nilfisk-shop.nl

910 reviews in totaal

910 reviews since 21 jun 2022

Gecertificeerd sinds: 22 jul 2022
nilfisk-shop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. Ook wordt het directe, persoonlijke en vriendelijke contact met medewerkers, vaak telefonisch, gewaardeerd. De service wordt als uitstekend, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, ook bij fouten of problemen. Klanten zijn tevreden over het deskundige advies en de duidelijke uitleg bij producten en bestellingen. Daarnaast zijn de meeste klanten tevreden over de kwaliteit van de producten en onderdelen. De prijzen worden doorgaans als redelijk tot scherp ervaren en de website wordt meestal als overzichtelijk en makkelijk beschreven. Enkele klanten geven aan dat zij elders lagere prijzen hebben gezien. Daarnaast vindt een enkeling de informatie op de website soms onduidelijk.

Reviewsnilfisk-shop.nl

Ik ben zeer tevreden hoe ik met vragen bij de medewerker Paul terecht kon. ik was een oplossing aan het zoeken voor een moeilijke situatie waar ik een speciale stofzuiger/ mond voor nodig had, hij dacht mee probeerde samen een oplossing te bedenken zeer creatief geen moeite te veel. Ik heb er veel vertrouwen in het merk Nilfisk een heel goed product, dankjewel

Betrouwbaar, vriendelijk en snel.

Een mail gezonden om zeker te weten of ik wel de juiste slang voor mijn hogedrukspuit online zou bestellen. Snel een antwoord terug met de link om te bestellen. Omdat de slang niet op voorraad was heeft eigenaar Paul Timmerman mij thuis gebeld om dit door te geven. Enkele dagen daarna het pakket al ontvangen.

Ik heb het persoonlijk contact zeer op…

Ik heb het persoonlijk contact zeer op prijs gesteld ? De levering was perfect verzorgd. Fijne mensen die twee broers, hij belde mij persoonlijk vanuit Italië, waar hij was voor vacantie ! Ongeëvenaard in deze hectische tijden... Alleen maar LOF !! J.P.G.

Uitmuntend

Dat jullie mij telefonisch bereikbaar zijn voor vragen en zelfs telefonisch mij informeren dat de bestelling iets later werd bezorgd is werkelijk een unicum in deze tijd en wordt zeer gewaardeerd. Dank

Prima stofzuiger voor een goede prijs

De stofzuiger was heel snel geleverd. Ik was er niet blij mee dat op de pakbon die op de buitenkant van de doos bevestigd was al mijn gegevens duidelijk zichtbaar waren voor iedereen. Adres oké, telefoonnummer waarom, maar waarom ook nog eens mijn emailadres!

Snelle levering en aantrekkelijke prijs

's Namiddags besteld en de levering van een groot pakket was reeds de volgende dag. De Nilfisk stofzuiger werd verkocht aan een goede prijs. Ik heb hem later goedkoper gezien op Amazon, maar kan niet inschatten wat de levertijd zou zijn en van waar deze zou komen. Ik verkies mogelijke service indien nodig of bij defect. Desnoods kan ik fysiek nog naar Nederland gaan voor een retour. In Belgie was dit toestel niet meer te verkrijgen.
Nieuwe slang voor 10 jaar oude stofzuiger Goed geholpen in door Nilfosk aangewezen on line shop Eerste slang raakte aanvankelijk zoek Maar is uiteindelijk met succes geleverd Eind goed al goed
Snelle levering en goed product. Nieuwe wieltjes onder mijn order Nilfisk Family stofzuiger, heel eenvoudig te vervangen! Nu hobbelt mijn stofzuiger niet meer.
Originele onderdelen op voorraad en snel verzonden. Ik had een vraag over de montage en die werd telefonisch onmiddellijk en vakkundig beantwoord.
Heerlijke stofzuiger, mooie zuigkracht, wendbaar en goed op te bergen. Fijn hulp in de huishouding!
Ik zocht naar een kruimelveger. Er waren 3 types te koop in de winkel elk met een verschillende accuspanning. De laagste spanning vond ik goed genoeg. Thuis gekomen merkte ik dat er geen hulpstukken bij zaten . Nazoeken op internet leerde mij dat ik dus een andere had moeten kopen. Vind ik wel een beetje zielig dat ik deze hulpstukken bij moest bestellen. Dat hoort standaard te zijn! De kruimelveger doet het overigens prima.

Prima winkel met webshop en oog en oor voor de consument.

Na deskundig telefonisch advies met de winkelier, werd het artikel netjes binnen 2 dagen via de webshop bij mij bezorgd. Keurig te woord gestaan en keurig geleverd. In deze tijd een verademing.
Volledig assortiment, ik vond er wat ik nodig had en sommige onderdelen kon ik op ander plaatsen niet vinden. Snel geleverd bovendien. Top👍
De geleverde service. Ik werd gewezen op het aansluitkastje op de motor en omdat het psssende snoer niet in mijn bezit was (oudere uitvoering) heeft de "winkelier" deze gedemonteerd.
jullie persoonlijke benadering toen het bestelde artikel niet meer leverbaar was, en het overleg erover en de geboden oplossing, waren heel fijn - de reden dat ik geen vijf sterren geef is dat ik deze enquête een beetje opdringerig vind

We kunnen verder...

Één heel behoorlijke firma en vlotte levering. De NBP 100 accu is zijn meerprijs waard. Tevreden klant.
duidelijke site, gemakkelijk te bestelken, snel geleverd
R B
Richard B.

Snel overzichtelijk en kwaliteit

Op de site wat ingewikkeld om alle verschillen in de types de onderkennen maar met wat speurwerk kom je er wel uit. Direct teactie na bestelling en vlotte levering. Gevoel dat je daar terecht kan ook voor problemen.

Stoere Viking

In plaats van de te verwachten stoere Viking achter de web-shop werd ik buitengewoon persoonlijk geholpen en is alles goed afgehandeld!

Fijne winkel en een goede snelle webshop.

Na een zeer deskundig telefonisch advies van de de winkelier heb ik via de webshop het artikel besteld en had dit binnen 3 dagen in huis. Zeer klantvriendelijk allemaal.

U bent op zoek naar een Nilfisk stofzuiger, schrobzuigautomaat of een andere Nilfisk machine dan bent u op nilfisk-shop.nl op het juiste vertrouwde adres. Nilfisk-shop.nl is al ruim 30 jaar officieel ...