en persoonlijk benaderd te voelen door het bedrijf. De communicatie wordt meestal als duidelijk en vriendelijk beschouwd. Verder zijn klanten doorgaans tevreden over de kwaliteit van de producten en de juiste levering. Er zijn enkele opmerkingen dat de communicatie soms voor verbetering vatbaar is.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsDeSchotelShop
Vriendelijk personeel,zeer tevreden over mijn aankoop.
Alles zoals afgesproken
Fijne sevice
Goede service , behulpzaam, goede kennis van de geleverde producten
Snelle hulp en afwikkeling
een goede top service
Na aanschaf van een router staat De Schotelshop klaar voor oplossen van problemen
Na aanschaf van een router had ik een probleem met installatie. Na het versturen van een mailtje heb ik per direct een positieve reactie ontvangen van De Schotelshop. Indien het probleem zich niet zou oplossen staat de Schotelshop ook in de toekomst klaar om problemen op te lossen.
10 +
heb lang gezocht voor ik er iets…
heb lang gezocht voor ik er iets uitkreeg ,ben absoluut niet met deze dingen
Netjes gebeld dat ze de leverdatum alleen konden halen bij bezorging.
Helaas geen Track and trace om te kijken wanneer de bezorger komt.
Goede service
Product zoals aangeven op site
goede info en service .