Cameraland.nl

9.250 reviews in totaal

9.250 reviews since 8 feb 2019

Gecertificeerd sinds: 15 mrt 2019
cameraland.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De service wordt als uitmuntend en klantgericht ervaren, met veel lof voor de vriendelijkheid en oplossingsgerichtheid van het personeel. Het deskundige en eerlijke advies helpt klanten bij het maken van keuzes, en de kwaliteit van zowel nieuwe als tweedehands producten wordt door de meerderheid als zeer goed beoordeeld. Cameraland wordt als betrouwbaar bestempeld, waarbij afspraken worden nagekomen en de producten aan de verwachtingen voldoen. Ook de afhandeling van retouren en het oplossen van fouten verloopt naar tevredenheid bij de meeste klanten. Er zijn echter wel enkele klachten over vertragingen in de levering. Daarnaast wordt de communicatie bij vertragingen als onvoldoende ervaren; hoewel updates meestal duidelijk zijn, missen sommige klanten een proactieve benadering wanneer er iets misgaat.

ReviewsCameraland.nl

Eerlijke winkel

Cameraland heeft geleverd naar wat ik zocht, maar de gevraagde camerariem is niet geleverd, omdat in het mooie zwarte Bronkeydoosje niet de camerariem zat, maar een polsriempje van Bronkey. We hebben dit onderling netjes opgelost. Omdat zo'n Bronkey doosje gemakkelijk open kan omdat het zo klimaatvriendelijk verpakt is, kan zoiets gecontroleerd worden voordat het wordt verzonden, zodat zulke fouten niet hoeven te gebeuren. Even goede vrienden met Cameraland omdat ze een vergoeding hebben gestuurd, omdat ik het polsriempje wilde houden. De camerariem was niet meer leverbaar.
Wij kopen graag bij jullie. Meestal halen we het op maar dit keer laten versturen. Omdat alles op voorraad was en we nog op op tijd waren gingen we er vanuit dat het er de volgende dag zou zijn. Helaas werd het pas een dag daarna verzonden, geen idee waarom. De dhl bezorgcode is ook erg onhandig… tegen de tijd dat er een code gemaild werd stond de bezorger voor de deur. Dat was mijn werkadres en daar wist natuurlijk nog niemand wat van een bezorgcode. Misschien hebben we wat gemist maar liep niet lekker dus we weten niet zeker of we weer online bestellen. Bij andere partijen gaat dat eigenlijk allemaal volgens afspraak.

Niet beschikbaar product vervangen door een andere.

Ik had een monopod besteld en die bleek door foutieve info op de site niet beschikbaar te zijn. Werd daar netjes over gebeld en kreeg zonder bijbetaling een iets duurder model snel geleverd. Zowel de monopod zelf als de afhandeling van de bestelling waren dus voor mij een zeer positieve ervaring. Dank hiervoor.

Denken mee

Had twee dezelfde artikelen besteld. Helaas was er maar één op voorraad. Door snelle communicatie heeft Cameraland er alvast die op voorraad was opgestuurd omdat ik die nodig had voor een bruiloft. Die ander kreeg ik paar dagen later binnen.

Goed en betrouwbaar!

Ik koop hier al jaren mijn benodigdheden voor fotografie. Altijd goed en eerlijk advies! Waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt bij het maken van je keuzes. Tweedehands artikelen zijn altijd precies zoals ze aangegeven worden op de site en zorgen ook niet voor verrassingen, behalve dat ze beter zijn dan verwacht! Een heel betrouwbare en fijne winkel; zowel fysiek als online.
Het product zou na vier werkdagen geleverd worden. Dit werd ook bevestigd in de bevestigings e-mail. De vierde werkdag had ik nog geen bericht van verzending gekregen. Bij het nabellen bleek de levering door hun leverancier vertraagd te zijn. Ik had een pro-actieve aankondiging hiervan verwacht, De medewerkster aan de telefoon heeft mij vriendelijk geholpen en een alternatief gegeven, maar dit was niet het product dat ik besteld had. Ik kreeg keurig en bevestiging van het cancellen van de order. Maar het geld is nog niet retour…

Eerlijk advies en niet duurste oplossing.

Ik koop er al jaren mijn fotografie uitrusting (ik heb alle beelden voor mijn boek Zoutwatermensen gemaakt met uitrusting uit deze winkel) en heb er ook al een keer een reparatie laten uitvoeren. Beide zijn goed bevallen, goed overleg, eerlijk advies en niet voor duurste oplossing maar voor beste oplossing gaande verkopers.

Fantastisch

Mijn ervaring is dat er aandacht aan je geschonken word. Alles wat geregeld kan worden dat doen ze. Ze zijn vriendelijk . Behulpzaam. Echt vakmensen die weten waar ze het over hebben.

Betrouwbare en correcte handelszaak

De objectieve en correcte omschrijving van tweedehands producten. Vlotte maar nog belangrijker, veilige levering met de drie cijfer code. Onderscheidend t.o.v. andere verkopers.

Goed geleverd....

Goede omschrijving en informatie omtrent het product. Goed verpakt en verzonden. Laat binnen een dag geleverd liever achterwege en laat klant een dag aangeven muv de volgende dag. Werkt beter, is duidelijker en eerlijker. Zo kan je nakomen wat je belooft. Postbode vroeg niet om de code!
Zaterdagmiddag was het erg druk, wat ik had kunnen inschatten. Vervelend vond ik echter dat twee klanten die later binnenkwamen, eerder geholpen werden dan ik en de andere wachtenden. Ik zou het waarderen als de volgorde van binnenkomst hier beter in de gaten wordt gehouden.
Wat een service! Echt fijn hoe ik geholpen ben. Ik had iets niet goed bekeken op de site. Maar de klantenservice loste het vriendelijk op. En ook nog supersnel! Volgende keer zal ik even beter kijken, maar ga ik wel bestellen bij Cameraland. Ik vind het een aanrader!

Ik bestel bij voorkeur bij cameraland Alkmaar

Ik bestel bij cameraland Alkmaar. Zeer betrouwbaar. Ook in de winkel zijn ze zeer behulpzaam. Soms duurt het wel lang, dus beter om zonder mijn vrouw naar de winkel te gaan (die heeft niet zoveel geduld als het gaat om fotografie). Maar zo wordt wel iedereen netjes geholpen. Waarom geen 5 sterren? Niet iedereen is perfect. Ik al helemaal niet.
Altijd top service! Al 20 jaar vaste klant en nooit teleurgesteld. Voor mij nooit een ander bedrijf door de service en het meedenken.

levering nieuw product (lens)

NIeuwe lens besteld die nog niet geleverd kon worden. Ik werd toen de lens beschikbaar kwam meteen gewaarschuwd De volgende dat was ie ontvangen en operationeel
Kom al jaren bij deze ondernemer Goede service, niet aan of opdringerig, veel kennis in huis en weet wat je zoekt na een paar vragen. Kortom een winkel die je echt helpt
Mijn bestelling is heel vlot en correct bij ons afgeleverd. Erg tevreden over de vlotte en nette service van Cameraland.
Weer een erg positieve ervaring met Cameraland. Heldere webshop met veel informatie, prettig bestelproces. De lens was zeer goed verpakt en ook weer erg snel geleverd. De opvolging van de bestelling per email is ook snel en duidelijk. Aanbevolen!
Bij Cameraland denken ze met je mee, heel fijn. Mijn Pentax ME had kuren. Eerst heeft Cameraland een reparateur gezocht en prijs opgevraagd voor reparatie en daarna pas verzonden. Hopelijk kan ik straks weer met deze nostalgische camera op pad.

Fotozaak zoals het hoort.

Over het algemeen weet ik al veel over hetgeen ik wil kopen, maar voor mensen die advies en informatie nodig hebben is Cameraland de plek waar echt tijd voor je wordt uitgetrokken en je eerlijke en juiste informatie krijgt.

Cameraland is een camerawinkel gevestigd in Alkmaar, beter bekend als dé snoepwinkel voor fotografen en videografen. Je vindt hier practisch alles op het gebied van fotografie en video. High end spieg...