Klanten zijn over het algemeen positief over de scherpe en concurrerende prijzen. De service wordt als uitstekend, vriendelijk en behulpzaam ervaren. Daarnaast waarderen klanten de snelheid en stiptheid van de levering, evenals de goede productkwaliteit en nette verpakking. Het bedrijf wordt als betrouwbaar en veilig gezien om bestellingen bij te plaatsen. Sommige klanten ervaren echter vertragingen bij de levering. Ook zijn de ervaringen met de communicatie wisselend; terwijl sommige klanten tevreden zijn, vinden anderen het bedrijf soms onbereikbaar.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsPhoneHim.nl
Nadat ik de zaak bij Trusted shop had aangemeld kreeg ik na 1 dag een mailtje van Phonehim dat men een storig had gehad, de order werd netjes gecancelled zoals ik had gevraagd, en binnen 2 dagen was d aankoopsom teruggestort. Ik vermoed dat dit door de aktie van trusted shop is geweest, en ben daar zeer tevreden over.
Prima snelle levering
Iphone 16 besteld voor een lagere prijs dan ergens anders was benieuwd of het goed zou gaan?. Nou het ging uitstekend binnen 3 dagen was hij keurig afgeleverd. Kortom je kunt hier met een gerust hart bestellen.
Verschillende betaalopties mogelijk.
Product tegen een concurrerende prijs.
Bestelling tijdig en goed aangekomen.
Ik ben al jaren een tevreden klant. Koop alles bij hen en raad het iedereen ook aan . Perfecte kwaliteit met voordelige prijzen en uitstekende service. Mobiele telefoons, MacBooks en playstations wordt zelfs naar locatie gebracht zonder extra kosten. Dank jullie hiervoor.🙏🌷
Bestelling snel verzonden!
Bestelling snel verzonden alleen helaas door weersomstandigheden later bezorgd.Korte lijntjes over verzendingsproces
Top verkoper, vriendelijk, beste service , ik raad ze aan iedereen in mijn omgeving.
Super webshop
Voor de eerste keer besteld en alles vlot verlopen en verstuurd. PhoneHim een aanrader voor een aankoop te doen. Aantrekkelijke prijzen en absoluut betrouwbaar.
Goede prijs gecombineerd met snelle en verzekerde verzending.
Ordered a phone 1 week ago and despite the order being processed I have not received any delivered details and we continue to wait. PhoneHim are unresponsive on the phone, WhatsApp and email.
Levering volgens verwachting. Erg blij met het toestel.
Snelheid en prijs
Snelle service
Makkelijk te bestellen en snelle levering
Alles ok alleen wat laat geleverd maar waarschijnlijk door de drukte van deze periode
Scherpe prijs en snelle levering
Snel verzonden, goede communicatie
Goede prijs ,snelle levering.