Certificaat voor Cameraland.nl

No. X548452EAFA18024C5A97F19B77002D82
 

Geldig vanaf
15-03-2019
Geldig tot
13-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Cameraland.nl



Uitstekend

4.69/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 817 Trusted Shops beoordelingen sinds 08-02-2019.
In totaal heeft Cameraland.nl al 3.515 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
17-11-2019
Product snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen. Ik heb (nog) geen gebruik gemaakt van de service, dus die niet beoordelen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-11-2019
Besteldatum
10-11-2019
17-11-2019
Geheel naar verwachting, goed verpakt vlot geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-11-2019
Besteldatum
10-11-2019
17-11-2019
uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-11-2019
Besteldatum
10-11-2019
17-11-2019
Het kan beter gecommuniceerd worden
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
09-11-2019
16-11-2019
Snelle levering in een goede verpakking. Met dit item geen enkel probleem
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
09-11-2019
16-11-2019
Hele goede ervaring
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
08-11-2019
16-11-2019
Ben zeer tevreden. Het occasion product voldoet ook goed voor het doel, waarvoor ik het gekocht heb.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
08-11-2019
16-11-2019
Het postpakket met de Nikon D750 body camera heb ik gelukkig goed ontvangen maar wil hier graag een opmerking over plaatsen, zou liever zien dat de de camera beter beschermd zou moeten worden voor transport. Nu heb ik deze ontvangen met alleen een kartonnen doos eromheen zodat de inhoud niet zichtbaar is voor de bezorgdiensten.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
08-11-2019
16-11-2019
Conform afspraak op tijd geleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
09-11-2019
16-11-2019
Super snelle levering en fantastische producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
08-11-2019
15-11-2019
Geen bijzonderheden vriendelijke groet
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
08-11-2019
15-11-2019
Netje geleverd op tijd.Keurig behandeld via de mail op mijn vraag. Ik heb er niets op aan te merken. Allemaal heel keurig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
08-11-2019
15-11-2019
Goede info en correcte afhandeling bestelling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
14-11-2019
Fred heeft mij iedere keer prima geholpen
Heel veel dank hiervoor
Met vriendelijke groet Bouwe Jan Swart
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
14-11-2019
Top bedrijf en zeer behulpzaam
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
14-11-2019
Snelle levering, goede prijs voor vintage lens.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
06-11-2019
13-11-2019
Functionele omkeerringen gekocht, zeer zeker de moeite waard voor expirementele macro fotografie.En een medewerker telefonisch gesproken over de camera instellingen voor het gebruik ervan.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
06-11-2019
13-11-2019
Snel afgeleverd en product goed in staat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
15-10-2019
13-11-2019
Een winkel waar je als persoon wordt behandeld, Bij een ingetekende bestelling, kreeg ik eerst een persoonlijk telefoontje dat de camera binnen was.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
13-11-2019
Een winkel voor en door fotografen, dat straalt cameraland naar mij ook echt uit

Ik heb nog geen enkele advies gekregen in de jaren dat ik hier kom, waar ik achteraf na aanschaf spijt van heb gehad.

Een 9 ipv 10 omdat concurrentie vaak wel goedkoper is, maar ik zou zelf niet snel switchen omdat de service hier perfect is.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
12-11-2019
Alles in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
12-11-2019
Geleverd volgens afspraak. Mooi objectief
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
12-11-2019
Goede en snelle levering van de occasion camera.
Top is de gespreide betaling
Jammer dat er bij de camera geen originele draagriem bij geleverd werd, zeker gezien het betaalde bedrag
De draagriem zag er oud en vettig uit
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
11-11-2019
Uitstekende cursus meegemaakt
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
11-11-2019
het artikel was niet op voorraad waardoor het wat langer duurde. Maar daarna zelfs twee keer hetzelfde artikel gekregen. En na overleg vanuit ons, heeft de medewerker van Cameraland, na overleg, besloten dat we allebei de artikelen mogen houden. Dit omdat het terugsturen Cameraland meer geld zou kosten. Dus erg goede service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
11-11-2019
Ik wordt altijd erg goed geholpen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
10-11-2019
Goede omschrijving, snelle en correcte levering, goede communicatie en prijs kwaliteit in verhouding. Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
10-11-2019
Perfecte service
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
09-11-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
09-11-2019
Gebruikte lens gekocht,netjes en snel geregeld.
Lens was ook in topconditie volgende keer weer.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
09-11-2019
Ik bleek het verkeerde boek besteld te hebben. Het werd keurig afgehandeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
08-11-2019
Eerlijk geholpen en goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
07-11-2019
Goed product besteld via de webshop, een tweedehands objectief voor Sony full frame.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
07-11-2019
Netjes verpakt, heel snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
07-11-2019
Door de persoonlijke service en uitleg is het probleem opgelost.
Ik kreeg steeds de melding als ik nieuwe batterijen in mijn Canon PowerShot A560 had gedaan, vervang de batterijen. Als ik dat had gedaan weer dezelfde melding. Van jullie kreeg ik andere batterijen en het probleem is opgelost.
Geweldig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
06-11-2019
Goed geïnformeerd, snel verzonden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
24-10-2019
06-11-2019
Top zaak waar mensen de tijd voor je nemen en veel kennis in huis hebben. Ook doen ze veel aan klanten binding en zijn erg actief op het gebied van cursussen en demo’s.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
06-11-2019
Alles is vlot gegaan, goede services
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
06-11-2019
geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
06-11-2019
Daar kun je op vertrouwen
5.00
Uitstekend

Cameraland.nl klantbeoordeling

Cameraland.nl

Jouw nieuwe camera koop je bij Cameraland!

Cameraland.nl werd op 15-03-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Cameraland is een camerawinkel gevestigd in Alkmaar, beter bekend als dé snoepwinkel voor fotografen en videografen. Je vindt hier practisch alles op het gebied van fotografie en video. High end spiegelreflexcamera's, systeemcamera's, compactcamera's, camcorders, action cams, objectieven, filters, fototassen en allerlei accessoires; ze hebben alles. Ben jij geïnteresseerd in fotografie en zoek je een nieuwe - óf tweedehands camera? Bij Cameraland ga je zeker slagen! Sinds de oprichting in 1987 is Cameraland meer dan alleen een winkel met een groots assortiment aan camera's en aanverwante apparatuur. Een van de pijlers van het bedrijf is het team dat bestaat uit echte specialisten met een passie voor fotografie en jarenlange ervaring in de fotobranche. Zij zijn als geen ander in staat jou perfect te adviseren over jouw volgende aankoop! Cameraland is dé plek om een camera te kopen, maar hoe zit het met de service achteraf? Bij Cameraland is klanttevredenheid ontzettend belangrijk en daar werken ze hard voor. Ben jij niet tevreden over je aankoop? Je hebt standaard 14 dagen recht van retour, zowel voor aankopen in de winkel als in de webshop. Daarnaast heb je op een groot aantal artikelen maar liefst 5 jaar garantie. De klantenservice van Cameraland staat altijd voor je klaar om je te helpen met al jouw vragen over camera's of fototechniek. Koop jouw foto-apparatuur bij Cameraland en profiteer van het enorme aanbod, scherpe prijzen, deskundig advies en uitstekende service!

Contact
v. Ostadelaan 290
1816 JH Alkmaar
Nederland
info@cameraland.nl
Cameraland.nl
Winkel-exploitant
Cameraland B.V.
Van Ostadelaan 290
1816JH Alkmaar
Nederland
Handelsregister
KvK 67377645
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Ed Dorrestein
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Cameraland.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.