Cameraland.nl

9.107 reviews in totaal   562 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, correcte en zorgvuldige levering van bestellingen. Het eerlijke, deskundige en klantgerichte advies van het personeel wordt zeer gewaardeerd. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, met een snelle afhandeling van vragen of problemen. De website wordt als duidelijk, overzichtelijk en informatief beschouwd. Daarnaast is het aanbod uitgebreid, divers en van hoge kwaliteit. Het bedrijf wordt als zeer betrouwbaar gezien, met correcte productomschrijvingen, veilige bezorging en transparante communicatie. De communicatie verloopt meestal duidelijk en snel. Enkele klanten merken op dat zij graag proactiever geïnformeerd willen worden over levertijden. Ook zijn er kleine verbeterpunten aangedragen voor de website.

ReviewsCameraland.nl

Goed en betrouwbaar!

Ik koop hier al jaren mijn benodigdheden voor fotografie. Altijd goed en eerlijk advies! Waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt bij het maken van je keuzes. Tweedehands artikelen zijn altijd precies zoals ze aangegeven worden op de site en zorgen ook niet voor verrassingen, behalve dat ze beter zijn dan verwacht! Een heel betrouwbare en fijne winkel; zowel fysiek als online.

Eerlijk advies en niet duurste oplossing.

Ik koop er al jaren mijn fotografie uitrusting (ik heb alle beelden voor mijn boek Zoutwatermensen gemaakt met uitrusting uit deze winkel) en heb er ook al een keer een reparatie laten uitvoeren. Beide zijn goed bevallen, goed overleg, eerlijk advies en niet voor duurste oplossing maar voor beste oplossing gaande verkopers.

Goed geleverd....

Goede omschrijving en informatie omtrent het product. Goed verpakt en verzonden. Laat binnen een dag geleverd liever achterwege en laat klant een dag aangeven muv de volgende dag. Werkt beter, is duidelijker en eerlijker. Zo kan je nakomen wat je belooft. Postbode vroeg niet om de code!

Ik bestel bij voorkeur bij cameraland Alkmaar

Ik bestel bij cameraland Alkmaar. Zeer betrouwbaar. Ook in de winkel zijn ze zeer behulpzaam. Soms duurt het wel lang, dus beter om zonder mijn vrouw naar de winkel te gaan (die heeft niet zoveel geduld als het gaat om fotografie). Maar zo wordt wel iedereen netjes geholpen. Waarom geen 5 sterren? Niet iedereen is perfect. Ik al helemaal niet.
Wat een service! Echt fijn hoe ik geholpen ben. Ik had iets niet goed bekeken op de site. Maar de klantenservice loste het vriendelijk op. En ook nog supersnel! Volgende keer zal ik even beter kijken, maar ga ik wel bestellen bij Cameraland. Ik vind het een aanrader!
Weer een erg positieve ervaring met Cameraland. Heldere webshop met veel informatie, prettig bestelproces. De lens was zeer goed verpakt en ook weer erg snel geleverd. De opvolging van de bestelling per email is ook snel en duidelijk. Aanbevolen!
Bij Cameraland denken ze met je mee, heel fijn. Mijn Pentax ME had kuren. Eerst heeft Cameraland een reparateur gezocht en prijs opgevraagd voor reparatie en daarna pas verzonden. Hopelijk kan ik straks weer met deze nostalgische camera op pad.

Fotozaak zoals het hoort.

Over het algemeen weet ik al veel over hetgeen ik wil kopen, maar voor mensen die advies en informatie nodig hebben is Cameraland de plek waar echt tijd voor je wordt uitgetrokken en je eerlijke en juiste informatie krijgt.
Ik ben enorm tevreden over het product (verrekijker) echter de communicatie kan beteer. Ik zou binnen 4 dagen na bestelling mijn product binnen krijgen. Na 4 dagen niets gehoord dus zelf maar gebeld. Daar werd mij verteld dat het product niet op voorraad was en dat dit langer gaat duren. Ik zou een mail krijgen wanneer deze binnen was. Ik had liever gehad dat er proactief gecommuniceerd werd over de status van de bestelling
Fijne communicatie en snelle verzending. Ik werd nog even gebeld of mijn adres wel klopte. Netjes. Ze verzenden met een code om diefstal te voorkomen.👌 Enige minpuntje is, als er staat alleen online direct beschikbaar dan hoeft dat niet zo te zijn. Dan kan het zijn dat ze het alsnog bij de leverancier moeten bestellen en dat het er dus niet direct is en dus paar dagen langer duurt. Dit had ik er niet uit afgelezen. Misschien had ik dit even ergens gemist. Maar zodra het binnen is, wordt het zo snel mogelijk verzonden. Verder een mooi assortiment. En fijne winkel, ik zal er graag weer bestellen.
Ik reageerde op een advertentie op Marktplaats voor een flitser met korting. Mijn vragen werden binnen 24 uur beantwoord. Voor het bestellen werd de website van Cameraland aanbevolen. Dat ging prima, bevestiging ontvangen per e-mail, verder geen informatie over de bezorgtijd. Een paar dagen later mailde Cameraland dat de levertijd onbekend was en dat ik kon annuleren. Dat vond ik vervelend; dit had ik liever tijdens de bestelling geweten. Ik meldde dat, maar kreeg geen reactie daarop; een erkenning was netjes geweest. Uiteindelijk werd het een kleine week later toch bezorgd.
Enorm goede service en advies. Heel veel kennis van de producten en soepele omgang met klant, wensen en flexibele aftersales. Goede prijzen en een erg uitgebreid aanbod van apparatuur, met vooral de juiste in de praktijk bewezen kwaliteit.
Very fast and the product announced was really in stock, different from other stores that announce, get the money and do not have the product. The Nikon Z 70-200 VR II is outstanding.
Alles is goed en snel afgehandeld, een echte waardering kan maar gegeven worden na een confrontatie met problemen waar ik nu helemaal niet met geconfronteerd ben 🤪
Lekker snel geleverd! De enige van de grote camera-aanbieders bij de door mij bestelde microfoon die durfde te garanderen dat het er de volgende dag zou zijn. Inderdaad!

Voor de fotograaf, door de fotograaf.

Snelle en goede verzending. Voldoende betaalopties. Product is exact zoals omschreven op de website. Geeft het gevoel voor de fotograaf, door de fotograaf.

M’n favoriete camerawinkel…

‘s morgens de winkel gebeld om te overleggen of ik een objectief per i-deal kon betalen, om deze al dezelfde dag zelf op te halen in de winkel. Na een misverstandje (had op mail moeten wachten als ie gereed was om op te halen) was ik iets te vroeg aanwezig, maar dit was geen probleem; het super canon objectief kon meteen mee, zodat ik die volgende dag volgens plan kon gebruiken.
Met een online bestelling van een camera was er accu/ batterij meegekomen die niet op te laden was in de camera zelf. Hier over telefonisch contact gehad en het werd snel en accuraat opgelost op een manier die enorm klantvriendelijk was. Waarvoor mijn dank
I just received the German brand binoculars HP 10X42 and I'm very happy with the quality. I recommend Cameraland.
Heel blij met mijn camera! Snelle service en fijn dat er zoveel informatie over de camera beschikbaar is voordat je deze koopt.