nilfisk-shop.nl

768 reviews in totaal   268 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelheid en stiptheid van de levering. De service wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Daarnaast waarderen klanten het eerlijke en deskundige advies dat zij ontvangen. De kwaliteit van de producten wordt door de meeste klanten positief beoordeeld. Ook wordt de website als duidelijk en gebruiksvriendelijk gezien. Tot slot vinden klanten de prijs over het algemeen scherp. Enkele klanten noemen wel verbeterpunten wat betreft de productkwaliteit. Er worden ook suggesties gedaan om de website verder te verbeteren. Daarnaast zijn er opmerkingen over prijsverschillen.

Reviewsnilfisk-shop.nl

Snelle levering en aantrekkelijke prijs

's Namiddags besteld en de levering van een groot pakket was reeds de volgende dag. De Nilfisk stofzuiger werd verkocht aan een goede prijs. Ik heb hem later goedkoper gezien op Amazon, maar kan niet inschatten wat de levertijd zou zijn en van waar deze zou komen. Ik verkies mogelijke service indien nodig of bij defect. Desnoods kan ik fysiek nog naar Nederland gaan voor een retour. In Belgie was dit toestel niet meer te verkrijgen.

Prima winkel met webshop en oog en oor voor de consument.

Na deskundig telefonisch advies met de winkelier, werd het artikel netjes binnen 2 dagen via de webshop bij mij bezorgd. Keurig te woord gestaan en keurig geleverd. In deze tijd een verademing.
De geleverde service. Ik werd gewezen op het aansluitkastje op de motor en omdat het psssende snoer niet in mijn bezit was (oudere uitvoering) heeft de "winkelier" deze gedemonteerd.

Fijne winkel en een goede snelle webshop.

Na een zeer deskundig telefonisch advies van de de winkelier heb ik via de webshop het artikel besteld en had dit binnen 3 dagen in huis. Zeer klantvriendelijk allemaal.

Top producten

Makkelijke site en Nilfisk producten zijn super goed. Ik gebruik al jaren Nilfisk stofzuigers. Deze stofzuiger die we nu hebben gekocht staat bij onze zoon in huis.
Al twee maal onderdeel besteld en ja prima makkelijk te vinden en bestellen vragen worden direct terug bericht verxenden snel en goed verpakt de prijs is hier zeker 50% lager dan andere aanbieders en je weet zeker dat het past nilfisk is ok
Snelle levering. Juiste informatie. Stofzuiger zuigt geweldig. Alleen de sluitingen gaan iedere keer los en dat is erg jammer. Daar mogen ze wel even extra aandacht aanbesteden.
J M
Jelmer M.

Blij met de nieuwe stofzuiger

Klein probleem met levering ten opzichte van de bestelling, maar vlot en netjes opgelost.
Snelle levering! Aardige, toegankelijke mensen. Er was iets niet goed gegaan met mijn levering. In de verwachting een te moeten praten met een computer, kreeg ik heel vlot een aardige meneer aan de telefoon. Kom er nog maar eens om!
Zeer sterke zuigkracht. Mooi uiterlijk Echt wat je van een Scandinavier mag verwachter
Prima tewoordgestaan, verzoek meteen begrepen en keurig afgehandeld hoewel ik de bestelling halverwege heb veranderd. Je krijgt iemand aan de telefoon die er verstand van heeft en meteen zaken doet.
jullie hebben goede hogedrukreiniger en goede onderdelen
snelle levering en keurig optijd
Denken met je mee leveren het juiste product tegen een scherpe prijs!
Vakkundig en plezierige benadering! Top stofzuiger!

Goede kwaliteit stofzuigers en fijne service.

Al jaren koop ik daar mijn Nilfisk stofzuigers,verschillende types. Goede kwaliteit en service. Veel beter dan andere merken.
Goede en snelle service
De zuigmond van de Nilfisk werkt zwaar.

Goede service

Ik ben tevreden met nilfisk-shop
Duidelijkheid site, snelle levering.