Cameraland.nl- Logo - Beoordelingen

Cameraland.nl
Beoordelingen:

582 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.990 beoordelingen in totaal  

4,78
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

21 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik was online op zoek naar Nikon 35 mm en 50 mm prime-lenzen en na onderzoek van enkele websites kwam ik Cameraland tegen. Ik had voor mijn aankoop nog nooit van Cameraland gehoord. Ik heb mijn product gevonden waarnaar ik op zoek was en ik kan zeggen dat ze een zeer concurrerende prijs bieden. Maar ik was verbaasd om te zien dat hun tweedehandscollectie de juiste deskundige beoordeling en beschrijving van de productconditie had. Om mijn aankoop te bevestigen, zag ik veel recensies van andere klanten die ook blij waren met de Cameraland-ervaring, waar ik het vertrouwen uit putte. Ik ben erg blij met mijn aankoop en het product, en de uitzonderlijk snelle levering met geweldige verpakking.

de meest kritische beoordeling

20 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Optionele sd kaart niet compatibel met geinstalleerde firmware. Bij een koude start en direct maken van foto, wordt de foto niet opgeslagen en gaat de camera uit. Indien de camera enkele minuten aanstaat geeft het geen problemen. Echter de camera gekocht voor straatfotografie, dus aanzetten en klicken... Vrijdag middag cameraland gebeld en probleem voorgelegd. Ik kreeg het verzoek om probleemomschrijving op de mail te zetten zodat ik vanaf maandag een reactie op zou krijgen. Het probleem heb ik nu zelf opgelost om een sd kaartje te gebruiken volgens de specificaties van Ricoh gr3x. Heel jammer dat deze specifieke parate kennis niet aanwezig is bij Cameraland. Nu heb ik het telefoongesprek onbevredigend afgesloten en ben een halve zaterdag aan het uitvogelen geweest. Voor het overige is het een geweldige camera!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Cameraland.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Sparring partner met kennis en ervaring

Ik geloof in en werk met digitale spiegel reflex camera's. Ik roei dus zo'n beetje altijd tegen de stroom in. Iedereen zet immers alles op de nieuwe spiegelloze systeemcamera's. In Cameraland heb ik een fijne sparring-partner gevonden. Hun collectie tweedehands is geweldig, en ze zorgen dat de kwaliteit uitstekend is. Ik woon in Voorburg. Cameraland zit in Alkmaar. Daar zit een heel Nederland tussen. De bezorging van Cameraland is echter heel goed. Alles netjes op tijd en met goede afspraken. Ik wil ze niet meer missen.
Beoordeling melden
LR
Ludo R.
Belgien
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Alles prima in orde

Ik kocht een 2de hands systeembody, Het toestel was zoals door cameraland aangegeven in perfecte nieuwstaat zonder ook maar enig gebruiksspoor. Compleet met alle originele access. en de originele verpakking. Kortom ik ben uitermate tevreden van mijn aankoop en van Cameraland, echt top, dan ook nog gekocht voor een heel correcte prijs!
Beoordeling melden
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijn bedrijf

Als ik bel wordt er altijd snel opgenomen door een echt persoon. Mijn vragen worden altijd eerlijk en correct beantwoord. Leveringen geschieden volgens afspraak.
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ruim aanbod en eerlijk advies

Ruim aanbod, snelle levering en vooral ook eerlijk advies! Ik wordt bij vragen altijd goed geholpen en daarnaast goed geprijsd en ruim assortiment. Top winkel!
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Duidelijke productinfo

Nette webshop met duidelijke productinfo. Wat m.i. beter kan is het verpakken. Mijn geheugenkaartje had echt wel in een brievenbuspakje gekund.
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De problemen bij het bestellen en betalen in drieeen werden goed opgelost en het teveel betaalde werd per omgaande teruggestort!
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik mistte een hoes/etui/flightcase oid. voor om de tripod. Voor de rest op en top product en service. Zeer tevreden. - Steven
Beoordeling melden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heb een verrekijker gekocht bij hun,die was dus super goed ,kwaliteit ook supergoed,betaalbaar,ben dus best wel tevreden
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Super fijn geholpen, snel verzonden en toen ik belde met een vraag ben ik ook super goed en vriendelijke geholpen. Bedankt!
Beoordeling melden
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijne winkel

Bestelling verliep goed en ook de retour werd snel afgehandeld. Mvg, Herman ter Horst
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik kreeg binnen de afgesproken tijd dat wat ik besteld had. Helemaal goed.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekend geholpen bij de aanschaf van een tweedehands Nikon-telelens.
Beoordeling melden
RB
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima geholpen niet alleen de laatste keer maar steeds
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Cameraland heeft altijd een vakkundig en goed advies.
Beoordeling melden
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering goede prijs kwaliteitverhouding.
Beoordeling melden
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en uitgebreide vorraad aanwezig.
Beoordeling melden
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
top prestatie,goed en duidelijke gebracht
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geregeld en aardig personeel!
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
alles was perfect georganiseerd
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Geen enkele negatieve ervaring!
Beoordeling melden