YourBuild- Logo - Beoordelingen

YourBuildReviews

: 281Uitstekend

4,93

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
YourBuild is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij YourBuild kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
YourBuild is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij YourBuild kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor YourBuild

109 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

281 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor YourBuild

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022 
Recent mijn PC weer laten upgraden door Bram & Coen van Yourbuild.nl en ze hebben weer super werkt geleverd. Ben er blij mee en kan ze alleen maar aanraden! 💪🏼😎
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Mooie pc netjes in elkaar goeie presentatie qua temperatuur enz ze weten wat ze doen geen paste wat mis zit want alle temperaturen zijn stabiel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Snelle reactie wanneer je vragen hebt, Samen met mij een build in samengesteld. Alles was tijdens levering in orde! hier zalik zeker nog kopen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Tevreden, alles werkt naar behoren. Zeker aanrader voor andere klanten. Wat beter kon: Meerdere merk keuzes die je bij je build kon kiezen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Extreem blij met de geleverde service. Mijn pc is in goede staat aangekomen. Geen stekkertjes los of beschadigingen aan de case.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Jullie werken snel en adequaat. Het is makkelijk om contact te leggen voor advies. Ik heb niks meer te willen............
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Fijne service en advies. Genoeg keuze in het assortiment.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
Vriendelijk deskundig
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Uitstekende service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2022
Uitstekende en duidelijke website, en je wordt duidelijk geïnformeerd in welke status het proces zich bevindt. Snelle levering, maar belangrijker nog een stabiele verpakking. Ook duidelijke info in de doos over hoe en wat. Dan is het een kwestie van aansluiten en genieten maar......en het draait als een tierelier. Zeer blij dat ik bij deze jongens besteld heb, Top ✅ gedaan
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 okt. 2022
Reageren snel op emailbericht. Goed overleg over de beste strategie voor een custom build computer. Proberen je zeker niet meer "aan te smeren" dan nodig. Heldere informatie over vorderingen van de bouw. Geen wirwar van kabels in de kast maar netjes weggewerkt. Komen de gemaakte afspraken na. Hebben veel kennis in huis.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 okt. 2022
Top service. Goede kwaliteit van de spullen en bij vragen geeft men zeer snel accuraat antwoord. Wat mij betreft een top service. op deze wijze heb je een top kwaliteit pc naar eigen inzicht en goedkoper en beter van kwaliteit dan off the shelf.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Goeie communicatie. Hebben goed mee gedacht met de vraag. Hierdoor is er een desktop opmaat gemaakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 okt. 2022
De titel zegt het eigenlijk al!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Netjes in elkaar gezet en een duidelijke uit leg mee gegeven voor hoe ik me pc aansluit en als ik me pc schoon wil maken en ooit op nieuwe terug in elkaar moet zetten hoe ik dit moet doen ze hebben hem netjes en veilig verpakt en op gestuurd en is heel en zonder problemen bij mijn aan gekomen Dankje wel voor jullie hard en Net werk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 sep. 2022
Ik vond het super, ik heb de klantenservice nog niet gebruikt maar ik ga ervanuit dat het ook goed verloopt. Voor de rest ben ik zeer tevreden over de manier waarop je de computer samenstelt en de leveringstijd was veel korter dan ik had verwacht. Ik zou yourbuild zeker aanraden aan vrienden als zij een computer willen!
Beoordeling melden